icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
3. máj 2012

@sliver no naša má teraz 78 😀 😀 😀 to máte riadnu basketbalistku

buba78
3. máj 2012

@crazybabenka dnes poobede osm ho bola pozriet.sladko spal......za hodinu mi sestra vola s placom,ze je na Jiske so zapalom pluc.....mal zvysenu teplotu a tazsie dychal......plodova voda sa infikovala kvasinkami od sestry
@sliver niekdo chudne pri tom.......boze nechce sa mi verit,ze mas tie kila na sebe........77cm mala nasa v roku....to budete mat zirafku..........vidis a mne na mlieku priberala kilo mesacne
@pohodacka diky......veru zdravy..teraz to potrebuje

buba78
3. máj 2012

@crazybabenka my mame 6.5 18 mesiacov a ma 85cm....a kila radsej nevazim,lebo urcite 13kg

pohodacka
3. máj 2012

@buba78 skoré uzdravenie prajeme!!!
@crazybabenka tak to máme rovnaké krpane..len my trošku viac kilov,myslím,že okolo 9800-9900 gr.

sliver
3. máj 2012

@buba78 - to fakt je na JISke??? božinku to je hrozne... chudatenko maličké, nech sa drží a vylieči čo najskor!!!
mne pribrala teraz 0,4kg a to už s príkrmom...

má 77cm a 8900g

crazybabenka
autor
4. máj 2012

@buba78 moje zlatinko krpaté.....nech mu to rýchlo prejde.....posielame veľa pozitívnej energie.....až som zimomriavky mala....keď som si prečítala.....pripomenulo mi to môj "pobyt" v pôrodnici

janemari
4. máj 2012

@buba78 aj ja želám rýchle uzdravenie drobčekovi.
Tak moja hviezda má novú záľubu postaví sa a ruky od seba mže nedržíííím sa. Ono by to bolo fajn,ale nie ked to robí vo vani 😝

buba78
4. máj 2012

@pohodacka diky
@sliver vsetky deti tam idu ak maju problem,aby boli pod dohladom....dnes uz lepsie......antibiotika zabrali....aj vela ste pribrali haha
@crazybabenka diky.....nechcela som Ti nahnat stres..........presne som si na Vas spomenula,ake ste mali zaciatky
@janemari diky........moja zvykaj si na nove betarstva......az sa Ti bude rozum zastavovat a stale budes vidiet co sa jej mohlo stat.......tiez mi to robi.......v poslednej dobe mam pocit,ze hovorim stale NIE a ona mi to vracia,ked jej nieco kazem

janemari
5. máj 2012

Tak kočky idem sa vám pochváliť Laura urobila svoje prvé krôčiky.Dokonca sa jej podarilo urobiť 2-3 kročiky,potom zostala stáť a po chviľke urobila ešte pár krôčikov,bol to úžastný pocit. Mám však problém,nakoľko bolo viac stretnutí s ex odmieta mi už dlhšiu dobu papať aj spať.Papá ozaj máličko a dnes sa nemohla vykakať,také husté "hovienko" mala.Ani nie tvrdé,ale husté a nevládala ho vytlačiť,tak som jej pomáhala,ale tak strašne plakala 😖 Pije dosť,celý deň popíjame čajík,ovocné šťavy ako aj obyčajnú vodu poprípadne dojčenskú vodu. Dostala som od kamošky nejaký glycerínovi čipok a po ďaľšom záchvate ked jej nešlo vytlačiť som jej ho dala a nakoniec sa pokakala a stále spí od 18.00. Stretli ste sa s týmto niektorá,čo mi poradíte?

pohodacka
5. máj 2012

@janemari GRATULUJEEEEEEEEEEME"Už to bude každý deň viac a viac kročikov.Super,šikulka,S kakaním zatiaľ problém nemáme,klop klop,skús viacpolievočiek,resp.riedku stravu..neviem..neboj,upraví sa to..držím palce.

Nám tatík dnes kúpil bicyklistickú výstroj,Nelka sedačku,prilbu,chrániče,tak sme sa pol dňa vozili.No to bolo radosti,ani domov nechcela ísť,len už bolo 19.00.hodín,už bolo treba ísť do vane a do postele 😀

sliver
5. máj 2012

@janemari - mne ked sa Sonka nechce vytoto tak naordinujem zopár dní slivkové vecičky, slivkovú šťavu kupujem v DMke a slivkové presnidávky, potom sa pár dni riadne pokadí a je klud... ale áno už sa mi stalo asi dvakrát že nemohla vytlačiť, tak strašne plakala až som skoro plakala ja s nou a drahý stres že čo sa deje....

@pohodacka - zlatučká, to si viem predstaviť koľko bolo radosti

Sonka skúša čo dokáže, najnovšie stojí, pustí sa a stojí kým vydrží a potom sa rýchlo chytí ked stráca balans, no blázonko, ja stres že spadne, blázonko že čo robí... no najnovšie skúsi nohy posúvať a je TO tu...

pohodacka
5. máj 2012

@sliver ani sa nenazdáš a ujde ti..Sonka je šikovnica veliká 😉

crazybabenka
autor
6. máj 2012

@janemari presne ako píše sliver....u nás tiež funguju slivkové "vecičky" alebo jej dám chlipnuť acidka

crazybabenka
autor
6. máj 2012

aký ste mali vikend babulky....aký sme mi dnes mali "zážiťok" keď sme sa vracali od našich.....stáli sme v kolóne v RK tam kde horelo to lietadlo.....normálne mi je zle ešte teraz......nevideli sme ako spadlo.....len ako horelo......a potom keď sme počúvali....že sú obaja mŕtvy.....tak mám zimomriavky ešte teraz.....a to sme chceli ísť na ten letecký deň.....len sme išli k našim....lebo má mamina zajtra meniny

sliver
6. máj 2012

@crazybabenka - som si to teraz kukla na nete :((( hrozne že sa niečo také deje... božinku...

