Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka uz je Vam lepsie?
@pohodacka ideme až vo februári a zatiaľ sa nedvíha,nechce sa jej.Posledné dni som si všimla ked je na brušku akoby od únavy ukladá hlavičku na zem.Neplače,nehnevá sa skrátka leží na brušku a potom začne ukladať hlavičku na zem. Ale zato ked ju vezmeš za ruky chodí ako rýchlik,normálne za ňou nestíham 😔
baby som smutna ako to je mozne,ze dieta tak rychlo zabudne.,......dnes ked som sa prezliekala divala sa mi na prsia,tak som jej ponukla dva krat a hned sa odvracala,ako keby som jej davala nieco co nema rada
no ešte som nebola asi tak dlho chora ako teraz, ako neboha že som nevedela kde je sever... od stredy až dodnes... ale dnes už fajne, trošku ešte slaba som ale to postupne zosilniem... ja som tie dni len ležala a behala na wcko, drahý bol doma a ešte sa tu striedala segra s maminou ale chvílami mam normalne okna 😀 😀 😀 ešte že moj drahý je taký užasný a všetko excelent zvladol a bol tiež rad lebo povedal že aspon vie žeby mohol byť s nou aj sam doma a ja možem ísť občas resetnuť 😉
nekojila som až dodnes, odsavala som a Sonka bola na sunare, no zapekať jej začalo dnes, dodnes ho krasne papkala podla mna zjedla ešte viac ako ked bola kojena lebo niekedy vydržala aj 4 hodky nepapať... včera poobede ju zapieklo a dnes to uplne vygradovalo... ale teraz KLOP KLOP KLOP nema teplotu, vykadila sa sama no musela som ju dokrmiť sunarom (v čajíku podla vašich rad) lebo moje mliečko jej nestačilo, stale plakala...
verím tomu že nočná mora 5 dní je nakonci na ukor mojho kojenia ale čo už nech je hlavne potom....
buba neboj vírus som mohla chytiť hocikde a asi až v utorok...
@sliver boze ved ty si bola do nemocnice.....esteze Ti pomohli.........super,ze manzel si je istejsi....tak mas dovod na nejaky vylet na par hodin so starymi kamoskami .........neboj ked nebude mat stolicu denne.niektore maju kazde dva dni........hlavne,ze maju.......uz bude len dobre a mliecko sa zas rozbehne.......super,ze vedela papat z flasky.......my sme bojovali mesiac
@sliver ešte nie....stále má kopec soplíkov ☹
@buba78 a všetko si jej dala papať od roka?Teda vašu váru?Len si prestala soliť,koreniť..??Či normálne varenie,tak ako pred tým?
@crazybabenka rýchlo sa vyliečte a daj vedieť ako dopadol ster.
@crazybabenka - jojo ale ten čas letí... ja nemožem uveriť že to už bude 5 mesiacov.... ved len nedavno som sa gulala s bruchom a teraz už tolko??? že 5 mesiacov....
tak čo už ste pripravene na vianoce? moji rodicia našli sanky ešte po mne, božinku ako som rada, zase ušetrene prašuldy, len ohradku dokupili... len by už sneho mohol napadnuť!!! @crazybabenka vy už tiež asi nemate sneh, či? lebo tu ani stopy 😒
@sliver máme...cez víkend napadol....dúfam, že vydrží do soboty 😉 😉 😉 😉
@crazybabenka keby si chcela super moderný,musíš ho meniť každý rok.My máme všetko nové 2 roky a tiež už nie je top.Máte krásny a hotovo.Ako ho vníma Paulínka?Nelušu už pokúša.
@pohodacka zacala som v 11 mesiaci a solim menje a minimum korenim...manzel si zvykol a ja tiez
@crazybabenka ani osm si neuvedomila,ze mate tak pekny datum.dobre zapamatatelny........stromcek je pekny a farebny,vesely
@crazybabenka máš krásny stromček,šikovníčka 🙂 JA som malej postavila maličký a dnes ked som jej zapla sviečky výskala od radosti.
