icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
27. jan 2012

@sliver zlatko...presne takéto kočíky majú v Poľsku....za polovičnú cenu.....a vydržia ti presne tak ako tieto 😝

pohodacka
27. jan 2012

@sliver je veľmi pekný,100% by som ho zobrala.Neluše sa blíži 1 rôčik,hádam dostane evri a kúpime 😉 😉 ,ale kúpime aj keď nie,jasné.
Tak u nás sa noc opakovala len s rozdielom,že sme vstávali opól 4,zase si debatovala.Celú noc mrnkala a chela piť-mlieko.Mám obavy,že ju škriabe hrdielko,lebo ako som spomínala a predpokladala,že tatíka máme chorého,že o príde aj na ná,tak mňa už hrdlo bolí,cumlem homeopatiká a neviem či už nie aj Nelku.Teraz búva,od rána bola hore.Ale pozrela som si v kľude dámsky klub-to mám rada,jje sompúšaťala mandarinku Darinku-to tiež miluje,tak hodinu dokola to išlo,ona pri gauči tancovala,pišťala,spievala.Pobavila som sa na nej,aspoň ju to unavilo a teraz zaspala.

Baby ozaj,kde kúpim Neluši také obyč plátenky na jar?Kožené nike už má,ale chcem aj také obyč plátenky keď už budeme šprintovať po piesku 😉 😉

sliver
27. jan 2012
crazybabenka
autor
27. jan 2012

@sliver videla....tam majú všelijaké od výmyslu sveta.....ja som pozerala...že je na ňom super....že je tam tá guma....že bábo neokope

sliver
27. jan 2012

@crazybabenka - lebo tento idem ja kupovať, viem že je poľský výrobca ale to mi vobec nevadí lebo aj tento čo mam teraz je poľský výrobca a slúži senzačne, najlepší kočík aký som si mohla kupiť.... a ked sme pritom aj Xlander je poľský výrobca a to je aká značka a aký drahý.... tak je to jedno...
no som kukala ceny na polských e-shopoch a rozdiel je 18 eur čo je nič moc...

petuska123
27. jan 2012

@crazybabenka
@sliver aj my sa chystame do polska na nakupy hlavne kocika kombinovaneho kupime 1 a mame pokoj a po postielku.tieto veci hlavne samozrejme ze kupime aj daco ine no nahame tam dost penazi 😀 😀

petuska123
27. jan 2012

a kociar uz mame vybraty uz len aby ho aj mali. 😒 aj postielku mame ako tak jasnu musi byt tmava 😀 😀

petuska123
27. jan 2012

a este monitor dychu a vysielacky no a uz mame aj 400 ecok 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
27. jan 2012

@petuska123 my máme tiež kombinovaný.....len je strašne veľký do auta....a keď niekde ideme....zaprace celý kufor....a to ho máme veľký ako svet.....keď pôjdeme na dovolenku by som chcela niečo skladnejšie
@sliver tako je tiež poľský....a som s ním nad mieru spokojná....hlavne v tejto liptovskej zime sú veľké kolesá na nezaplatenie

sliver
27. jan 2012

@petuska123 - a aký maš vybratý kočík?
aj my mame trojkombinaciu a tiež som si myslela že mame pokoj... no ako píše Zuzka potrebujeme niečo spratnejšie do kufra a pritom máme kombíčko ale športiak je fest veliký a neviem si predstaviť ísť v lete na dovolenku s tým že v kufri bude skoro iba kočík.... preto hladam niečo lahšie a spratnejšie...
škoda že mame monitor s vysielačkami, monitor už nepotrebujem ale vyšielačky ešte používam by som ti posunula 😉 síce v juni už možno ani nie 😉

sliver
27. jan 2012

@petuska123 - peknučký
len ten moj tam je drahší ako u nas ☹ ☹
tak to už nechápem, je to ich kočík a u nas je lacnejší???

petuska123
27. jan 2012

@sliver u nas ho nekupis len v polsku

crazybabenka
autor
27. jan 2012

@petuska123 jeee to je presne taký ako máme my....len mi nemáme riko ale tako

buba78
27. jan 2012

tazky den za mnou..........nechapala som dnes v praci,ze mozme vysetrit 30 deti.......mala som dost.....od rana som jedla az o 14h......snad nestratim tie 3 kila co som tazko ziskala......v utorok praca zas

