icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
31. okt 2011

@bbtina všetko najlepšie malým princom k ich prvým dvom mesiačikom 😀 😀 😀

pohodacka
31. okt 2011

@crazybabenka nehnevám 😀 😀 😀 ,len sa na nás pozerali všetci ľudia v tom obchode 😀 😀 😀 😀 ,ale tiež sa v duchu na tom smejem.To je krásne,že si takto pekne všetci rozumiete.Tiež by som takto rada niekam chodila,nie je kde.Je tu materské centrum,ale "vstup" až od jeden a pol rôčka.A my sme dnes buvali do pól 8,veeľká pochvala Nelinkaaa 😀 😀 No ale bežím,sledujem ranné tlačenie do plienky. 😀 😀
@bbtina gratulujeeeeeem,hlavne zdravíčko!!

janemari
31. okt 2011

@pohodacka tak u nás prechod času asi tak,že od 6.00 hore čiže hodinu skôr. Darmo deti majú svoje hodiny v hlavičke a nebudú sa preorientovávať 😀 Aj dnes vstávala o 6.00.
@crazybabenka tak to máte super,že tam mate také rodinne vzťahy aj ty sa trelaxuješ a malá má kamarátku.
@buba78 krásna tortička 🙂

crazybabenka
autor
31. okt 2011

@pohodacka
@janemari áno áno je to super...niekedy sa naozaj človek potrebuje niekomu vyrozprávať kto nie je s rodiny 😀 😀 😀

janemari
31. okt 2011

@crazybabenka a hlavne ked ten človek má veľa skúseností. Predsa len farárom sa zveruje veľa ľudí a preto vedia aj poradiť.

bbtina
31. okt 2011

ďakujeme 🙂))) ale nám to všetkým riadne rýchlo beží, však?

crazybabenka
autor
31. okt 2011

baby ako teraz nechcem uraziť nikoho vieru.....ja som evanjelička....a s katolíckym farárom by som sa asi nevedela tak rozprávať....predsa....naši ECAV farári a farárky majú svoje rodiny....a ich skúsenosti sú reálne....

pohodacka
31. okt 2011

@crazybabenka ja katolíčka.Aleje to každého vec,presne ak opíšeš.Aj keď po pravde-do kostola nechodím,naposledy asi na birmovke 😖
@bbtina veru,strašne to letí,ako to inak zvládaš,v pohode?
Ozaj baby,ide nám druhý zúbok.Presne som to včera povedala keď ju tretí krát prehnalo.Zatiaľ bez horúčky.

crazybabenka
autor
31. okt 2011

skúšali sme účes....a hlodali mrkvičku 😀 😀 😀

buba78
31. okt 2011

@bbtina tiez sa pripajame,gratulujeme
@crazybabenka riadna modelka,riadne je uz velka
@janemari dakujem......juj ako ma provokuje v ladnicke

pohodacka
31. okt 2011

@crazybabenka bohovská je 😀 😀 ,ja by som už mohla robiť aj zapletané,také má Nela háro 😀 😀

buba78
31. okt 2011

@pohodacka jezin vy uz mate haro?.......daj fotku....my spime od 20h.......idem aj ja...sme same....joj ako my to lezie na nervy.

crazybabenka
autor
1. nov 2011

@pohodacka no mi máme ešte len také páperie....ale neodolala som
@buba78 dlhá je ako týždeň pred výplatou

pohodacka
1. nov 2011

@buba78 no,najprv ju musím poriadne odfotiť.Lebo sa mece a uteká mi keď ma vidí s foťákom.Nebude to modelka,fotí sa nerada 😀 😀

sliver
1. nov 2011

http://www.domelia.sk/blog/2011-05-stravovanie-...
kocky co si o tom myslite??? kedy ste zacali s prikrmami? je uz neviem, vsade sa pise nieco ine a moja mamina je nazoru ze isto skor ako od polroka... tak ja neviem na koho rady mam dat...

