Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@sliver rozbehla ako rozbehla,kamoška chce pre synov a od minulého týždna som sa hrala s touto čiapkou a nie a nie j udokončiť.Ale zase boli iné povinnosti,tak to ma ospravedlňuje 😅 A potrebujem urobiť ešte minimálne 2 pre chlapcov,len sa musím rozhýbať. Želám skoré uzdravenie aj ja sa cítim ako nejaká skapacina,zodva dni mi bolo tak zle,že keby som mala chlapa tak si myslím,že som tehu 😀
@janemari perfektné,krajšie a krajšie,super!
@sliver skoré uzdravenie!!
Tak nakoniec sme dnes boli vybaviť Nelke pas,keďže mne už dosluhuje tento rok a tatovi tiež čo neviidieť.My budeme chodiť na OP a veľká slečna nech má pas 😀 😀
Foto bude síce s otvorenými ústami,lebo nechápala čo to tam za svetlo na ňu svieti,ale nevadí,ja tiež nemám na OP o nič lepšiu fotku 😀 😀
@pohodacka - fuuuuuuuuu iná frajerka že svoj pas
to my sme si ju dali zapísať lebo my chodíme všade s pasom a OP máme pre istotu so sebou na inom mieste keby nám ukradli doklady...
už je to lepšie, akurát ma kamoška nahovára na cvičenie tak možno jutro sa pôjdem vyskákať na trampolíny 😀 😀 😀
Tak baby ideme sa pochváliť,dnes som Laure ukázala ako sa má posadiť,pár krat sme si to vyskúšali spolu a tera zsi už sadá ako frajerka 🙂 Ja len dúfam,že jej to už vydrží natrvalo.
@crazybabenka tiez vsetko naj
baby co je tu mrtvo........dnesne pocasie Vas vyhnalo z domu..aj nas...nebolo nas cely den.....len sme sa prisli naobedovat......ale som ju zmorila.........zajtra ideme do Ziliny......tato s malou ku kamoske a ja k doktorke na kontrolu a stvrtok do prace
@buba78 gruntuje sa pred veľkou nocou 😀 😀 😀 😀 ja som sa tešila ....že k nám na sviatky príde sestra....pôjdeme na výlety s krpatými....v pondelok do Bojníc....a asi pôjdeme do kelu....keď má byť také úžasné počasie
@crazybabenka ja upracem ako bezne.......ved som na vianoce prevratila cely byt a uz zas?.........okna som pred 2 tyzdnami
@buba78 ja musím dožehliť.....zajtra chcem periny prezliecť....dnes sme s malou piekli keksíky.....strašne ju bavilo dávať na vrch lentilky 😀
@crazybabenka tie prezleciem az strvtok ,ked pridem z roboty........ty ju pekne zapajas.....ani neviem ci idem piect
@crazybabenka niečo mi hovor o tom počasí,ja mám nervy,vôbec neviem čo spraviť s tou viedňou. ☹
@sliver,spolieham na to počasie od teba,sledujem aj 3 x denne. 😉
@buba78 veru,dnes bolo krásne,tiež sme boli skoro celý deň vonku.
@pohodacka - no hádam nebudeš na mna nadávať ked to počko nevíde....
@crazybabenka - to muselo byť krásne ked ste spolu piekli, ja sa nato už tiež teším ked budeme spolu vypekať...
ja som sa vykašlala na upratovanie... aj tak budeme asi preč... teda ak budeme zdraví...
babeny včera som bola trampolínkovať 😀 😀 😀 bola iná sranda, teda makačka ale príjemne... somr ada že som konečne niekam vypadla, po 8. mesiacoch som "opustila" svoju dcéru 🙂
@pohodacka - no vlastne aj ja som bola od nej ked som bola u dr. dvakrát 🙂
perfišne som sa odreagovala, strašne som sa bála že to bude hrozné že budem na nu stále myslieť, báť sa a tak... no ked som tam skákala ako koza 😀 tak ma ani nenapadla 😀 až ked som odtial vyšla a sadla do auta tak žiarovka v hlave že čo asi robili, či je všetko ok... som strašne rada že som bola
@sliver presne tak,treba občas úplne vypnúť,budem musieť aj ja niečo vymyslieť 😉
Dnes zase aký krásny deň,len už sa zaťahuje,boli sme pre ten pas a prišla som s mokrým chrbátom.Krásne je.
Zajtra mám dostať mrchu a klasika..ani chýru ani slychu.Mňa vždy aj týždeň pred bolieva hlava a brucho-som nafúknutá,teraz nič.Takže vidím,že staré známe nepravidelné krámy sa vracajú 😢 😢
@crazybabenka - jeeeeeeeeeeeeeejda
@buba78 Buby ty si mi písala, že sa ešte uspávate tak ako mi....ako dlho ti trvá kým malá zaspí?
