Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
ahojte kočenky 🙂 tak dnes som bola na genetike, takže to bolo vyhodnotené ako "blbá náhoda" buď to spôsobila choroba, herpes, málo vitamínov (kys. listová)......náhoda 😒 . S p. genetičkou sme sa trošku nepochopili, ja som sa jej pýtala, "že a čo to vlastne bolo?" myslela som aká choroba a ona myslela pohlavie, takže hneď s fleku, že dievčatko ☹ , tak to ma trošku dostalo 😢 . Ale trošku to dostalo aj mm, lebo dnes konečne začal rozprávať o ďalšom snaženíčku 😉 A ešte doporučila mi pred otehotnením kyselinu listovú, tak mesiac, dva.
@crazybabenka ako Paulínka s uškom,už je dobre?A mm je zdravý?
@janemari čo nové?
@tinara23 júúj,to ma mrzí,že vám to takto šplechla,ale neboj,určite sa vám čoskoropodarí ďalšia princeznička.Je perfektné,že to bola náhoda,horšie by boli nejaké genetické prepdoklady.Hej,kyselinu si kúp,ja somtopoctivo brala,ešte aj v tehotenstve.Je veľmi dôležitá,držím veeeeeeľmi palce.
7. zúbok vonku :D....do Vianoc ich dáme 8 :D
@simi81 - to fakt ma sleduješ?
budem sa hanbiť 😝
@crazybabenka - vy inak valíte s tými zubkami... ste uzavreli nejaku stavku alebo pretekate s niekym??? aku mate motivaciu?
@tinara23 - ☹ ale hlavne že je všetko OK
@sliver nie nie....len keď malá celú noc vystrája....viem, že ráno nájdem nový zub 😀 😀 😀
@crazybabenka no pekne a my spokojne stále dva ..ani chýru ,ani slychu o ďalšom..a v noci vystrája.Túto noc,to sa ani nedalo hnevať sa na ňu..napoly spala-sadla si,obzerala sa,my s mm sme ju potichu sledovali,potom sa postavila,zasmiala,sadla,ľahlaa spala ďalej 😀 😀 😀
@pohodacka mi nemáme nové nič,maličká sa konečne pekne prevaľuje z bruška na chrbátik. Len ma hnevá to jej kakanie, ako papa 2 HA Nutrilon tak má pevnú stolicu a kaká málo,dnes ju tak večer bolelo bruško,nič nezaberalo,tak som musela vziať teplomer a pomôcť jej,potom sa vykakala a bolo toho tak veľa a bruško stále plné. Kupila som jej klasicky Nutrilon tak som zvedavá aký bude.
@tinara23 super,ze pojdete zas do toho............od zaciatku Ta povazujem za velmi silnu.....presne ako pise pohodacka lepsie nahoda ako genetika
@simi81 ani mne neslo posielat dva dni IP
@crazybabenka zastavte sa.........my len 4.......ved sme starsi
@pohodacka aj nasa to tuto noc robila az na rozdiel som bola doma sama
@simi81 presne ako ja .......3 krat IUI neuspesne v Heliose....presla som do Iscare....1.IVF kratky protokol-neuspech.2.IVF dlhy protokol-uspech-4vajka oplodnene a jedno to dotiahlo do konca......
@buba78 tak si švihnite....nám sa už črtá 8mi....do budúceho týždňa je von 😀 😀 😀 😀
@janemari nepomohlo ani dať do čajíku? 😒
@pohodacka naša sa dnes ráno tiež pekne vykakala.....videla som že sa už vstáva....ale nemohla som čakať....strašne mi bolo treba ísť na wcko....keď som sa vrátila....nevedela som...či sa mám smiať alebo plakať....malá sa za tých 5minút.....stihla na kompletku vyzliecť....pokakať a hovienkom "vykĺzať" celú postieľku 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka no naša je večne až na chrbáte 😀 😀 tak máš čo umývať nech Ti neni dlho 😀 😀
@simi81 tiež som mala rovno dlhý,žiadne IUI,nič .A vyšlo.Teraz tu leží a spokojne spinká náš malý dnes 9mesačný výsledok 😉 😉

@simi81 - juj silno držím palce, zvladneš neboj, ja som sa tiež bala a potom to bolo v poho...