Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
Ahojte dievcata modreho konika dost zanedbavam ale ties patrim medzi vas tie stastne ktorej doc.Tomas pomohol k uspesnemu tehotenstvu a to dvojnasobne moje tehotenstvo vrcholi a cim dalej tym je to pre mna tazsie dve deti nosit pod srdcom je velka zataz brusko mam ako zeny pred porodom ale mi este stale budeme rast a tesime sa len nech su zdrave a donosene 🙂
@reachell juj tak to máš naozaj čo nosiť.....ja mám v brušku "len" jedného krpca.....a ten o sebe dáva čoraz viac vedieť.....takže dve musí byť duplovaná radosť 😀
@crazybabenka kolega doniesol zo svadby zákusky,tak vieš ako to dopadlo so suchármi 😀 .Ale nejak to prešlo našťastie,asi fakt len ranná nevoľnosť-ako píšeš moja to by som nemohla byť tehula 😉 .
Ja som si dala aj torecan a nic nezabral nakoniec som skoncila s hlavou vo wc.To snad nieje ani normal 😅
bambulky.....dnes som bola taká hyperaktívna.....ako by mi vymenili baterky......poprala som skoro všetky vecičky.....čo sme "vyfasovali" od svokry po mangelovi......úžasne krásne.....pomaličky už nemusím nič kupovať....poupratovala som celý byt......a ešte som stihla ísť aj "otravovať" svokrovcov 😀 narobila som si zásoby zeleninky do mrazáka......uštrikovala pre krsniatko ponožky a skoro celý čiapočku......a budem búvať ako mimino a to miminko v brušku si dnes v noci bude môcť kopkať koľko chce 😀
Ahojte tak ja som presla na zdrave ranajky musli a jogurt a nebolo mi zle.Dnes som skusila s medom a bolo to super.Ale aj tak som skor masova ako na sladke a to som bola zeleninova 😀
@janemari no môj krpec je mäsový.....keby som si dala na raňajky jogurt.....tak ho vidím aj druhý krát......mám to odskúšané 😀 nechcem ťa sklamať.....ale každý deň bude iný.....čo ti chutí dnes ...... nemusí zajtra .....vlastne nemusí chutiť krpcovi 😀
@crazybabenky vcera som si dala masovu polievku a o chvilu bola vonku 😝 Ale co drobec neodmietnne je kapusta na vsetky sposoby hlavne kyslu.Tu mozem na kvantaaaaa....
@janemari moja o tom ti niečo poviem..... 😀 .....pred tehu pre mňa kyslá chuť neexistovala......aj na vianoce som si kapustnicou len zašpinila tanier......a kyslú kapustu by do mňa nedostal nik ani za peniaze......a tobôž nie kyslé uhorky.....teraz som schopná na posedenie zjesť celý pohár....... 😀 a do všetkého čo sa dá....pchám kyslú kapustu 😀 .....hovorím, že ten náš krpec bude typický Lipták alebo Liptáčka......lebo sa idem zabiť aj za zemiakmi na akýkoľvek spôsob 😀
@crazybabenka no nasi varia skoro stale kapustu a pritom to nieje zamer 😀 skratka to tak vychadza.Ale dnes mi je otrasne,vcera som vracala este vecer a dnes uz 3 krat.Toto pocasie mi nerobi dobre.Zjedla som aspon jeden chlebik a zatial je v bruchu ale pre istotu sa radsej nehybem. A dnes mi mm napisal ze on z domu nikdy neodide/teda ani od rodicov/ takze je to jasne. 😢
@janemari nooo....kvietok.....túto časť tehotenstva treba len pekne prečkať 😒 ber to tak, že každý deň si bližšie a bližšie k tomu, aby si si vystískala toho svojho drobčeka.......a čo sa týka mangela.....už sa tým netráp.....viem, že pre drobčeka by bola lepšia úplná rodina......ale takto budeš v lepšej psychickej pohode......budeš robiť to čo sa ti zažiada.....a keď bude dobre tebe bude dobre aj drobčekovi.....veď čo si viac môže priať ako zdravú maminu, ktorá je v pohode a dá mu toľko lásky.....koľko bude potrebovať.......a možno aj ten tvoj nezbedník pochopí o čo prichádza......a keď nepochopí.....tak si ťa nezaslúži 😠
Ved to ze clovek konecne nieje v strese kedy kto na mna vyleti,kde bude problem....A ked budem mat bytik tak nebudem mat cas na neho mysliet,budem zariadovat,chystat vybavicku a podobne.A ked uz bude male na svete nebude cas na spomienky a trapenie sa.
@janemari tak ako pises podstatne je aby si nebola v strese a vsetko sa casom dako utrasie a mozno este bude mm za vami od rodicov utekat 🙂, co sa tyka chuti ja nemozem zeleninu ani vidiet este tak paradajku a uhorku hlavne ze sa jej ma jest vela....
@reachell parada to budete mat krasnu dvojnasobnu vianocnu nadielku.
