icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

buba78
30. nov 2011

@bbtina neboj aj my sme boli neskor koli tomu,je to bezne,od noveho roku to zrusia...drzkate sa?........juj ako by som chcela teraz dve naraz,aby sa hrali......teraz by to pomohlo....len tej roboty je dost pri dvoch......nasa bude jedinacik...vcera v praci do mna hucali,ze na co cakam.......ved penazi je malo a co sa budeme past.preto uz pracujem na dohodu a muz je vtedy s nou doma...daj mu na to taninove obklady

pohodacka
30. nov 2011

@buba78 boli to rožky z lídla,často tam chodím-majú dobré čokolády a zmrzlinku 😀 😀 --veru ich upozorním.
@bbtina asi vám očkovanie odložia.Ake sa máte?

crazybabenka
autor
30. nov 2011

@pohodacka ježkovi voči...sila...naša zbožňuje chlebík a rožtek...no teraz sa jej budem báť dať....išla by som poriadny cirkus narobiť do obchodu
@bbtina áno....inak ti nezaočkujú

sliver
30. nov 2011

@bbtina - jojo presne, my sme mali zahojene bez hnisu a tak nas zaičkovali no v piatok sme mali mať dalšie a to sa odklada lebo je choručka...

bbtina
30. nov 2011

@buba78
@pohodacka
@crazybabenka
@sliver dakujem baby,dufam,ze to vie aj moja doktorka,lebo ta to zatial ani slovkom nespomenula

sliver
30. nov 2011

@bbtina a si jej hovorila že to ma zahnisane?
ak ti ho bude chcieť aj tak zaočkovať tak povedz že nechceš kým to nebude mať vyliečene...
isto si ho nedavaj očkovať ked to hnisa... ona musí akceptovať tvoje rozhodnutie

janemari
30. nov 2011

@sliver máš pravdu drobec je zdravý a okrem jednych soplíkov a teraz to uško nebola vôbec chorá a to som vďačná Bohu.Aj očkovania zvládla zatiaľ dobre bez teplôt tak dúfam to bude aj naďalej tak.

bbtina
30. nov 2011

@sliver este nie,ani mu to nepozerala na poradniach,ale ockovanie mame az 8.12.. Ale urcite jej to poviem

crazybabenka
autor
1. dec 2011

tak dnes ideme na tú endokrinológiu...držte päste

janemari
1. dec 2011

@crazybabenka držíme palčeky a myslíme na vás 🙂

sliver
1. dec 2011

@crazybabenka - držíme palce
@bbtina - nam to na každej poradni kontrolovala 😒

Sonka sa akurat tak velmi dozvracala že som netušila žeby v sebe mohla take množstvo mať, no fest vela.... nechce papkať ☹ a vela spí....

pohodacka
1. dec 2011

@sliver my sme vracali z ATB alebo to má zatečené hlieny.
@crazybabenka júúúúúj,držííííme palce!!!!

pohodacka
1. dec 2011

Tak my budeme mať prvú modrinku 😢 😢 neviem či sa mám tešiť,že je šikovná,ale radšej mala ešte asi počkať 🙂 .Sedela v obývačke,mala okolo seba hračky,tak sa hrala.Potom ju too mrzelo,tak sa po 4 vybrala k nábytku,postavila sa a držiac sa rukami sama postojačky prešla na koniec.Potom sa aj pekne vrátila,no ale zbadala televízor,tak sa naň natiahla,obrazovka sa otočila,stratila rovnováhu a šlaaaaah na zem-cestou pristala na úchytke,kde si škrabla líčko a potom ešte dorazila na zem hlavou.Líčko už začína byť fialové ☹ ☹ Tato nás pochváli.Som čakala rev jak pri očkovaní,plakala,lebo sa asi skôr zľakla,ale to tak 15 sekúnd a vyrazila zase ku stoličkám do kuchyne,kde sa postavila o nohu.Bože,ledva som dovarila polievku.No,to nám začína obdobie 😉 😉

crazybabenka
autor
1. dec 2011

@pohodacka šikovnica je to 😀 😀
tak endo absolvované.....nič nové sme sa nedozvedeli....poslali nás na "milión" vyšetrení.....v pondelok odbery....takže nevieme nič nové :(

pohodacka
1. dec 2011

@crazybabenka budeme držaťťťťť siiiiilno palce.

