Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
ahojte baby ako sa mame??uz sa blizim do finale
@sliver no veru,traja zamrznutí...má byť otras.Ešte musíme využiť dnes,zajtra teplo.
@petuska123 my dobre,ty sa drž,už o chvíľku tu máme dalšieho parťáka,supeeer,tešíme sa na fotky 😉
@petuska123 - jéjda už iba mesiac, ja som si to nejak doplietla a amyslela som že máš termín v júly... tak to je už fakt čoskoro, parádička, teším sa na nového kamoššša
my postarom, stále niekam napredujeme a skušame niečo nové...
napr. tri dni dozadu sa naučila ťap ťap ťapušky tak dnes ssme išli v kočíku a ona si celu cestu ťapkala s ručičkami, no bombová 😀 😀 😀 aké to je zlaté iba také pršteky a občas sa netrafí 😀
no a kričí ako divá 😀
@buba78 vieš čo ma zaráža v tých nemocniciach? Že keby sa takto správal chlap-doktor, tak si poviem ok nevie sa vžiť do cítenia ženy.Ale ked sa takto správa žena k žene a ešte duplom,vyštudovaná zdravotníčka,ktorá vie čo obnáša samotný pôrod,popôrodná depresia a podobne a ktomu choré dieťatko tak ked takto deptá ženu,by som jej jednu asi pritankovala.Alebo by som jej vôbec nedala plat,pokiaľ sa nenaučí správať k ľudom a pokiaľ ju tá práca nebaví,nech ide robiť do výroby k strojom,tam sa môže vybúriť koľko chce,prinajlepšom príde ke nejakému úrazu,ked sa stroj "naštve" 😀
@sliver tie deti to je úžas že? Laura odpozerala,že deti chodia po šúchale hore a nie po schodoch a samozrejme herečka zvezie sa,postaví sa ,otočí sa,vylezie hore a štvornožky sa snaží výjsť hore.Dnes sa dokonca postavila a držala sa bokov a tak liezla. Opica jedna na čo chce na to vie byť šikovna 😝
@petuska123 noooo tak moja....to už máš naozaj za pár 😀 😀
Baby chcem sa vás opýtať jednu vec: je normálne ked sadieťa skoro všetkého bojí? Ja už mám nervy v prdeli,malá je niekedy úplne v pohode,ale v poslednej dobe čím ďaľej tým viac reve,len si odbehnem do kočíka pre niečo ked sme vonku a pritom ma vidí reve,ked zostane čo i len na pár seknund s inými ľudmi kým si odbehnem nrp. na wc reve,príde ku nej dieťa usmeje sa na ňu reve, dieťa sa zasmeje ona sa tak zľakne že rev preukrutný a to je už pomaly pri všetkom,potom sa na mňa hodí,krčovito ma drží až to bolí a reve reve ako o život. Už som z toho zúfalá. Správa sa tak už ku všetkým aj k tým čo dobre pozná a vie že sa nemusí ničoho báť. Stačí že niečo buchne npr.dvere,alebo niečo padne je to to isté,zazvoní zvonček úplne ju až vyhodí a pritom do nedávna si ho ani nevšimla ☹
@janemari vieš čo...ako kedy...je v poslednej dobe "strašne na mne závislá"......pred tým som ju mohla "odložiť" k svokrovcom....a ísť na nákup....teraz nehrozí.....ešte ani dvere nezavrieme.....a už je plač....že sa až zachádza......tiež keď idem na WC.....a nechám ju v obyvačke.....a zbadá že tam nie som.....tak len ohnivá čiara za ňou ostáva ....čo za mnou uteká.....ale to si skôr myslím, že je to také mamičkovanie.....čo patrí teraz k veku.....báť sa nebojí.....ani tmy ani ničoho
@crazybabenka
@janemari presne aj u nás,nie že by sa doslova bála ,ale je na mne neskutočneeeeeee nalepená.Presne,na WC nehrozí,príde za mnou,sadne si predo mňa a drží sa za nohy.Jediný s kým je je mm,inak neni šanca ju dať niekomu strážiť...bože,ve´d by sa zašla odplaču asi.Kto jej neni sympatický,tak začne plakať,chce ísť na ruky,po chvíli sa ukľudní a je dobre.Ale lipne na mne fakt že dosť.Som myslela,že kôli kojeniu a aha..vy nekojíte..
