Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@janemari ja podobne ,presne sa sťažujem,že to ani neni možné ako mne prestali chutiť jogurty.Ani len pozrieť na ne,normálne ma napne.A pritom som ich zbožňovala a musela jesť hádam denno denne.Ale viac vecí je takých vecí,čo mi veľmi nechutí.No ale sú napríklad aj také,že ako včera večer si do postieľky o pol 10 donesiem balík cibuľových chipsov a bonboniérku Milku.Potom mám strašné sny ☹ .
Baby,mala som strašidelné sny!!!!!!!Som krvácala a potom mi museli zobrať malinké.Som strane kričala a vriesklala,že prečo!!!!????Hnus!Som sa zobudila a ešte mi bolo do plaču. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@zuzana_18
@janemari tak sa baby treba prekonať.....lebo jogurtíky a acidko podporujú mikroflóru.....a sú prevenciou zápalov pôrodných ciest......chipsy by sme nemali papať.....obsahujú veľa soli......zadržiavajú vodu.....a nafukujú 😖
@zuzana_18 som ti už raz písala, že sa hovorí, že keď povieš, čo sa ti snívalo.....tak sa to nesplní.....takže kľud a hladkať drobca 😉
@crazybabenka hmmmmm,snažím sa tomu neveriť,hnusné,sprosté sny!!!!!
No,aj mamina ma hreší,že musím papať jogurty,ale neverila by si ako veľmi mi nechutia.A na silu ich nebudem radšej,lebo skončia ........
Ani chipsíky by som nemala,viem,no ale tie zase tak chutia 😉
@zuzana_18 ale tu nejde len o teba.....teraz sa krpcovi "tvoria" kostičky a potrebuje veľa veľa veľa vápnika.....takže sa pekne prekonať a papať.....viem o čom hovoríš.....ja som pred tehu zbožňovala jogurty.....hlavne tie "poctivé" smotanové zvolenské a za čokoládovoorieškový by som si dala aj koleno vŕtať..... 😀 .....a zrazu som ich nemohla ani cítiť.....ale doktor mi dohovoril, že ich je potrebné papať aj piť všelijaké tie acidofilné mlieka pre krpca kvôli vápniku......tak zo začiatku som ich tiež videla 2x....raz ako išli dnu a potom von......ale potom som si všimla, že keď idem "do toho" s tým, že sa povraciam......tak sa povraciam......potom som sa naučila to "predýchať" keď mám pocit, že ma ide napnúť.....tak začnem zhlboka dýchať a prechádzať sa ...... a ono to prejde.....a dokonca mi začali jogurty znovu chutiť...no proste.....čo neurobíš pre krpca 😀
@crazybabenka to máš úplnú pravdu,vyslúšam dnes teda niečo zmáknuť. 😒
Ahojte koceny,tak uz mam doma lieciky aj ked bol problem ich zohnat.A mam este jednu novinku,boli sme dnes pozriet jeden by a uplne ma ocaril.Je to to co chceeeeem a v pondelok sa ideme sohodnut co a ako predava ho moja kamoska.A mm mi vypisuje a vyvolava ze chce byt somnou. 😅
@janemari tak ti prajem nech to všetko dobre dopadne.....či už s bytíkom alebo s nepodareným manželom. 😀 .....viem o čom hovoríš.....aj my keď sme si hľadali byt.....tak keď som vošla dnu....musel mi "povedať" vítaj doma......a tento posledný to spĺňa na 100%......len ak môžem byť trošku zlá.....dobre si teraz rozmysli manželíkove rečičky.....aby to nebolo zase ako predtým.....dobre si to uváž 😒
@zuzana_18 no ako dopadlo jogurtovanie 😠
@crazybabenka co sa tyka toho bytu presne ako pises.Aj ked som bola pozriet sice len jeden,ale druhe co su v ponuke viem ako vyzeraju ma neoslovili,skratka ich kupa by bola nutnost.Ale do toho bytu ked som vkrocila to bol taky pocit ze waw.Aj ked je tam kopec roboty,ale na byvanie naozaj staci byt vymalovat a zariadit a potom postupne inovovat.Je tam velky priestor ziadne stiesnene izby ako v tom druhom byte a kuchyna krasne velka skratka taka aku by som chcela.A pokial ide o mm neboj nedam sa opit suchym rozkom.Aj ked chcem mat uplnu rodinu,ale na druhej strane viem co mozem od neho cakat.A preto prvorady je domov pre drobca a zdravy drobec a ked bude k tomu este aj mm tak to bude bonus.
@janemari mám kolegyňu na tom asi tak ako ty s mm a skonštatovali sme ,že to len chlapec nečakal,že sa takto spakuješ,v pohode začneš byť samostatná-byt,bábo-no a on je z toho v šoku,tak teraz nevie kam z konopy a prosí sa ti,aby si sa vrátila.A dokedy?O mesiac ho ošiaľ prejde a ty budeš zase najhoršia?Som hnusná,ale bolo mi ťa veľmi ľúto a ty si fakt tá posledná,ktorá si zaslúži nejaké výstupy a stresy.Takže nech sa teraz vytrápi aj on!
@crazybabenka poctivo hlásim,práve som vypila trištvrte fľašky probiotického ríbezľového nápoja a veľmi mi chutil.Aspoň takto miesto tých jogurtíkov zatiaľ. 🙂
@zuzana_18 výborne 😀 dostaneš pochvalu pred naštartovanou Tatrovkou 😀
@janemari držím päste 😉
Ahojte babule. Tak ja sa už doslova cítim ako tuleň. Už ledva funím a strašne ma bolia kríže. Z postele vstávam ako veľryba a v noci sa mi nedá spať. Nuž, čo už. Aspoň budem mať na čo spomínať 🙂. Hlavne, že je Sofinke dobre.
