icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
2. júl 2012

moja drsňáčka.....to červené je teraz fialové 😒

sliver
2. júl 2012

ahojte, hlásim návrat z dovolenky 😀 😀 😀
bolo úžasne, boli sme v Rakúsku pri jazerách a poviem len jedno... SENZAČNE.... k ubytku sme mali taku kartu vďaka ktorej sme mali všade zadara vstup, to bolo perfiš, tak sme boli na štyroch kupkách 😉 (na niektorých aj dvakrát 😀 ) a na výstave Afriky a viac sme za tie 4 dni nestihli 😀 😀 😀 ale boli tam ešte aj plavby loďou a kadečo, no bolo tak horuco že sme radšej vegetili na kupku v bazéne...
Sonk bola niektoré dni taká unesená zo všetkého že spala iba raz aby jej niečo neušlo 😀
juj ale bolo super, a dnes naspäť do reality 😒

pohodacka
2. júl 2012

@sliver super,paráda,že ste si užili.Teraz už len rátať dni pri more 😉 😉

pohodacka
2. júl 2012

@crazybabenka áááááuuu,to musela byť riadna delovka 😢 😢

crazybabenka
autor
2. júl 2012

@pohodacka ja sa smejem....že každí keď ju vidí....(svokra skoro zamdlela 😀 ) tak hovorí, že musela ričať ako slon.....a ona nič....dve slzičky.....a ani to tak nevyzeralo....zdvihla som ju zo zeme a nič...... jediný problém čo mala bolo že má špinavé ručičky....u nás sú špinavé ručičky strašná tragédia 😀 iba keď sme vchádzali do reštiky....tak som si všimla, že jej na odreninách vybehla krvička a že jej spuchlo líce.....potom to začalo červenať....a teraz je belasá ako boxer po zápase

janemari
2. júl 2012

@crazybabenka ved aj u nás to začalo a aby nebolo ľúto tak aj ja som si pár modrín a odrenín už uhnala 😀

buba78
2. júl 2012

@crazybabenka pre boha....to co je ta lisaj?
@sliver a ja,ze kde si sa podela.......

buba78
2. júl 2012

baby nic lepsieho si zena v tomto teple nemoze priat vecer......zehlit hodinu a to som setrine zehlila,cize len z jednej strany s riadnym naparovanim........ja nechcem take teploty az 36st........potom sme skoro cely den doma.......doobeda hodina von a poobede az vecer hodina.ved mne je zle z toho tepla a nie detom

crazybabenka
autor
3. júl 2012

@buba78 to sa len tak hovorí, že cestná lišaj.....to je oškrenina 😀
včera sme teda trpeli spolu.....ja som presne tak isto....inak žehlím malej aj vnútornú stranu aj vonkajšiu....teraz.....len s vonkajšej strany.....para tak fučala....že sa mm smial, že či sa ideme saunovať :D

crazybabenka
autor
4. júl 2012

no baby čo je s vami....od včera tu nik nebol?....u nás je už skoro 2 hodiny taká búrka....že je krpatá zalezená pod stolom a neviem ju dostať von

buba78
4. júl 2012

@crazybabenka to ste mali riadnu slahanicu.............veru je tu nejako casto az mrtvo

pohodacka
4. júl 2012

@crazybabenka ja som oťapená z toho tepla..tu je stále 37,mužovi včera v aute ukazovalo,že je vonku 40.Už mi to ide na nervy,takéto tepla tu hádam ešte neboli.V noci katastrofa,nedá sa spať,malá o pol 3 sadla na postel,chytím ju a ako keby z vane vyšla.Som ju prezliekala,prebalovala,púšťala ventilátor nech trošku ten vzduch osvieži.Do piatka tak hlásia,našťastie zajtra aj v piatok je mm doma,tak šlaháme na kupko niekam,lebo toto je tu za trest.Aj sme uvažovali,že kúpime klímu do bytu,ale kôli malej radšej nie.Bože,ani si nevieš predstaviť ako by ma tešila taká poriadna búrka,hlavne v noci. 😢 😢 😢

crazybabenka
autor
4. júl 2012

@pohodacka
@buba78 tak do auta a k nám....u nás je teraz taká paráda...konečne sa dá dýchať....už aj tu bolo neznesiteľne....v byte mi to ukazovalo 27 a vzduch stál....otvorila som všetky okná....ale záclona sa ani nepohla

