icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

tinara23
26. sep 2011

@buba78 ďakujem, áno 2.ins. bola úspešná 😉

sliver
26. sep 2011

@tinara23 - super, uzasne... paradicka, netrap sa zbytocne, hlavne nech si v klude
PNkou nic neuskodis... ja som bola tiez odzaciatku PN pre istotu

@buba78 - aj ja sa bojim ze to tak dopadne ze nebude chciet byt vobec...
ono je problem v tom ze ma dva druhy spankov a to bud 10minutovky alebo spi vkuse dve hodiny, no keby som vedela ze teraz ide ten dlhy spanok tak sup do kocika a sup von, no uz sa mi tolkokrat stalo ze to bol ten kratky ze som to vzdala...

pohodacka
26. sep 2011

@tinara23 neboj,moje dve známe mali hematóm,sám sa vstrebal,oddychuj a všetko bude dobré...a gratulujem k drobuliatko,bože,nedávno sme sa my tešili takto z každého milimetríka čo nám Nelinka podrástla a teraz je to už sedem mesačná nezbeda 😀 😀
@sliver,neboj,určite si zvykne,mala som presne toto ...malú som vždy naprogramovala do kočíka vtedy ako mala spať.Ked sa zobudila,vrešťala jak pavián na celé sídlisko,som bežala domov jak najatá.Potom som to robila tak stále,vždy keď mala spinkať.Dokonca doteraz totak často robím,lebo tam sa dobre vyspinká,no ale teraz,keď už sedí,tak pozorujeme stromy,autá keď hučia sa jej páčia,tak je to lepšie.Ale mali sme presne toto,normálne ju tam dávaj,zvykne si.Keďju nebudeš dávať vôbec,duplom tam nebude chcieť,bude jej tocudzie.Ona sa takto zoznámi s "prostredím v kočíku",prípadne jej daj nejakú hračku-ja nosím pískajuceho psíka doteraz,vždy sa hrá až zaspinká.Neboj,naučí sa a budelepšie.Držímpalce!

tinara23
26. sep 2011

@sliver
@pohodacka veru kočky, ešte nedávno si pamätám vaše obavy v tehu, ale aj radosti a teraz už máte princezné pri sebe 🙂

@sliver aj mojej sesternici dcéra robila scény v kočíku, chodili stále s plačom, trvalo to nejaké dva mesiace a potom si pekne malá zvykla 🙂

buba78
26. sep 2011

zas nas dnes nasa nezbednica nesklamala............zaspala presne o 22hod........

pohodacka
26. sep 2011

@buba78 zohnala si vtedy tieoteplovačky?Ja som akurát včera malej objednala "mikulášske" oblečko 😀 😀

janemari
26. sep 2011

Ahojte ani nemám silu vás dočítať,konečne som dokončila robotu a pôjdem do postele. Maličká spí, ale po stretnutiach z ... je taká vystresovaná,že je len otázka času kedy jej prepne 😖

crazybabenka
autor
27. sep 2011

takúto mám ja šikovnicu doma 😀

crazybabenka
autor
27. sep 2011
crazybabenka
autor
27. sep 2011

a aby som nezabudla....už sme trojzubáči....len na miesto horného rezáku nám vykukol horný očný 😀

crazybabenka
autor
27. sep 2011

😀

pohodacka
27. sep 2011

@crazybabenka je šikula veliká,naše dieťa ani náhodou postaviť sa -na špičky sa dáva 😀 a ani zúbok nokde 😀 😀

janemari
27. sep 2011

@crazybabenka tak ti máš doma hotovú modelku a šikovnicu 🙂

sliver
28. sep 2011

@crazybabenka - krasnucka je!!!

crazybabenka
autor
28. sep 2011

@pohodacka
@janemari
@sliver Ďakujem baby
@pohodacka neboj....ani sa nenazdáš a Neluška bude pochodovať 😀 Ja som ju včera mala na gauči a hrali sme sa....začal zvoniť telefón ....tak som sa bála....že sa mi skotúľa na zem....tak som ju posadila na zem.....a ona sa mi začala šplhať po nohách....lebo chcela ísť za tým "volantom"....tak som ju nechala a bola v strehu....ona sa vyšplhala....otočila.....jednou rukou sa hrala ....druhou pridŕžala.....potom pustila aj tú....a dobrých 5 minút vydržala stáť....a potom pekne padla na ritulku a hrala sa ďalej.....a teraz....všetkého čo sa jej dá chytiť .... tak sa začne štverať.....a šup na nohy....a v pavúku piráti ako šumacher 😀

pohodacka
28. sep 2011

@crazybabenka super,to je teda izaj šikulka krásna,ja čakám na objednaného pavúka,som zvedavá ako sa jej bude pozdávať.Ona najradšej na 4 a fujazdí po byte.Líže podlahy,takže behám a zametám o sto tristo.Momentálne nechce spať,vykrikuje bŕŕŕŕŕ,bŕŕŕŕ...moje nervy 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
28. sep 2011

