icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

sliver
30. júl 2011

to tu nefunguje nastavenie?
potrebujem zmenit ze mam dieta a stale mi to pise ze nemam nieco vytvorene.....

akurat mi malicku zobrali pod svetlo kvoli zltacke tak mi znami nechali net do zajtra rana kym mi ju vratia ale aj tak myslim ze odkviacnem a vsetok cas prespim.... net ma ani nenapadne 🙂)))

crazybabenka
autor
30. júl 2011

@sliver vieš čo....čítala som, že to viaceré baby písali adminom, že sa im to nedá zmeniť 😒

pohodacka
30. júl 2011

@sliver gratulujemeeeee,držkajte sa,hlavne nech ste zdravééé!!!

sliver
30. júl 2011

@crazybabenka - dakujem
ako vidim ty si tu stale ;)
co noveho?

babeny bozinku to bol boj, dufam ze ma coskoro prejdu tieto nemile spomienky... v nemocnici ratali pôrod podla MS a to som mala rodit pred tyzdnom v sobotu, tak som akoze prenasala 5 dni ale podla IVF iba 2 dni...
v stvrtok mi dali vyvolavacku, nechali ma nalacno ze ak by trebalo cisarsky... vyvolavacka zabrala hned no iba na kontrakcie ale stale som bola zatvorena a malicka bola vysoko... tak som si užila iné tlačenie na sale... hádam každý pomáhal.... boli velmi zlatí všetci!!! najlepsia bola sestra ktora si mi lahla na brucho a normalne som citila ako mi ju tlačí dole - UZAS!!! no a to že som nebola dost otvorena si užívam doteraz - fest došitá a dole samá modrina 😒
no ale samozrejme stálo to zato!!!!
maličká je čiernovlasá vlasaňa, už sa neviem dočkať kedy dám prvé foto 😉 tatino foti stale 😀 je unesený, bol celý čas so mnou, prezil si kazdu kontrakciu 🙂 , aj terazje so mnou v apartmane a už teraz vidím na nom kto je jeho maznák 😉

drzkajte sa babenky a coskoro sa ozvem, dúfam ze budem mat ako lebo od 1.8. nam odpajaju net a drahy už sťahuje veci do domu, ja idem k rodičom s malou a ked nam drahy pripraví domček tak prídeme aj my. u rodičov si budem len požičiavať net od kamošky ale isto ked budem mať cas napíšem aspon riadok 😉 😉

crazybabenka
autor
30. júl 2011

@sliver no moja....ale hlavne, že to už máš za sebou....a maličká ti to všetko vynahradí
ja tu nie som stále....len máš na mňa šťastie 😀 no dobre dobre priznávam.....net je môj večerný relax....keď je malá s tatinom

pohodacka
30. júl 2011

@sliver tak si si vytrpela,ale jasné,že to stojí za to,ono sa hovorí,a je to aj svatá pravda,že sa na pôrodné bolesti rýchlo zabudne..a to mi hovor,malé sú ocinkove maznane,ja na tú našu ke´d skríknem,že mi už fakt rupnú nervy,tak hotovo,som najhoršia 😀 😀 .
@buba78
@crazybabenka @janemari..prvá vec čo Neluši nechutí..jablková kaša hipp,už som sa tešila ako jej ju zarobím a ona mi prespí celú noc/tak píšu na obale 😀 / a ona to vyplúvala dorota a jedovala sa keď som jej skúsila dať ďalšiu dávku..no uvidíme,skúsim zajtra či nezmení chute.Dnes bola unavená z cesty,boli sme trošku na nákupy na výlete.

pohodacka
30. júl 2011

baby,aké je nejaké pekné miesto na SR na takú krátku ale 4-dňovú dovolenku??Bójíme sa viac kôli malej,inde ako doma ešte nespala.A ak to bude na SR,nepáčilo by sa jej,tak balíme švestky a hybaj domov 😀 😀 .Mňa napadajú jedine Tatry,či..???

sliver
31. júl 2011

nasa Bublinka den po narodeni 😉

crazybabenka
autor
31. júl 2011

@pohodacka Presne príď k nám do Tatier.. .... Liptov je the BEST 😀 😀 😀 😀
ani naša tieto kašičky neznáša.....hlavne, že ich mám nakúpené do aleluja.....teraz sa na nich pasie tato 😀 😀 😀 😀 ale čo som si všimla.....tak malá odmieta všetko ryžové......aj tie kašičky.....čo sú instantné....aj tie čo sú tekuté....a aj keď som jej varila zeleninku....a hodila do toho ryžu.....tak som musela variť znovu.....lebo mi to odmietla jesť

crazybabenka
autor
31. júl 2011

@sliver no poriadna vlasaňa 😀 😀 😀 krásne miminko.....ja si už ani nepamätám kedy tá naša krpaňa bola taká malilinká

