Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
Ja som dnes mala najkrajšie kočíkovanie za polroka
Tak krasne svietilo slniečko že sa mi ani nechcelo domov... sneh zamrznutý tak žiadna člapkanica no nádherne... kopce okolo zasnežené... som unesená, do večera budem asi lietať 😀 😀 😀
@pohodacka my kupujeme len hami....ostatné nechce....sú pre ňu príliš sladké
@crazybabenka my oblubujeme sladke,kedze bola dlho dojcena a ja som papala sladke az az
@buba78 tak ja som zo začiatku kupovala jednotárske a hallo,najviac jej chutila banánová a marhuľová.Potom som jej narobila domácu výživu,asi 5 druhov a chutia jej všetky.
@sliver nie nemala z očí,našťastie,asi z toho už vyrástla.
Tak ja som tiež dnes unesená,ale viac menej z toho koľko som stihla porobiť,tiež sme boli na krásnej prechádzke.Mala by som ešte žehliť,ale to už nechám asi na zajtra,aby som nepreťažila klb,lebo dnes je to celkom v pohode.Asi by to chcelo naozaj schudnúť,aby som klby odľahčila,len keby sa mi chcelo cvičiť 😖
@janemari kolko mas plus?..vyzeras dobre......nezdas sa mi pribrata........este mi spi.....ranajkujem.....idem do prace.......o 8h pride manzel a bezim...nespala som od 5 h......zaspala o 6h a mne na sa podarilo este na pol hodinku...........snad to nejako dnes prezijem.....aj v noci sme boli 1,5h hore......ja budem mat super star....stale spieva a smeje sa neviem z coho a ja s nou.....normalne sa mi dnes nechce od nej odist...uzite si dnesny den...snad bude tiez slnecny.......nikdy som nerobila vyzivy....kolko by som potrebovala kilov na nejake mnozstvo...mozes mi napisat IP a aj recept?
no tak mi sme dnes mali noc.....už dávno taká nebola......slečna si nespala celý deň.....ja že keď ju dám spať....tak ako drevo....ale kdeže hodinu sme uspávali.....zobudila sa o 9tej....na mielečko.....pol 11 na mliečko.....a od pol 1 tme ťahali do 6tej.....malá nie a nie zaspať......v postieľke mala asi pirane.....lebo len sedieť alebo stáť.....nedajbože ľahnúť.....teraz hviezda spí....a ja môžem makať.....musím rýchlo navariť....lebo na obed ideme preč....no hurá
@crazybabenka pekne pozdravujeeeeeeeem,presne to isté-hádam ešte horšie!!!!Nebol spln?Nela zaspala o pol 8,každú hodinu pilaaž do pol noci.Potom zaspala,vstala o pól 3 a do 4 debatovala sama so sebou a prechádzala sapo posteli.O pól 8 vstávala,stále je hore,plná energie,behá po všetkých izbách a vyťahuje všetko čo je v skrinkách,komodách,poličkách.. 🙄 🙄
tak sme dostali na tie naše líčka novú medicínu....fenistil 3x10kvapiek...nový kúpeľ....mliečko na mazanie...už som s toho chorá....žiadne zlepšenie iba zhoršenie.....už má šľaky aj po nožičkách
@buba78 tak neviem koľko by som mala mať kg,ale mám váhu ako pred otehotnením,takže išlo všetko dole,len mávala som o 8-10kg menej.Keby som zhodila tých 8 kg bola by to paráda,lebo veci čo som nosila pred tehu sú mi voľné,ale tie čo som mala pred tým ešte neoblečiem.A má ich dosť veľa a skoro ako nové,tak sa budem musieť posnažiť 😨 A čo sa týka výživy väčšinou je to rovnako cca 2kg jablk a nejaké iné ovocie minimálne 1kg.Lebo jablká sú základ čo zahustí a zvyšok je viacmenej na chuť,ja som robila kombinácie jablká+hrušky,jahody,maliny,broskyne,banán. A dávala som myslím nejaké 3-4 lyžice cukru,aj to nie na chuť,ale zato,aby to zakonzervovalo a neskyslo to.Dnes sme boli na tom vyšetrení,všetko ok,len nesmie chodiť,má ležať na chrbátiku,brušku a cvičiť pretáčanie a snád sa potom začne dvíhať,kontrola o 2 mesiace.