pohodacka
6. máj 2012

@crazybabenka bože hrozné veru...my sme aj dnes bicyklovali...v zdravom tele zdravý duch...a nie je nad spokojnosť nášho dieťaťa 😀 😀

janemari
6. máj 2012

Ahojte,tak dnes mi Laura konečne aj niečo spapala,aj ked teda nie veľa ale spapala a kakanie tak ako včera,ked tlačí tak plač 😖 ,ale aspoň to s nej už pomaly ide,aj ked sa jej snažím ked sa dá pomôcť. Ja si myslím,ked bude viac papať,že to bude lepšie.Ale aj tak rozmýšľam že zajtra,alebo zavolám dokine,alebo tam zbehnem. Nechcem robiť zbytočne paniku,ale nedá sa dívať na to ako sa malá trápi a plače 😢 ked sa snaží vytisnúť.

pohodacka
6. máj 2012

@janemari jasné,radšej zabehni,nič za to nedáš..určite niečo poradí,aby a tak netrápila..držte sa.Možno aj preto nechce papať ak má plné bruško,boľavé..

janemari
6. máj 2012

@pohodacka len ona je úpne v pohode,behá,hrá sa,len ked začne tlačiť tak plače,lebo ju to asi bolí 😖

buba78
7. máj 2012

@sliver boze ved vy uz budete chodit..........nejako zavcasu
@pohodacka aj ja som uz rozmyslala o bicyklovani.........uvidim ci bude na to
@janemari chuda.......to poznam z roboty.......je vela nazorov na to.....ak bude menej papat nemoze kakat denne......a ked nebude kakat denne ,tak sa jej stolica vysusi v crievku a pojde tazko,kedze sa v creve vstrebava voda zo stolice...dobre,ze si dala ten cipok....ak dieta nema tri dni stolicu treba mu pomoct......musi mat pestru stravu z ktorej su odpady a nie jogurty a polievky a ryzu.....je to riedke a vsetko sa vstrebe.....je to bezodpadova strava.....mas to tazke.....nepravidelny rezim vsetko narusi..........drzim palce...mozno Ti da dr Dufalak alebo Levoak,ale ak nebude dost jest je to zbytocne

janemari
7. máj 2012

@buba78 tak ešte sme u dokiny neboli,malá sa ráno poriadne vykakala do šerblíka bez plaču čo ma potešilo. ale je pravda,že podvečer som ju napchala chlebíkom s maslom,spapala ho dosť na prekvapenie,večer mliečko a ešte v polospánku som jej dala v noci mliečko takže sa jej to asi pohlo. V pondelok je udokiny strašne veľa chorých detí tak som nešla a teraz mi spinká po dlhom uspávaní.Uvidím ako vstane,ak vstane do hodinky pôjdem s ňou k dokine. Takže jogurt nie,polievku nie 😅 tak čo jej potom mám dať?

pohodacka
8. máj 2012

Naše dieťa dve noci otras,ale otras spí,je umrnčaná,cez deň nespí,nerváči...no neviem čo má od piatku,len už som pomaly na nervy aj ja z nej ☹

crazybabenka
autor
8. máj 2012

@pohodacka ani mi nehovor...my zase vrackáme a horúčkujeme......malá má taký kašeľ že až....som zvedavá...čo nám doktorka zase povie 😢 😢 😢

pohodacka
8. máj 2012

@crazybabenka bože moja malá zlatá,to mi je ľúto..Nelka sa za celý deň vybujáčila na chate u známych,piesok až v plienke,dúfam,že je unavená a bude lepšie spať.Držkajte sa...nech je rýchlo zdravá Pauluška..

janemari
8. máj 2012

@crazybabenka rýchle uzdravenie drobčekovi,tá to zase schytala chúďatko 😖
@pohodacka žeby zúbky?
Tak mi sme sa už dnes krásne rozpapali a kakáme o 106 😀 ,celé dni sme vonku na ihrisku,kde sa malá vyhrá a zoznamuje s detičkami.A ja si aspoň vyvetrám hlavu od ťažkých myšlienok. Pustila som sa aj do upratovania,vyhadzujem všetko staré a nepotrebné,čo len zaberá miesto.Niektorých vecí sa človek ťažko vzdáva,ale ked musíš tak musíš 😔 Laura pomaly skúša udržiavať rovnováhu a občas urobí sama krôčiky,ale radšej sa istí aj ked sa len jedného prsta drží 😀

crazybabenka
autor
8. máj 2012

@pohodacka
@janemari
ja si skôr myslím, že sme sa poriadne nedostali ešte s toho prvého 😒

janemari
8. máj 2012

@crazybabenka tak sa teraz poriadne,ale naozaj poriadne preliečte.Ja idem zajtra zase objednávať malú k psychologičke 😔

crazybabenka
autor
8. máj 2012

@janemari budem na vás myslieť 😔

janemari
8. máj 2012

@crazybabenka ďakujem,hlavne nech to malá zvládne a naučí sa zvládať ten stres,lebo takto si zničí zdravie 🤐

pohodacka
8. máj 2012

@crazybabenka držte sa u dr..daj vedieť ako ste dopadli..
@janemari môže byť,že zúbky,má prakticky len 4 dole,4 hore.na rade sú očné,aj keď jasné,že to nie je pravidlo,ale tie sú vraj horšie ako stoličky-tak som počula..nevidím žiadne zatiaĺ,ale jedeniu tiež moc nedáva,takže asi ozaj zúbky.