icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
31. dec 2011

@janemari Jani oslávime to virtuálne spolu 😀 😀 😀 😀 😀

pohodacka
31. dec 2011

@crazybabenka drž drž...pekne NAZDRAVIE baby
@janemari keď ste tu len vy dve 😀 😀 ja som si uderila pohár šampanského,dúfam,že Nelka nebude chcieť kojiť chuďa 😀 😀 ,zatiaľ búva,kašle na ohňostroje..

crazybabenka
autor
1. jan 2012

tak ohňostroj sme "prežili" v zdraví....ani to s ňou nehlo....spala ďalej 😉

pohodacka
1. jan 2012

@crazybabenka u nás nápodobne,trochu sa sem tam pomrvila,ale inak nič.Mňa nejako bolí už od včera večera hlava..asi z nevyspatia..alebo neviem.

buba78
1. jan 2012

a sme v Novom roku...doobeda sme boli pozriet dedka.......je lepsie........ide to velmi pomaly..........1,5h prechadzka vonku..........mala spi..........isla som uz dnu........strasna zima....bola som po tyzdni von..........dala som si jeden poharik vajecneho likeru a som z neho tapnuta...idem sa naobedovat,aby som zvladla malu nakrmit
@janemari boli ste same doma?...........nasa sa zobudila o 23h a nemohla spat.........zaspala o 5 minut 12.....tu bolo rachotu

buba78
1. jan 2012

@crazybabenka ako casto nakupujes cez bess.......sedia Ti velkosti na vek malej?

crazybabenka
autor
1. jan 2012

@buba78 ja nakupujem často....veľkosti ako čo....bodynká nám sedia....šatičky a súpravky sú číslovaním väčšie....tak kupujem o číslo menšie

crazybabenka
autor
1. jan 2012

na fb som dala videá....ako malá včera šantila 😀

pohodacka
1. jan 2012

@crazybabenka idem pozrieť 😀

pohodacka
1. jan 2012

@crazybabenka bohová je...ako keby som Nelu videla..keď sa zo stoja dá na 4 a kozmickou rýchlosťou prchá 😀 😀 😀 .Najhoršie je,že jej sa najviac páči televízor,dnes som nemohla doleštiť obrazovku keď som upratovala.

buba78
1. jan 2012

@crazybabenka posli mi IP ako Ta najdem.diky

crazybabenka
autor
1. jan 2012

@pohodacka veď naši ju už volajú spidy gonzáles.....keď ju dáme do chodítka....tak len ohnivá čiara z ňou 😀 😀 😀

pohodacka
1. jan 2012

@crazybabenka tak to naše díte už chodítko odmieta,radšej ide za ním a ťahá ho.Akurát som hovorila,že ho predám,lebo len zavadzia.Po 4 ide jak triskáč,Včera boli svokrovci na návšteve a nechceli veriť,že tak dlho stojí bez opory,drží stabilitu,aj ju potom začalo knísať,pekne sa napravila,ale o chvíľu to vzdala-trt na prdel 😀 ,svokor sa stavil,že maximálne do mesiaca chodí.No..môžem sa tešiť,nespravím vôbec nič,teda okrem naháňačky za ňou.Ale čo sa teším na jar-pred dom na ihrisko,nech si tam šprintuje 😀

buba78
1. jan 2012

@crazybabenka vsetky videa su super....no proste je herecka od narodenia......po kom to ma

crazybabenka
autor
1. jan 2012

@pohodacka aj naša....teraz sme jej kúpili také chodítko čo tlačí pred sebou....to isté robila aj s pavúkom.....mm tiež včera konštatoval....že mám pavúka predať......aj naša stojí stojí....a keď si uvedomí...že stojí bez držania bác na zem.....neviem čo bude ....keď začne chodiť....teraz ju ledva dobehnem 😀 😀 😀 😀
@buba78 no neviem....asi po susedovi 😀 😀 😀

pohodacka
1. jan 2012

@crazybabenka sa nabeháme jak fretky 😀

janemari
1. jan 2012

@buba78 boli sme u našich,ale oni zaliezli pred 22.00 spať, malá tiež spala ale pred pol nocou sa zobudila tak sme spolu pozerali ohnostroje,skoro mi ruky odpadli pri okne ak osom ju dlho držala.Ale potom hned ako som s ňou sadla tak odkvecla a spala,ale nie dlho do nejakej 2.30 napapala sa,zaspala a okolo 5.30 zase papať.Takže spanie nič moc,potom mala náštevu a hned po nej sme išli po rodine. Inak aj moja krpaňa lieta v pavúku a nestíham za ňou 😀 Aspoň budeme mať všetky kondičku a tip top postavičky. 😉

buba78
1. jan 2012

@janemari no super.......takze ja vy casto v noci papate.....postavicky?ja som uz ako neviditelna nit.dajte mi niekdo 8kg

janemari
1. jan 2012

@buba78 tak nezvykne tak často papať,ale teraz to tak vyšlo. JA ti tých 8 kg dám a potom už budem mať toľko koľko chcem mať to bude super.Takže posielááááám 8 kg 😀

pohodacka
1. jan 2012

Práve som dopozerala ten film-love-novinku v kinách,no síce,nie až takú novinku,ale ešte beží v kinách.Manželík mi stiahol,noo,super film,aj keď sa tam často skloňovalo kok.t,p..a atd

sliver
2. jan 2012

všetkým všetko dobre do noveho roka!!!!

