icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

buba78
24. máj 2012

baby moje zlate..........hruza noc........vecer teplota 38,5 a celu noc neklesla pod 38...ked som uvidela 40,1 zamrazilo ma.......cipky dookola kazde 4 hodiny.........diazepam a 2 krat zabal........plakala a kopala ako keby bluznila.......tusila som,ze angina........je jej vela a to sme cela rodina zdravi....rano som sa ledva nachystala k doktorke..visela na mne a ked som ju polozila revala strasne.........doktorka mi to len potvrdila........dala antibiotika,lebo CRP uz bolo vyssie.....zaplatila som u nej 3eura-to by bolo ok........ale v lekarni 28eur/cipky nurofen a panadol,sirup panadol,probiotika dophilus infants,cebion multi a antibiotika za 3,5/......lekarnicka mi povedala,ze to bude este horsie........super........ved co zarobim bude na lieky.....a zit budeme zo vzduchu.....cely den lezala na gauci a ani pohnut.......pozerala rozpravky co nezvykne po leziacky.....vecer ozila..konecne mame len 37,1 po 24hodinach.......zaspala az teraz....idem konecne aj ja....do roboty nejdem........vrchna nebola nadsena.....uz mala program pre seba

buba78
24. máj 2012

ozaj kde ste vsetky cely den...co ste vsetci pochoreli?

pohodacka
24. máj 2012

@buba78 veru,nejak to tu upadá ☹ ☹

bože chúďa malé,angína je nepríjemná velmi.Ja som si ich užila kým mi nevybrali mandle.Držte sa,nech sa bábika čo najrýchlejšie uzdraví!!!

crazybabenka
autor
25. máj 2012

naša nová mánia 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
25. máj 2012

Malá mafoška 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
25. máj 2012

@buba78 no moja....čo sme vás nakazili cez telefón???? moje chúdatenko Olívia.....rýchlo sa uzdravte

pohodacka
25. máj 2012

@crazybabenka to je zlaté dieťa,že si nechá tie okuliare,nám vyydržia tak dve a pól sekundy.

crazybabenka
autor
25. máj 2012

@pohodacka mi sme na tom rovnako....som sa čudovala.....že si ich nechala.....dokonca celú cestu k aj od doktorky 😀 😀 😀 😀

buba78
25. máj 2012

@pohodacka diky
@crazybabenka veru nakazili a riadne.........asi preto,ze som spomenula,ze sme nikdy nemali 40st teploty.....dnes uz len do 37,6........vyzera uz dobre..........betari......trosku sa pohrala....ja od nervov ,ze sme doma upratala,pospala si s nou a poobede som este okna dorazila

crazybabenka
autor
26. máj 2012

@buba78 no teda.....to ma mrzí....aj naša sa snaží dohnať tie 2 dni...čo mala také vysoké a len ležala.....vieš koľko šibalstiev má zmeškaných 😀 😀 😀 😀

buba78
26. máj 2012

uz 3 den sme zavrete....zosalieme.....dnes uz bez teplot.....uz zajtra ujdeme z bytu

crazybabenka
autor
26. máj 2012

@buba78 mňa s toho porážalo tiež....malá naučená chodiť von každý deň....doma už bola ako z divých vajec 😀 😀 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
26. máj 2012

tááák dnes sme sa vybrali s tatinom na Chopec vyniesť soľ pre zver.....sama som sa čudovala....ako som v pohode vyfučala do toho strmáku......asi si budujem kondičku pri malej 😀 😀 😀 😀 baby to bol reset.....božské ticho....zurčal potôčik....hora šumela.....a do toho štebotalo to naše vtáčatko.....jáj....aj každý deň chodiť 😀 😀 😀 😀

pohodacka
26. máj 2012

@crazybabenka uáááu,super,toto milujem tiež v tých horách,paráda..

buba78
27. máj 2012

konecne sme boli von hodinku...........pekne sme sa vozili v kociku pod strieskou..........zaspala pokojne........aj ja som si vyvetrala hlavu

buba78
27. máj 2012

mame novu fotku..........kuknite

janemari
27. máj 2012

@buba78 skoré uzdravenie princezničke,ja nejako nestíham,celé dni sme vonku a ked aj zapnem pc robím kadečo iné 😅
@crazybabenka tak to ti verím,že si dobre zrelaxovala.My sme boli včera celý den na cestách a mala som hodinku pre seba,boli sme na chate u uja,všetci išli kade ľahšie a my s malou sme zostali tam,malá zaspala a ja som mala zrazu veget,len príroda okolo,ticho skrátka super. 😉

sliver
28. máj 2012

aj my sme celé dni von... no dnes s tým dažďom to na vonok nevyzerá... ešte že ideme plávať tak bude mať nejakú zábavku... rastú jej akurát zúbky, za dva týždne jej narástli 4, normálna pecka, chudatenko moje...
včera sme boli na den detí v skanzene a bolo senzačne, Sonku som nemohla dostať preč od ovečiek, no náramne sa jej páčili... jediné čo mi vadilo bolo že ked zašlo slnko tak bola zima, tak som ju dookola obliekala a vyzliekala...