@pohodacka no vidíš....naša neštvornožkuje.....ani sa o to nesnaží....predtým skúšala....išlo jej to trošku do zadu.....ale prestalo ju to baviť

pohodacka
28. sep 2011

@crazybabenka kámoškin tiež neštvornožkoval,sedkal a rukami sa posúval,a potom začal hneď chodiť.Každé dieťatko je iné...raz sa to všetky naučia.Ďalšia známa má dcéru-14 mesiacov a ešte nechodí...

crazybabenka
autor
28. sep 2011

@pohodacka najmä netreba na nič tlačiť....každé dieťatko má svoje tempo 😀

pohodacka
28. sep 2011

@crazybabenka presne,môj názor.Keď bude chodiť v roku,tak bude v roku,no nie?Ak sa jej nezapáči v pavúku,ani ju tam nebudem dávať,skúsim neskôr.Zuzi,prosím ťa,aký si mi to vtedy ešte hocvorila,že je dobrý bazar?Bazos a ...???

buba78
28. sep 2011

@pohodacka nic osm nenasla.......juj aj vy lyzete podlahy.......aspin nie sme same.............vcera som nemala na Vas cas.......oslavovala som....ako to leti....
@crazybabenka vy ste teda riadne sikovny.........teraz budete mat najtazsie obdobie.........vsade je kde nechcem.....esteze mame na sporaku poistku proti otvoreniu dvierok.......zavesi sa na ne a nohy vylozi na dvierka.......tie fotky su uzasne.........riadny smejko a modelka uz od mala

crazybabenka
autor
28. sep 2011

@pohodacka presne tak....na nič netreba tlačiť....minule som tak nakričala na mm....porovnával Paulušku s dcérkou našich kamarátov....je o dva týždne staršia od Paulušky....ale už v siedmich mesiacoch chodila za ruky.....že prečo Pauluška už nechodí.....tak som mu pekne od pľúc povedala svoj názor.....každé bábo je iné.....
nemyslíš náhodou babybazar.sk ?

crazybabenka
autor
28. sep 2011

@buba78 kde sa dá kúpiť taká poistka....dnes sa jej podarilo vytrhnúť mi šuplík z linky.....ešteže spodný....a ešte prázny 😖

buba78
28. sep 2011

baby prave som prezerala kalendar........my sme zacali stat v 9 mesiacoch a stvornozkovat v 10mes..........vy tie baby mate moc rychle

buba78
28. sep 2011

@crazybabenka to sme mali priamo na sporaku.........pozri na nete alebo v detskom obchode.......ked sme sporak kupovali smiali sme sa , ze to bude pre manzela, ab stale neotvaral ruru

crazybabenka
autor
28. sep 2011

@buba78 veď budem musieť niečo vymyslieť....všetkého sa chytá.....za všetko chce šplhať

pohodacka
28. sep 2011

@crazybabenka no,hádam baby bazar,dik.
@buba78 veď to,že aj mne sa to zdá rýchlo,no ale keď tie deti sú také zvedavice 😀 😀 .Dnes sme kecali s kámoškou,má ročného syna a on nebol na 4 hneď sa staval na nohy a dr ,že ju zdr.ala jak malé decko,že dieťa musí najprv štvornožkovať,lebo taký je vývoj,ono že je to prepojené s mozgom(píšem to laicky,neviem to vysvetliť/,tak že sa bábu spevní svalstvo,chrbátik a až potom je schopné pekne chodiť.No ale keď to dieťa si samé volí ako sa pohne,nie??Ja už tomu nechávam voľný priebeh,čo bude sama robiť,nech robí ahotovo.Donedávna nevedela sedieť,stále sa hádzala dozadu,na štyri a kadejako vždy keď som ju posadila.Potom,nechala som to tak,ona si z poloľahu sadla a tak krásne vystreto sedela,hrala sa až som nechápala,že tak odrazu...to je typucký príklad,že si sama spravila kedy a čo chcela 🙂

pohodacka
28. sep 2011

@buba78 ani nehovor,líže podlahy jak besná,ešte sa aj smeje na tom..len fľaky mokré po nej utieram.Už mi šibe z toho zametania 😀 😀 ,kámoška sa smeje,že veď mňa to upratovanie stále prejde 😀 😀

buba78
29. sep 2011

baby toto je nasa nova hracka.......najprv ju spoznava a preveruje.........uz spime od 20h lebo dostala fenistil........trosku mame sopliky......aj som to cakala,lebo sestrina ma sopliky a boli spolu dva dni....nemozem ju separovat.......to bude zas noc odsavania

pohodacka
29. sep 2011

@buba78 no nemá chybu 😀 😀 ,už sama aj krokuje?Či len takto asi keď sa drží..bohová je 😀 😀