icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

sliver
16. nov 2011

@simi81 - juj silno držím palce, zvladneš neboj, ja som sa tiež bala a potom to bolo v poho...

simi81
16. nov 2011

@sliver dufam ze sa po vianociach pridám ku vám a mozem sa opytat si priamo zo ziliny podobáš sa mi na spolužiacku zo zakladky

sliver
16. nov 2011

@simi81 - jojo zo ZA 😉
držíme velmi palce nech si čo najskor pri nas 😉

pohodacka
16. nov 2011

@simi81 držíme palce,určite zvládneš,tak ako my tu všetky(až na výnimky 😀 😀 ).

simi81
16. nov 2011

@pohodacka dakujem 😅

buba78
16. nov 2011

@pohodacka diky za ochotu.....s prsiami je to na psychiatriu......horsie ako po porode ked sa mi nalievali
@sliver diky.....obcas musis vypnut....chod na chvilu

buba78
16. nov 2011

@simi81 drz sa......zvladnes.....budeme Ta cakat

pohodacka
16. nov 2011

@buba78 no bože,chúďa,viem si predstaviť,ja keď som prišla z pôrodnice..pane Bože..katastrofa,nenormálne naliaté,veľké balvany,červené zapálené fľaky po nich-zapálené,horúce.Musela somsi stále robiť obklady,no jeden des..držím veľmi palce nech je to čo najskôr ok.

tinara23
16. nov 2011

ahojte kočenky 🙂 tak dnes som bola na genetike, takže to bolo vyhodnotené ako "blbá náhoda" buď to spôsobila choroba, herpes, málo vitamínov (kys. listová)......náhoda 😒 . S p. genetičkou sme sa trošku nepochopili, ja som sa jej pýtala, "že a čo to vlastne bolo?" myslela som aká choroba a ona myslela pohlavie, takže hneď s fleku, že dievčatko ☹ , tak to ma trošku dostalo 😢 . Ale trošku to dostalo aj mm, lebo dnes konečne začal rozprávať o ďalšom snaženíčku 😉 A ešte doporučila mi pred otehotnením kyselinu listovú, tak mesiac, dva.

pohodacka
16. nov 2011

@crazybabenka ako Paulínka s uškom,už je dobre?A mm je zdravý?
@janemari čo nové?

pohodacka
16. nov 2011

@tinara23 júúj,to ma mrzí,že vám to takto šplechla,ale neboj,určite sa vám čoskoropodarí ďalšia princeznička.Je perfektné,že to bola náhoda,horšie by boli nejaké genetické prepdoklady.Hej,kyselinu si kúp,ja somtopoctivo brala,ešte aj v tehotenstve.Je veľmi dôležitá,držím veeeeeeľmi palce.

crazybabenka
autor
17. nov 2011

@tinara23 moja......to ma mrzí.....ale teraz aspoň vieš, že vám nič nebráni....mať ďalšiu princeznú alebo princa....budeme na teba myslieť....držkaj sa....náhoda je sviňa.....neboj...už sa to nebude opakovať
@pohodacka maličká...už dobre....uško sa hojí....mm okrem hlavy v poriadku 😀 😀 😀

simi81
17. nov 2011

@sliver máš pravdu píšem až teraz akosi mi nechcelo poslať ip. sledujem ťa od stimulácie a dúfam že ťa budem nasledovať.

crazybabenka
autor
17. nov 2011

7. zúbok vonku :D....do Vianoc ich dáme 8 :D

sliver
17. nov 2011

@simi81 - to fakt ma sleduješ?
budem sa hanbiť 😝

@crazybabenka - vy inak valíte s tými zubkami... ste uzavreli nejaku stavku alebo pretekate s niekym??? aku mate motivaciu?

