Tajomstvá smrti Moniky Jakliovej: Nevyriešené otázky?
Viete niekto nejake zakulisne info? Mne to nejde do hlavy ze by sa taka pekna mlada baba sam snazila takto dostat zo sveta...plus to ze udajne ma jej snubenec cakat dieta s istou L.H. a pocat ho este za Monikinho zivota...
mat tvoje problemy
mna skor zaraza preco umieraju dobri ludia a svine ostavaju zit
Síce netuším nič o tomto prípade, ale napíšem k tomuto "Mne to nejde do hlavy ze by sa taka pekna mlada baba sam snazila takto dostat zo sveta" ... často majú najtemnejšie myšlienky práve tí, na ktorých by sme to povedali najmenej, vek, krása, postavenie v tomto nehrajú žiadnu rolu, psychické ochorenia si nevyberajú a za tými najširšími úsmevmi je mnohokrát veľa bolesti
mna asi bude navzdy udivovat, ako ludi bavi starat sa do inych.
Na čo ti sú zákulisné info od ľudí z MK . Všetko to bude iba jedna babka povedala .
@anonym_autor čo zháňaš klebety? Nechaj ju odpočívať v pokoji, na druhom svete ho jej duša možno našla. Ona vie najlepšie ako žila, a čo predchádzalo jej odchodu. Staraj sa radšej o.seba a svoje psychické zdravie. Lebo toto normálneho človeka fakt netrápi.
tu nenájdeš žiadne zaručene pravdivé odpovede, ja to teda nesledujem ale keď sa to stalo zachytila som že zomrela lebo sa ponáhlala do nemocnice za jej mamou, ktorá tam práve zomrela.. a čuduj sa svete, pred pár dňami sme ju s manželom videli v Dunajskej Strede v potravinách 😂
tu nenájdeš žiadne zaručene pravdivé odpovede, ja to teda nesledujem ale keď sa to stalo zachytila som že zomrela lebo sa ponáhlala do nemocnice za jej mamou, ktorá tam práve zomrela.. a čuduj sa svete, pred pár dňami sme ju s manželom videli v Dunajskej Strede v potravinách 😂
@anonym_0105d6 hneď potom písali že to nebola pravda
Už len ona sama vie, čo sa v ten večer stalo a nemyslím si, že to niekto vyrieši, takže to treba nechať tak. Je to smutné, že mladí ľudia odchádzajú ale takí je život
mna asi bude navzdy udivovat, ako ludi bavi starat sa do inych.
@anonym_318484 čo ta na tom udivuje? Ked niekto zdiela cely svoj život s verejnosťou tak co je potom divne na tom ked sa niekto stará o jeho súkromie? Ti ludia dobrovoľne otvorili dvere do svojej obývačky, tak ci je na tom divne?
@anonym_318484 čo ta na tom udivuje? Ked niekto zdiela cely svoj život s verejnosťou tak co je potom divne na tom ked sa niekto stará o jeho súkromie? Ti ludia dobrovoľne otvorili dvere do svojej obývačky, tak ci je na tom divne?
@simona20201309 jeden blbec zdieľa súkromie a ďalší blbci to sledujú.
@simona20201309 jeden blbec zdieľa súkromie a ďalší blbci to sledujú.
@anonym_550083 a ty si ako blbec tiež keďže to komentujes /sleduješ čo tu píšu
Ani jednu vás to nezaujíma ale paprce na písanie už pripravené
@simona20201309 To, ze niekto verejne zdiela cast svojho zivota, este automaticky nerobi normalnym to, ze cudzi ludia maju potrebu rozoberat kazdy detail jeho zivota ci smrti. Skor to vela vypoveda o dnesnej dobe a o tom, ako velmi si ludia zvykli prekrocovat hranice.
@anonym_autor pekná mladá neznamená nič, nevieš čo majú ľudia v hlave. Môže aj v paláci bývať, modelku robiť a chodiť s Tomom Hardym a aj tak byť nešťastná. Nestaraj sa do cudzieho nešťastia.

@anonym_autor a teraz ju oživí keď to tu budete riešiť ? Nech to bolo akokoľvek, nevráti sa späť. Nám ostáva poučiť sa. Česť jej pamiatke a nech jej Boh odpustí hriechy...