crazybabenka
autor
1. dec 2011

baby mám takú haluz....pred mesiacom sme boli na poradni...malá vážila 8 020g....dnes ju na endo vážili ....8 000g....?????? ako som s toho mierne vykoľajená

pohodacka
1. dec 2011

@crazybabenka neviem,čo som čítala takéto deti by chudnúť nemali..maximálne držať sa na váhe.To je na 10 mesačnú asi máličko.Ale nechcem Ti do tohomudrovať,to je len čo som čítala.Keby bola nejaká buchta a schudla by,to by bolo možno iné.Fakt moja neviem.Opýtala by som sa na to doktorky.Možno ti povie,že to je v poriadku a bude to.

crazybabenka
autor
1. dec 2011

som nejak vystresovaná s toho behania po doktoroch s maličkou....teraz mala doslova "hysterický záchvat" taký rev spustila.....všetko hádzala o zem....potom sa začala zvíjať na zemi....keď sme ju zvali na ruky....tak nás mlátila....potom ju z ničoho nič odpálilo....no neviem čo je s tým mojím dievčatkom....asi to bude zajtra u doktorky nadlho

sliver
1. dec 2011

@crazybabenka - chúďa....

@pohodacka - chúďa...

a my postarom... som dnes KO

janemari
1. dec 2011

@crazybabenka nieje nervozna zo zúbkov?Možno to mala z únavy,budeš vidieť či sa to bude opakovať. Ty sa teda nabeháš po doktoroch,dosť čo si sa nabehala ked si začala snažilkovať a teraz zase s maličkou 😖
@pohodacka takéto detičky sa skôr zľaknú ako ich to bolí. A neboj tých modrín ešte bude 😀 Laura tá zvykne krútiť retiazkou s cumlom tak besne ,že neraz ani nedýcham,aby si oko nevybila 😅

buba78
1. dec 2011

@sliver ako pise vracka zo soplikov alebo z antibiotik........davaj jej ich 10minut pred dojcenim a zmiesaj ich s cajikom.......nesmie to byt kratko po najedeni........a odsavas?........drzte sa
@pohodacka my mame za sebou uz dva pady s modrinou.......nie je z cukru
@crazybabenka netrap sa vahou.......u kazdeho doktora vazi inac...........dzrte sa

janemari
1. dec 2011

Ja som včera poskladala malej ohrádku,dnes sme dali postieľku o priečku nižšie a budeme čakať,či nastanú nejaké pohybové zlepšenia. Jazýček nám však pracuje o 106 a dnes som sa výžívala v počúvaní mama,mama.

crazybabenka
autor
2. dec 2011

Dnes je to krásnych 10 mesiačikov....čo sa môžem hrdo titulovať mama.....ako ten čas strašne letí.....ľúbime tú našu hviezdičku :D

crazybabenka
autor
2. dec 2011

@janemari ako toto čo teraz z maličkou beháme nie je niečo "kritické" čo by ju nejak nebodaj ohrozovalo na živote....ani ju to nebolí nič....len dokyne sa to nepáči.....hneď sme boli upozorňovaný na kuracie mäso....len slovenské....žiadny dovoz....nedajbože Poľské alebo Francúzske....tie sú najhoršie....kuratá sa tam pchajú hormónmy aby im rástli prsia.....ale na to som si dávala pozor už pred tým.....čo ma však zarazilo.....tak do 3 rokov žiadna sója....ani nič....v čom sója použitá je alebo sójové mlieka.....ešteže ten náš kvietok nemá alergiu na lakózu...lebo neviem čo by sme robili

sliver
2. dec 2011

@crazybabenka - gratulujemeeee a posielame pusinky 🤐 🤐 🤐
podla mna iba inak važila vaha... my ked sme prišli z nemocnice tak vaha u dr. tiež ukazovala menej a povedala že to bude riešiť až od druheho važenia na tej istej vahe... noa druhý krat ked ju važila tak jasne že ukazovala viac, nie že chudne....

