icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
21. sep 2010

@janemari ďakujem ďakujem.....ja mám naopak tušenie, že to bude babula 😀

zuzana_18
21. sep 2010

@crazybabenka držíííím veeeeľmi palce.Som presvedčená,že sa dnes už drobček ukáže.A myslím,že princeznička.
Ja mám tiež superovskú správičku.Výsledky tripple testíkov sú úplne v poriadku-všetky v norme.Takže malinké zatiaľ zdravučké ako rybička.Júj ,sa teším.
Inak babule,ak viete o niekom koho poteší "prenatálny odposluch" na počúvanie bitia srdiečka?Zistila som,že ako som ho kúpila,tak ho ani nepoužívam-má zbytočne ležať v poličke,tak by som s ním niekoho potešila.

crazybabenka
autor
21. sep 2010

@zuzana_18 ďakujem ďakujem......neznášam to slovíčko zatiaľ.....krpec je zdravučký a hotovo 😀 odposluch som aj ja chcela predať....no konečne som sa ho naučila používať.....keď krpec kopne....tak viem kde je....a hneď prikladám....a počúvame 😀

janemari
21. sep 2010

@crazybabenka tak ako?

crazybabenka
autor
21. sep 2010

no babule.....zase nič....jediné čo bol krpec ochotný ukázať bola riťulka.....my sa to asi dozvieme až keď sa narodí 😀 mangel mi už ani nechce veriť, myslí si, že mu nechcem povedať 😀

nellymn
21. sep 2010

@crazybabenka to bude bábo tajnostkár. Ale neboj sa, dozvieš sa to skôr ako pri pôrode. Určite ti to povedia na sone v 30. týždni. Tam by to už malo byť vidieť na 99%.

crazybabenka
autor
21. sep 2010

@nellymn som ale krpcovi zatrhla nákupy....a týždeň mu tato večer nebude čítať rozprávku....keď takto nespolupracuje 😀

nellymn
21. sep 2010

@crazybabenka a nie je jedno, čo to bude? Najdôležitejšie je, aby bolo zdravučké.

crazybabenka
autor
21. sep 2010

@nellymn veď jasne, že je to jedno.....či to je chlapček alebo dievčatko....ľúbiť ho budeme rovnako.....za sestrinu dcéru by som dala život......tak ju ľúbim.....tak ani neviem, čo všetko by som spravila za to naše....presne tak ....podstatné je.....že je naša krpatá lásočka zdravá ako rybička...... 😉

nellymn
21. sep 2010

@crazybabenka to isté mám aj ja s bratovým synčekom.

zuzana_18
22. sep 2010

@crazybabenka hlavne ,že je zdravučké,to je najpodstatnejšie.A to si už bola na 4D?Asi nie,že?Ak pôjdeš,tam to uidíš určite.A ak nie,tak január to istí 😉 .

crazybabenka
autor
22. sep 2010

@zuzana_18 áno bola som na 4D.....ale krpec bol proti.....stále sa otáčal chrbátikom.....a jediné čo ukazoval do detailu bola ritulka 😀 keď sa konečne otočilo tváričkou.....tak sa posunulo nejak dozadu.....a neboli pekné fotky a videá......tak mi napálil aspoň tie.....a miesto 30 evri zobral 5 ........že mi neurobil pekné dvd.....ale ja sa vytešujem aspoň s tých 😅

zuzana_18
22. sep 2010

@crazybabenka takže už ako tak vieš ako bábo vyzerá?Jéééééééééééééééééééééééj.

crazybabenka
autor
22. sep 2010

@zuzana_18 jasne.....s veľkou predstavivosťou, ale viem 😉

janemari
22. sep 2010

@crazybabenka to je iny spekulant tento drobec.Kolegyna tak isto nie a nie zistit co caka,stale sa jej otacal ritkou.Tip od dokiho dievca a trikrat hadaj,narodil sa chlapec.

crazybabenka
autor
22. sep 2010

@janemari no uvidíme.....doc. tiež tipoval dievčatko.....ale nech si je čo chce.....dnes som si už vybrala kočík....môže byť čo chce....kočík bude hráškovozelený 😉

janemari
22. sep 2010

Aj mne sa pacia take neutralne farby aj ked mne sa strasne paci modra farba 🙂

crazybabenka
autor
23. sep 2010

@janemari ja od detstva zbožňujem modrú farbu......aj izbu u rodičov som mala zariadenú modrým nábytkom.....aj som hovorila, že aj keď to bude dievčatko bude mať modrý kočík.....ale odkedy som tehotná "frčím" na hráškovozelenej

