Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@tinara23 nebooj,ono sa len uhniezduje vajko a určite je všetko v najlepšom poriadku.Tiež som mávala bolesti až som sa bála a bolo všetko ok.Na sone držíme palce.Inak,ste veľmi pekná rodinka 🙂
@sliver ale moja,neboj sa ,pri Soničke a pri kojení schudneš určite.Veď ja som počas celého tehu pribrala len 9 kg,takže to zo mňa išlo veľmi rýchlo.A ak ti to pomôže-nemá to len výhody,niekedy smalou vôbec nevládzem.Je na mňa ťažká...a to keby niekto videl čo som schopná skonzumovať,tak mi ani neuverí.Práve som si praskla3 mastné chleby s rajčinou..celý deň vyjedám sladké a večer pri tv musí byť téglik vanilkovej zmrzky bigmilk.Akurát si ju idem dať 😀 A podstatné je,že si zdravá,tak sa netráp!!!
@sliver moja netrap sa s vahou........viem Ta pochopit.........vzdy som bola chuda 46kg a pribrala osm 20kg.......ked som sa videla u rodicov vo velkom zrkadle nakolko mi nemame take skoro som odpadla......ale kazdy vravel ako super vyzeram......chcela osm si nechat 50kg......no nejako to islo samo dole a mam 45kg.......som kost a koza........je to otras a neviem ako pribrat........neboj do pol roka to zhodis pri dojceni....vecer kym si lahnem jem dva krat aj v noci jogurt s piskotami........muz na mna pozera kde sa to do mna zmesti....lenze ja som stale hladna
@tinara23 neboj bude to ok.......ja osm po transfere presne na 28DC mala silne bolesti a trochu som spinila.......uz som bola zufala, ze to zas nevyslo a ked mi zavolali vysledok, ze som tehotna hned som sa pytala ci ten vysledok je dostacujuci.........proste to bol pre mna sok az som sa rozklepala a s maminou sme plakali......koli mne si zobrala dovolenku, aby som nebola sama doma, kedze sa to skomplikovalo spinenim a manzel bol v sluzbe 34hodin......cakanie na vysledok do poobedia bolo nekonecne
baby asi vám každej pošlem po 10kg.....a budeme tri ideálne ženy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no pockat pockat... aj ja potrebujem niekomu hodit 20kg 😀 😀 😀
@pohodacka no ja mam 158cm, mas pravdu a najvacsie babatka
@crazybabenka staci mi 5kg......dik
@sliver
@crazybabenka baby moje,aj ne stačí tých 5 kilečkov,lebo som krpatá 😀
@sliver jééééj,kráásnulinká princeznička,aká mi príde veliká,môj chrúst bol také drobátko,za to teraz je nejaká dlhaňa-neviem síce pokom,asi po pradedovi..sladunká je..a aká nádherná dekam tá zelená na čom ležká..kde si kúpila-čo je to zač?Aj fajn hrubá vyzerá že je.Lebo ja dávam malej len obyč deku,aj keď mi z nej uteká,no ale...
Tak ja mám 162cm tak sa pridávam do kolektívu malých žien 🙂 aspon výškou, lebo tá váha je o dosť vyšia 😖 od vašich, ale musím veriť že pomaly pôjde dole. My sme mali náročnú noc, ale cez den sme ako tak dospali 😝
baby dnes sa musim pochvalit....snad to neprechvalim.....spali sme od pol noci.......o 6h som ju musela krmit , lebo som isla na krv, aby muzovi neplakala.......ona este spi........idem si k nej lahnut, lebo minule som tiez cakala a spala do pol deviatej.........inac v tejto teme zacina byt mrtvo.......sup chvalte svoje deturence ako robia pokroky
@buba78 nespali sme doma a malá zaspala v starkinej posteli a nakoľko ma v poslednej dobe problémy zo zaspávaním nechceli aby som ju prekladala do mojej.Nakoniec sa malá zobudila o 4.00 vyspaťá a zbuntošila všetkých.Nakoniec pozerala rozprávky a okoo 7.30 zaspala,ale nikto nespal vo svojej posteli 😀
@buba78 výborne!!!Len tak spinkajte ďalej,neboj,už to pôjde keď to bolo raz,už to bude postupne stále.Aj my sme to tak mali.Teraz prespí buď do rána 7 alebo saokolo piatej napapá a ešte buva.No pokrok asi taký,že doteraz len pišťala a už kričí baba baba,akurát to kričí.Babke som večer volala,až sa rozplakala.Inak pokrok žiadny-piráti rýchlejšie a rýchlejšie,ale stále dozadu 😀
@janemari aj naša pozerá telku a už pekne dlho.Buba prečo ti to vyčítajú?Asi niekto nechápe,že aj my potrebujeme aspoň minútku pre seba 😉
dakujeme kocky!!!
dnes sme boli na poradni a pribrali sme,juuuuj ale som rada lebo uz bola taky chrust ktory v jednom mesiaci mal svoju porodnu vahu... ale posledny tyzden sme makali a pribrali sme za tyzden a pol 320 gramov takze mame teraz 4200g no a tahame sa do dlzky... ked sa narodila mala 50cm a uz ma 56cm
ale ideme chodit na nejake vysetrenia lebo ked lezi na brusku neda hlavicku do jednej strany ☹ ☹ ☹ ani na silu, ani dr. sa to nepodarilo 😒 😒 😒
to nie je decka ale rozvojova podlozka a cvicievame na nej kazdy den http://www.bombahracky.sk/302-1292-large/canpol...
ahojte, tak sa idem pochváliť hcg 1131 🙂 na sone zatiaľ nebolo nič vidieť, asi bolo skoro, keďže som iba 29DC a 16DPO.

@buba78
@sliver ja už jogurtík dávam....dokyna mi kázala dávať smotanový najlepšie zvolenský biely.....malá ho zbožňuje .....sťahovať sa ešte nesťahujeme....vyzerá to že až budúcu sobotu 😖