icon

Takmer 6 ročný syn má veľkosť 146

dzejn80
31. okt 2018

Ahojte zienky, poradte mi, ktora mate skusenosti. Syn bude mat v januari 6 rokov, ale nosi mi velkost 140 - 146. Nohu ma 34, vazi 36 kg. Vzhladom na vek 😂😂 by chcel nosit tricka s Tomasom vlacikom, Paw patrol a podobne, ale kedze tato velkost uz je pre 12r. nepodarilo sa mi nic take zohnat. Vsetko cierne, sede, smrtky, zbrane na tom ☹. Ved ano, chapem, pubertaci uz vlaciky nosit nebudu.
Takze kde nakupujete? Mate nieco overene? Alebo Rakusko? Som z BA, takze vybehnut tam nie je problem. Popravde, cez net som neskusala, radsej vzdy odskusam, lebo tento moj maly Golem ... ach 😁😁. Ale ak mate dobre skusenosti s nejakym eshopom, vyskusam. Dakujem.

Strana
z3
sanym
5. nov 2018

@tilly veď presne o tom píšem, každý má inú stavbu tela a aj rovnako vysokí ľudia môžu pri rovnakej hmotnosti vyzerať úplne inak. Môj syn mal roky podváhu, teraz konečne vyzerá tak, že ho neodfúkne vietor, ale obézny naozaj nie je.

kittykat22
17. dec 2018

https://www.modrykonik.cz/magazin/article/obezi... dievčatá tu si prečítajte o stavbe detského tela a o tom, ako sa používajú rastové a váhové krivky, a že len tak mávnuť rukou nad váhou dieťaťa a povedať, že z toho vyrastie je somarina. A to je článok od lekárov, ktorí vedú kampaň proti detskej obezite v Českej republike.

Strana
z3