@crazybabenka - krasny je, čo by si chcela supermoderný??? podla man každý stromček je krasny lebo je VIANOCNY
my mavame taký "starý" so slamenými ozdobami, nasušenými jablčkami a pomarančami, upečenými perníkmi, nazbieranými šiškami atd... no len doteraz sme mali bez svetiel lebo sa mi tam žiadne nehodili a teraz začínam uvažovať že to budem musieť nabuduci rok vyriešiť aby sa maličkej pačili svetielka... uvidíme...
Tak baby poradňa za nami,Nelka nesklamala-od prvého očného kontaktu s dr spustila plaaaač a skončila až za dverami ambulancie ☹ dr nás pochválila,že na jej 10 mesiacov aj dva dni má ideálnu váhu-9030 gramov.
Inak všetko ok,ako má byť..len som sa posťažovala,že sa stále viac kojí ako papá tuhú stravu a aj s tým ma našťastie veľmi upokojila..takže super,len od večera je umrnčaná,škriabe si ďasná-nie je vo svojej koži..dr jej pozerala,že môžu byť zúbky.
@crazybabenka tak to buď rada,že jej prsty nepodáva.Dnes Laura už pri stromčeku bola a chytala vianočné gule,alebo lepšie povedané guľky lebo sú malé akurát tak do jej rúčky a už už chcela potiahnuť 😀 Tak lae zase jej všetko podáva rúčky tak sa nečudujem 😝
@buba78 ja som robila dnes grilážové rezy,mám ešte veľkú kopu žehlenia ,ale nevládzem sa do toho pustiť 😖 Dnes som mala zase ubehaný deň,ale dokúpila som nejaké vianočné. Hľadám na nete nejaký program,kdeby som si mohla vytvoriť vlastnú vianočnú pohľadnicu,ale nemôžem nič nájsť 😔
Tak a je po mojej práci....dokyna mi razantne povedala, že si to pri Paulínkinej imunite nevezme na triko....že stály pobyt v kolektíve by pre ňu bol neustáli kolobeh chorôb.....takže ostávame doma aspoň do 2 rokov.....ale aj tak som už bola rozhodnutá
@crazybabenka neboj,je to určite to najlepšie rozhodnutie.Najpodstatnejšie je Paulínkine zdravie.
@janemari ja som niečo našla vo fotolabe,ale výsledok bol o ničom,fotka mini-ani vidieť ju nebolo.Tak som si zostrojila sama-dám do albummu-ak chceš,pošli mi fotky a niečo ti zostrojím 😉
@janemari ja to nepoznam
@crazybabenka neboj este sa to moze zmenit a najdes nieco lepsie,
@crazybabenka - si sa chcela vratit do prace?
ja dufam že nam dr. potvrdí plavanie, lebo že to tiež niekedy dr. moc nechcu ale tak bola doteraz iba raz chora tak hadam....
@sliver nie vrátiť....ja sa už do mojej práci vrátiť nemôžem....lebo od 31.12 končia....ale od septembra som dostala ponuku do úplne inej práci....no a musím....a aj chcem ju odmietnuť.....hádam sa na mňa bôžik práce nenahnevá....a po materskej si niečo nájdem rýchlo 😀

@janemari neboj urcite bola studena,lebo Ti isla byt chora.vsetko dobre dopadne.drzte sa
@pohodacka mandarinky respektivne citrusove ovocie sposobuje alergiu.....asi je lepsie po roku.my papavame skoro denne.....
@sliver bozinku vy mate doma riaden horor.......to si do dnes bola KO?......riadne Ta to draplo.....netrap sa pre dojcenie..dala si jej za tie mesiace vsetko.....nepocula som,ze zapeka zo sunaru.......skus ju naucit aj na cajik....od kedy zapeka,hned od zaciatku?...zrejme bude mat tiez virozu,ked Ti zacala teplotovat a ked strati tekutiny z teploty ,tak zapeka...ako pise crazy vyskusaj do caju......tie dni si nedojcila?......netrap sa,ze idu vianoce,hlavne,aby ste boli zas fit.......mrzi ma,ze ste tak ochoreli.snad si to nenachytala na tej prechadzke......drzte sa......ak sa Ti nezda radsej chod na pohotovost s teplotou