icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

sliver
18. máj 2012

asi su tu nejak bloknute jpg lebo doma ked som si to skopčila tak mi to išlo
http://kozivrsok.sk/kozi_vrsok/images/Plagat 20...
ked sa iba skopíruje tak ide, nejde otvoriť priamo zo stranky MK

janemari
18. máj 2012

ahojte ako sa tu mávate? Ja nejako nestíham,malá je zase rozhádzaná,takže máme posledné 3 noci katastrofa,už idem padnúť na hubu,ale ešte fungujem.Dnes sme boli na nákupy a kúpila som malej sandáločky

buba78
18. máj 2012

@janemari krasne a nie su to papucky?......kde to dostat

janemari
18. máj 2012

@buba78 oni sú ako papučky,ale nakoľko ešte veľmi nebehá tak jej budú stačiť do kočíka aj na ihrisko. A kúpila som ich v obuve na Novej Bani.

crazybabenka
autor
19. máj 2012

@janemari takže tam idem poslať segru....my sme hello kitty maniaci 😀 😀 😀

sliver
19. máj 2012

kočky včera som bola vybavovať pas, nakoniec som sa rozhodla že sa mi nechce riešiť ktorá krajina nás pustí a ktorá nie... ked som si bola vybavovať OP tak mi povedali že niekde budu akceptovať že ju mám zapísanú vo svojom no niekde nie... a nemám na to nervy vyhladávať či áno alebo nie, tak som jej bola vybaviť svoj
herečka sa škerila ako zajo, no teta tam dala fotku že vyzerá ako chalanisko a uplne vážna, ked som tete povedala nech tam dá taku usmiatu tak povedala že kde je vážna je lepšie, že tam taku nedá :( no škoda a ja som bola taká rada že má dobru náladu a škerí sa na nu, no zbytočne....

crazybabenka
autor
19. máj 2012

@sliver zlá teta....treba ju dať kľačať 😀 😀 😀 😀

pohodacka
19. máj 2012

@sliver presne..máš pokoj,radšej pas a nemusíš tŕpnuť..my nakoniec nejdeme do Talianska,keďže známi nejdú a chceli sme tam ísť kôli nim,ideme symbolicky do Bulharska.Naša prvá dovolenka pri mori ako pár-ja a muž,tak nech je naša prvá dovolenka aj ako rodina 😉 len sa stále nevieme rozhodnúť-máme na výber z troch hotelov,ja som za "menší luxus"-veď aj tak budeme väčšinu dňa vonku,ale môj manželík milovaný chce najsankrajší hotel v celom Bulharsku 😀 😀 😀 😀
@janemari kráásna,parádnica bude z Laurinky.

Nám sa prerezáva stolička,takže tiež noci sú umrnčané.

sliver
19. máj 2012

@pohodacka - presne pre tento dôvod my ideme do Talianska 😀
mne nerobilo problémy vybaviť ten pas, mna hnevá to že to je na dva roky, po dvoch rokoch pôjdem zas, potom zas a o polroka jej daju ten od piatich či ako to bude?
ja som za obyčajnejší hotel 😉 to mi príde také krásne romantické, aj to dieťatko z toho max. luxusu ešte nemá toľko veľa a je pravda že budete stále von a pre Nelinku to bude aj tak kopec zážitkov či bude v top naj hotely alebo nie....

pohodacka
19. máj 2012

@sliver veď jasné,ale tak už sa mi celkom darí prehovoriť ho.Dávate Sonku aj očkovať?Mňa to ani nenapadlo,ale tento týždeň to riešili v dámskom klube,že doporučuje dať určite lekár dieťa zaočkovať,že predsa sú to pre neho klimat.zmeny,že aj do Chorvátska,proste všade...a že budeme mať istotu,že dieťa bude ok..že vždy lepšie ako pokaziť si dovolenku tým,že dieťa bude vracať,hnačkovať,at´d...no čo ja viem..v pondelok ideme na poradňu dať si pichnúť do rúčky,tak sa opýtam dr.aký ma na to názor.

sliver
20. máj 2012

@pohodacka - ja si myslím že očkovaním nebudem mať istotu že bude dieťa OK... Sonka nemá ani to navyše očkovanie čo je... ja som zástanca názoru keď sa má niečo pototo tak sa pototo....
hnačkovať a vracať môže aj zo slnka, preto som si povedala že prvý rok pôjdeme "blízko" a ked sa niečo stane tak sadneme do auta a za 7hod sme doma...

sliver
20. máj 2012

akurát na nete pozerám nejaké detské lehátka a stany, že zoberieme na dovču a zatial budeme mať na záhrade 😉
http://www.hyperzlava.sk/sk/ponuka/3926

@crazybabenka - aký a kde ste kupili prenosný dvd prehrávač? dá sa uchytiť aj v aute?
som videla že máš taký, zháňam skúsenosti 😉

crazybabenka
autor
20. máj 2012

@sliver my sme kúpili za 50e v tescu ....absolútne stačí.....lebo malá mu doma sem tam urobí "nárazový test" a to isté by robila aj s tými drahými......držiak nemáme.....ten stojí niečo cez 100e v nay......ale nám pekne drží na autosedačke.....nepadá.....a je dostatočne "ďaleko" aby ho nedočiahla

sliver
20. máj 2012

@crazybabenka - ako ti drží na autosedačke? neviem si to predstaviť a s tým že ona ho nedočiahne..
práveže my zvažujeme to s tým držiakom na operadlo vodiča

