Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
baby precitajte si co napisal team iscare na hlavnu stranku.........mozu sa hanbit......chcu to vsetko ukludnit.....len si neuvedomili,ze Iscare nie je statna organizacia ako nemocnice
@buba78 som si to pozrela a táketo info môžu podávať pacientkám,ktoré nepoznajú doc.Tomáša a nemajú s čím porovnávať. Našťastie ja už centrum riešiť nemusím,ale podľa fotky mi nieje veľmi lekár sympaticky.Možno sa mýlim a je v pohode,ale pravda je taká,že s takým prístupom lekára ako mal doc.Tomáš som sa ešte nestretla. Ved časom centrum uvidí,či im budú pacientky aj nadalej dôverovať.
@janemari ani mne nieje podla fotky sympaticky,fuj tak je daky slizky 😀
@petuska123 si to vystihla 😀
ako už nejaká baba napísala....fejs...ako čert...môže sa uplatniť na Mikuláša 😀 😀 😀
tak dnes odbery na endo za nami.....ja som plakala viac ako malá....keď som videla...ako ju položili....setrička si dobreženie na ňu ľahla....a krvičku brali z hlavičky....musela som odísť....lebo by som ich tam pobila na kopu 😢 😢 😢
babule mám pre vás prekvapko....čakám....ktorá ho prvá zbadá 😀 😀 😀
@crazybabenka ahoj to som napísala ja že sa môže uplatnit ako čert na Mikuláša a myslela som to úprimne 😀 😀 😀 mne síce doc.Tomáš ešte nestihol splnit sen ale už to bolo na dobrej ceste a verila som že to spolu dokážeme a aj verím možno už nie s docentom ale ked pôjdem na zákrok tak si budem mysliet že je pri mne docent a podarí sa ja tomu verím 😉 a som asi medtzi prvými ktorá odchádza z centra už tam chodit nechcem ani nemôžem z úcty k docentovi toho človeka si velmi vážim a budem vždy.
@tinka9075 no teraz keď ho zabili na stránku....tak viem o čom hovoríš..... 😀 😀 😀
@crazybabenka zle zle zle mi bolo z toho čerta ked som tam bola v piatok 😒 😒
@tinka9075 on tam bol už v piatok?
@crazybabenka už v piatok ale ked sme prišli tak muž povedal že sa niečo deje chaos a nervozita no strach a ked mi robil sono za minútu popozeral folíky ani som nepočula čo rozpráva júj toto je choré takého človeka tam dali 😒 😒
@crazybabenka tak ja zmenila si nazov temy 🙂 co som vyhrala
Juj,taky nesympaticky na pohlad,fakt som rada,ze tam nemusim uz chodit,kedze len vdaka docentovi mame tie male kviciaky🙂 doma. Dnes sa ma sesterka pytala na Iscare,lebo ona je z vychodu a tam je to nejake spomalene,ze by chcela ist tam kde ja,ale som ju hned uviedla do obrazu,ze uz nema preco,ze ta charizmb tam uz nebude
ahojte chcem sa opýtať ako je to s utrogestanom ked sa ide na sono mám si ho ráno dať.
@crazybabenka božeeeee,to nemxslíš vážne!!!!Mne trasie bradu ešte tolen čítam,moje malé zlaté chudiatonko,z hlavinky krv,ja by som tam s ňou nešla ani keby ma zabíjali..no ale keď treba..kiež by aspoň tie výsledky dopadli na jednotku!!!Veeľmi držím palce.Bože,normálne mámhrču v hrdle... ☹ ☹ ☹
@buba78 niečo mi hovor,naša tiež,inde vydrží chvíľku,príde domov a je najspokojnejšie dieťa na zemi.O mne ani nehovorím.Len na minútu jej zmiznem z dohľadu,už hľadá,mrnčí,naťahuje na mňa ruky,ešte od narodenia nespala inde akodoma.Nebol zatiaľdôvod.Normálne mám strach-keby sme išli niekam na víkend či by sme odtiaľ veľmi rýchlo neprišli 😀 😀
@simi81 ja som si dala utrogestan,noačo,prvoradá bola "ochrana" môjho chrústa v brušku ako to,že to tam bude nejakému lekárovi s prepáčením vytekať 😀
@crazybabenka -jáááááj
peknučke prekvapko ;) mile....
@lenrom jaj moje krásne bambulátko....ja si už ani nepamätám...kedy bola naša taká...a to máme len 10m
No čo babule,poslúchali ste?Prišiel Mikuláš? 😀 😀 😀 U ná bol,zase sa prežeriem sladkého.Neluša dostala aj takú hraciu skrinku vo vnútri s čokoládkami..no bože už ma z toho hlava bolela 🙂
Inak dnes sa jej nechcelo poobede buvať,bola nejaká mrzutá,pozriem a idú nám naraz dva horné zúbky.Moje zlaté,asi má boo.
@pohodacka moje zlatinko krásne....nech sa rýchlo prerežú....posielame božtek 😀 😀 😀 😀

@buba78 celkom fajn,ale nechodím pravidelne ,dokonca sa stalo ,že som aj vyše mesiaca nebola.Snažím sa chodiť tak ,aby si malá zvykala aj na iné prostredie ako doma.