icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
15. mar 2012
crazybabenka
autor
15. mar 2012

dnešná misia úspešne splnená.....Pauluš je zapísaná v škôlke 😀 😀 😀

sliver
15. mar 2012

my sme dnes boli prvýkrát v rodinnom centre, Sonke sa veľmi páčilo, kukala na všetkých úplne natešená, no a samozrejme najviac sa jej páčili všetky "jej" nové hračky 😀 😀 😀
bola tam najmenšia tak sa nemusela s nikým deliť 😀
iné väčšie deti sa aj trošku pohašterili ked sa chceli hrať s tou istou hračkou

buba78
15. mar 2012

@sliver no super,ze sa Vam pacilo......bola si s tou kamoskou?......polepsili ste sa v spani?

sliver
15. mar 2012

@buba78 - no bola som s kamoškou ale trošku zmena ako sme sa bavili... boli sme vo Vrutkach 😀
nie doobeda stále štrajkuje 😉 zaspala až ked som išla odtial a to tiež iba na 15min...

buba78
15. mar 2012

@sliver vo Vrutkach je materske centrum?.......a kde..ako to tam je.....ako sa to vola

pohodacka
15. mar 2012

@crazybabenka tak super..škôklárka 😉 😉 my sa verne držíme 3 ročnej materskej 😀
@sliver super,tie centrá sú fajn,je dobre keď si zvykne byť medzi deťmi..teším sa,keď aj my už pôjdeme.

sliver
15. mar 2012

@buba78 - https://www.facebook.com/pages/RC-Rozprávkový-d... je to pri kostole, boli sme vnutri ale je tam perfiš záhrada s preliezkami ale aj vnutri to bolo fajn, kopec hračiek, deti sa krásne vyhrali a maminy kecali...

aj ja sa držím 3ročnej materskej 😉 čiže sept. 2014 to istí
no ale uvidíme čo sa dovtedy udeje 😀

janemari
15. mar 2012

Ahojte tak záhada spania na 99% vyriešená, ocko dnes nebol a Laura pekne spinkala aj cez deň. A čo sa týka centra,pomaly sme mali chystať priestory,mali sme mať miestnosť v klube dôchodcov,lebo tam majú nevyužitú veku miestnosť a je tam aj kuchynka.A dnes to boli baby pozrieť a tetky už mali pripomienky,aby tam nebol neporiadok,že sa bude musieť spísať inventár koľko je tam hrnčekov aby im niečo nezmizlo,máme si donesť vlastné utierky,stoličky dávať presne namiesto,aby deti nepopísali steny a bla bla bla.Ešte sa nič nedeje a už majú problémy,tak baby povedali dovi dopo a nech si to tam zožerú.Pritom dôchodcovia neplatia nič a my sme tam mali platiť energie. 😠 Tak asi cez leto vydržíme na ihrisku asi od jula by sme mali mť triedu v základnej škole.

pohodacka
15. mar 2012

@janemari babky..typické..nevedia čo od nudy,tak budú ešte aj tým deťom robiť napriek. 😠

crazybabenka
autor
16. mar 2012

@pohodacka
@sliver aj ja budem tri roky.....len u nás je potrebné dať prihlášku skôr.....lebo je veľa detičiek a málo miesta.....takže keď by som jej dala prihlášku až budúci rok....tak sa nemusí dostať

janemari
16. mar 2012

Baby aj tie vaše duracelky sú taký samovrahovia,že sa hodia hocikde,najlepšie je skotúľať sa s postele,alebo si rovno hodiť hlavičku 😀 Mňa infarkty obliehaju,že ju ledva zachytím odtiahnem ju npr.do stredu postele a ani sa neotočím a ona už na kraji so smiechom a nachystaná sa zase pretočiť von s postele 😎

pohodacka
16. mar 2012

@janemari nám už 3 x spadla z postele,duracel je slabé slovo.Dnes sme boli vonku,je náádherne počasie,zbadala psov a tak sa rozbehla,že som myslela,že ak spadne tak minimálne hlava rozbitá.Spadla,oprášila sa a bežala ďalej 😀 😀 😀 ...deti vraj vedia padať..musíme im veriť 😉

janemari
16. mar 2012

@pohodacka presne ako píšeš duracelka slabé slovo.Malá je neustále v pohybe,akonáhle ju posadím už sa dáva na štyri a snaží sa loziť,ked leží neustála cestuje po celej izbe prekotúľa sa ,preplazí kam chce a ked sedí a má sa čoho zachytiť užaj vyskakuje na nôžky a behala by.Donedávna ked stála sa klepala ako huspenina a teraz sa drží jednou rukou a otáča sa dokola že kam by išla a tak by chcela ísť sama,ale našťastie sa bojí.A ked ju vezmeš za ruky tak ani nieže chodí,ale uteká a kto by za ňou stíhal 😀

