icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

pohodacka
28. okt 2011

@crazybabenka v pohode..hej,bez ochrany,dávame si pozor..ale u mm tiež neboli výsledky ideálne.Ja som dva roky brala kadejaké hormóny,aby sme vôbec dosiahli ovuláciu.Ešte aj v MT keď už sme pichali injekcie,tak hormóny haprovali,docent mi menil a prispôsoboval tomu liečbu..ja som fakt nejaký nezmar 😀 😀 takže u nás by to bol fakt zázrak prirodzene otehotnieť.
Babyyyyy
@buba78
@janemari
@sliver ale čo je najdôležitejšie-výsledky krviúúúúplne v poriadku,božeeeee,aká som šťastná,ani štítnato neni.Strašne mi odľahlo.Tak asi v tom fakt niečo bude-kojenie,naháňačka okolo malej..atď.Buba daj vedieť čo Ty..

sliver
28. okt 2011

@pohodacka - paraaaaadicka, supis
ked uz sme pri tej intimnej teme, moj drahy nechce bez ochrany, nechce dalsie babatko tak sa boji, ze clovek nikdy nevie kedy co ujde... a tiez sme mali zle testy, teda on spermio a ja brutus PCO... no hovori sa ze nahoda je blbec a.... potom uz bude nekoro podla neho... ja si idem dat po polroku teliesko 😒

crazybabenka
autor
28. okt 2011

@pohodacka gratulujem k dobrým výsledkom 😉

crazybabenka
autor
28. okt 2011

@sliver ja som môjho prehovorila len tak....že už žiadne lieky....žiadne hormóny....že ak sa podarí prirodzene....tak áno....je za....ale už nechce podstúpiť to isté ako pri Pauluške.

crazybabenka
autor
28. okt 2011

@sliver a aby som nezabudla....gratulujeme Soničke k jej prvému štvrťrôčiku 😀 😀 😀 😀

sliver
28. okt 2011

@crazybabenka - jeeeej si druha (po tatinovi) co si spomenula 😉
dakujemeee

janemari
28. okt 2011

@pohodacka super ,že výsledky máš v poriadku. A čo sa týka upokojenia malej,tak to nemáš pravdu.Včera bol problém aby zaspala,dnes odmietala aj jesť a zaspávanie 2 hodiny,budenie sa s plačom čo ti budem hovoriť ☹
@sliver pripájame sa ku gratulácii.

pohodacka
28. okt 2011

@janemari
@sliver
@crazybabenka diki moc baby.Sliver,pripájam sa ku gratulácii,nech je len zdravučká.Janemari to fakt?Chúďa malé zlaté,neboj hádam to bude lepšie.Bože,nechcem sa Vám do toho pliesť,ale aby nemala z toho nejaké následky.Držím palce.

janemari
28. okt 2011

@pohodacka ved o to ide,že môže mať nenapraviteľné problémy,ale zjavne tých .... čo schválili taký zákon to nezaujíma ako to vplýva na deti. Som zvedavá kto bude niesť zodpovednosť ked jej z toho prepne.

pohodacka
28. okt 2011

@janemari veď to,je to kruté,ale tie deti to veľmi vnímajú až moc a budem teraz asi hnusná,drzá,ale poznám dievčatko,ktoré sa pocikávala zo stresov.Prepáč,že som to takto natvrdo napísala,ale preboha,na toto nemá právo,aby nevinnému dieťatku niečo zavaril.Bože táto nespravodlivosť 😠 😠 😠 😠

janemari
28. okt 2011

@pohodacka presne ako píšeš pocikávanie,porucha reči,alebo iné psychické ujmy,ktoré sa môžu prejaviť skôr alebo neskôr. Zostáva mi len dúfamť,že ked bola silná počas tehotenstva tak to zvládne aj teraz.

pohodacka
28. okt 2011

@janemari presne tak,neboj,keby jej niečo hrozilo zdokladovanou správou od lekára by si určite dosiahla minimálne nižšiu navštevovanosť.Ale presne tak,bola,je a bude silná a všetko zvládne!!!

sliver
29. okt 2011

dakujeme vam kocky, ste zlate!!!

@buba78 - co tie tvoje vysledky? ci som to prehliadla?

