icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
2. sep 2011

@buba78
@sliver ja už jogurtík dávam....dokyna mi kázala dávať smotanový najlepšie zvolenský biely.....malá ho zbožňuje .....sťahovať sa ešte nesťahujeme....vyzerá to že až budúcu sobotu 😖

pohodacka
2. sep 2011

@tinara23 nebooj,ono sa len uhniezduje vajko a určite je všetko v najlepšom poriadku.Tiež som mávala bolesti až som sa bála a bolo všetko ok.Na sone držíme palce.Inak,ste veľmi pekná rodinka 🙂
@sliver ale moja,neboj sa ,pri Soničke a pri kojení schudneš určite.Veď ja som počas celého tehu pribrala len 9 kg,takže to zo mňa išlo veľmi rýchlo.A ak ti to pomôže-nemá to len výhody,niekedy smalou vôbec nevládzem.Je na mňa ťažká...a to keby niekto videl čo som schopná skonzumovať,tak mi ani neuverí.Práve som si praskla3 mastné chleby s rajčinou..celý deň vyjedám sladké a večer pri tv musí byť téglik vanilkovej zmrzky bigmilk.Akurát si ju idem dať 😀 A podstatné je,že si zdravá,tak sa netráp!!!

tinara23
2. sep 2011

@pohodacka ďakujem 🙂 ono to prepadne asi každú, keď zistí, že je tehu, najprv šťastná z čiaročiek a zrazu panika či je všetko ok, ale verím, že bude 🙂

buba78
2. sep 2011

@sliver moja netrap sa s vahou........viem Ta pochopit.........vzdy som bola chuda 46kg a pribrala osm 20kg.......ked som sa videla u rodicov vo velkom zrkadle nakolko mi nemame take skoro som odpadla......ale kazdy vravel ako super vyzeram......chcela osm si nechat 50kg......no nejako to islo samo dole a mam 45kg.......som kost a koza........je to otras a neviem ako pribrat........neboj do pol roka to zhodis pri dojceni....vecer kym si lahnem jem dva krat aj v noci jogurt s piskotami........muz na mna pozera kde sa to do mna zmesti....lenze ja som stale hladna

buba78
2. sep 2011

@tinara23 neboj bude to ok.......ja osm po transfere presne na 28DC mala silne bolesti a trochu som spinila.......uz som bola zufala, ze to zas nevyslo a ked mi zavolali vysledok, ze som tehotna hned som sa pytala ci ten vysledok je dostacujuci.........proste to bol pre mna sok az som sa rozklepala a s maminou sme plakali......koli mne si zobrala dovolenku, aby som nebola sama doma, kedze sa to skomplikovalo spinenim a manzel bol v sluzbe 34hodin......cakanie na vysledok do poobedia bolo nekonecne

yukaya
2. sep 2011

@tinara23 @bbtina
@buba78
@pohodacka
@janemari
neviete mi nejak lahko vysvetlit kde iscare v martine najdem??

bbtina
3. sep 2011

@yukaya je to budova v martinskej fakultnej nemocnici,myslim,ze je pri klasickom gynekologickom oddeleni na 1 poschodi.

pohodacka
3. sep 2011

@buba78 no,sa mi zdá,že sme tu najväčšie vychrtliny 😀 😀 ,ale ja somlepšia,mám 46 😀 😀 .A koľko máš výškuMJa 161 cm.A to tu máme deti najväčšie buchtičky 😀 😀
@yukaya normálne vo fakultnej nemocnici,tam sa opýtaš.Majú tam všade také šípky čo udávajú smer už vo vnútri.V pohode sa tam dá vyznať,neboj 😉

crazybabenka
autor
4. sep 2011

baby asi vám každej pošlem po 10kg.....a budeme tri ideálne ženy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sliver
4. sep 2011

no pockat pockat... aj ja potrebujem niekomu hodit 20kg 😀 😀 😀

yukaya
4. sep 2011

@pohodacka ja vam vylepsim ten priemer váhou....

sliver
4. sep 2011
janemari
4. sep 2011

@sliver aký ste kráááásny 🙂

buba78
4. sep 2011

@pohodacka no ja mam 158cm, mas pravdu a najvacsie babatka
@crazybabenka staci mi 5kg......dik

buba78
4. sep 2011

@sliver krasna bambulka

tinara23
4. sep 2011

@sliver jejdááá Sonička je krásna 🙂 krásne bábätko 🙂

pohodacka
4. sep 2011

@sliver
@crazybabenka baby moje,aj ne stačí tých 5 kilečkov,lebo som krpatá 😀
@sliver jééééj,kráásnulinká princeznička,aká mi príde veliká,môj chrúst bol také drobátko,za to teraz je nejaká dlhaňa-neviem síce pokom,asi po pradedovi..sladunká je..a aká nádherná dekam tá zelená na čom ležká..kde si kúpila-čo je to zač?Aj fajn hrubá vyzerá že je.Lebo ja dávam malej len obyč deku,aj keď mi z nej uteká,no ale...