@nellymn tak o nespavosti mi ani nehovor,do vcera rana som bola do 3,00 hore a do dnes rana som spala do 3.00 a dost.Som zvedava ako dnes 😀
@zuzana_18 tak to teda necakal,vzdy som hovorila ze sa raz zbalim a odidem.A ked to bolo naposledy tak strasne zle som povedal ze odchadzam a svokra mi povedala ze to hovorim od kedy ze odidem.A o byte on este nevie.Zajtra dojde ta co ho predava a dohodneme sa co a ako.Dnes som davala do kopy peniaze nan.Budem to mat sice z odrenymi usami to splacanie ale budem mat konecne svoju domacnost.
No asi kupu dohodnem na januar a potom ked popreraba a zariadim sa tak ma prides pozriet to uz bude aj sofinky dost velka 😉
@nellymn na jednej strane to ti teda nezávidím,že už ti je ťažko aj vstať a zpostele a kráčať,ale na druhej strane bodaj by som už ja bola v štádiu tuleňa 🙂 .Hlavne sa ešte opatruj.
@crazybabenka ďakujem ku gratulácii a dnes ráno som fľašku dopila.Pôjdem na ďalšiu 😉 .
@janemari som rada,že dokážeš takto zmýšľať a hlavne samostatne.Nebojkaj,malinké ti vynahradí všetky starosti,ktoré si mala a potom už budeš len šťastne nažívať.A so splátkami sa netráp,dnes asi nie je mladého človeka,ktorý nespláca.Ak bude treba,určite sa vždy nájde niekto kto ti rád pomôže.Veľmi držím palce!
zuzana_18 ak vsetko pojde ako ma budem splacat rodine a nie banke,takze to bude jednoduchsie,aj ked teda nemam rada dlhy 😅
ahojte tak sa k Vam pridavam, vidim ze sa to tu rozbehlo aj o inom 🙂. Ja len k povodnej teme a doc.Tomasovi. Chodila som predtym do Iscare BA a to sa neda s nim ani len porovnat. Je to uzasny clovek a tak vyzera aj jeho tim. Nebyt doc.Tomasa uz by sme to po nasich skusenostiach asi vzdali ale.. podarilo sa a za to vdacime prave jemu. Je pekne citat ze takych ako sme my je viac 😀
Babule.....dnes som zase mala nakupovaciu mániu.......sebe som kúpila tepláčiky.....mangelovi nohavice......a krpcovi zase plnú tašku.....zajtra mám čo prať a žehliť 😉 potom sa pochválim a zavesím do albumu.......ale to sa proste nedá odolať 😀
@akire33 jooj....nás je kopa....len písať sa babulkám nechce......nás spoločný osud spojil natoľko, že sa jedna druhej snažíme pomôcť vo všetkom v čom len dokážeme 😉
@zuzana_18 si mi narobila také chute žena, že som si musela ísť kúpiť jahodové acidko.....a aby sa mi nemálilo....kúpila som to veľké.....a vypila som ho skoro na posedenie.....a teraz mi krpec tancuje v brušku odzemok 😀
@janemari tak to máš super......my sme sľúbili vernosť banke na 11 rokov.....no ale čo už......najmä, že krpec príde do vlastného 😀
@akire33 ahoj a vitaj.A ty si teraz tehuľka vďaka docentovi?Chodíš do MT?Gratulujem!
@janemari to je super,perfektná pomoc od rodiny.
@crazybabenka len si pekne daj,malinké sa nám odvďačia,počkaj akí budú silní a vitálni. 🙂
@akire33 ahoj. Ja mám tiež skúsenosti s ISCARE Ba a naozaj sa to s Martinom nedá ani porovnať.
Ku komu si chodila? Ja k dok. Ďurechovej. Ale stalo sa mi aj to, že som bola aj u iných. Myslím, že najhorší bol Valky. Nič nepovedal, pokiaľ som sa neopýtala.
Na ktorý pokus sa ti to podarilo?
No v BA som bola tiez u dr. Ďurechovej, nebola to katastrofa ale spätne sa mi to zda dost mizerne. Tam som absolvovala 3x IUI a jedno rychle IVF zo dna na den. Ked som sa vratila domov BA bola daleko a kamoska chodila do Ruzomberka k doc.Tomasovi tak som sa tam presunula co dodnes nelutujem 🙂 . V MT to vyslo na 2x (prvy som sa nedostala k transferu) a chodim tam nadalej ved to poznate ako si to docent strazi 🙂.
@crazybabenka je super ze mas nakupovaciu naladu, mna to zatial akosi nechyta no ono to pride 😀 a potom ...
Inak baby chcem sa vas opytat teraz beriem Femibion 800 do kolkeho tt ci mesiaca by som to mala brat a potom za co to zmenit,rozmyslam nad Calibrum alebo Maternou 😕
@janemari ja som to nebrala.....ja som od začiatku mala calibrum naprv babyplan.....a teraz mami......ja som s ním absolútne spokojná......neviem kde som to čítala porovnanie s Maternou a Calibrum dopadol lepšie......ale segre napríklad vyhovovala viac Materna.....po finančnej stránke ťa calibrum mami stojí o dosť menej a berie sa od 3 mesiaca
@zuzana_18 sa musíš predbiehať? 😀 zlatino to môže byť počasím.....skús si dať suchárik alebo suchý rožtek......a na druhej strane....keby nebolo tehule čudne.....tak by to nebola tehula 😉

@crazybabenka ale mne teraz jogurty vobec nejdu na chut a ni ich nejem 😅