pohodacka
1. nov 2011

@sliver presne moja mamina bola názoru,že načo,prečo by som mala čakať do pol roka.Ona že nám dávalaod trettieho mesiaca a sme zdravé a žijeme 😀 😀 .Tiež si myslím,že v tejtodobe satoho moc zakazuje.Pekne mi topovedala minule stará mama jednej mamičky.Voľakedy,bola chudoba,´dali sme deťom čosme mali,nebolo z čoho uvažovať,či sa smie,čie nie.Ďalšia pani mi vravela,že 4 mesačnému synovi dala kyslú fazuľovú polievku.Že mu nič nebolo a začala tak dávať všetko.Ja nehovorím,že by smeimmali dať všetko,ale sompresvedčená,že sa zbytočne zakazuje.Ja som alergička,resp.celámoja rodina sme alergici,Nela to môže dostať na 5%-70%.Budem dávať vinu jedlu?Nie,dedičnosti.Voľakedy an itoľko chorôb nebolo..mám konkrétny príklad známej.Narodil sajej synček,nikto sa k nemu nepriblížil ,každý si musel vydezinfikovať ruky,nebodaj mu niekto dal pusu a podobné nezmysly.Chlapec má vyše 7 rokov,8 hospitalizácii v nemocnici.Oslabená imunita,časté choroby.Asi k tomuto vedie prehnané zakazovanie.Keď som riešila krupicu,hysterčila som,že aké mlieko do nej,keď sa smie len umelé,mamina mi vraví,ja som vám dávala obyčajné akébolo v obchode,kámoška to isté.Tak,dala som´aj ja.Nelkekašička chutila a nič sa jej nestalo klop klop.

buba78
1. nov 2011

@sliver ja som zacala tyzden pred piatym mesiacom ako pisu tabulky od 6 mesiaca.......lepok som davala v 6 mesiaci........neboj sa neublizis jej ked jej das nieco ochutnat.....ano je lepsie dojcit kym vyskusa vsetko.......je chranena
@pohodacka vau tak vy uz krupicu v mlieku?......si odvazna.........ja davam uz z nasej stravy,ale kravskeho mlieka sa bojim.......sestra presla po roku a za mesiac musela prestat davat co ju zacalo zapekat....je to najcastejsi problem
kazdy nech robi ako uzna za vhodne........nikoho neodsudzujem

pohodacka
1. nov 2011

@buba78 ja som dala už aj do krupice,na druhý deň do slivkovej kaše.Kakala bez problémov.Zatiaľ.možno neskôr sa niečo udeje,ale verím,že nie.Ja som sa pýtala na to aj druhých mamín,ktoré tak robili.Fakt si myslím,že je to dnes prehnané všetko voči tým deťom.Tak ako aj chodítko,dr mi ho zakázala,že určite nepoužívať!Ja,moje sestry,sesternice,muž,švagrináa ešte by som mohla písať mali chodítko a chodia normálne.Aspoň teda neviem otom,že by som mala nejakú vadu čo sa chodenia týka 😀 😀

sliver
2. nov 2011

tak kocky my sme strasni slintosi, denne tak 7-9 podbradnikov zaslintame
a rucicku priam milujeme, žužlak storocia...

sliver
2. nov 2011

@buba78 - v Predeti maju akciu tento mesiac na to odrazadlo co si chcela malej ;) http://www.predeti.sk/documentview.aspx?file=ak...
v Ziline su v Mirage 😉

pohodacka
2. nov 2011

@sliver jééé,to je krááásna okaňa,má riadne okále krásne.My sme tým tiež prešli,všetko zaslintané,koľko krát som myslela ,že už určite zuby a tie idú až teraz 😉

crazybabenka
autor
2. nov 2011

@sliver fešanda jedná okatá a tie vlásočky krásne 😀 😀 😀

sliver
2. nov 2011

dakujeme kocky

janemari
2. nov 2011

@sliver krásnučka kočka 🙂

Tak mi sme po stretnutí zase zapávali s plačom 😖 Ale našťastie to nebolo skoro 3 hodiny ako naposledy.

petuska123
2. nov 2011

😉 7tt+5 a 1,5 cm hlasim momentalny stav 🙂

petuska123
2. nov 2011

@sliver jej to je riadna okana modrooka 🙂 🙂 🙂 🙂

tinara23
2. nov 2011

@sliver jejdá, malička je zlatučká, okaňa 🙂

tinara23
2. nov 2011

@petuska123 gratulujem 🙂

pohodacka
2. nov 2011

@petuska123 dávaj si na seba pozor a gratulujem.Dnes som akurát myslela akéto bolo perfektné keď som bola tehotná.Tie kopkania..bože,stráááášne rada na to spomínam 🙂

pohodacka
2. nov 2011

@tinara23 ako,je lepšie?