Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka nehnevám 😀 😀 😀 ,len sa na nás pozerali všetci ľudia v tom obchode 😀 😀 😀 😀 ,ale tiež sa v duchu na tom smejem.To je krásne,že si takto pekne všetci rozumiete.Tiež by som takto rada niekam chodila,nie je kde.Je tu materské centrum,ale "vstup" až od jeden a pol rôčka.A my sme dnes buvali do pól 8,veeľká pochvala Nelinkaaa 😀 😀 No ale bežím,sledujem ranné tlačenie do plienky. 😀 😀
@bbtina gratulujeeeeeem,hlavne zdravíčko!!
@pohodacka tak u nás prechod času asi tak,že od 6.00 hore čiže hodinu skôr. Darmo deti majú svoje hodiny v hlavičke a nebudú sa preorientovávať 😀 Aj dnes vstávala o 6.00.
@crazybabenka tak to máte super,že tam mate také rodinne vzťahy aj ty sa trelaxuješ a malá má kamarátku.
@buba78 krásna tortička 🙂
@crazybabenka a hlavne ked ten človek má veľa skúseností. Predsa len farárom sa zveruje veľa ľudí a preto vedia aj poradiť.
ďakujeme 🙂))) ale nám to všetkým riadne rýchlo beží, však?
baby ako teraz nechcem uraziť nikoho vieru.....ja som evanjelička....a s katolíckym farárom by som sa asi nevedela tak rozprávať....predsa....naši ECAV farári a farárky majú svoje rodiny....a ich skúsenosti sú reálne....
@crazybabenka ja katolíčka.Aleje to každého vec,presne ak opíšeš.Aj keď po pravde-do kostola nechodím,naposledy asi na birmovke 😖
@bbtina veru,strašne to letí,ako to inak zvládaš,v pohode?
Ozaj baby,ide nám druhý zúbok.Presne som to včera povedala keď ju tretí krát prehnalo.Zatiaľ bez horúčky.
@bbtina tiez sa pripajame,gratulujeme
@crazybabenka riadna modelka,riadne je uz velka
@janemari dakujem......juj ako ma provokuje v ladnicke
@crazybabenka bohovská je 😀 😀 ,ja by som už mohla robiť aj zapletané,také má Nela háro 😀 😀
http://www.domelia.sk/blog/2011-05-stravovanie-...
kocky co si o tom myslite??? kedy ste zacali s prikrmami? je uz neviem, vsade sa pise nieco ine a moja mamina je nazoru ze isto skor ako od polroka... tak ja neviem na koho rady mam dat...
@sliver presne moja mamina bola názoru,že načo,prečo by som mala čakať do pol roka.Ona že nám dávalaod trettieho mesiaca a sme zdravé a žijeme 😀 😀 .Tiež si myslím,že v tejtodobe satoho moc zakazuje.Pekne mi topovedala minule stará mama jednej mamičky.Voľakedy,bola chudoba,´dali sme deťom čosme mali,nebolo z čoho uvažovať,či sa smie,čie nie.Ďalšia pani mi vravela,že 4 mesačnému synovi dala kyslú fazuľovú polievku.Že mu nič nebolo a začala tak dávať všetko.Ja nehovorím,že by smeimmali dať všetko,ale sompresvedčená,že sa zbytočne zakazuje.Ja som alergička,resp.celámoja rodina sme alergici,Nela to môže dostať na 5%-70%.Budem dávať vinu jedlu?Nie,dedičnosti.Voľakedy an itoľko chorôb nebolo..mám konkrétny príklad známej.Narodil sajej synček,nikto sa k nemu nepriblížil ,každý si musel vydezinfikovať ruky,nebodaj mu niekto dal pusu a podobné nezmysly.Chlapec má vyše 7 rokov,8 hospitalizácii v nemocnici.Oslabená imunita,časté choroby.Asi k tomuto vedie prehnané zakazovanie.Keď som riešila krupicu,hysterčila som,že aké mlieko do nej,keď sa smie len umelé,mamina mi vraví,ja som vám dávala obyčajné akébolo v obchode,kámoška to isté.Tak,dala som´aj ja.Nelkekašička chutila a nič sa jej nestalo klop klop.
@sliver ja som zacala tyzden pred piatym mesiacom ako pisu tabulky od 6 mesiaca.......lepok som davala v 6 mesiaci........neboj sa neublizis jej ked jej das nieco ochutnat.....ano je lepsie dojcit kym vyskusa vsetko.......je chranena
@pohodacka vau tak vy uz krupicu v mlieku?......si odvazna.........ja davam uz z nasej stravy,ale kravskeho mlieka sa bojim.......sestra presla po roku a za mesiac musela prestat davat co ju zacalo zapekat....je to najcastejsi problem
kazdy nech robi ako uzna za vhodne........nikoho neodsudzujem
@buba78 ja som dala už aj do krupice,na druhý deň do slivkovej kaše.Kakala bez problémov.Zatiaľ.možno neskôr sa niečo udeje,ale verím,že nie.Ja som sa pýtala na to aj druhých mamín,ktoré tak robili.Fakt si myslím,že je to dnes prehnané všetko voči tým deťom.Tak ako aj chodítko,dr mi ho zakázala,že určite nepoužívať!Ja,moje sestry,sesternice,muž,švagrináa ešte by som mohla písať mali chodítko a chodia normálne.Aspoň teda neviem otom,že by som mala nejakú vadu čo sa chodenia týka 😀 😀
@buba78 - v Predeti maju akciu tento mesiac na to odrazadlo co si chcela malej ;) http://www.predeti.sk/documentview.aspx?file=ak...
v Ziline su v Mirage 😉
@sliver fešanda jedná okatá a tie vlásočky krásne 😀 😀 😀
dakujeme kocky
😉 7tt+5 a 1,5 cm hlasim momentalny stav 🙂
@sliver jej to je riadna okana modrooka 🙂 🙂 🙂 🙂
@petuska123 gratulujem 🙂
@petuska123 dávaj si na seba pozor a gratulujem.Dnes som akurát myslela akéto bolo perfektné keď som bola tehotná.Tie kopkania..bože,stráááášne rada na to spomínam 🙂

@bbtina všetko najlepšie malým princom k ich prvým dvom mesiačikom 😀 😀 😀