@janemari - to som nevedela ze mu povolili navstevy, vsak nazaciatku tvrdil ze nie je jeho a uz zrazu je... ako casto ma povolene navstevy? aj jej nieco uz dal? a prispieva na nu? ci jej len stresy robi....

bbtina
29. okt 2011

@crazybabenka ahoj,vy mate ten nutradefense,chcela som sa opytat,ci je taky hustejsi a mastnejsi alebo je ako normalne mliecko,lebo my sme objavili hipp mliecko a to nam sadlo aj z neho Dominik konecne kaka kazdy den a neboli ho brusko,len sme stihli vybrat 2balenia a prask oni si ho vylepsili a uz neni take huste ako bolo,aj ten rybi olej nahradili niecim inym,tak uz to neni ono

tinara23
29. okt 2011

ahojte baby, tak mám to za sebou, zákrok bol malina, len dušiška bolí, ale verím, že to chce trošku čas a zvládne sa to 😵
@buba78 pýtala si sa, že aká choroba a alergia ? Mne sa dva dni pred IUI vyhádzali na rukách také svrbivé vyrážky, samozrejme na IUI som išla (v sobotu) , nemyslela som, že v pondelok sa vyhádžem tak, že som mala celé ruky a nohy červené, ani kožná nevedela určiť čo to je, že dávno takú silnú alergiu nevidela, dodnes neviem z čoho to bolo, to som ešte nevedela, že som tehu. Lieky som nebrala. Pootm po // čiaročkach strašná týždňová nádcha, ktorá bola zakončená riadnym herpesom a potom v 7tt teplota 38, dva dni a bolesť v krížoch. Vtedy som bola aj u gyn. a všetko bol ok. Tak uvidím čo povie genetička.

crazybabenka
autor
29. okt 2011

@bbtina určite áno....nám sadol najlepšie....najprv sme papali bebu...s tej ju bolelo bruško...nutrilon ju strašne zapekal....potom nám doktorka povedala....že máme skúsiť zo začiatku dávať do čajíku....tak sme pekne kakali...aj zvykali na sunár....teraz už nepapá moje mliečko...iba sunár....a nebolí ju ani bruško a aj pekne kaká

crazybabenka
autor
29. okt 2011

@tinara23 moja myslíme na teba 😔

sliver
29. okt 2011

@tinara23 - drzkaj sa

buba78
29. okt 2011

@sliver uvidi sa ako dopadnu vysledky z krvi,ale z dojcenia to nie je
@tinara23 ahoj,som rada,ze si napisala.........aj ja osm sa vyhadzala po nohach a chrbte v maji.......nevie sa z coho.......mozno z pretlaku,ale z som jedla aj paradajky a nic.......pripisovali to stresu....dcreka nam dava riadne zabrat.....este nespi.......sleduje manzela ako sa umyva......neviem,kde berie silu...spala hodinu poobede.....od 16h je hore.....to jesmola,ze si tak ochorela.....oddychni si a skus na jar..dolezite je byt fit a ty budes,lebo si silna........kazdej prajem,aby docent pomohol a vsetky sme boli stastne........drz sa
@pohodacka urcite uz spite......my pozerame rozpravku ako vzdy,asi jej uz zacnem davat na spanie lieky

pohodacka
29. okt 2011

@buba78 no,už spíme,aj keď dnes až o deviatej.To som zvedavá na zajtrajší prehodený čas kedy pôjde.Ale dnes preto neskôr,lebo spala 3 x za deň po veeľmi dlhej dobe.Boli sme páliť sviečky,celé poobedie sa vozila v aute,tak sa jej buvalo.Už sa opakujem,ale Teba fakt obdivujem.To tvoje dieťatko má teda energiu aj za maminu 🙂 Vraj je to tak do roka,veľmi Ti prajem,aby sa to potvrdilo aj u Teba.Nech si už konečne oddýchneš a vyspíš sa.A budeme obidve pomaly priberať.

sliver
30. okt 2011

tak ak je to do roka tak buba uz iba tyzden to uz zvladnete ked ste to vydrzali tolko 😉

pohodacka
30. okt 2011

@sliver bodaj,by to u nej platilo.
@buba78
@crazybabenka
@janemari no čo,ako ste vstali po zmene času?my ako hodinky,vstáva o siedmej,takže dnes pekne o šiestej| .Tak si asi mamina bude musieť zvyknúť.Dnes som malej okrem polievky robila zemiakovú kašu s kuracím masom a aby to nebolo bez chuti,tak som nechcela sladiť,primixovala som do toho polovicu banána,no baby moje,neviem či to nebude aj našim obedom 😀 😀 mňaam.Ale drahý si nakázal ryžu,jtak noo.Včera mi kúpil prvý vianočný darček,no neurob obed podľa jeho prianí 😉 😉

crazybabenka
autor
30. okt 2011

@pohodacka no my sme o 8 ...teda o 7....ale to za to...že v noci potrebovala trénovať vstávanie na nôžky....bola hore od polnoci do 4tej 😖

