Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
aj ja chcem sneh 😒 😒 😒
my sme boli von lebo sme museli a uplne sme zmokli lebo ked mala pršiplasť na kočíku tak sa jej to fest nepačilo a stale mrnčala tak išla bez lebo ona potrebuje kukať čo naokolo a sme fest mokrí...
nech už radšej sneží....
bola som pre tie fotky z vianocneho fotenia a su nadherne... len ich tu ešte nemožem dať lebo ich tatino nevidel a on by to asi nerozdýchal že ste ich videli skor ako on 😀 😀 😀 😀
@sliver tak predsa si to ty bola........videla som Ta pri neografii....isla som po druhej strane.........nechcela som kricat prezyvkou a na meno som si hned nespomenula....makala si riadne...mala si hnedo smotanovu ciapku s usami.......to ste sa fotili v centre? ...ci inde.......ja osm si zobrala radsej dazdnik......boli sme dve hodiny....nasa zatial toleruje igelit.....snad jej to vydrzi
@crazybabenka no hovooor,ako sa páčilo???Ako sa Pauluška tvárila?Jááj,normálne radosť sa na to len pozerať,aj mrzne?Koľko máte stupňov?
@buba78 - jojo bola 😀 😀 😀 😀 😀 podla mojej uchane ma pozna kopec ludí už 6 rokov 😀 😀 😀 😀
no škoda že si nezakričala, jo bola som v centre pre fotky, akurat som na teba myslela žeby sme si tam mohli dať spicha 😉 mne dažd nevadi takže väčšinou chodím bez daždnika no ta moja herečka... isto ma niektore super mamičky ohovorili že ju necham moknuť ale čo už... radšej pôjdem rýchlo ako mi ma mrnčať kvoli pršiplasťu...
nabuduce zakrič aj prezývku 😉
@crazybabenka - bombasticka, teraz si budem tu tvoju princeznu pliesť s pohodačkinou 😉
kupila som si tuto obraz z fotky tak už sa teším ako budem vyberat ktoru si dame zaramovať
http://www.zlavadna.sk/Žilina/Zlava_4765_fotogr...
@buba78 - fotila tato kočka https://www.facebook.com/pages/Photo-by-Tatiana...
spravila cca do 10 zaberov a potom niektore ešte aj upravovala, dala na niektore take dekoracie, aj tato je upravena... dokopy je na tom CDčku 31 fotiek za 19ečiek
@pohodacka je tak akurát...-1 a stále sneží....len sa bojím toho oteplenia....aby to nebolo hneď preč....malá sa rehotala....bľabotala ....výskala....strašne sa jej páčilo....len dedo pomali ťahal sane 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka - to ste boli teraz druhýkrat von???
@sliver no veď musel aj tato posánkovať....tak sme boli ešte aj keď prišiel z roboty 😀 😀
@crazybabenka vy ste si to teda dnes riadne uzili...v dobrom zavidim ten sneh.......ale ste ju riadne odrovnali
@crazybabenka no hotovo..dobrý návod ako naše energické dieťa sklidiť 😀 😀 😀
@pohodacka presne tak mala návštevu 😖
@crazybabenka nie nenájde,lebo múdre hlavy schválili zákon a namiesto toho ,aby posudzovali prípad od prípadu hodili všetkých do jedného vreca a tak sa to aj posudzuje.Ja som len zvedavá kto si to vezme na zodpovednosť.Zosáva mi len dúfať,že bude dosť silná a zvykne si,v opačnom prípade za jej zdravotný stav čo sa psychiky týka neručím.
Jááj baby som taká unavená ,len teraz som si od rána sadla,okrem roboty mi dáva aj malá zabrať,kedže sa od nej nemôžem ani pohnúť,hned reve. Tak sa jej venujem a ked zaspí,tak sa snažím niečo porobiť. A akoby toho nebolo dosť zase mi blbne tlak 95/54,hlava sa mi točí,ako na kolotoči.Neviem či mi blbne zase srdce,alebo je to tým,že som pochudla,ale tým asi nie,kedže by som ešte potrebovala ešte schudnúť. Zúbky jej ešte nejdu aj ked jasienka má pekne široké aj tvrdé. Hýbať sa jej stále nechce ,ale zato rozprávať to skúša,najlepšie je ked od nej odídem tak vykrikuje mama 😀
@janemari to hej,ale musíš myslieť aj na seba..lebo ak nebudeš v pohode ty,nebude ani Laurinka.Ja som tiež makalado vyčerpania,ale už tokašlem,keď somunavená,taksi zdriemnem s ňou.Nehovorím,že pravidelne,ale tak raz do týždňa.A ako to pomôže.Ja už pri nej našťastie aj uvarím.Síce sa mi motá popod nohy,povykladá všetky varechy a všetkokuchynské náradie,ale je ticho.Alebo,čoma teší,už vydrží aj pozerať.Teda zatiaľ len spievankovo.To keď pustím,piští od radosti.Minulesom umyla ,utrela riady,požehlila a ona stále pozerala,papala chrumky a spievala s deťmi 😀
@pohodacka keby mi chcela spať,ale ked konečne nabehne na režim že si pospinká aj doobeda aj poobede,tak príde ... a je o všetko v prdeli,odmieta spať a zaspí len v kočíku.Takže ked chcem,aby spinkala aj cez den musím ísť s nou von a nemám,žiaden oddych.Ale telo si snád zvykne a ja budem fungovať normálne.
@pohodacka aj ja dúfam,že to zvládne ,ked už dokázala prežiť tehotenstvo a narodila sa zdravá a krásna ,tak snád to aj teraz prebehne bez problémov,ked už nikoho nezaujíma aké to má následky. Časom si dúfam,zvykne,zatiaľ sa neprejavuje,ale čím bude staršia tým viac sa bude prejavovať a časom sa aj sama vyjadrí čo chce a čo nie.
@janemari Janka....je to presne ako som ti hovorila....bábo už v brušku vycíti...kto je na maminu a bábo zlý....a presne preto ho teraz Laura odmieta....cíti, že je to veľmi zlý človek......a keby to bol aj milujúci otec....keby videl, aký vplyv majú návštevy na jeho dcérku....dobrovoľne urobím to....čo je pre ňu najlepšie 😠
Čaute baby,u nás hrúza noc.Viac mrnčala ako spala,teraz dospáva .Vraj je spln,u nej to platí vždy na 10ˇ%-nespí.
@crazybabenka ako,sneh stále trvá? 😀
@pohodacka moje zlatino malé....a ja že čo malá tak vyhutuje v noci....a to spln...
sneh stále je....veď som išla dnes malú objednať na očné....v živote sa tak netešila s obliekania...a to sklamanie keď som ju dala do kočíka a nie na sánky....mi hádam ani neodpustí.....myslím....že aj do Štrassburgu napíše 😀 😀 😀 😀

@akire33 to vie len on 🙂
@crazybabenka jááj,závidím ten sneh,už nech dorazí aj sem..tu je hnusné,usmoklené počasie tak na spanie..som si musela dať kávu,veď spím postojačky.