pohodacka
31. júl 2011

@crazybabenka no,asi tam zavítame najskôr..prídem na kafé 😀 .No,ale dnes zachutila jablková výživka-skoro polovica len taký fukot 😀
@sliver krásna vlasatá princeznáááá.My sme tiež boli na začiatku také havranie a teraz je to nejaký špinavý blond.Aj keď sa čudujem ako rýchlo jej rastú nové vlásky.Už ani nepamätám kedy mala vypadané-iba z fotiek.Už má celkom slušné mini-háro 😀 😀

pohodacka
31. júl 2011

@crazybabenka ozaj a fotky ešte nemáš malej manekýnky? 😉

crazybabenka
autor
31. júl 2011

@pohodacka ešte nemám....ale mám nový album....boli sme u deda v práci 😀

crazybabenka
autor
31. júl 2011
pohodacka
31. júl 2011

@crazybabenka tak to už áno 😀 😀 ,nemá chybu šoférka 😀 😀

crazybabenka
autor
31. júl 2011

@pohodacka a to si mala počuť ten krik...keď sme ju brali od volantu 😀 😀 😀 😀 ale má doma malú náplasť na dotknutú dušičku

anita12
31. júl 2011

@sliver ..gratulujem a prajem obom veľa veľa zdravíčka a nech už ste šťastná rodinka doma 🙂

buba78
31. júl 2011

@sliver blahozelame.........ale je to riadna baba.......drzte sa

buba78
31. júl 2011

@sliver riadna cernula.......ak smiem vediet kde si rodila

tinara23
1. aug 2011

@crazybabenka jeej malá je perfektná, na tej poslednej fotke, aké sústredenie 😉

crazybabenka
autor
1. aug 2011

@tinara23 no veď a? veď ušoférovať taký kolos 😀 😀 😀 😀

janemari
1. aug 2011

@sliver ved to keby nebolo toho pôrodu tak je všetko krásne 😅 ale máš to za sebou a teraz ťa čakajú príjemnejšie chvíľky 🙂 Gratulujeme ti aj s maličkou aby Sonička bola zdravá a ty sa rýchlo zotav a hlavne veľa miečka ,aby malej nič nechýbalo.

@pohodacka
@crazybabenka tak ja sa už vo veľkom chystám na to prikrmovanie 😀 To by ste ju mali vidieť ked nás vidí niečo jesť aké oči vypliešťa že aj ona chce 😀 Obzerala som tie kašičky od 4 mesiacov, ale objavila som aj nejaký prášok, alebo čo to je a dáva sa to do mliečka, myslím, že to bola sunarka nemáte s tým skúsenosť?

crazybabenka
autor
1. aug 2011

@janemari u nás tieto kašičky nemali úspech....a vlastne nič v čom je ryža...teraz som jej kúpila multicereálnu od 6. mesiacov tak uvidím 😒

janemari
1. aug 2011

@crazybabenka ten prášok do mliečka je o dosť lacnejší ako kašičky preto sa pýtam 🙂

crazybabenka
autor
1. aug 2011

@janemari my sme kašičky vzdali....teraz u nás fičia piškóty a pajedy 😀 😀 😀

janemari
1. aug 2011

@crazybabenka videla som aj nejaké sušienky v obchode ,ale to sú od 6 mesiaca. Ale chcela by som vidržať aspon do konca 5 mesiaca a potom začať zo zeleninkou, uvidím, čo povie dokina.

crazybabenka
autor
1. aug 2011

@janemari kľudne už môžeš začať....a tie sušienky sme my dávali od 5 mesiaca....chcela som čo najskôr zaviesť lepok ....kým mám ešte ako tak mliečko

crazybabenka
autor
1. aug 2011

no toto je čo baby žiadne tehuľky? to ako?

bbtina
1. aug 2011

@sliver juuuuj 🙂))) gratulujem a tešíme sa, veď sme už netrpezlivo čakali na správičky

pohodacka
1. aug 2011

@janemari ja som zatiaľ skúšala len tú jablkovú kašu hipp,ktorá jej prvý krát nešmakovala.Dnes papala babánovo-broskyňovú výživu a o tom neviem čo si mám myslieť-,lebo tvárila sa ako keby to bolo to najhoršie jedlo čo som jej kedy dala-mračila sa,ale pritom prehĺtla a spapala.Vôbec nevypľúvala.A tvárila sa tak pri každej lyžičke. 😀 Ja som ale tú kašičku skúšala viac menej preto,že by prespala celú noc.Ale dnes som sa bavila s jednou maminou,ktorá má rok a trištvrte meačnú dcérku a malá sa jej budí stále 2x v noci,lebo si chce aspoň trochu podudkať.Ono to už ani nie je o hlade,ale o tom pocite cítiť maminu-je na to prakticky zvyknutá od malinka.Toto som aj čítala.Že čisto kojené deti proste potrebuú takto tú maminu cítiť.
O tom ako pozerá malá keď čokoľvek jeme mi hovor.Pri nej už nemôžme ani jedávať,lebo v tom momente pustí každú hračku,vypleští oči a keď nič,začne sa jedobvať a plakať,že aj ona je tu,niee???!!! 😉