crazybabenka
autor
20. máj 2012

@sliver v nay samotný držiak stojí 100e ....my máme autosedačku s pultíkom....tak drží na pultíku

crazybabenka
autor
20. máj 2012

pultík síce nevidieť kvôli deke....ale takto to máme

janemari
20. máj 2012

@crazybabenka tak budem držať palce,aby ešte také papučky mali.Ja som dnes na výpredaji kúpila ešte jedny sandálky,ešte jej môže nožička aj podrásť a kúpila som jej súpravku tričku s kraťaskami a tepláčiky.Takže peniažky na jej narodky sa účinne využijú. My sme začali včera sopliť,zatiaľ bez teploty len soplíkujeme o dúšu a slintáme.Zuby ani chýru ani slichu,stále máme len tie dva.Kým jej vyrastú ďaľšie tak tieto dva bude mať zodrané 😀

sliver
20. máj 2012

@crazybabenka - dakujem, no my budeme musieť kupiť s držiakom lebo nemáme pultík 😒

pohodacka
20. máj 2012

@sliver zatiaľ si poraďte s notebookom ako my 😀 😀 máme síce dvd,ale je u deda,tak púšťame spievankovcov z notebooku.Len slúžim ako držiak ja 😀

sliver
21. máj 2012

@pohodacka - len ked ja držiakom nemožem byť 😒 lebo ja to chcem najma ked ja šoférujem... a notebook nemáme...
nevadí, ja som už zmierená s tým že kupime takéto niečo http://www.mall.sk/prenosne-dvd-prehravace/senc...

crazybabenka
autor
21. máj 2012

baby taká som nasratá.....že mi je až do plaču.....kvôli nezodpovednej kamarátke máme mononukleózu.......a 40tkujeme od soboty.......ide ma poraziť......kamoška mala malú chorú ....horúčkovala......ale vo štvrtok aj v piatok.....prišla medzi nás na ihrisko....že už sú "zdraví" ......malá začala v sobotu v noci horúčkovať......aj po sirupčeku mala stále medzi 38-39.....dokonca dnes v noci mala 42 v ritule......tak som hneď o 6tej nabehla k dokyne.....a že mononukleóza.....idem od doktorky.....a stretnem ju.....tak jej hovorím čo nám je.....a ona....že však to máme aj my.....a ideme na kontrolu......či sme už zdraví.....no skoro som jej spakom ruky takú dala....že by skončila na zemi

pohodacka
21. máj 2012

@crazybabenka to je krava,pane bože chudatenko malé,teraz sa vyliečila a už zase.By som jej vysvetlila tej kamarátke.Držte sa,Pauluške rýýýýchle uzdravenie!

crazybabenka
autor
21. máj 2012

@buba78 buby ďakujem za rady....a ešte raz prepáč....že som ťa v takom čase otravovala
@pohodacka ďakujeme

buba78
21. máj 2012

@crazybabenka ziadne prepac....aspon som Ta pocula.......drzte sa..rychlo vyliecte.........ved sa k Vam nedostaneme

crazybabenka
autor
21. máj 2012

@buba78 to mám za to....že som si "tlieskala" že sme už 2t zdraví....a dokonca aj zaočkovaní....ale naozaj mi ten telefonát pomohol.....lebo zachovať si zdravý rozum pri tej mojej hysterke...čo som si vzala za manžela 😀 😀 😀 😀 je veľmi ťažké

pohodacka
21. máj 2012

Tak sme zaočkovaní aj my..samozrejme-očný kontakt s dr plaaaač,ale potom sa ukľudnila,dokonca keď ju pichali,sedela na dr,tá jej držala ručinu,hladkala ju po vlasoch a Neluša ani nepípla,držala jak hluchý dvere a dívala sa na tú ihlu celý čas ako jej to pichala.len nás upozornila,že si mám poznačiť 8-10 dní,že môže prísť reakcia a to ochorieť-soplíky,teplota,mrzutosť.Dúfam,že nie,Vážime 10 kg-behalo to medzi 9,9-10 kg a výška rovných 80 cm.

@sliver,pýtala som sa na to očkovanie keď ideme na dovolenku a dr tiež nevidela dôvod dávať ju očkovať.Že pokiaľ má všetky povinné očkovania,tak by nemala chytiť "žiadnu pliagu".Dovolenku celkovú doporučila,že aj krpaňa už je vo veku kedy to deti zvládajú absolútne bez problémov.Teraz už samozrejme dieťa ožilo a vypratáva mi celú skriňu s oblečením 🙄 🙄

sliver
21. máj 2012

@crazybabenka - božinku chudatenko, asi by som tej babe fest riadne nadala hned zfleku....

@pohodacka - super, neboj, netreba zbytočne stresovať, neprivolávať nič zlé a riadne si užiť dovolenku!!!

janemari
21. máj 2012

@crazybabenka mám kamošku,ktorej syn dostal po očkovaní mononukleozu,takže je možné že to má z toho čokovania ako on.Lebo to by sa nemalo prenášať kontaktom aspon tak hovorila,ak si pamätám,ale nechce ťa zavádzať.Želám Paulínke skoré uzdravenie a aby už bola konečne zdravučká.
Mne začala Laura v sobotu soplíkovať a dnes bola v podstate v pohode a ja som sa zobudila s boľavým hrdlom a teraz sa mi to už poriadne spúšťa 😖

buba78
21. máj 2012

@pohodacka my sme mali pri tom ockovani tiez 80cm,ale 12kg........aspon mas pomocnicku a urobi to spickovo
@janemari rychlo liecte......co zas ide za sezona