crazybabenka
autor
28. máj 2012

tak nám asi idú všetky zvyšné zuby naraz.....celú noc sme prerevali.....ráno sme boli na kožnom.....a tak ju to chúďatko zmorilo...že búva....takže obedný spánok asi nehrozí 😀 😀 😀

pohodacka
28. máj 2012

@crazybabenka chúďa ..u nás naopak,hádam po pol roku prespala až do rána,prvé prebudenie ráno o 6,potom si cucla so zavretými očami a potiahla do štvrť na 9.Normálne som sa nudila 😀

crazybabenka
autor
28. máj 2012

@pohodacka u nás potom zabralo len nosenie na rukách....potom zaspinkala.....no ale čo spala 2 hodiny....a už som ju musela budiť.....lebo keď neprídem ku kožnej o 6tej.....tak nemám šancu....skysli by sme tak do večera.....veď teraz sme prišli....bolo 6,05 a už sme boli 9ty......a nemôžem sa spoľahnúť, že nás zoberú skôr....lebo keď je tam taká hnusná sestrička....tak tá nás nechá poctivo si to odsedieť.....našťastie dnes tam bola druhá zlatá.....no ale aj tak sme čakali do 9tej.....malá robila program celej čakárni....šalela sa .....tancovala....rozprávala....každému pusu posielala.....akoby prespala celú noc.....ale ako sme vyšli od doktorky....dala som ju do kočíka....že ideme ešte do lekárne.....odpálilo ju ako žiarovku.....a ešte stále spí :D

buba78
28. máj 2012

@crazybabenka chuda.......tieto zuby su horor..........ty kokso,ze na 6h....tak mna by tam nikdo nedostal.......to je inac sila,ze sa neobjedna na hodinu......ty mas teda prirovnania.........mna nic take nenapadne....ty ziarovka
@pohodacka to som este nemala

pohodacka
28. máj 2012

@buba78
@crazybabenka no veď u nás to tiež nebýva často,ale mala to celé posunuté.Poobede sme výletovali,boli sme pozrieť arborétum v Mlyňanoch-krásna botanická záhrada,prechádza sa tam pomedzi lesík-jazierka..samozrejme,že hvízda chcela ísť peši,tak sa unavila a keď sme išli späť,tak o pól 5 zaspala v aute.Ledva som ju doma zobudila,noa bola vyspatá,tak išla až po 22.00.Preto tak fajn ťahala,bola zmorená z celého dňa.
@crazybabenka a kožná lekárka je ok?Škoda,že to máte ďaleko do Bojníc,je tam vychýrený Arab-chodia k nemu ľudia z celého Slovenska,teraz tam chodí s malinkou kámoška,má ekzém po telíčku-má to dedičné,už nevedeli čo s tým a jedine on namiešal masť a ekzém je fuč.Segra mala zase problémy,že jej straaašne padali vlasy a miešal vodičky,miešal a vlasy držia jak treba 😉

pohodacka
28. máj 2012

Kokoooooos,aké nervy 😠 😠 😠 😠 baby,nemáte niektorá ekonomické vzdelanie ale minimálne 15.teho stupňa.Lebo nepochopím ako môže mať niekto skoro 800 € nedoplatok /Výučtovanie za rok /,pritom spotreba vody,tepla je nižšia ako minulý rok.Ešte keď sa človek ide sťažovať,tak zadrbú,že prečo by to nemalo byť v poriadku a že ony majú svoju prácu a nemajú čas každému niečo vysvetľovať..super,takže držať hubu a krok ,zaplatiť a je to.Super,do toho vypisujú z cestovky,že treba vyplatiť rezerváciu,takže ďalšie nemalé peniaze,paráda,ešte že mám tých 194 €,možno prispejem nejakou kvapkou v mori 😀 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
28. máj 2012

@pohodacka kožná v pohode.....my sa trápime od zimy.....rúčky a nôžky našťastie čisté už.....len líčka.....ale tie sa vraj vždy pomalšie "čistia"

@pohodacka ma neplaš....aj nám má teraz prísť vyúčtovanie 😖
@buba78 to zato, že je to dobrá doktorka.....ale má sprostý systém.....týždeň....niekedy aj viac sa musíš ísť objednať....resp. zapísať.....a potom hneď ráno zobrať číslo.....proste na hlavu....ale podstatné je....že nám to mizne

buba78
28. máj 2012

@pohodacka ty kokso to co ste napustali bazen?.....my sme mali 68eur nedoplatok

pohodacka
28. máj 2012

@buba78 je pravda,že máme vaňu pre dvoch,ale plnú ju nenapúšťam,to by boli hektolitre vody,aj keď sa denno denne všetci sprchujeme.Kúrili sme stále kôli malej,na tom šetriť nemienim na úkor jej zdravia.Ale toľkoto to podľa nás byť nemôe,sám domovník nám povedal,že na bytovom klamú,že je tu veľa neplatičov a my na nich doplácame.Nech sa zadrhnú 😠

sliver
29. máj 2012

my máme akurát mamičkovské obdobie... je to milé ale niekedy ma tak stíska že mi normálne ublíži 😀
nemôžem sa od nej ani odlepiť... včera na plávaní ked tam mali na nu dávať pozor tety kým som sa obliekala tak som musela fest nenápadne zdrhnúť, ináč sa nechcela odo mna odlepiť...
no iná sranda, lepí sa na mna vkuse a stíska ma 😉

sliver
29. máj 2012

@pohodacka - božinku tak to je sila.......... to je iná pálka

pohodacka
29. máj 2012

@sliver hlavne,že sme zdraví ako povie môj manželík 😉 😉

O tom lepení mi hovor.Ja od nej ani na sekundu..stále ma obijma,pusinkuje,lepí sa a už začala aj na muža.Volá ho dada-prvé čo ráno vstane ,pozrie na prázdnu postel,lebo už je v robote a dadaaaa.Musím zahovárať,hračky jej pchať.A tá radosť keď poobede príde z roboty,manžel je z toho normálne hotový,dobre že neplače od dojatia.Kričí na celý dom-dadaaa,uteká k nemu,hodí sa na ňho,nezájem,že má plné ruky,keďže vždy ide ešte do obchodu z roboty+ notebook,ale Neluška sa ešte na ruky zobrať musí.