@crazybabenka to ste mali riadnu makacku........my mame kazdu 2-3 noc 3 hodiny hore a najlepsie ked idem na druhy den do roboty......tie deti uz teraz vedia ako na nas..........aj nasa niekedy spi v postielke bez problemov a niekedy reve ako keby ju tam nieco jedlo........ozaj a neuvazuju,ze by bola alergicka na bielkovinu kravskeho mlieka?
@pohodacka vitaj v nasom klube...........co rozpravali tym nasim babam pri vyvoji-dajte zabrat rodicom
@janemari to ste boli na tej neurologii?.......teda ju udrzat nechodit bude drina........dakujem za recept
bozinku ved ja som zabudla.........ked som prisla z prace Olivia urobila sama 5 krokov s tycinkou v ruke.......tatinko sa pochvalil,ze to robi cely den po troske......juuuuuuuuuuuuj ako sa tesim...snad sa uz rozchodime
@buba78 jéééé,supeeer,gratulujeme k prvým krôčikom,tiež dáme nejaké 2 bez držania,ale vždy len popri gauči-to je istota.Ani nehovors tým nočným spánkom,ja sa snáď ani nedočkám ,že prespí celú noc.Mámpocit,že je to horšie.Večer tiež-teraz zaspala,ale to bude ešte 2-3 x mrnčať kým zaspí normálne.Ako bolo v robote?
@crazybabenka držímepalce,nech sa to zlepší..chúdatkomoje malé..testy na alergiu jej nechcú robiť?Sú si 100% istí,že je toten chlad??Somalergička,takže viem,že mi vpichávali rôzne alergény a ktorý sa prejavil začervenaním alebo opuchom na ten som bola alergická a konkrétne na ten som dostávala vakcíny.Možno má alergiu na niečo iné.Ani nechodíte von?Každopádne držím palce nech to prejde.
@janemari držíme palce aj vám,neboj už sa to rozbehne..
@crazybabenka kolegyňa má alergiu na zimu,ale miesta má začevenané a tvoja Paulínka je skôr vysypaná,resp.akoby mala zhrubnutú kožu. Len je zvláštne že sa jej to začína objavovať aj inde,nielen na tváričke,naozaj to nieje nejaká kožná choroba?
@crazybabenka aj sunar ma mliecnu bielkovinu a alergia sa ukaze aj casom,nie hned.....ano testy s arobia az v 3 rokoch,aby dieta vydrzalo rucku drzat a neskrabalo sa
@janemari zabehol?...to si viem predstavit ako Ta napodobnuje....
@pohodacka v robte dnes vela,ale prezila som a to je hlavne a lekari so mnou tiez
@buba78 no ja neviem....hádam vedia čo robia....uvidíme.....ak sa do 2t nezlepší....ideme na kožné.....uvidíme
@crazybabenka jááj,to som nevedela,že až od 3 rokov..veď uvidíte.
@janemari bože,že celý deň neješ..ja by som umrela,jaod rána začnem a končím o pól noci.Bože,ja som fakt nikdy v živote nebola takáto rozožratá..keď si spomeniem ako som sa zdravo stravovala ešte pred tehu..bože,po šiestej maximálne ovocie,rátala so kalórie..a teraz?Od slaného cez kyslé až po sladké,dnes som spráskala čokoládu milku-mne je jedno,len nech je to jedlé 😀 😀 😀
@pohodacka - Adka dnes som okukovala kočke tento kočík...
http://www.svetkocikov.sk/kociky-quatro/563-det...
z dialky sa mi zdal veľmi podobný tomu čo som si ja vybrala
fajný bol, mala ružovo-čierny, pekný, zaujal ma už len tou farbou lebo takých kočíkov je malo a v nom mala posadenu taku krasnu ružovu princeznu 😉
Tak dnes som povyzliekala kočík.....a dala prať....lebo už bol ako cigánske hračky.....a chvála Bohu ....prežil to....dokonca som dokázala aj ponavliekať nas5 😀 😀 😀

@buba78 myslíš klasické ovocné výživy?My teraz máme ovko jablkovú,ale kupujem rôzne druhy značiek aj chutí,ale už si neviemkoľký x hovorím,že nekúpim,vôbec to nechce,mračí sa,jeduje,otáča keď len cíti čoto je ☹ .Akurát nám prišla predvolanka na očkovanie-20.2..no už sa "teším".
Akurát som dorobila francúzske zemiaky,Neluša zaspala,tak idem zase robiť nákupy na jar pre hviezdu malú 😉