Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka super,že je všetko v poriadku.Boli ste aj v poradni?Aké máte miery?Čo jej robili na tom očnom všetko?Strašné pozerať sa na to dieťa ako plače.Mne dr dovolila si pri ňu sadnúť. nikdy vy živote ma tak silno neobjala..nechcela ani za svet pustiť. 😢 😢
@sliver kráásne,ale som poučená topánky bez vyskúšania nekupujem 😉
@pohodacka robili jej očné pozadie.....na poradňu ideme až 17teho.....toto bolo najhoršie vyšetrenie aké sme zažili.....museli ju "poviazať" lebo ju nemohli vyšetriť....zabalili ju do takej plachty....strašne plakala.....bola až spotená z vynervovania....keď mi ju dali....tak len vzlikala....a hneď mi zaspala....teraz keď sa zobudila tak je uplakaná....a vystrašená....má strašne smutný pohľad.....ideme sa sánkovať....možno zabudne
@crazybabenka bože chúďatko malé,že zaviazať,to je strašné takto ich trápiť.Ja viem,že im chcú dobre,ale tá matka sa na to nemôže pozerať.!!!až sa mi to ťažko číta čo píšeš.Ja som mala dosť keď ma sestrička dnes zavolala dnu a zbadala som akú má Nelka až bordovú celú ruku čo ju tak na silu držali,aby ňou nemykla.
Naša búva teraz.U nás sneh síce padal,ale je teplo,je z toho otrasná brečka a čľapkanica.Až ponožky som mala mokré,fúj,neznášam to.
v nedelu som horekovala,ze boze uz ma 12kg......dnes u doktorky 11,56kg........ako som si vydychla......za dva mesiace plus 560g.......a vobec neplakala pri pichani do pleca......je menej bolestive
@buba78 - praveže ja vobec nechapem... davam príkrmy aj čajík a na prsníku je ešte častejšie ako predtým... ale nevadí hlavne že jej chutí... aj my mame Hipp, za ním sa ide zabiť, ked som jej urobila iný tak ho noc nechcela...
@crazybabenka - chuda, to je hrozne že ju zviazali... božinku si to neviem ani predstaviť, chudaatenko moje maličke.....
našťastie je všetko ok...tak pôjdeme už len raz dúfam na endo....a máme pokoj
@crazybabenka - supeeer
@crazybabenka to zviazanie je prevencia ublizenia ocka.......vzdy lepsie tak,ako ocko poskodit
@buba78 myslím,ýe nie sme jediné čo tak nakupujú.Kedysi som ani pre seba nekupovala hocičo,aby mi to potom nestálo v skrini.Nakoniec som aj tak nezohnala čo som potrebovala a ked som išla kúpiť aspoň to čo mali ,tak samozrejme už to bolo predané a ja som odišla s dlhými nosom. A tak som sa naučila,že ked naozaj niečo potrebujem nevymýšľam 😀
Baby,aké budete mať na jar-leto kočíky?Ja uvažujem,že kúpim golfáč..je praktickejší,zaberie menej miesta,ak by sme aj išli na dovolenku,ľahšie sa zloží do lietadla alebo do auta..ale nie len kôli dovolenke,celkovo mi príde praktickejší.Ale sú aj s preklápacími rúčkami?
@pohodacka tak aj môj je taký veľký nemotorný aspon tak vyzerá.ale oveľa ľahšie sa mi s ním manipuluje ako s tým malým športovým.Kým budem chodiť na dlhé trate tak beriem svoj klasický a ked začne behať a budeme chodiť na ihrisko,poprípadne do materského centra budem brať ten športový.