čo ma teraz štve viac je,že keď niečo chce,tak robí ako s prepáčením zmyslov zbavená,jačí,vreští,piští,dobre,že sa o zem neotrieska..na to mám nervy.Vie dobre,že si vydobije,lebo to nemienim počúvať..no ale keby mi to začne robiť napr.u dr alebo tak,tak sa asi prepadnem od hanby,si pomyslia,že čo to je za dieťa 😀 😀 😀 dúfam,že ju to prejde..
@sliver nestaci Ti rylovanie a este chces trampoliny....konecne ste hlucny uz aj vy......aspon sa uz nebude bat Olivie
@petuska123 boze ty uz len mesiac?
@janemari meni sa....my sme tiez plakali aj ked ludi poznala.......ale zvukov sa nebala......neboj prejde ju to.......mozno je to aj ocinkom........strasne,ked sa tak boji....nasej by sa bala,lebo krici,spieva,strasi sa so sestrinou
@pohodacka aj my zurime..........uz aj na verejnosti..neboj hanbim sa a riadne.........radsej bezim hned prec
Tak ocinko nechodí a my bez problémov spinkáme 😀 včera potiahla 2 hodiny uvidíme ako dnes. Trenujeme chodenie a celkom sa nám darí už len čakám,kedy si zmyslí a zoberie sa sama. Laura je celkovo tiché dieťa,len ked je takáto vystrašená reve a ked aj niečo chce,ukazuje autoritatívne na to čo chce a ked jej to nedám,nekričí skôr sa začne hádzať do zadu a ked leží kope a zúri ako zmyslov zbavená.Snažím sa jej pekne vysvetľovať a dohovárať,ale ked chytí takýto amok je to dosť nebezpečné,lebo môže ublížiť nám,ale aj sebe.A tako zúrivé dieťa nedokážem ani na ruky zobrať,lebo ju nemám šancu chytiť. Snáď ju to prejde.
Maminky prajem Vám všetko krásne k nášmu sviatku 😀 😀 😀 😀
A ja Vám milé mamušky prajem krásny sviatok,nech nás naše ratolesti a naše polovičky poslúchajúú 😉
môj medailónik ku dňu MATIEK....za starých dobrých čias v lokálnej telke :D pre Vás babule
https://www.facebook.com/video/video.php?v=1060...
@crazybabenka no supiš,veľmi milunkééééé,si ty šikulka,raz až budeš minimálne v markíze nie že zanevrieš na kámošky z MK 😉 😉
baby dakujem,ze ste mi pripomenuli,ze mame sviatok......podobne aj Vam
@buba78 fešáčisko jeden 😀 😀 😀
@pohodacka až taký talent zase nemám ...... na lokálku to stačí....ale "národná" určite nie.....a ešte k tomu by všetci museli kúpiť širokouhlé televízori.....aby som sa zmestila na obrazovku 😀 😀 😀 😀 .....toto bola jedna s mojich prvotín.....hľadám tú reportáž.....čo som robila s doc. Tomášom......keď ju nájdem.....tak vám ju zavesím 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka ale no..nepodceňuj sa..vždy treba nejako začať..a pomaličky sa "šplhať"..viem o čom hovorím.a vieš ako sa hovorí-nikdy nehovor nikdy 😉
@pohodacka ako aby som sa zase nepodceňovala......dostala som ponuku aj do "celoštátnej" STV....dokonca som mala 3-4 príspevky v hlavných správach....ale neviem či by som to ešte chcela robiť......teda určite áno....lebo je to úžasná kreatívna práca....žiaden stereotyp
@crazybabenka uáááu,no super,vidíš to,šikula si,hovorím 😉
@crazybabenka ty si dora,že hanbu 😀 😀 náš tatík má tiež takéto chvíľky,len škoda,že po týždne ho tá "pestrá"strava typu zelenina,ryža,kuracina...prejde 😝

@buba78 - nech sa sestra drží, chudatenko
@crazybabenka - zase som sa pobavila 😉 maličká je už zdravá?
my sa už týžden trápime so záhradou...kopeme, rýlujeme, osievamie... a to už robíme neskoro, lebo sme to chceli rped mesiacom ale stále sa to akosi nedalo 😒
no a to mám nervy lebo cez víkend má byť hnusne http://www.yr.no/place/Slovakia/Žilina/Martin/l... v nedelu iba 11°C ☹ tak kedy to máme robiť, dosť že to teraz robíme večer o 20,00 ked dáme malu spať.... včera som nevládala ani na trampolínach skákať 😀 dnes som sa nemohla postaviť z postele, svalovica na každom kúsku tela...