Tabletky na chudnutie a vaše skúsenosti s nimi
chcem sa opytat ci mate skusenosti s tabletkami na chudnutie........nemyslim tabletky z teleshopingovych reklam ale tie z lekarne tipy lipoxal atd. Dakujem 🙂
@cuncika97901 Mínus 9 kíl, reumatické bolesti, bolesti klbov a hlavy-migréna úplne zmizli.
A najskor sa pchat nejakymi chemickymi sra.kami akoze na chudnutie a este ma aj zacne boliet hlava-ale ved nevadiiiii-zase sa napcham k tomu este aj "brufenkami". A veriiim, cakaaam a h.vno z toho.
No, vela stastia zelam tymto hlupakom a zufalcom.
@eeeeeoj ak máš záujem, kludne mi napíš na mail: zoeka@centrum.sk - nebudem tu písať reklamu...
@szisziporka a aku skúsenosť píš mi ip mám záujem si kúpiť ale rozhodujem sa
Sibutramin 20mg od genesis ostalo mi v baleni 95tbl uz nedouzivam som tehotna tak kto by mal zaujem napiste spravu. cena 75€
Ahojte,mate niekto skusenosti so strankou anabolic house net??
Ahojte prosim je tu niekto kto vie zohnat original adipex?Dakujem 😊 alebo nieco podobne?potrebujem uz vazne schudnut 🤔 vdakaa
Aj ja zhanam reductil, alebo meridiu. Ponukne niekto?
Nemá niekto napredaj adipex?
@abigael tebe sa podarilo?
@miselka007 ano schudla som. 10 kil.za dva mesiace
@abigael tak to je super 😊
@miselka007 ak chcete info mozte do ip
@abigael ja uz mam vyhliadnute ine ale do buducna ti toto ulozim 😊 dakujem
@miselka007 samozrejme viac aj na kontakte vam vysvetlim.0949470008
Skusal niekto objednat odtialto? alphapharma.webnode.sk/products/adipex-retard-30-tabliet/
@123mimi321 dobrý deň zohnala ste nemáte nejaký zdroj diky
http://www.steroidy.eu/image/cache/data/genesis... ahoj baby idem kupovať...pridá sa niektorá? Dáme si to napoly...cena je tam 90€...je to dosť...a úplne by stačilo aj 20 ks z toho.... zaberá vynikajúco...po prvej malej som zhodila 5 kg na pôvodnú váhu...chcem aj po druhej 😊
@mkosutova ahoj môžeš mi poslať obrázok ako vyzerá balenie?
@1978ivka1978 ja si zoberiem stenou na poli

@cuncika97901 ano