pohodacka
4. júl 2012

@crazybabenka veď to,ani neviem či je lepšie otvoriť alebo zavrieť okná,aby sem nešlo to teplo.Fakt že hnus.Teraz ležím vedľa malej,ona spí už vyše dvoch hodín a veje na nás ventilátor.Len s tým to tiež nechcem preháňať,aby jej to neublížilo,aj keď nie je otočený priamo na ňu.Jáj,nech už sú zase Vianoce 😀 😀

crazybabenka
autor
4. júl 2012

@pohodacka ja robím tak....že ráno keď je "chladnejšie" tak vyvetrám poriadne spálňu....zatvorím všetko ....zatiahnem žalúzie...a nechodí sa tam....a večer je tam ako tak....aspoň zaspať sa dá...že sa tam udrží chladnejšie

pohodacka
4. júl 2012

@crazybabenka aj ja som tak robila,len spálňa je otočená na tú stranu kde celý deň naaajviac praží slnko,takže tam nepomôže asi už fakt nič 😒

crazybabenka
autor
4. júl 2012

@pohodacka my rovnako....len tam mám balkón...a navešané prádlo..tak aj to niečo zadrží

pohodacka
4. júl 2012

No konečneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!Pršííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
4. júl 2012

@pohodacka výborneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
5. júl 2012

no čo nové kočky moje.....hádam nám nejde téma vymrieť....to by ma mrzelo.....aj keď vás mám všetky na FB.....ale aj tak by mi to tu chýbalo

sliver
5. júl 2012

@crazybabenka ale kdeže blázonko, nič nevymiera, ja tu chodím stále a čítam poctivo 😉 no len niekedy nemám síl nič napísať... mám nervy z toho že je teplo, Soňa je z otho uvrnená lebo je naučená byť stále vonku a mne sa v takom horku nechce nikam chodiť, no ju to doma nebaví, najradšej by bola na ihrisku ale ved tam dostaneme obe upal... tak ju aspon na dvor zoberiem do bazena ale tiež iba na polhodku a potom šup dnu... no nervy....
a po tej dovolenke sa akosi neviem spamatať ako bolo fajne... drahý mal narodky tak som robila tortu a pripravujem oslavu...

crazybabenka
autor
5. júl 2012

@sliver vyzerá super....chcem recept 😀

sliver
5. júl 2012

v pohodičke sa robila až na tu poťahovaciu hmotu... ale je to asi len cvik, chcela som si ju vyskušať aby som to zvládla na Sonkine narodky... no to sa samozrejme pohrám trošku viac s ozdobou... na prvý pokus fajn 😀 😀 😀

http://varecha.pravda.sk/recepty/jednoducha-nar...

buba78
5. júl 2012

@crazybabenka vcera konecne aj u nas burka poobede .........z 36st na 18st...to bolo super.........len vietor nefukal a vzduch stal .............a v byte 28st pri zavretych oknach
@sliver gratulujeme....sikovnica si,ked pecies torty

buba78
5. júl 2012

@sliver recept vyzera jednoducho,len ci by moje ruky to vedeli a rozum

sliver
5. júl 2012

@buba78 -ďakujem, ale vedeli, neboj, len sa treba odhodlať 😉

crazybabenka
autor
6. júl 2012

@sliver tento "falošný marcipán" s cukríkou som už pozerala...už len vyskúšať 😉
@buba78 aj tu bola včera poobede poriadna búrka....doobeda horúčava a dusno....mali sme návštevu...prišli nás pozrieť spolužiaci z výšky....tak sme mali v dvojizbovom byte....tri maličké deti....sme nevedeli kde sa pozerať.....samozrejme spánok nehrozil...ale odprevadiť sme ich stihli "v hodine 12tej" 😀 ako sme ich odprevadili ....vchádzali sme do vchodu....sa taký spustil....že by sa domov asi nedostali 😀 😀 😀

pohodacka
6. júl 2012

@sliver jéééj,šikulka si,no len ja mám taký prblém,že piecť nič,,ale konzumovať tak to už áno..tiež mám nervy z toho tepla 😠 teraz pršalo,ale nejak ani nie je cítiť ☹

crazybabenka
autor
7. júl 2012

boli sme sa kupošiť 😀 😀 😀 😀 ja som total zhorená.....vďaka bohu za pantenol 😖

crazybabenka
autor
7. júl 2012

baby a ešte akú pikošku vám napíšem....plávame si v bazéne.....len oproti mne nejaký známy chlap....už som ho chcela " v duchu obviniť, že je to nejaký spolužiak z výšky" ....len keď mi muž hovorí....že čo po ňom čumím....tak mu hovorím.......že toho chlapa poznám....len mu neviem prísť na meno....a potom mi bliklo....bol to sám najobyčajnejší človek Matovič učil dcérku plávať 😀 😀 😀 😀