pohodacka
16. mar 2012

Našej krpani sa včera večer nechcelo ísť do postele..ja som v spálni lehnila pri telke,mm v kuchyni robil papanie.Ja som myslela,že Nelka je s ním,on myslel,že je so mnou.A ona sedí na chodbe na rohožke,rozopína a zapína na teniskách suché zipsy 😀 😀 😀 vedia si tie dietky nájsť zábavku 😀

crazybabenka
autor
16. mar 2012

babulky prajem vám krásny konečne slnečný víkend......budem mať toho veľa....neviem či stihnem nakuknúť....ale budem na vás aspoň myslieť....všetkým detičkám veľké pusinky 😀 😀 😀 😀 😀 😀

pohodacka
16. mar 2012

@crazybabenka si milá,ďakujemeeeee,podobne aj Tebe,Pauluške aj tatíkovi kráásny víkend 😉

sliver
16. mar 2012

no cez víkend klasika ani ja moc eeee
zajtra máme plávanie a dve návštevy, v nedelu ideme na výlet do Nových Zámkov ku kamoške...

krásny víkend slnečný, užite si ho 😉

pohodacka
16. mar 2012

@sliver aj váááámmm 😉 😉

janemari
16. mar 2012

Tak aj ja vám,želám príjemný víkend,snáď bude pekné počasíčko. Laura mi stále soplí už som z toho nervozna,teplotu nemá,ani kašel,len jej tečú soplíky a slintoší.Myslíte ,že je to zo zúbkou? Dávala som jej aj Nasivín,ale vbec sa to nelepšilo.

buba78
16. mar 2012

@crazybabenka diky a podobne
@janemari tak uz len zo zubkov.....osetruj nostek solnym roztokom

pohodacka
16. mar 2012

@janemari ja si pamätám,keď išiel Nelke prvý zúbok-soplila a dosť presne týždeň-už som bola v tom,že idem k dr a presne po tom týždni jej vykúkol prvý zub.Ale odvtedy to nemala ani pri jednom.Dávaj jej tú morskú vodu-to je neškodné,vyplachuje sa tým sliznica nech ju nemá takú dráždivú-myslím,že MAR sa volá.Musím to pozrieť.Pokiaľ nemá teploty,tak 100% zúbky...držte sa.

janemari
16. mar 2012

@pohodacka teplotu nemám a mám kupený Libenar to je tiež morská voda,tak budem tým vyplachovať.Oni jej idú v podstate pekne von,občas ked jej dám vreckovku aj vyfukne,alebo jej odsajem. Pozerala som jej aj dnes do ústočiek,ale ani náznak,žeby jej išiel nejaký zúbok,tak neviem a to už soplí pomaly mesiac 😅

pohodacka
17. mar 2012

@janemari tak skús pre istotu brnknúť doktorke a spýtať sa,či je to ok.Aby jej tie hlieny nezatekali na priedušky a začne ti ešte aj kašľať.

janemari
17. mar 2012

@pohodacka počkám ešte pár dní a uvidím,ved som bola s malou na poradni a očkovaní,prezerala ju a bola ok.

buba78
17. mar 2012

my sme vcera obcas zakaslali....noc priserna......cez obed spala v kociku 2 hodiny a sup teploty 38,3........aj teraz mame........po pol hodinke spanku plac....neviem preco vzdy pri chorobe grga a puka......na pohotovost nejdem....nemam chut......uvidim v pondelok....ak budu teploty idem k svojej dr.........3 mesiace sme sa drzali zdravy

sliver
17. mar 2012

@janemari - Libenar máme doma aj my, odporúčali mi kamošky aj dr. 😉

@buba78 - chúďatenko malé, hádam ju to čo najskor prejde....

janemari
17. mar 2012

@buba78 skoré uzdravenie. Ale asi je teraz také chorobné počasie,veľa detičiek je chorých a ked sa dieťa prelieči chytí to zase od druhého,katastrofa.

pohodacka
17. mar 2012

@buba78 chúďa malé,skoré uzdravenie Olivke!!
My sme dnes boli v ZOO v Bojniciach a okolo zámku sa prejsť.Bože,ako bolo krásne,na tričko.Nelka pobavila návštevníkov-prišli sme pri medveďa a ona havoooo,havooo 😀 😀 chcela ísť za ním-no komédia 😀

pohodacka
18. mar 2012

@buba78 no čo,ako je malej?
@crazybabenka dala som fotky do albumu-chcela som ti ukázať ten klobúk z bess-u.po pravde,otras,veľký je ešte aj tento vymenený za menší,stále to padá,ovinula som jej to,aj tak to padá..no veď pozri..