icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

pohodacka
10. feb 2012

@tinara23 určite by som išla ako samoplatca na neaké vyšetrenie..budeš kľudnejšia a bábenku neprospieva stres.Drž sa!!Všetko dobre dopadne..ja čo si pamatám,keď mi v centre brali krv -bola som hneď na začiatku,na sone ešte bolo málinko viidieť,mala som HCG vyše 2000.Ale určite je to v iných jednotkách ako píšeš.Dopadne to dobre,ver,musí..určite dopadne!!!!
@buba78 na prsníky som nebola ešte nikdy v živote,môj lekár tvrdí,že sa chodí až po 40 tke ☹ ☹ ,ale že ja pôjdem skôr-mala som ísť v decembri-neni čas,lebo stará mama mala rakovinu prsníka,preto že ja musím byť sledovaná skôr,hmm 😲 😲

buba78
10. feb 2012

@tinara23 boze to cloveka nechaju cakat tyzden....to su ludia bez pochopenia.........skor by som sa objednala na sono k sukromnikovi......ked sa budes objednavat kludne sa ho opytaj ci by to povedalo viac........ja mam s tebou nervy

buba78
10. feb 2012

@pohodacka niektory gynekologovia nech si nastuduju novinky.........veru chod ....a ked mate v rodine rakovinu mas narok kazdy rok

crazybabenka
autor
10. feb 2012

@buba78 fu...ja som chodila každé dva roky....no v auguste mám preventívku.....no uvidíme.....aj tak chcem ísť ku gyndošovi skôr ....tak sa ho spýtam

crazybabenka
autor
10. feb 2012

@tinara23 hlavne neštuduj net....sú tam samé katastrofické scenáre....ja keď som išla po vyšetrení z Ľubochni....kde ma docent poslal....tak keď som si našla svoju diagnózu....tak som si išla rovno truhlu kupovať.....a detto pri malej....keď som si našla všetky príznaky čo mala....tak som bola zrelá na psychiatra

sliver
10. feb 2012

aj ja chodievam na sono prsníkov každé dva roky...
@pohodacka - ten tvoj dr. je divný....

buba78
10. feb 2012

@crazybabenka ale sa nam teraz hovori,ze nestuduj net.......my sme neboli ine a stale nalepene,ked nieco......to nikoho neminie

crazybabenka
autor
10. feb 2012

@buba78 no veď toto 😉

pohodacka
10. feb 2012

No baby moje,fakt prvý krát počujem,že už v našom veku by som mala ísť na prsia..je to nejaký vol ten dr.Najbližšie asi hodím reč,.a preeeesne ako píšete,vždy všetko hľadám na nete,každú volovinu a hneď vidím katastrofické scenáre..

eeffka
10. feb 2012

@pohodacka na USG prs sa chodi od 25r veku, 1x rocne, v pripade potreby castejsie.

pohodacka
10. feb 2012

@eeffka fúúha,ďakujem veľmi pekne.To nechápem o čom teda točí môj dr,že až po 40 roku života,fakt som nikdy nebola..hmm,budem sa pýtať,ďakujem!!

eeffka
10. feb 2012

@pohodacka po 40ke sa chodi na mamografiu. Este dnes si pamatam ako som bola na preventivke zospodu a lekarka zrazu ze sa vyzliect aj hore kvoli USG prs, som tam stala jak taka hola chudera v ponozkach 😀

pohodacka
10. feb 2012

@eeffka mne sa o sone nezmienil,robil mi prehliadku odspodu a že bože,aj som zabudol prsia pozrieť.ale veď nemáte problémy,či áno?Ja že nie,neviem o tom a bolo vyšetrené 😀 😀

janemari
10. feb 2012

Aj ja chodím na sono prs každý rok,predtým nám to robili počas preventívky s práce,ale som počula ,že sa to už nerobí.Ale naposledy ma poslala moja gyn.objednala som sa bolo.A ako píše eeffka po 40 sa chodí na mamograf a to asi raz za 2 roky.

buba78
11. feb 2012

dnes sme sa na ranajky rozhodli jest len sunku rucickami.......aka bola stastna

buba78
11. feb 2012

od stredy chce jedavat uz len sama lyzickou a vidlickou.......pridrzam jej rucicku,aby aspon nieco zjedla a nebolo na obleceni......uz asi mame velku dievku

crazybabenka
autor
11. feb 2012

baby ja som zúfala....do malej už týždeň neviem nič iné dostať ako trošku mliečka a jogurt....už nemá ani 8 kg...keď som bola u v piatok u doktorky....tak mi povedala...že ak sa s tým po víkende nič nespraví....bude to musieť riešiť....je mi tak do plaču a to bola aký papkáč.....keď jej dávam papať tak normálne hysák....akoby sme ju z kože drali

eeffka
11. feb 2012

@crazybabenka a nema nieco co ti zje urcite? ked som mala malu choru a boli sme napr v nemocnici ( mala 10m) nechcela nic jest iba pribinaky, tak som ju 3dni krmila len nimi a nemocnicne obedy som jedla ja, ani som im nepovedala lebo stale nieco riesili, a ona nieco jest musela,a potom sa to zrovnalo. mam taku skusenost ze ked mam choru dceru stale mi je ochotna zjest aspon kasovitu stravu, tak som ju jak babo krmila tymi pribinakmi, instantnymi kasami, krupicou pudingom, zemiakovou kasou, proste hocico kasovite, len aby mala plne brucho.