crazybabenka
autor
27. jan 2012

@buba78 tak pekne uložiť Oliviu....manžela....a šupem na kute

janemari
27. jan 2012

Tak aj ja mám konečne den za sebou/snád 😅 /,malá včera dosť zle zaspávala,takže som sa veľmi nevyspala,potom už bola hore od 7.00.Tak som sa hned pustila do práce,oprala,vytriedila a poukladala jej veci,upratala skrine,navarila,utekala s kartou k dokine a samozrejme výsledok z vyšetrenia zostal doma 😅 a ked som vyšla pred stredisko,tam dve kamošky s kočíkmi tak smeišli na krásnu prechádzku/samozrejme,že som si zabudla doma čiaplku 😝 / tak som bola fajn vyzimená,vyzdvihli sme starkého aby prišiel na obed a potom som už krpaňu mordovala,cvičili sme pretáčanie a názorne som jej ukazovala ako sa lozí 😀 išla sa pocikať od smiechu,samozrejme že sa ani nezdvihla,zato ja som skoro kolená zodrala na teplákoch 😝 Konečne malá spí,ja mám doupratované a môžem vegetiť 😵

buba78
27. jan 2012

@janemari moja to sa aj mne stava.....myslim,ze som pobalena a nakoniec to dolezite zabudnem.....dnes bolo na zamrznutie...tak som bezala z prace domov...rano ma hodila babka autom...tie deti su uzasne ako sme im na smiech........veru veget

janemari
27. jan 2012

@buba78 tak aspoň som vyštvornožkovala ten včerajší chlieb s cibuľou 😀

pohodacka
27. jan 2012

@janemari museli ste byť podarenéé s tým štvornožkovaním,ja tiež štvornožkujem keďju naháňa,-hráme sa,ona až víska,tak sa smeje a beží a ja sa tvárim,že ju nemôôôôžem dobehnúúúúúť. 😀 😀
Naša zaspala až teraz.

janemari
27. jan 2012

@pohodacka tak ona bola na brušku,trošku sa dvíhala hore a pozerala na mna ,že čo to robím,tak som chodila okolo nej a popred ňu nech vidí ako sa to robí,skúsila som ju aj zdvihnuť na 4 nožku,ale revala tak som to nechala tak.Stačilo aj to,že bola na brušku a dvíhala sa na rúčkách a tým posilovala.

pohodacka
27. jan 2012

@janemari jasné,pekne pomaly,ona keď bude chcieť,tak sa pustí.ani sa nenazdáš a bude ti utekať 😀

janemari
27. jan 2012

@pohodacka však ja dúfam,že už budúci týžden bude materské centrum spojazdnené a tam sa popri iných deťoch priučí,väčšinou sú to detičky v jej veku plus mínus max.6 mesiacov,ale sú to väčšinou rozdieli 2-3 mesiace. Ved aj na našom stretnutí v MT pozorovala bambule ako lozia,chodia a ona bude postupne napodobnovať.

pohodacka
27. jan 2012

@janemari ale jasné,každé dieťatko je iné,niekedy by som bola aspoń na pol dňa radšej keby len ležala.Pri pohľade na izby-vyhádzané všetko čo príde pod ruky,neni kadiaľ dať krok..spracem to a do minúty je to naspäť 😅

janemari
27. jan 2012

@pohodacka tak to poznám,večer upracem,všetko dám na miesto a ráno ked som ju dala do choditka,tak šup npr.do obývačky zhádzať všetko zo stolíka čo dičiahne,s popod stolíka vhádzať časopisy a potom je už spokojná.Teda bola,lebo chodítko sme zrušili a kým sa nenaučí sama chodiť tak má smolu.

pohodacka
27. jan 2012

@janemari hej hej,tiež som ho zrušila,už ale pred mesiacom,už je aj predané,nech sa učí bez neho.Ale ona tam viacmenej už ani nechcela byť,lebo sa hrá,že už vie chodiť 😀 😀

sliver
28. jan 2012

babule viete mi poradiť... teda vlastne kamoške...
na koho by som samohla obratiť ohladom IVF a poistovne?
kamaratke v CARe v BA tvrdia že aby im poisťovňa preplatila IVF musia splnať jeden z 8 dovodov... už si ich presne nepamatam aké to boli viem len že tam bol zlý spermiogram atd...
no a jej hrozí že si bude platiť cele IVF, myslíte že je to OK a koho by som sa mohla spýťat ako to je s poisťovnami? škod aže tam už nie je doc. jeho by som sa spýtala 😒
vlastne ten CAR jej nechce ani zaslať žiadosť do poisťovne, nie je to divné? ako keby chceli aby im všetko cvakla či čo???

petuska123
28. jan 2012

@crazybabenka hej??a aj takej farby je??nepredas??

petuska123
28. jan 2012

@sliver a kolo ma rokov kamoska???to je daka blbost ze si musi vsetko platit ak dakedy nepodstupila potrat aj tam je vynimka

petuska123
28. jan 2012

@sliver fu a ty spavas nemozes??co ti dieta nedalo spanok 😀 😀