buba78
30. okt 2011

@pohodacka
@pohodacka dakujem Vam za priania. jej on Ti robi prekvapka?toot ja nepoznam.vraj vyber si ,aby si mala radost.my sme sa zobudili o 8.30 cize o 7.30....od pol noci spala pri nas.ale som dolamana
@crazybabenka boze toto poznam .nastastie nasa je najdlhsie hore 1,5hodiny.........vy ste mali rekord.......cez den ju urcite odvali

buba78
30. okt 2011

tak tuto torticku dostane Olivia na rocik........uz je v ladnicke.........juj ako sa tesim, ked z nej odzobneme............dakujem naj kamoske za upecenie........konecne si mesiac oddychnes

pohodacka
30. okt 2011

@buba78 ježiiiiš,to je náádherná torta,ešte som takú nevidela.Supeeer!!!!Naše dieťa už spí dnes druhý raz,nejaké to ma domýlené 😀 😀 Čo sa mm týka,nechcem prechváliť,ale na prekvapenia je frajer..a najradšej má tie,ktoré ma dojmú,že plačem.Keď píše mojej mamine sms k nejakému sviatku,mamina plače pravidelne. 🙂

buba78
30. okt 2011

@pohodacka neberie namety z telenoviel?.......ma uz asi 100 druhov toriet.........je strasne sikovna.......len keby bola blizsie aspon by sme sa casto navstevovali.....tak mi je za nou smutno

crazybabenka
autor
30. okt 2011

@pohodacka ani nie....len je celá domýlená....zvyknutá, že o 12 papá...no a o 10,30 chodíme do kostola....no a teraz...10 hodín...bolo vlastne jedenásť....a ona v aute spustila krik...že chce papať....ani do kostola sme nemohli ísť.....ale cez deň spala svoju obvyklú hodinku....uvidíme čo bude v noci

pohodacka
30. okt 2011

@crazybabenka
@buba78 tak my už buvame.Zase spala až 3x za deň.Tá je fakt nejaká domýlená.Dnes sa jej podarila spapať na večeru miska slivkovej kašičky.Konečne jej nejaká zachutila,ale fakt bola celkom fajn.Som jej uchmatla pár lyžičiek 😀 Zapila samozrejme mliekom no a uvidím kedy sa zobudí.Ale stavím sa,že normálne,akoby kašičku ani nemala.No a som zvedavá kedy vstane ráno,predpokladám že o šiestej.Lebo podľa starého času bola fakt ako hodinky,sedem hodín a bola hore.Baby,máte už kúpené sánky?Dajú sa zohnať aj cez internet?Dajte tip.Jééj,crazy,vy chodíte dokostola?To je pekné..a Paulínka tam spinká?Ja by som nemohla keďže Nela má asi posledný týždeň záľubu vrieskať,ale fakt vrieskať,vískať ,že ju musí počuť na celý dom.neviem čosi myslia o nás susedia.Včera v obchode,bože až som sa hanbila.Ja ju hreším a ona sa smeje,jej sa to páči-skúša hlasnejšie a hlasnejšie. 😀

crazybabenka
autor
31. okt 2011

@pohodacka ej mama ....ja vyhreším teba....prečo by si sa mala hanbiť za to ako výska....tak je šťastná ....aj naša tak robí....trénuje si hlások a hlasivky....len buď hrdá....akú máš speváčku 😀 😀 😀 😀 teraz to neber v zlom....viem, že si to tak vážne nemyslela....len som si nemohla odpustiť 😀 😀 😀 😀
áno chodíme do kostola....cca od tých 3-4mesiacov ako mala Pauluška....máme tam kámošku.....pani kaplánka má o 4 mesiace staršiu Alžbetku....a farárom je pani kaplánkin manžel....tak je to také rodinné....my s pani kaplánkou nechodíme do hlavnej lodi kostola.....ostávame v "chodbičke.....ale dvere do "uličky" máme otvorené....baby buď spia....teda naša Pauluška skoro stále....Alžbetka počúva tatina 😀 😀 😀 v sobotu mávame na fare detskú besiedku....veľmi radi tam s Pauluškou chodíme....Pauluška sa hrá s ostatnými detičkami....a my trkoceme.....ale s kaplánkou a farárom sme aj v súkromí priatelia....dokonca mňa farár krstil....a aj sobášil 😀 😀 😀 😀 nie je taký starý....len mňa krstili a cirkevný sobáš sme mali toto leto....však vieš 😀 😀 😀 😀 😀 ony sú v našom veku....takže paráda