@tinara23 - ☹ ale hlavne že je všetko OK

simi81
17. nov 2011

@sliver kedze som čitavala pravidelne iscare takze som vedela čo a ako prebieha a aj preto som isla práve do iscare. uz mam prvu za sebou kedze sa injekcii nebojim bolo to v pohode horšie bolo pre mna miešanie

sliver
17. nov 2011

@simi81 - som vedela ze ti to zvladneš 😉 ty si sa nikdy nicoho nebala 😉
mas dlhý alebo kratky protokol? IUI si skusala ci rovno IVF?
citavala potajomky 😉 tak si mohla aj prispieť 🙂

simi81
17. nov 2011

@sliver mam dlhy cize vianoce to istia. 3x iui neuspešne , ako si som nemala náladu pisať 🤐 az po podpisaní žiadosti som sem tam čosi napisala. kde teraz byvaš mozes aj ip ak pojde

crazybabenka
autor
17. nov 2011

@sliver nie nie....len keď malá celú noc vystrája....viem, že ráno nájdem nový zub 😀 😀 😀

pohodacka
17. nov 2011

@crazybabenka no pekne a my spokojne stále dva ..ani chýru ,ani slychu o ďalšom..a v noci vystrája.Túto noc,to sa ani nedalo hnevať sa na ňu..napoly spala-sadla si,obzerala sa,my s mm sme ju potichu sledovali,potom sa postavila,zasmiala,sadla,ľahlaa spala ďalej 😀 😀 😀

janemari
17. nov 2011

@pohodacka mi nemáme nové nič,maličká sa konečne pekne prevaľuje z bruška na chrbátik. Len ma hnevá to jej kakanie, ako papa 2 HA Nutrilon tak má pevnú stolicu a kaká málo,dnes ju tak večer bolelo bruško,nič nezaberalo,tak som musela vziať teplomer a pomôcť jej,potom sa vykakala a bolo toho tak veľa a bruško stále plné. Kupila som jej klasicky Nutrilon tak som zvedavá aký bude.

buba78
17. nov 2011

@tinara23 super,ze pojdete zas do toho............od zaciatku Ta povazujem za velmi silnu.....presne ako pise pohodacka lepsie nahoda ako genetika
@simi81 ani mne neslo posielat dva dni IP
@crazybabenka zastavte sa.........my len 4.......ved sme starsi
@pohodacka aj nasa to tuto noc robila az na rozdiel som bola doma sama
@simi81 presne ako ja .......3 krat IUI neuspesne v Heliose....presla som do Iscare....1.IVF kratky protokol-neuspech.2.IVF dlhy protokol-uspech-4vajka oplodnene a jedno to dotiahlo do konca......

buba78
17. nov 2011

@janemari radsej nerob teplomerom.moze sa Ti zalomit,ked bude silno tlacit a budete este behat po nemocnici.....v lekarni si kup najsirsiu rurku...natri olejom a pojde lahsie......my sme mali take obdobie do 8 mesiacov kym sa naucila pit caj.....a to som ju dojcila

janemari
17. nov 2011

@buba78 nebojkaj nezlomí ja mam digitálny teplomer z ohybnou hlavičkou 😉

buba78
17. nov 2011

@janemari no dobre..tak davaj pozor

janemari
17. nov 2011

@buba78 tak ja dúfam,že viac sa to nezopakuje a bude mať pekné kakanie.

pohodacka
17. nov 2011

@janemari jááj,chúďa malé,s tým Ti neporadím,nemáme skúsenosti sumelým mliekom.My naopak,dnes sme boli trochu na výlete,Neluša sa taaka pokakala,ež na chrbát,plienky síce mám vždy,ale mala aj na pančuškách,tak smeto museli točiť domov 😀 😀

crazybabenka
autor
18. nov 2011

@buba78 tak si švihnite....nám sa už črtá 8mi....do budúceho týždňa je von 😀 😀 😀 😀
@janemari nepomohlo ani dať do čajíku? 😒

@pohodacka naša sa dnes ráno tiež pekne vykakala.....videla som že sa už vstáva....ale nemohla som čakať....strašne mi bolo treba ísť na wcko....keď som sa vrátila....nevedela som...či sa mám smiať alebo plakať....malá sa za tých 5minút.....stihla na kompletku vyzliecť....pokakať a hovienkom "vykĺzať" celú postieľku 😀 😀 😀 😀

simi81
18. nov 2011

@buba78 ahoj takze ja som krátky preskočila a mám rovno dlhý a dúfam že úspešný.

pohodacka
18. nov 2011

@crazybabenka no naša je večne až na chrbáte 😀 😀 tak máš čo umývať nech Ti neni dlho 😀 😀
@simi81 tiež som mala rovno dlhý,žiadne IUI,nič .A vyšlo.Teraz tu leží a spokojne spinká náš malý dnes 9mesačný výsledok 😉 😉