janemari
23. sep 2010

@crazybabenka babetku je to jedno len nech je pohodlny aby sa mu dobre v nom vozilo 😉

crazybabenka
autor
23. sep 2010

@janemari presne tak

janemari
23. sep 2010

Ja sa budem riadit tym aby bol dostatocne velky a pohodlny a nie iba imagovy 😎

crazybabenka
autor
24. sep 2010

ja vsádzam na pohodlnosť.....a musí mať veľké koliečka.....keď som videla kamošky ako v zime bojovali s malými kolieskami bolo rozhodnuté 😉

akire33
24. sep 2010

Ahojte tak sa pridavam aj tu, ta tema Iscare MT uz neplati ? či ako no ved to je jedno 🙂
Babenky ja vam normalne zavidim ze viete aky kocik chcete ci uz ho mate vybraty, ja mam v tom obrovsky futbal a kazdy mi radi nieco ine 😒 😒 Vidim ze ste sikovnice a mala by som si z vas zobrat priklad a zacat uz kukat po vecickach a vsetkom okolo. Ja este nemam nic.

zuzana_18
24. sep 2010

@akire33
@crazybabenka
@janemari
čaute babule.No ja Vám závidím najviac.Ja ešte netuším akej farby vecičky no a kočík a už by som tak strašne rada nabehla na také krásnunké malinké vecičky.Máme tu jednu takú pani čo veští a povedala ,že to bude chlapec.Tak aspoň uvidím do akej miery sú jej veštecké zdatnosti pravdivé 😀 .Aj keď -budem sa opakovať-hlavne nech je zdravé ako rybička.Dnes ideme na sono,tak som zvedavá či sa drobčuliak ukáže.Dnes ma nejako intenzívne popicháva spodok bruška,tak chvílonka a prejde,ale pichnutie dosť intenzívne

crazybabenka
autor
24. sep 2010

@akire33 nie.....ISCRE MT stále existuje....len sme sa trošku "odčlenili" aby sme babule netrápili rečami o našich bruškách....kopančekoch .....kočíkoch a tak.....ale stále chodíme do pôvodnej témy baby povzbudiť......keby som si ja mala robiť "ťažkú hlavu" s toho čo mi kamarátky radili.....tak si kočík nevyberiem nikdy 😀 na kúpu mám samozrejme ešte more času.....ale už som si spravila taký malý prieskum trhu....obehali sme pár obchodov v BB kraji a ZA kraji.....popozerali "naživo" čo ako a za koľko......urobila som si takú "osobnú hitparádu" pre mňa bolo dôležité to, aby som tam bábo dostala aj s fusakom, keďže sa naša maličká láska narodí v januári....takže dostatočne veľká vanička.....veľké nafukovacie kolesá....keďže som videla ako kamarátkam tie "úžasné" malokoliečkové a 3koliečkové "jazdili" po snehu a keď sa sneh roztápal bolo to ešte zaujímavejšie....to už nebola prechádzka, ale fitnesko.....a v neposlednom rade aj cena.....v každom kamennom obchode dostaneš max hlboký kočík + športák....a autosedačku si musíš doplatiť.....preto sme sa rozhodli, že kúpime cez net......stojí to podstatne menej.....máš k tomu aj autosedačku a všelijaké drobnosti....ako sieťky ..... plášte a tašky....čo si samozrejme v kamennom obchode musíš doplatiť.......ako nič proti kamenným obchodom.....ale keď môžem ušetriť tak prečo nie....... a pritom ide stále o tú istú značku ....možno by niekto namietal, že keď sa niečo pokazí .... kde pôjdem reklamovať.....dnes sa dá všetko.....a je kopec možnosti

crazybabenka
autor
24. sep 2010

@zuzana_18 kvietok držím päste nech je všetko v poriadku a nech nie je tvoje taký tajnostkár ako to moje 😀 mi sa to naozaj dozvieme až v januári 😀

crazybabenka
autor
24. sep 2010

@zuzana_18 inak som pozerala jeden dokument, že po IVF sa rodia zo 70% chlapci.....no som zvedavá či to potvrdíš 😀

zuzana_18
24. sep 2010

@crazybabenka ďakujem moja zlatá,tiež mám tušenie ,že to bude chlapisko ako hora. 🙂 Začínam piaty mesiac,mám na sebe 4 kilá a bruško teda kvalitné 😉 .

crazybabenka
autor
24. sep 2010

@zuzana_18 no čo moja ako?

crazybabenka
autor
24. sep 2010

@nellymn ahoj kvietok! Sofinka poslúcha? 😀 Chcem sa ťa spýtať, v ktorých týždňoch sa chodí na sono do MT