janemari
4. sep 2011

Tak ja mám 162cm tak sa pridávam do kolektívu malých žien 🙂 aspon výškou, lebo tá váha je o dosť vyšia 😖 od vašich, ale musím veriť že pomaly pôjde dole. My sme mali náročnú noc, ale cez den sme ako tak dospali 😝

buba78
5. sep 2011

@janemari ako myslis narocnu noc.........my obcas v noci nespime dve hodiny a kecame nahlas, ze cakam kedy mi susedia povedia, ze co robime, susedia nam spalne

buba78
5. sep 2011

baby dnes sa musim pochvalit....snad to neprechvalim.....spali sme od pol noci.......o 6h som ju musela krmit , lebo som isla na krv, aby muzovi neplakala.......ona este spi........idem si k nej lahnut, lebo minule som tiez cakala a spala do pol deviatej.........inac v tejto teme zacina byt mrtvo.......sup chvalte svoje deturence ako robia pokroky

janemari
5. sep 2011

@buba78 nespali sme doma a malá zaspala v starkinej posteli a nakoľko ma v poslednej dobe problémy zo zaspávaním nechceli aby som ju prekladala do mojej.Nakoniec sa malá zobudila o 4.00 vyspaťá a zbuntošila všetkých.Nakoniec pozerala rozprávky a okoo 7.30 zaspala,ale nikto nespal vo svojej posteli 😀

buba78
5. sep 2011

@janemari pekne...........som rada, ze uz aj vy pozerate rozpravky, lebo kamosky sa na mna pozerali, vraj tak zavcasu, ale ked sa chcem vklude najest co ine mi ostava.........ozaj a zubok nikde?.......tak co, osvedcilo sa Ti to s tymi latkovymi plienkami? usetris?

pohodacka
5. sep 2011

@buba78 výborne!!!Len tak spinkajte ďalej,neboj,už to pôjde keď to bolo raz,už to bude postupne stále.Aj my sme to tak mali.Teraz prespí buď do rána 7 alebo saokolo piatej napapá a ešte buva.No pokrok asi taký,že doteraz len pišťala a už kričí baba baba,akurát to kričí.Babke som večer volala,až sa rozplakala.Inak pokrok žiadny-piráti rýchlejšie a rýchlejšie,ale stále dozadu 😀
@janemari aj naša pozerá telku a už pekne dlho.Buba prečo ti to vyčítajú?Asi niekto nechápe,že aj my potrebujeme aspoň minútku pre seba 😉

sliver
5. sep 2011

dakujeme kocky!!!
dnes sme boli na poradni a pribrali sme,juuuuj ale som rada lebo uz bola taky chrust ktory v jednom mesiaci mal svoju porodnu vahu... ale posledny tyzden sme makali a pribrali sme za tyzden a pol 320 gramov takze mame teraz 4200g no a tahame sa do dlzky... ked sa narodila mala 50cm a uz ma 56cm
ale ideme chodit na nejake vysetrenia lebo ked lezi na brusku neda hlavicku do jednej strany ☹ ☹ ☹ ani na silu, ani dr. sa to nepodarilo 😒 😒 😒
to nie je decka ale rozvojova podlozka a cvicievame na nej kazdy den http://www.bombahracky.sk/302-1292-large/canpol...

pohodacka
5. sep 2011

@sliver gratulujem k váhe,len tak ďalej Sonička.A držím palce s cvičením,neboj,ono to asi len treba rozhýbať nejako..neviem,ešte som to nepočula.Držte sa a diki za link 😉

tinara23
5. sep 2011

ahojte, tak sa idem pochváliť hcg 1131 🙂 na sone zatiaľ nebolo nič vidieť, asi bolo skoro, keďže som iba 29DC a 16DPO.

pohodacka
5. sep 2011

@tinara23 gratulujeeeemee!!!Teraz sa už len pekne opatrujte 😉

pohodacka
5. sep 2011

@sliver ešte sa ťa opýtam:tú podložku sa mi myslíš ešte oplatí kúpiť?Aké je to asi veľké?Zmestí sa tam vôbe malá keď už má nejakých 70 cm?A ten okraj sa dá dať dole,aby to bolo akoby len vlastne také rovné(dúfam,že chápeš)keby chcela Nelka odtiaľ vyšprintovať von 😉

buba78
5. sep 2011

@sliver vy ste az moc narastli...........s tou hlavickou mate zrejme skrateny sval-ohybac-tzv tortikolis.....cvicenim sa to napravi

janemari
5. sep 2011

@tinara23 gratulujééééém a nech tt pekne pribudajú 😉
@buba78 niekedy zaberú len rozprávky ked je plačlivá,alebo bolí bruško vtedy sa upokojí. Aj ke myslím,že skôr počúvajú tie pisklavé hlasy ako pozerajú obraz.Ale na minimaxe sú pekné rozprávky hlavne tie kde sa aj spieva a sú poučné pre deti.