crazybabenka
autor
11. feb 2012

@eeffka papá len trochu mlieka a jogurt....nič viac....a keď jej chcem dať niečo iné....tak ričí....ako by ju na nože brali

sliver
11. feb 2012

@crazybabenka - božinku to fakt??? to nemá ani 8kg? ved to má naša Sonka...
je mi to luto, chudatenko moje... nie je to tými zubkami alebo čo... a ako to chce riešiť dr.?

crazybabenka
autor
11. feb 2012

@sliver ja už neviem....ale v noci....svojho pol litra mlieka vypije ......ja už neviem....som zvedavá čo povie v pondelok doktorka

pohodacka
11. feb 2012

@crazybabenka moja,máme to isté..len s tým rozdielom,že my už máme minimálne 9,5 kg.V tom to isté,že posledné tri dni sa len kojíme,už som na nervy,som povedala,že jej nedám,ale reve jak na nervy.Dnes mi zase všetko vyplula,jedovala sa,vyhrnula mi tričko a obslúžila sa tým,čo chcela ona.Môžem sa aj pos..čím viac sa snažím jej vyvárať,tým horšie.Počula som,že je to zubami,tak má potrebu si cuckať prsník.prerezávajú sa dva naraz,tak môže byť.Dr vás asi bude riešiť tak,že budete dostávaťinjekcie-známej malá dostávala,len už ti nepoviem aké konkrétne,ale sú proste na podporu chuti do jedla-priberanie.To má fakt málinko,ale neboj,popraví sa to..

crazybabenka
autor
11. feb 2012

@pohodacka ja som vám včera o tom ani nepísala....ale keby ste videli doktorku keď sa pozrela na váhu a bolo tam 7820 a to akurát vypila mlieko a spapala jogurt....som celou cestou revala.....no jej idú tie sprosté stoličky 4 naraz.....malej pomáhala surová mrkva na to....si ňou mydlila to jasienko....ale tú nám zakázali ☹

buba78
11. feb 2012

@crazybabenka to mi je luto...urcite ju bolia dasienka.......ponukaj jej casto mliecko namiesto beznych jedal......alebo moze mat aj hrdielko chytene.........este mate teploty?......urcite sa do pondelka polepsi....preco mrkva nie,co ma alergiu?....nevesaj hlavu,....zas nemoze doktorka chciet,aby mala vela kil,ked je drobna....drzte sa
@pohodacka aj vy sa trapite?..len ju pekne dojci......aspon nieco spapa

crazybabenka
autor
11. feb 2012

@buba78 kvôli tým líčkam nám zakázala mrkvu....má stále 37,5 - 37.8 už týždeň....ale keď jej dám aj polievočku "chlipkať" ,že nič husté....no jogurt je hustejší.....tak mi nechce....prinajlepšom vypľuva....ide ku chladničke a pýta si jogurt....neviem či jej dobre robí studené.....resp. izbovej teploty....lebo jej vždy ráno vyberiem....a je ho o druhej keď vstane

janemari
11. feb 2012

@crazybabenka ja mám kamošku,ktorá má takýto problém zo synom.Ked mu idú zúbky nedostane do neho nič,je rada,ak jej vôbec vypije za celý den fľašu mlieka.Tiež ho jedným časom krmila len pribiňákmi a to zjedol celý den len jedného a nič viac. Aj teraz má veľa krát hlavu v smútku,že jej vypije len fľašu mlieka ráno a večer a cez den do neho nedostane úplne nič a to jej má niečo vyše roka. Akeby si jej skúsila do mlieka pridať kašu,aby bolo to mliečko hustejšie,nevypila by?

crazybabenka
autor
11. feb 2012

@janemari skúšala ....povracala sa s toho

pohodacka
11. feb 2012

@buba78 veru,trápime,to kojenie je prvoradé,dnes si dala asi tri cestoviny za celý deň-okrem mlieka ☹ ☹ myslím,že určite ti zúbky..
@crazybabenka neboj,dr niečo vymyslí a bude dobre..bolia ju ďasienka a kľudne to mohlo prejsť na hrdielko,hovorili to akurát minule v dámskom klube..nedávaš jej nurofen alebo niečo?Či už od bolesti alebo teploty?Mne dr kázala..

crazybabenka
autor
11. feb 2012

@pohodacka ale už ani svoju obľúbenú jogurtovú kašu nechce.....

janemari
11. feb 2012

@crazybabenka tak to je ťažko radiť ked nič nechce 😖 snáď keby pila veľa mlieka,ale jej to už stačiť nebude 😅 A nemá vôbec na nič chuť okrem jogurtu?