Takmer bez kamarátok, máte to tiež tak?
Ahojte.Dlho rozmyslam nad jednou vecou a sice,ze namam nejak kamaratky.Naposledy asi na strednej skole som mala kamosky,potom len suseda,s tou to pretrvava uz tak viac menej zo zvyku a ze mame spolocne zazitky ,lenze sme sa prestahovali a navstevy su menej caste,samozrejme.Potom sestra,tiez po stahovani menej caste navstevy.Cize mam dve kamosky a v novom meste sa i zatial nepodarilo ziadnu najst.Nie som asi typ,ktory len tak lahko nadviaze to priatelstvo,som na RD a obcashodim rec s nejakou maminou v materskom centre,alebo ked je situacia,ale to je tak vsetko.Chcela by som si najst nejaku kamosku,no zaroven mozno si uvedomujem,ze nie s kazdym najdem spolocnu temu,spolocnu rec.Mate to niektora podobne?
@xjakubikovak
@misinka26 mozme cez IP niekedy sa dohodnut
u mna to iste a to byvame v Rajke kde nikto nikoho...+ ja som introvert so silnou socialnou fobiou tak aj to nadvazovanie kontaktov je dosť ťažké u mňa...držím palce..
Ja budem rada 🙂
Ak by som mohla aj ja by som sa rada pridala žijem celý život v BA a jediná kamoška sa odstahovala do Škótska, takže rada by som dakoho spoznala 🙂
Aj ja budem rada keď sa stretneme
@samik1988
@janikovaanicka7 napisem
@13riska13 napisem
@mimi252 napisem
@misinka26 napisem
A prečo hľadáš stále iné kamarátky? Nie je jednoduchšie udržiavať a zocelovat staré priateľstvá? Plus tie obohatiť spoznanim nových ľudí? Z ktorých sa samozrejme tiež časom môžu vyklut priateľstvá.....
Ja mám len jednu kamošku, tie ostatné sú len známe, tiež som introvert a ťažko nadväzujem vzťahy, ale čím som staršia, tým menej mi to vadí 🙂
No vidite, ako ste sa tolke nasli 🙂 Potom dajte vediet, ako dopadli stretnutia a ci ste nasli spolocnu rec. Aj ja to mam podobne. Len ja som z okolia LM. 🙂 Tiez mam priatelky mimo Liptova. A tiez mam najlepsieho priatela manzela, sme zvyknuti byt spolu a s detmi, zitsi ako chceme, na nic a nikoho sa nemusime hrat ani tvarit... Ale mat dobreho priatela s podobnymi nazormi a moct sa stretnut, aj deti co by sa spoznali, to nemam a to mi tu niekedy chyba..
@majdus Velmi dobre ta chapem.🙂
@samik1988
@13riska13
@janikovaanicka7 Kocky,zajtra nemozem,ozyvam sa aj dost neskoro,ale mi neslo napisat do IP,neviem,preco.Mozme inokedy.🙂

Ahojky, aj ja bývam v BA... Som tu už 10 rokov, mam tu nejakých známych ale kamošku, takú tu dobrú sa mi nepodarilo nájsť... Teraz som po ťažkom rozvode a kamoši sa rozdelili medzi mňa a ex 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ak by si mala chuť rada vybehnem na kávičku 🤗🤗🤗