icon

Tažšie obdobie už rok a pol - neviem, ako ďalej

1. aug 2021

Mam tazsie obdobie uz rok a pol.
Stalo sa mi:
1,rozisla s priatelom -velmi zle sa ku mne zachoval ..
2,s kamaratkami sme sa prestali rozpravat kvoli klebetam a doslo to do stadia kedy som stratila aj 3 dobre kamosky.
Neviem ako dalej, co dalej … snazila som sa s kamaratkami stretnut ale nemalo to zmysel aj tak si mysleli svoje…
Viete mi dat pls nejaku radu ?
Ex raz za cas mi zavola a oznamil mi ze ma ma stale rad a planuje svadbu s novou
Kamaratky ma nikam nezavolaj maju vobec problem ma pozdravit . Pritom ta kleebta jenúlna blbost .. o mic extra nejde nema to nic spllocne s chlapom

Strana
z2
kittykat22
1. aug 2021

neblazni, ved sa ti nic nedeje. Pro jedno kviti slunce nesviti. Rozisla si sa s chlapom ktory za vztah pravdepodobne ani nestal, a kamaratky niesu moc kamaratky ked sa ti otocili chrbtom. Mozno by si sa mala naucit hodit veci za hlavu a nebrat si vsetko k srdcu. Nemozes sa trapit pre ludi ktori za to vobec nestoja. Su miliony muzov z ktorych si mozes vybrat vhodneho partnera a desiatky milionov zien ktore mozu byt tvojimi kamratkami. A ty sa ides znicit pre 4 ludi na tejto planete? Ved to je nezmysel ...

autor
1. aug 2021

@kittykat22 boze, tak toto si velmi pekne napisala 😊 si zlata dakujem .

kittykat22
1. aug 2021

drz sa 🙂 ja som si tiez myslela ze sa zblaznim. Bolo to velmi tazke. Ale ako je syn starsi tak byt matkou je to najlepsie co som v zivote spravila 🙂 Vydrz ... aj ty sa dockas.

laurita285
1. aug 2021

Je to ťažké sa vzdať pôvodných ľudí/kamarátiek keď sa noví v podstate nájsť nedajú... Nám sa s kamarátkou tiež úplne rozišli cesty a odvtedy som doslova sama ako prst. Idem na plaváreň a čo sa tam pri prezliekacej kabínke prihovorím nejakej babe že má pekné plavky? 😀
Alebo vo fitku že mega dobre cvičí? 😀 Príde mi to dosť bizardné si takto zháňať kamošku tak som sa zmierila s tým, že budem bez kamošiek, možno sa nájde nejaká neskôr nejaká s deťmi ked budem mať tiež nejaké, že bude spoločný záujem...

autor
1. aug 2021

@laurita285 vsak toto ja som raz skusila fitko ale neviem si predstavit najst tam kamosku ked tam este pridem sama… kazdy sk cvici svoje …tym ze nemam priatela tak nemam tolko ludi pri sebe …

savanna
1. aug 2021

Toto by inak aj mna zaujimalo, ako najst kamosku pri cviceni. Chodievala som aj na skupinove cvicenia, potom do jedneho fitka, do druheho, aj kurz jogy som skusala a nikdy som sa s nikym nezoznamila. Kazdy len cvici svoje, rychlo prezliect a utekaju domov.

simka17161
8. aug 2021

Ahoj, trochu mi to pripomína mňa za mlada prevažne bola som dosť osamelá a viac než rok a pol. Kamarátku som mala jednu a chlapa až v 30-ke. A to nie som veľmi komunikatívna opak bol pravdou, teraz pracujem v obchode tak si myslím že sa to zlepšilo. Tiež som hľadala kamarátky cez inzerát, priateľa som našla cez internet zoznamku. Chodila som aj na kurzy nemčiny kde som mala krátkodobé kamarátstva. Myslím si že je dobré chodiť na zaujímavé podujatia, veď aj keď tam nenájdeš kamarátku či priateľa vypočuješ si zaujímavý koncert a pod.

Strana
z2