Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
dnešná misia úspešne splnená.....Pauluš je zapísaná v škôlke 😀 😀 😀
my sme dnes boli prvýkrát v rodinnom centre, Sonke sa veľmi páčilo, kukala na všetkých úplne natešená, no a samozrejme najviac sa jej páčili všetky "jej" nové hračky 😀 😀 😀
bola tam najmenšia tak sa nemusela s nikým deliť 😀
iné väčšie deti sa aj trošku pohašterili ked sa chceli hrať s tou istou hračkou
@crazybabenka tak super..škôklárka 😉 😉 my sa verne držíme 3 ročnej materskej 😀
@sliver super,tie centrá sú fajn,je dobre keď si zvykne byť medzi deťmi..teším sa,keď aj my už pôjdeme.
@buba78 - https://www.facebook.com/pages/RC-Rozprávkový-d... je to pri kostole, boli sme vnutri ale je tam perfiš záhrada s preliezkami ale aj vnutri to bolo fajn, kopec hračiek, deti sa krásne vyhrali a maminy kecali...
aj ja sa držím 3ročnej materskej 😉 čiže sept. 2014 to istí
no ale uvidíme čo sa dovtedy udeje 😀
Ahojte tak záhada spania na 99% vyriešená, ocko dnes nebol a Laura pekne spinkala aj cez deň. A čo sa týka centra,pomaly sme mali chystať priestory,mali sme mať miestnosť v klube dôchodcov,lebo tam majú nevyužitú veku miestnosť a je tam aj kuchynka.A dnes to boli baby pozrieť a tetky už mali pripomienky,aby tam nebol neporiadok,že sa bude musieť spísať inventár koľko je tam hrnčekov aby im niečo nezmizlo,máme si donesť vlastné utierky,stoličky dávať presne namiesto,aby deti nepopísali steny a bla bla bla.Ešte sa nič nedeje a už majú problémy,tak baby povedali dovi dopo a nech si to tam zožerú.Pritom dôchodcovia neplatia nič a my sme tam mali platiť energie. 😠 Tak asi cez leto vydržíme na ihrisku asi od jula by sme mali mť triedu v základnej škole.
Baby aj tie vaše duracelky sú taký samovrahovia,že sa hodia hocikde,najlepšie je skotúľať sa s postele,alebo si rovno hodiť hlavičku 😀 Mňa infarkty obliehaju,že ju ledva zachytím odtiahnem ju npr.do stredu postele a ani sa neotočím a ona už na kraji so smiechom a nachystaná sa zase pretočiť von s postele 😎
@pohodacka presne ako píšeš duracelka slabé slovo.Malá je neustále v pohybe,akonáhle ju posadím už sa dáva na štyri a snaží sa loziť,ked leží neustála cestuje po celej izbe prekotúľa sa ,preplazí kam chce a ked sedí a má sa čoho zachytiť užaj vyskakuje na nôžky a behala by.Donedávna ked stála sa klepala ako huspenina a teraz sa drží jednou rukou a otáča sa dokola že kam by išla a tak by chcela ísť sama,ale našťastie sa bojí.A ked ju vezmeš za ruky tak ani nieže chodí,ale uteká a kto by za ňou stíhal 😀
Našej krpani sa včera večer nechcelo ísť do postele..ja som v spálni lehnila pri telke,mm v kuchyni robil papanie.Ja som myslela,že Nelka je s ním,on myslel,že je so mnou.A ona sedí na chodbe na rohožke,rozopína a zapína na teniskách suché zipsy 😀 😀 😀 vedia si tie dietky nájsť zábavku 😀
babulky prajem vám krásny konečne slnečný víkend......budem mať toho veľa....neviem či stihnem nakuknúť....ale budem na vás aspoň myslieť....všetkým detičkám veľké pusinky 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka si milá,ďakujemeeeee,podobne aj Tebe,Pauluške aj tatíkovi kráásny víkend 😉
no cez víkend klasika ani ja moc eeee
zajtra máme plávanie a dve návštevy, v nedelu ideme na výlet do Nových Zámkov ku kamoške...
krásny víkend slnečný, užite si ho 😉
Tak aj ja vám,želám príjemný víkend,snáď bude pekné počasíčko. Laura mi stále soplí už som z toho nervozna,teplotu nemá,ani kašel,len jej tečú soplíky a slintoší.Myslíte ,že je to zo zúbkou? Dávala som jej aj Nasivín,ale vbec sa to nelepšilo.
@crazybabenka diky a podobne
@janemari tak uz len zo zubkov.....osetruj nostek solnym roztokom
@janemari ja si pamätám,keď išiel Nelke prvý zúbok-soplila a dosť presne týždeň-už som bola v tom,že idem k dr a presne po tom týždni jej vykúkol prvý zub.Ale odvtedy to nemala ani pri jednom.Dávaj jej tú morskú vodu-to je neškodné,vyplachuje sa tým sliznica nech ju nemá takú dráždivú-myslím,že MAR sa volá.Musím to pozrieť.Pokiaľ nemá teploty,tak 100% zúbky...držte sa.
@pohodacka teplotu nemám a mám kupený Libenar to je tiež morská voda,tak budem tým vyplachovať.Oni jej idú v podstate pekne von,občas ked jej dám vreckovku aj vyfukne,alebo jej odsajem. Pozerala som jej aj dnes do ústočiek,ale ani náznak,žeby jej išiel nejaký zúbok,tak neviem a to už soplí pomaly mesiac 😅
my sme vcera obcas zakaslali....noc priserna......cez obed spala v kociku 2 hodiny a sup teploty 38,3........aj teraz mame........po pol hodinke spanku plac....neviem preco vzdy pri chorobe grga a puka......na pohotovost nejdem....nemam chut......uvidim v pondelok....ak budu teploty idem k svojej dr.........3 mesiace sme sa drzali zdravy
@buba78 no čo,ako je malej?
@crazybabenka dala som fotky do albumu-chcela som ti ukázať ten klobúk z bess-u.po pravde,otras,veľký je ešte aj tento vymenený za menší,stále to padá,ovinula som jej to,aj tak to padá..no veď pozri..