@buba78 - davam jej ich pred kojením, no ona čajík nechce piť tak ich dam len tak striekačkou... niekedy je problem ju nakojiť - dakujem mojej mamine že ju naučila na cumlik asi by som si teraz bez neho neporadila lebo ked nechce papať tak jej strčím cumlik, ona spokojne dudla cela natešena a potom šup šup ho rýchlo vyberiem a strčím prsník a zrazu papá 😀 😀 😀 som bola taka natešna včera ked som nato prišla lebo inač iba revala pri kojení a nie a nie a to som skusila asi 4 polohy.... soplíky zatial neodsavam...

janemari
2. dec 2011

@crazybabenka tak to je pravda,pokiaľ sa ide na vyšetrenia preventívne tak sa človek cíti lepšie ,ako ked je nejaký problém,nedajbože je bábetku niečo čo ho bolí. Gratulujeme k okrúhlinám 😀

crazybabenka
autor
2. dec 2011

baby prepáčte za slová...ale nedá mi....jebať celé toto slovenské zdravotníctvo....a im ešte nie je dosť hyenám jedným....včera sme boli na endokrinológii....na tú sme museli mesiac čakať.....s tade nás poslali na rôzne vyšetrenia.....medzi inými rengen a sono...a hádajte kedy nás objednali....zase o mesiac.....kurva 2 mesiace nás idú naťahovať s malým dieťaťom....ja mám také nervy....a boh vie čo bude ďalej....ešteže nás na očné pozadie....objednali hneď na pondelok....aj to za to....že som zo sestričkou "kámoška" lebo sme tam dlho chodili kvôli zlatému stafylovi v očku....ak mňa dnes od nervov nevystrie tak nikoho

sliver
2. dec 2011

@crazybabenka - no pekne a im sa mali 300ečiek....................
ja už na nich nemam slov......

janemari
2. dec 2011

@crazybabenka hlavne,že človek platí veľké odvody a ked potrebuje lekára aby sa mu nielen prosil,aby ťa vyšetril,ale aby si si pomaly brala pôžičku na lieky a vyšetrenia 😖

pohodacka
2. dec 2011

@crazybabenka v prvom rade všetko len to najlepšie princezničke a hlavne ZDRAVIE!!Za slovník sa neospravedlňuj,ja mám vposlednej dobe ten istý.Kámoška s malým nápodobne-muž jej povedal,že prvé slovko,ktoré sa ich chlapec naučí je p..a 😀 😀 čo sa dr týka,sú to špiny,ok,zaslúžia si obdiv-resp.podaktorí,ktorí zachránia životy,ale sú aj takí,ktorí len čaká na obálku-berie to ako samozrejmosť a ešte bude do tv nariekať ako má málo a to žije z úplatkov!Aj ten buzerant,že neručím za to ako dopadne ten človek,ktorého budem operovať-no špinavec jeden-teraz sa má niekto zveriť do jeho rúk ,keď chudáčik má taký stres,že nevie ako dopadne zdravotný stav toho pacienta???!!!!Koľkí živoria a čušia.Jáj,to by som sa rozpísala na 100 strán.Škoda slov,akopíšeš,sú to hyeny.A ani keď neuprednostnia malé deti-chcela by om vidieť či majú taký postoj aj ku svojim deťom.Pokiaľ nevytasíš plnú obálku tak čakaj na radu-dieťa-nedieťa,starý-nestarý 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