maminy tehulky chcela by som sa opytat vas skusenejsi,mi snazilkujeme o mimco a dlhsiu dobu sa nejak nedari,vy ked ste otehu tak sa vam to podarilo hned,aj ste si merali BT,alebo kontrolovali ovulku?a co sa tyka spoluprace s manzelom-lebo mne niekedy rezignuje-manzel vas v tom podporoval?a co sa tyka ovulky musim ju citit alebo nie a ona prebehne?prosim IP-a dakujem za kazdu radu🙂
@sliver hej?Do Talianska?Akde tam?Tiež som rozmýšľala Taliansko,ale môj mm má stále názor,že tam je špinavé more.Ale kolegyňa chodí len tam a nevie si vynachváliť.My tento tok 90% Bulharsko,lebo to bola naša prvá spoločná dovolenka s mm,tak nech je aj s Nelkou.Veľmi sa nám tam páčilo.Daj tip kde mám porzrieť tie kočíky. 😉
@sliver
@pohodacka ahojte, spomínate tu taliansko, mi tam chodíme každý rok, ale jedine na Kalábriu, okolie mesta Tropea. Je to dosť ďaleko (od nás 2100km autom), tak neviem či z drobcami by to bolo vhodné, tak ďaleko, ale je tam nádherne. Jedine niekde prespať cestou. My tam chodíme bez prespatia, ale je to dosť náročné. Tu je pár našich fotiek, hladne pláž grotticelle je krásna.
http://www.panoramio.com/user/4684261/tags/Cala...
@pohodacka je tam krásne. Ja si tiež vždy poviem, že takú diaľku viac nejdem, a nakoniec vždy skončíme tam 😀 sever sa mi až tak nepáči kvôli tomu moru. My tam trepeme aj nášho psa, ale ten to prespí 😉 Jasné, s malou by to bolo asi dosť náročné, naši známy, tam boli, aj s malými deťmi, ale letecky v hotely a páčilo sa mi.
@pohodacka - my hned na sever kvoli tej ceste, to je kusok... bola som tam raz s kamošmi a dali sme to za 7 hodin v aute, to je jedna noc, lebo mm povedal ževraj je najlepšie chodiť v noci s malým dieťatom... ja moji kamoši s malými deťmi nechodia inde iba tam lebo že je to hned naskok, keby niečo sa dialo tak sadneš do auta a ideš domov... a ževraj je tam vela vecí pre deti, minule leto tam boli od nas 4 rodinky s deťmi 1-2 roky a chválili do neba... tak pojdeme aj my ;)
no a my sme zase chceli ísť do talianska preto lebo sme tam s mm kedysi robili 😉 😉 😉 tak chceme ísť kamošom a bývalemu šefovi ukazať našho maleho chrusta 😉 každý ma svoju nostalgiu 😉
ale aj ta vaša s tým bulharskom je super
kočík som zatial kukala iba na http://www.svetkocikov.sk/kociky-babyactive/472... a tento zatial vedie aj ked to je športiak ale mne sa nepačia tie ručky na golfači a bojím sa malých koliesok na naš teren...
a ešte chcem mať nanožník, to tiež nema každý...
@tinara23 fakt je tam krasne no ale my to asi nedame... možno na další rok...
joj baby...tak už dovolenkujeme....my tohto roku "iba na Slovensku" mm sa zdá malá ešte malá na more....tak ideme do Štúrova....bazéniky a tak....z roboty tam majú priamo na kupku chatky....tak ideme tam http://www.lesy.sk/showdoc.do?docid=1439&chataI...
vy ste teda toho popisali.....dovolenka?.........juj keby sa dali tie peniaze kopirovat
@pohodacka golfac nekupuj.........sestra mala a ked prsalo a drzala dazdnik ledva tlacila jednou rukou.......my ostavame v nasom sportovom.............vyhovuje nam.......mne sa paci Espiro magic 4..........skusali sme ho........lahko sa sklada.......ma nanoznik........jedine plastenku s ami zda,ze treba dokupit......lahko sa ovlada........ma ho kamoska.......pouziva ho aj v zime.....da sa dat do lezma..........co mi vadi je maly kosik pod nim.........ale kazdy kocik ma nieco nevyhovujuce
@crazybabenka supeeer,milujem také chatky,tiež do takej chceme niekedy ísť.V Štúrove je krásne,len tri miliardy ľudí,keby malej niekto "poskákal" po hlave,tak mm mu poskáče ale po celom tele potom 😀 😀
kámoška chodí s malým k moru od 8 mesiacov a tvrdí,že sú tam aj menšie detičky,ktoré maminy dojčia priamo na pláži..uvidíme,každý vie saám čo je pre jeho krpca najlepšie,možno budeme nad mieru spokojní,možno budeme banovať 🙂

ste ma normalne nakazili a začala som kukať aj ja topanočky aj ked nam ešte netreba 😀 😀 😀
mne sa velmi pačia tieto http://www.mimibazar.sk/bazar.php?album=198925