Prsia v 2. trimestri
Ahojte baby, chcem sa spýtať už vám rastú prsia alebo pociťujete nejaké zmeny? Lebo ja absolutne vôbec sem tam ma bolia bradavky a to je všetko som v 18. týždni a furt nič, je niektorá na tom podobne alebo? treba len čakať kým to príde?
Mna v prvom trimestri prsia boleli, boli napate, koncom trimestra aj narastli. Teraz v druhom mi zas trosku narastli, ale ja som bola ako lentilka pod kobercom, cize mozno preto je ta zmena "vyraznejsia". A mam vyraznejsie modre zilky.
yup, prebiehajúci 19tt, narásť stihli ešte v prvom trimestri, teraz sa držia na rovnakom leveli zatiaľ. akurát mám trochu výraznejšie žilky, ale ozaj iba trošku. a stmavli mi bradavky.
Ja absolutne nič, čakám kedy to príde a nikde nič 🙂 len ma bradavky bolia to je všetko ani mi nerastú nič ani v 1 trimestri ani teraz
A to je také dôležité pre zdravy vývin bábätka, že to tak čakas? 🤷🏼♀️ Ja som nikdy nemala veľké prsia a vždy som chcela väčšie troška, ale v tehotenstve to bola tá posledná vec čo som si všímala a "trápila" má 🤷🏼♀️
Bud rada, mne pri prvom prsia narastli hned ale tak vyrazne, ze mi to aj vadilo. Takze bud rada, ze zatial mas pohodicku.
kazdy to ma inak - mne narastli extremne hned v prvom trimestri a odvtedy nic akurat mi stmavli bradavky, nie kazdemu nejako zasadne narastu, niekedy sa zvacsia az po porode a ked sa naleju 🙂
ja zatiaľ výrazne zvacsenie nepocitujem, uplne minimalne, akurát ich mam take plnšie, ked si ich stlačím su akokeby pevnejšie. žilky uplne minimálne, som 16tt
Ja som v 22tt cca ale absolútne sa mi nezvacsili čiže asi mi ostanú lentilky 😂 a ani bolestivé nemám
Ahoj pls vsetko ti dopadlo ok s tehotenstvom ?tiez ma ako keby uz nebolia prsia.dakujem moc

A čo konkrétne má prísť?