Tabletky super prsia po dlhšej dobe
ahojte, hladala som príspevky, ale väčšinou baby píšu ked to začínajú brať... ja sa chcem spýtať , že ked to zafungovalo, ako dlho vám ktoré to brali, prsia vydržali plnšie. nie je to len krátkodobý efekt?
@0silvia0 presne tak, už len dobrá podprsenka aby to vyzeralo ako tak....Pani vyššie písala že má podpr. 85B....no tak to je poriadne číslo u mňa tak 70 - 75max. Proste nám chýba tuk....ale brucho mám plochééééé....😀
@deti95060810 je to genetika, tuk sa jednoducho do pŕs neukladá. U nás je celé ženské osadenstvo z maminej strany s malými prsami. Ja som bola dosť chudá celkovo, ešte ako slobodná som vážila 48 kg. Potom som začala cvičiť, nabrala svalovú hmotu a hneď to lepšie vyzerá, dnes mám 56-57 kg. Ale prsiam to aj tak nepomohlo, ale celkovo ok. Tiež mám veľkosť 70 A-B podľa strihu.
@0silvia0 fúúúú...tak to ja mám len 52 kg a výšku 167...moja mama úplne bola iná postava ako ja....poriadne prsia....
Zvláštne, ale deti som kojila dlho, mlieka na rozdávanie bolo -ešte aj pes žral...
@deti95060810 keby si cvičila so záťažou, svalová hmota ide hore a je to cítiť aj na váhe. Aj ja som mala po deťoch 52 kg, potom som začala opäť cvičiť a teraz 56 kg. Tiež mám výšku ako ty a tiež som psovi mlieko vylievala. Aj ja som mala plno mlieka a deti som dlho dojčila, asi máme kvalitné prsné žlazy, ale tuk sa tam jednoducho neukladá. Niektoré ženy majú v prsiach viac tuku, niektoré zasa prsných žliaz. Asi máme veľmi podobné typy postáv.
@0silvia0
@deti95060810 Škoda, že nejde "laikovat" dievcata. Mne sa sesternica smiala,ze mam lentilky pod kobercom a tiez mlieka na rozdavanie. A ona riadne prsia a 4 synov a ani pri jednom nemala vobec mlieko.
Tiez mam nastastie ploché brucho, no a som rada,ze po dojceni mi tie prsia tak zostali. Tiez som mala predtym tak 75A.
niekupuj to,vyhodis peniaze do vzduchu...ked som mala "nàsť" skusala som to,dokonca aj kremovala som ich kremom ako besna :DD Aj kamoska to raz mala,aj mama tusim ale ona len n spevnenie...
nenarastu ti z toho prsia🙂)

@evittam no už som sa vykašlala, ale súcitím a chápem zakladateľku. Aj tak sa s tým nedá nič robiť tak načo sa s tým trápiť?
@lululilien tu ide o zväčšenie, nie o spevnenie. Je to tak ako píše @evittam čo chceš spevniť, keď máš v dekolte minimum? Ja cvičím roky rokúce aj cviky na prsia a žiadny zázrak to veru nie je. Či mám minimum so spevnenými svalmi alebo minimum bez spevnených svalov je v mojom prípade to isté😉 To spevňovanie cvičením má efekt skôr na normálne prsia, nie malé.