Ahojte tak ja vás ani veľmi nestham,doma robota,venujem sa naplno malej a potom kopec hačkovania. Ani ja sa nejak nechystám vemi upratovať,len niečo upiecť pre našich aj starkú,neviem ako to postíham,keď už zajtra je štvrtok,tie dni tak nenormalne letia.Práve sa snažím dať do poriadku rúru,lebo ako som i ju doniesla umyla sa len provizorne a môj ex mi ju poriadne zakydal 😠 A nie a nie to vydrhúť 😔 My sme sa dnes vyslnili vonku,chodievame už aj na ihrisko pohojdať sa a pošúchať trošku,ale malá najradšej obdivuje druhé deti. Riešime čo jej kúpiť na narodeniny,skúšali sme aj jednu mini odrážačku a je zbláznená do psíkov tak uvažujem nad nejakým psíkom na baterky,alebo niečo také. A pridávam svoj najnovší výtvor pre krsňa
@janemari krááásne,šikulka si riadna 😉 😉
@crazybabenka bože baby,ako uspávate?My už teraz riešime dilemu,že ako ju budeme uspávať,teraz mám super výhodu,dám jej cicik a za 5 minút je hotová,no len to nebude trvať večne 😀 😀
@janemari to autíčko je úžasné 😀
@pohodacka no u nás je to tak, že okupkáme ....namažeme sa všetkými mastičkami.....dáme do pyžama.....dáme do postieľky.....a kým pije mliečko čítam jej rozprávku.....postieľku mám prirazenú k mojej posteli....tak jej strčím ruku do postieľky.....ona ju jednou ručičkou chytí a druhou ju hladká a tak zaspí.....
@crazybabenka hej hej,ten rituál s kúpkaním máme aj my,ja ju tiež kúpam denno denne,kámoška sa ma pýtala,či mi šibe,že načo.No ja si neviem predstaviť,že ju večer neokúpem,veď to je ritúal ako používanie wecka napríklad 😀 😀 super,s čítaním by som to chcela aj ja,ja si do dnes pamätám ako mi mamina čítavala Danku a Janku a aká som len bola vytešená 😉 😉
@crazybabenka ano uspavame.......lahnem si k nej...rucicky si da k prsniku a mna ide rozhodit.....zaspi za 15min. az hodinu -obcas....neviem aky recept Ti dat...pevne nervy.........Tvoje uspavanie je lepsie.....len nasa nechce zaspat v postielke aj ked jej ruku dam a cicik neprepcham cez mreze
@pohodacka tieto rady o kupani mi lezu na nervy......to znamena,ze ona sa tiez denne nekupe........my sa denne vsetci kupeme.....vlastne ja a muz sprchujeme a raz tyzdenne okupeme......Olivia by bola nervozna........s citanim sme neuspeli.....nasa vie,ze ked ideme spat umyjeme zubky a zakyvame telke a zavrieme sa v spalni a tatovi este da pusu.....rano zas vie,ze ked sa vycika umyjeme ritku ,oblecieme a sup zas zubky a kremovanie a cesanie.......a zase ked prideme z vonku hned si umyvame ruky ,uz si vyhrna rukavy sama a pyta mydlo a aj po jedle to iste.....ved to su navyky co sa ma naucit vlastne my a nie,ze sa nebude vecer denne umyvat
@buba78 presne tak,neviem prečo by som ju nechala neokúpanú,neskutočne sa teší z vody,miluje kúpanie.Mne by to nedalo svedomie,presne tak,ako aj my,denno denné kúpanie musí byť.Dokonca vtedy keď sme prišli neskoro z Viedne,Nelku som o pol 11 večer kúpala a seba skoro o pol noci.by som nezaspala.Zúbky umývame,ale začala som dáávať pastu-jahodovú a nejak sa jej nepozdáva,lepšie bolo asi suchou,resp.mokrou kefkou.Už mi vždy otrčila zúbky a čakala 😀 😀 asi pastu domiňame my 😀
Tak náš večerný rituál tak isto okúpať,vymastiť,učesať 😀 potom ju oblečiem a posadím na šerblík,za ten čas čo tam sedí jej idem urobiť mliečko a potom už len zaľahneme,napapá sa a väčšinou hned zaspí.

@crazybabenka - božinku to už 14 mesiacov.. ved len teraz si robila oslavu na jeden rok...... to letííí
samozrejme všetko naj naj najlepšie
@janemari - tak ty takto ponocuješ ;) ale vidno že ti to robí radosť... si sa rozbehla s tými čiapočkami...
ja osm sa celý víkend snažila liečiť... teda už mi bolo v sobotu lepšie no boli sme plávať a v nedelu som bola tam kde predtým... ale hádam sa z toho už vylížem, takže lenošíme so Sonkou domka 😉 ale ved von je aj tak hnusne tak aspon mi to nevadí...