babenky kedy ste začali davať princezne do pavuka? ja mam v okolí samých odporcov pavukov tak sa nemam koho spýtať... ale ked my mame velku obývku otvorenu s jedalnou a kuchynou tak sa už teším ako tu bude závodiť na tolkom mieste...

my bojujeme už 5den so zapekaním 😒 stále s rurkou iba trošku vytlačíme
ale do noveho roka sme vyštartovali s prvým príkrmom tak skúšame 😉

crazybabenka
autor
2. jan 2012

od pol roku 😉 .....dobrú chuť k príkrmom 😀 😀 😀 😀

pohodacka
2. jan 2012

@sliver diki...poradím ti z vlastnej skúsenosti,teda pokiaľ kojíš.Nelku keď zapekalo,a to sme mali fakt s tým problémy,dostala som radu veeeľmi dobrú radu a to na silu-veľa tekutín-2-3 litre.Lebo keďže som nemala čas piť,mlieko bolo husté a to ju zapekalo.Začala som si to kontrolovať,na silu piť 2,5 litra a od vtedy sme rúrku nepoužili,držíííím palce!!

buba78
2. jan 2012

@janemari dakujem,ale este nedosli od vcera........kde je problem
@sliver co sa Vam porobilo s tym kakanim......inac aj prikrm moze zapekat....hlavne mrkva a ryza....pozor

sliver
2. jan 2012

dakujem za rady
z príkrmu to nema lebo ju zapekalo ešte predtým než som jej ho dala a to mala iba po tri lyžičky mrkvy...
netuším z čoho to ma... už som si aj ja dala dietu a jedla som dva dni iba polievky... zjedla som flašu sliviek, z toho som sa tak ja pototo 😀 😀 😀 a mala prdkala ako koník 😀 😀 😀
ale hadam to bude lepšie... dnes rano trošku aj sama konečne tak hadam...

pohodacka
2. jan 2012

@crazybabenka všetko len to najlepšie k 11-tim mesiačikom,najmä zdravie.Bože,ako toletí,nechce sa mi veriť,že už to bude rok..odkiaľ objednávaš audinu?Ono je to nejak na ovládanie..či?Vyzerá to super.
@sliver ja som dávala Nelku od 7 mesiacov,ale na našej /chico/ je napísané,že sa smie od 6 tich.Závidím obyvku s jedálňou a kuchyňou,mne sa to strašne páči..vždy som to tak chcela.Len v byte si veľmi nenavyberám 😀 😀 ,síce sme rozšírili dvere z kuch.do obývačky,ale jasné,že to nie je ono..

buba78
2. jan 2012

@sliver vau ako pekne sedkate........super stolicka..aky mate velky priestor.........super.......to nam tak chyba

buba78
2. jan 2012

uz mam po krk pocuvania v mojom okoli ako su vsetci unaveny.....asi vyzeram velmi dobre.....nevyspala som sa od otehotnenia a fungujem......kazdy nech denne zdvihne zadok a ide na dve hodiny na prechadzku a hned sa preberie a nacerpa sil.......

sliver
2. jan 2012

@buba78 - presne... aj ja milujem vychadzky... drahý bol teraz tri dni doma a ked som mu na druhý den povedala že pojdeme von aj na nový rok tak že či som šiši ale potom som mu to vysvetlila že treba dýchať nie hniť v dome a nakoniec bol rad že išiel
jo priestor je užasný, mali sme návštevu na silvestra a stretlo sa u nas 6 detí vo veku od 1,5 do 5 rokov a behali všade... riadne sa vyblaznili detičky z panelaku, nahanali sa ako diví, no iná školka 😀 😀 😀
aj preto som kupila toho pavuka (iba z bazaru za 10ečiek) že mala bude šantiť, aj ked tiež nie som moc velkým zástancom pavuka ale prečo nevyužiť ten priestor a ja som mala pavuka aj moj mm mal pavuka a sme tu obidvaja vporiadku 🙂))

baby nikdy by som neverila že mi dokaže jedno ho.. (kadenie) urobiť takú radosť

crazybabenka
autor
2. jan 2012