icon

Tabletky super prsia po dlhšej dobe

lusy22222
20. júl 2017

ahojte, hladala som príspevky, ale väčšinou baby píšu ked to začínajú brať... ja sa chcem spýtať , že ked to zafungovalo, ako dlho vám ktoré to brali, prsia vydržali plnšie. nie je to len krátkodobý efekt?

Strana
z2
0silvia0
21. júl 2017

@evittam no už som sa vykašlala, ale súcitím a chápem zakladateľku. Aj tak sa s tým nedá nič robiť tak načo sa s tým trápiť?
@lululilien tu ide o zväčšenie, nie o spevnenie. Je to tak ako píše @evittam čo chceš spevniť, keď máš v dekolte minimum? Ja cvičím roky rokúce aj cviky na prsia a žiadny zázrak to veru nie je. Či mám minimum so spevnenými svalmi alebo minimum bez spevnených svalov je v mojom prípade to isté😉 To spevňovanie cvičením má efekt skôr na normálne prsia, nie malé.

deti95060810
21. júl 2017

@0silvia0 presne tak, už len dobrá podprsenka aby to vyzeralo ako tak....Pani vyššie písala že má podpr. 85B....no tak to je poriadne číslo u mňa tak 70 - 75max. Proste nám chýba tuk....ale brucho mám plochééééé....😀

0silvia0
21. júl 2017

@deti95060810 je to genetika, tuk sa jednoducho do pŕs neukladá. U nás je celé ženské osadenstvo z maminej strany s malými prsami. Ja som bola dosť chudá celkovo, ešte ako slobodná som vážila 48 kg. Potom som začala cvičiť, nabrala svalovú hmotu a hneď to lepšie vyzerá, dnes mám 56-57 kg. Ale prsiam to aj tak nepomohlo, ale celkovo ok. Tiež mám veľkosť 70 A-B podľa strihu.

deti95060810
21. júl 2017

@0silvia0 fúúúú...tak to ja mám len 52 kg a výšku 167...moja mama úplne bola iná postava ako ja....poriadne prsia....
Zvláštne, ale deti som kojila dlho, mlieka na rozdávanie bolo -ešte aj pes žral...

0silvia0
21. júl 2017

@deti95060810 keby si cvičila so záťažou, svalová hmota ide hore a je to cítiť aj na váhe. Aj ja som mala po deťoch 52 kg, potom som začala opäť cvičiť a teraz 56 kg. Tiež mám výšku ako ty a tiež som psovi mlieko vylievala. Aj ja som mala plno mlieka a deti som dlho dojčila, asi máme kvalitné prsné žlazy, ale tuk sa tam jednoducho neukladá. Niektoré ženy majú v prsiach viac tuku, niektoré zasa prsných žliaz. Asi máme veľmi podobné typy postáv.

evittam
21. júl 2017

@0silvia0
@deti95060810 Škoda, že nejde "laikovat" dievcata. Mne sa sesternica smiala,ze mam lentilky pod kobercom a tiez mlieka na rozdavanie. A ona riadne prsia a 4 synov a ani pri jednom nemala vobec mlieko.
Tiez mam nastastie ploché brucho, no a som rada,ze po dojceni mi tie prsia tak zostali. Tiez som mala predtym tak 75A.

0silvia0
21. júl 2017

@evittam no aspoň ty si z nášho klubu lentilkových mala šťastie a zostali ti 🙂 Ale veď my ti doprajeme 🙂

evittam
21. júl 2017

@0silvia0 Ze dakujem.☺😉

hogik
21. júl 2017

niekupuj to,vyhodis peniaze do vzduchu...ked som mala "nàsť" skusala som to,dokonca aj kremovala som ich kremom ako besna :DD Aj kamoska to raz mala,aj mama tusim ale ona len n spevnenie...
nenarastu ti z toho prsia🙂)

Strana
z2