Inac bola som v MT tesne po tom ako sa im narodilo ich prve babo dievcatko Sara, vsetci boli absolutne uzasni, vyteseny a fotku malej mali na pocitaci a komplet sa vytesovali ze kedy bude dalsi a dalsi prirastok...... proste bola tam fantasticka nalada a pohodicka.
@akire33 ony sú tam bohovskí.@janemari,neboj,ono to bude len lepšie a lepšie čím budeš dlhšie tehuľka.
@crazybabenka akú novú fotku si nahodila,si zlatá-aké dievčatko,mi pripadáš ako 18-tka 🙂 .
@zuzana_18 Ďakujem moja, ..... ale mám o 8 viac 😅 .....niekedy s tým mám problémy..... 😀 keď sme išli s mangelom na jeden film od 18 r. tak som musela ukázať občiansky......a keď som mala 18. tak mi to nechceli policajti veriť keď ma zastavili....ale to bude asi tým, že ma robí ten krpček v brušku dokonale šťastnou
@janemari presne tak......teraz budeš mať kľud sama pre seba a pre drobčeka.......a ak ťa dostane taký výbavičkový ošiaľ ako mňa.....tak budeš mať čo robiť...... môj mm si už so mňa v obchoďákoch robí srandu.....vieš ako sa hovorí malým deťom......keď chcú veľa nakupovať, že nechaj aj pre ostatné detičky.......on to inovoval na mňa s tým, že hovorí, že mám nechať aj iným tetám 😀
Ahojte. Dnes sme boli v poradni. Maličká má už 2 300 g a podľa sona je všetko OK, akurát sa nám posunul termín pôrodu z 25.10 na 02.11.
Boli sme aj na prietokoch a všetko dopadlo dobre. Akurát, keď som bola na monitore, tak vedľa v miestnosti sa im rozbiehal pôrod. Ono totiž tie prietoky robia v nemocnici na pôrodníckom oddelení. Tak som len počula, ako tá mamina hlboko vzdychá a predýchava. Ani mne nebolo všetko jedno. Trpela som s ňou.
Už som aj mojej doktorke oznámila, že sme si zvolili cisársky, tak pri najbližšej kontrole 29.9. mi urobia aj laboratórne vyšetrenia. Asi až potom ma odošle k pôrodníkovi do BŠ, kde by sme chceli rodiť.
@nellymn tak pojdeme spolu 😉
@crazybabenka no ja nebudem mat peniazky na kupovanie vybavy,naozaj len to najnutnejsie a ostatne dohackujem,dostrikujeme a dosijeme.
@akire33 ani mne zeenina nechuti a pritom som skor zeleninova skor ta kapusta mi ide.A z ovocia vraciam.... 😅
@janemari moja.....ja tiež nekupujem všetko nové....keď objavím niečo pekné a zachovalé v sekáči tak neodolám.....a v ZC na jednote je dobrý.....a v Hronskom Beňadiku......majú úžasný detský, že tam kúpiš dupky po 10 centov.......ja s tade prídem vždy taká vybalená......však sa môžme niekedy dohodnúť a zoberiem ťa tam mrknúť 😉 a ja tak isto štrikujem čiapočky, ponožtičky a rukavičky.....viď album......na háčkovanie som antitalent 😀
@crazybabenka no dnes to vyzeralo ze z bytu nic nebude.Volala mi holka a navysila cenu o 50000sk.Tak som jej povedala,ze bud bude povodna cena aebo neberiem,ved uz aj na povodnu cenu musime naskrabat a ja sa vyhadzem zo vsetkych penazi.A za necele 4 mesiace budem musiet s PN nasetrit aspon na kocik.NAkoniec zavolala a zostava na povodnej cene.
@janemari ešteže si to rozmyslela......držím prsty, aby to dopadlo dobre.....a tiež odporúčam zmluvu o budúcej zmluve
Ahojte,v pondelok idem dohodnut stretnutie s pravnickou tak v najblizsej dobe sa to da na papier.A dnes je strasny den od rana len vraciam 😖
@janemari nič iné nezostáva len pretrpieť......ale vždy lepšie zvracať s tehotenstva ako z opice 😉 tretí mesiac bude čochvíľa za tebou.....a bude lepšie 😉
@crazybabneka no dufam....
@janemari držím pršteky
Babule držte nám zajtra pršteky.....idem konečne na 4D sono.....tak nech krpec konečne prezradí čo má medzi nožkami....nech ho konečne nevoláme drobček, ale menom 😉 ja budem rada.....keď doky povie, že je všetko v poriadku a bábo sa má super.....ale to drobcovi neprezradím......aby už konečne vyšiel s farbou von 😀
@crazybabenka budem drzat palceky,aj ked si myslim,ze bude to chlapec.

@zuzana_18 aj mne je od rana zle 😝
Asi si kupim to calibru to som mala aj pred tym a viem ze cenovo je lacnejsie ako materna,len som po nom dost pribrala,tak sa bojim ze mi bude chutit viac jest.