Takmer 6 ročný syn má veľkosť 146
Ahojte zienky, poradte mi, ktora mate skusenosti. Syn bude mat v januari 6 rokov, ale nosi mi velkost 140 - 146. Nohu ma 34, vazi 36 kg. Vzhladom na vek 😂😂 by chcel nosit tricka s Tomasom vlacikom, Paw patrol a podobne, ale kedze tato velkost uz je pre 12r. nepodarilo sa mi nic take zohnat. Vsetko cierne, sede, smrtky, zbrane na tom ☹. Ved ano, chapem, pubertaci uz vlaciky nosit nebudu.
Takze kde nakupujete? Mate nieco overene? Alebo Rakusko? Som z BA, takze vybehnut tam nie je problem. Popravde, cez net som neskusala, radsej vzdy odskusam, lebo tento moj maly Golem ... ach 😁😁. Ale ak mate dobre skusenosti s nejakym eshopom, vyskusam. Dakujem.
https://www.modrykonik.cz/magazin/article/obezi... dievčatá tu si prečítajte o stavbe detského tela a o tom, ako sa používajú rastové a váhové krivky, a že len tak mávnuť rukou nad váhou dieťaťa a povedať, že z toho vyrastie je somarina. A to je článok od lekárov, ktorí vedú kampaň proti detskej obezite v Českej republike.

@tilly veď presne o tom píšem, každý má inú stavbu tela a aj rovnako vysokí ľudia môžu pri rovnakej hmotnosti vyzerať úplne inak. Môj syn mal roky podváhu, teraz konečne vyzerá tak, že ho neodfúkne vietor, ale obézny naozaj nie je.