icon

Ťahá ma to do kostola v dlhom kabáte, keď spieva zbor. Je to v poriadku?

22. máj 2025

Pekný večer prajem, milé maminy.

Som vysokoškoláčka, a už odmalička chodím do kostola každú jednu nedeľu (k tomu vedená), a od rodičov som vedená k tomu, aby som sa v žiadnom prípade nikam na takéto udalosti neobliekala odhalene.... V chladných mesiacoch nosím v jednom kuse dlhé kabáty až po členky aj do školy, ale najnovšie mám akési silné nutkanie ich nosiť vkuse aj do kostola. Minule som ho mala v utorok, tenší, no vlnený.... Akože je chladno, ale máj no ..... No výborné a komfortne sa cítim iba takto (počas zb.spevu) Na začiatku ak.roka som tiež sedela pozapínaná v aule, a dala som si dole až po zaznení hymny - mimochodom výnimočne ju zaspieval bohoslovecký zbor. Môže to byť tou výchovou? Že už si človek zvykol, a mám to tak rada už, že niet cesty späť? 😀 ...

Lebo priateľ ktorý je vojak mi povedal, že je to úplne v poriadku, a mám úžasných rodičov. Tiež som čakala výsmech, nadávky, možno rozchod .... Ale nie, on ma v tom podporuje, aj mojich rodičov má veľmi on rád (čo som vážne už X razy bola veľmi prekvapená). Bola som aj pri odborníkovi s týmto, ale doktor tiež potvrdil to, že fetiš není nič zlé, a není dôvod ani na ambulantné sledovanie. Ak by niečo vážnejšie bolo, mám až potom prísť.

Čiže chcem iba vedieť Váš názor, ideálne veriace maminky 😉😀 .... Či to fakt môže byť tou výchovou, že na formálne udalosti a bohoslužby nikdy nijak odhalená, alebo ako .... Dik.

Strana
z2
ekira1
25. máj 2025

Ja som sa stratila už v nadpise a zvyšok textu mi tiež veľmi nepomohol..

selena_luna
25. máj 2025

Ambulatne sledovanie dlheho kabatu... 🍿

zuzana76
25. máj 2025

aj dlhy župan by bol fajn a potom zarucujem aj dlhu kazajku

Strana
z2