Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@pohodacka presne ako ti píše crazybabenka objednaj si to na www.fotolab.sk ,alebo na podobnej stránke a máš po starosti. Ja sa tiež chystám ked raz budem mať euráče,že dám malej urobiť fotoknihu npr.môj prvý rok a podobne,nech má spomienku.
@crazybabenka to ste boli vcera v ZOO?.......myslela som,ze je vsetko zavrete a ludia oddychuju na sviatok.....
@pohodacka robila som si srandu........vcera som tu nebola...bola son nejaka KO...aj dnes mi je cudne....dostala som o tri dni skor....hlava ma boli.......idem radsej spat........doobeda som mala aj sestrinu dcerku....bola na pasoch.aj zajtra bude u nas......ide zas do poradne a na krv na cisarsky
@buba78 boli boli.....a bolo super....až na to....že tam bolo toľko národa....a na zámok sme sa ani nedostali 😀
my sme boli v Tatralandii
kopec ludí ale fajne bolo... malá sa vyjašilla vo vodičke, mala krhličku vedierko a poháriky, hrajkala sa tam a všetkým deťom požičiavala hračky lebo tam nikto nič nemal 😀
potom nám po ceste odpadla na 3 hodiny, búvala ako zarezaná... asi toho bolo na nu vela 😉
@pohodacka - presne na nete je vela firiem ktoré robia hrnčeky... kašlala by som na celý bess....
napr. aj http://www.faxcopy.sk/sortiment/Z-752 a maju vela predajní po celom SR tak by som ku nim nabehla a bolo by to... donesieš na usb fotku a oni to daju na hrnček...
@sliver
@crazybabenka
@janemari
@buba78 Ďakujem babuľky,ste zlaté,pozriem teda ešte inde..ak stihnem do soboty.
@sliver že ťa hanba nefackuje 😀 tak ste boli tu a neprídeš ma pozrieť????
@crazybabenka - no nemohla som 😒 😒 lebo sme neboli sami a potom som utekala mamine blahoželať... aj tak mala nervy že sme boli plávať a neprišli hned ráno ku nej lebo sa chcela hrať s malou...
a hádam sa zastavíme ked pôjdeme raftovať... a Tatralandia isto nebola naša posledná 😉
ináč baby už je to aj u nás, pri PC skoro vobec nie som lebo máme doma nový šport... Sonka neobsedí a len sa dvíha na nohy... všetkého čoho sa dá trošku prichytiť sa chytí a už je na nohách, ako to je super no ona postojí 3min škerí sa a natešená no potom sa hodí o zem, blázonko, nemá pud sebazáchovy...
@sliver to je normálne....aj naša bola....teda aj je malý kamikaze....ale tým sa učí padať 😀 😀 😀
@pohodacka - hej je tam taký kde su šmýklavky a také jašidielske veci a tam je voda kusok nad členky tak 30-40cm... neviem to odhadnúť, no boli tam aj s menšími detičkami ako je naša a tie mali normálne aj vo väčšej vode so sebou, my sme boli iba v maličkej....
no čo boli s nami kamoši tak povedali že tam najbližšie pôjdu až ked bude teplo a budu ludia aj von lebo vtedy je vnutri menej ludí, lebo teraz boli všetky detičky vnutri... no nám to nevadilo, ale my sme takí flegmoši, sa na nás smiali 😀 že oni behali vkuse medzi bazénom a detským kutikom (ten je tiež supiš) a my sme si vegetne sedeli "však o nič nejde" 😀
asi nie sme moc nároční 😀
nemáme fotky, lebo sme nebrali foťák k bazénu... voda tam bola moc teplá, čo chodím na babyplávanie tak tam je voda 32° a tuto bola 38°
@crazybabenka ak napečieš takých dobrôt aké ty vieš,tak sa ma nezbavíš 😀 😀
@pohodacka v pohode 😀 😀 😀 aj dnes sme piekli krtkovu tortu.....Pauluška je najlepší drobič cesta na svete 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka mňaaam,tá je supeer,šikulky ste to vy gazdinky 😉
mňamky, krtkovú mám aj ja rada, ja ju musím robiť na plech aby jej bolo viac 😀 😀
kočeny ja už neviem čo mám robiť malej na papanie, mám p ocit že to je stále dokola to isté... stále uvarím nejakú zeleninku, ryžu, cestoviny a maso... príde mi to strašne fádne... neviem čo vymyslieť a čo jej uvariť
@sliver teraz nemáš čo robiť....aj mne sa to zdalo, že papá stále to isté dokola....no ale čo už....raz za čas som jej zeleninku upiekla alebo ugrilovala 😀 😀 😀
@sliver
@crazybabenka nápodobne,tiež mám pocit,že papá stále to isté dokola..aj keď stále prihadzujem aj také,čo som predtým nedala.
Dnes somNelku navliekla do tých akože krááátkych nohavíc-no schválne sem hodím fotku/album/ aké sú kratučkééé 😀 😀 ale zase je to podarené na takom decku 😀
@sliver no,kraťasy po členky,klobúk o 3 čísla väčší 😀 😀 😀 😀
ja dookola raňajky-chleba alebo rohlík-čo máme a buď šunka,maslo-rajčina..paprika.A toto stále.Potom na desiatu striedam pribináčiky s jogurtami-kadejaké chute-už hádam všetky.Niekedy spapá celý,ešte má málo,niekedy polovičku..
@sliver no myslím,že hej,len nie čokoládové,bávajú také škoricové,neviem teraz ktorá je to značka,ale tie sú bez éčiek,majú veľa vitamínov,ja už som to Nelke dávno dávala,to mi dr dovolila,len raz jej chutilo,raz nie,jej skôr ten rohlík.Ona zje jeden konček z neho,druhý a potom si ho trhá a papá 🙂

@pohodacka no veď v hocktorom fotolabe ti to urobia.....neviem...či ešte niekedy budem od nich niečo kupovať