Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@sliver ďakujeme,super,že ste už zdravé,len sa držkajte aj naďalej.
@buba78 jaj veru,chudiatka,čo si tie deti vytrpia.Nelka ani nedovolí ,aby som jej to pozrela,trepe sa a mrnčí,určite ju tobolí,ani zúbky nechce umývať ☹
@crazybabenka riťulka už je zahojená?Kedy budete mať výsledky krvi?
@pohodacka ako tak zhojená....výsledky z krvičky budeme mať vo štvrtok 😒
baby tak dnesny mikulas bol super...isli sme k sestre........prisli aj dedo s babkou a tam sme im dali balicky.......ta nasa tak kricala od radosti.........normalne sme nechapali
my mame na Mikulaša prvenstvo 😉 to si budem vždy pamatať
od dnes sa uplne samá prevrati z chrbta na bruško
prišla nato na obed a teraz večer to ukazovala tatovi ked prišiel z roboty a tak naramne sa jej to pači že to urobil asi 10kra t za sebou, no fest je z toho natešená 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Aj my sme boli na Mikuláša,ale bolo stráášne veľa detí a nakoľko Laura nespala celý den a večer mala problém zaspať ta bola mrzutá.Ale vydržala kým zapálili stromček to sa jej páčilo.Inak frčíme na reklame kde spievajú Horkýže slíže 😀
@buba78 jáááj krásna bambulka
tak hlásim príchod z Poľska bez akýchkoľvek problémov 😀 😀 😀 😀 všetkým sme nakúpili...len my nič....mojej mamke pre Paulínku....svokre pre Paulínku....mamine ocinovi pod stromček....neterke stromček....somarinky...ale to čo sme chceli Pauluške pod stromček my nie 😠
@crazybabenka diky............super,ze ste uz ok
@crazybabenka hlavne,že ste ok,je tam sneh?
@crazybabenka tak sa pochval čo konkretne ste kupili 😉
a čo ste jej chceli kupiť?
@pohodacka áno je...aspoň bol...nejaké 4cm
@sliver no kúpili sme niekoľko sád obliečok do postieľky.....super deku....máme ju v zelenom....teraz sme ju kúpili v ružovom....skákacieho soba....pre Ninku....takú upratovaciu sadu s vysávačom....poľské koláčiky....mamke vestu....ocovi sveter...klasicky krowky a poľské papuče
@crazybabenka ale ste nakupili.stacil Vam den?
@buba78 😀 😀 😀 jasne o 12tej sme boli doma 😀 😀 😀
ahojte, trosku mimo temy ale neviete co je na tom pravdy ze Doc. Tomas uz v centre nie je ? A ze odchadza aj embriololgicka ? Rozoberali to baby v tej druhej teme tykajucej sa Iscare MT. Tak som z toho trosku prekvapena.
Maličká mi plače zo spania a nie ju ani zobudiť ani ukľudniť 😢 Do kedy sa budem musieť dívať,ako mi dieťa bláznie 😠
@janemari jaj až srdce mi trhá...keď to sem napíšeš....to sa nenájde ani jeden úradnícka hlava....s kúskom srdca 😠 😠 😠 😠
a čo sa stalo ?

@buba78 - no isto sa jej bude velmi pačiť... aj by som došla len ked ma ešte tie ATB tak by som ju moc povonku tahať nechcela, už sme boli von doobeda, najprv u dr. na kontrole povedala že je zdrava a potom sme sa kočikovali... jojo je krasne, to bude nadherný Mikulaš, užite si to krasne slniečko svieti... potom niekedy na buduci týžden by sme mohli dať to stretko ;)
@pohodacka - my sme asi neposluchali lebo ku nam neprišiel ☹
nech vam rýchlo porastu tie zubky a čo najmenej mrzutosti 😉
my sme už vcelku zdrave 🙂