Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka uáááu,super,šikulka,mrkvové taštičky?Dajkaj nám recept 😉
@crazybabenka pred chvíľou mi prišla sms,že zajtra doručia tovar z bess..dám ti vedieť 😉
Ahojte,
vcera som bola na KTG a na SONO. Mám tu jeden vysledok - S / D : 2,8. Vie niekto co to znamená?
@pohodacka tieto som robila....a sú perfektné....malej strašne chutia ....len lekvár nechce....zje cesto okolo 😀 😀 😀 😀 http://varecha.pravda.sk/recepty/mrkvove-satock...
@zuzu100 neboj....moja bola ešte koncom 38tt KP.....a otočila sa.....síce som aj tak rodila CR.....ale krpatá sa stihla otočiť 😀
@crazybabenka tak mi prišiel tovar z bess.No-šatky-veľkosť ako máme tie narodeninové,ledva som jej to prepchala cez hlavu-nápis meno-šedým na šedej,takže to vidíš lupou 😀 farby pravdupovediac akoby vypraté,na fotko ich majú sýtejšie.Tie kraťasy neviem či sú na dospeláka,ale Nelka to má ako dlhé gate-nie je tošpatné,také podarené,tam je to meno pekné,hore viazanie na mašličky,tak bude mať dlhé,veď sú také vzdušné,tenké,tak no budiš..ale klobúk asi poslali mne 😀 😀 veď to je velikáááánske,nepochopím to značenie-že 6-18 mesiacov,pre boha,veď to keby dali pol ročnému bábu,tak to má až na prsiach,nie na hlávke.Skúsim im napísať či ho nevymenia,veď to je nenositeľnééé!Ale pochybujem..tá ich ochota 😖 😖 Suma sumárum..je to milé,zlaté,ale za tých 30 € čo som vysolila to nestojí..
@crazybabenka no akurát písali z bessu-rýchlovka,že samozrejme,že klobúk vymenia.fajn,aspoň že tak 🙂
@pohodacka - božinku to čo je za firma, ved odtial neprišlo ešte ani raz niečo vporiadku....
a tie šatky si objednávala väčšie či čo s nimi teraz ked su jej LTT... no nechápem... však to nie je normálne ako posielaju tie veci.... a človek tam nechá kopec penazí, ved 30 ečiek je riadna pálka to nie je len tak...
@sliver veru,za 30 € mohla mať teda hodnejšie veci ☹ ☹ všetko som objednala jedno číslo-12-18 mesiacov a jedno malé,druhé jak na slona..tak mi treba..milión krát som si povedala,že neobjednám nič,že najlepšie vyskúšať..len zase prezliekaj 100 krát dieťa,bude nervózne,umrnčané..ani tak ani tak..
@pohodacka no nádhera....tak teraz ako mám objednať....napísať im....že chcem klobúk pre dieťa a nie pre seba 😀 😀 ide to s nimi od 10tich k 5tim.....asi keď pôjdem k našim ....tak sa u nich stavím....a pekne sa s nimi porozprávam
@crazybabenka len to tam veru omrkaj radšej,lebo ......................................................
@crazybabenka vau mrkvove som este nerobila a nejedla.......dobry napad.........aj Olivia ma svoj vysavac,ale dospelacky je lepsi i ked velky........ty sa normalne nezdas........kedy prijimas objednavky
@zuzu100 bozinku to co je.........teda Vas riadne mylia pohlaviami
@pohodacka zas Ti stupol adrenalin...co...a nevymenia aj to co si ledva prepchala cez hlavu?...prave tochto sa bojim,ze nam nesadnu velkosti i ked tie vecicky su krasne a lakaju ma
@buba78 sú veľmi chutné....mrkvu skoro ani necítiť....a hlavne jednoduchá a rýchla príprava 😉
Dievčatá, poradíte mi prosím, aký máte názor napr. na prípravky Lactacyd, používam to na intímnu hygienu, na ich stránke som sa dočítala, že by nemali mať zlý vplyv, keď som tehotná, ale predsa, nemáte niektorá nejakú skúsenosť?
@loriana fu moja neporadím....ja som používala a aj používam gél s oriflame....a aj v pôrodnici malo väčšina báb ten
@crazybabenka no čo,bola si v bess..??čo je to vlastne za firmu,nejaká veľká?ČI jeden zamestnanec čo všetko domrví? 😀 😀 😀 😀 😀
@pohodacka neboli sme....lebo malá po ceste vrackala....tak sme sa ponáhľali k našim....ale vyslala som bratranca....on je priamo bystričan.....tak pôjde na špionáž
@pohodacka
@crazybabenka
juuuj kočky, ešte že o nich píšete ja som sa akurát chystala na objednávky, ale vidím, že to nie je bohviečo a to som ani nevedela, že sú od nás
@bbtina ty máš aspoň možnosť tam ísť a pozrieť tú ich velice zaujímavú tabuľku veľkostí 😀 😀 😀

potrebovala som to zmáknuť....lebo celý víkend sa idem venovať daňovým priznaniam mojich rodičov....tak nebude čas....piekla som len jednoduché mrkvové šatôčky.....mala som v chladničke veľa mrkvy a bolo ju treba zúžitkovať.....a malá sa mohla miesiť v ceste.....tak kým sa "vyhrala" tak som poumývala riad....dostala som super recept na žemle.....tak som chcela vyskúšať.....potom sme s malou vysávali....Palka má svoj vysávač....tak sme boli parta hic 😀 😀 😀 😀