Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
Bože baby,my sme mali noc..už som myslela,že z okna vykočím 😀 ..des..revala jak tur do tretej,sopel -svieca až v ústach,len na ruky,keď mi zadriemala,tak som ju položila-reeeev,zase na ruky.Takto dokola-po paralene zaspala.Vstala o pól 9,nebolo ešte ani 11 a už spí zase.Keby som tak tušila čo jej bolo.Ale predpokladám ,že tie nešťastné očné zubyy 😠 ,lebo ráno jej už nič nebolo-akokeby nič.A detská dr hovorila,že zuby najviac bolia v noci,keď je dieťa v kľude.Inak netuším čo jej bolo.Ale už som mala riadne nervy 😀
@pohodacka - Soňa podobne, spala som asi tri hodiny a som už v koncoch... tretí den iba mrnčí a jeduje sa na všetko, niečo jej zoberiem tak spustí revy ako keby som ju zmlátila
a moj exceletný mm povie nič jej nedávaj neutíšuj ju nech si trucuje ale ja to už nemožem počúvať, tak jej strčím nejaku hračku alebo niečo čo má rada a on že bude prepišťaná, tak som včera nanho vyletela nech s nou skusi byť stále nie len hodinu denne tak tiež nebude mocť počuvať to jej mrnčanie a rev
asi si idem teraz poobede lahnuť s nou lebo sa zložím...
to čo tu zase porobili s tým forom, som z toho madar..........
Baby tak to musel padať minimálne nejaký meteorit, lebo čo Pauluš tiež v noci dorábala, katastrofa. Ani v postieľke ani v manželskej ani nosiť sa ani mliečko ani čajík, ja som nevedela čo už, tak muž hovorí, že daj ju do kočíka a idem ju voziť, ale vtedy ju akurát odpálilo, spala ak sa to dá nazvať spánkom s nami ale v jednom kuse sa metala
😀 akurát aj kamoška sa ma von pýtala na piesku že či nie je nejaký spln že jej dve maličké deti dovi dopo.... to čo bolo, všetky deti sa zbláznili či čo 😀
@pohodacka - aj ja som chcela že iba toto zbehnem urobiť ale som povedala nie a lahla som si, robota počká, tiež keby som vyšla z tej izby že idem urobiť iba toto tak by som potom zbadala ešte tamto a chytila by som hento a nedostala by som sa k nej... no v posteli som tiež ešte uvažovala, no povedala som si že ak nezaspím do 10min tak pojdem... ani neviem koľko mi to trvalo, stvrdla som v momente 😀
@sliver
@crazybabenka dúfam,že dnes to bude lepšie,lebo som dnes nervózna jak pes čo som nevyspatá.Už ju lámalo teraz,na silu som ju prebrala,lebo sa teraz vyspí a o osmej vstane,no to určite 😀
Tak u nás sa zaľahlo o siedmej,po neviem akom čase je večer ticho 😀 uvidíme kedy spustí prvé mrnčanie.
Tak baby lieky zabrali a malá má už na 99% čisté ústočká po "žabe" ani stopy 🙂 Sa tešííím. Inak dnes sa chcela silou mocou vážiť,tak som ju postavila na váhu a zistila som ,že zase schudla 😖
@pohodacka chudata obidve..........aj nas dokazu zuby boliet v noci myslim dospelych..........my stale chodime spat o 21h.....nevie skor zaspat aj ked je hotova
@sliver spala si?.......veru mam rada take reci........ja tiez nemozem pocuvat, ked place
@janemari a my budeme kedy chudnut
my sme tiez trosku mrncali,ale viac menej spala..........zradili sme Vas
ja chodím už tri mesiace cvičiť, skoro nič nejem, to sa čudujem že mám ešte mlieko, ale zo mna ani kilo dole, asi fakt schudnem až ked prestanem kojiť....
@buba78 - ja som včera kupila tu loptu 😉 lebo nemala ešte žiadnu veľkú a tá Macko Pu bola najkrajšia.... ešte tam mali aj také poháriky Makca Pu 😉
No čo baby?Ako dnešná noc?Ja už som ani nenerváčila,skôr som sa pobavila na tom mojom mm.Neluša samozrejme o pol 12 vyspatá keďže spala od 7.Sadla na postel,ruka na notebook,daj,daj lala,hovorím tichučko,musíš háhá..potom som zbadala,že jej tečie soplík,tak so vzala odsávačku,pusila melódiu,nech ju obalamutim a ona mi ju vytrhla z ruky,vstala z postele a jak na najväčšej discotéke -ruky hore a začala na tú mel´diu tancovať,vískala od radosti..už som vedela,že spať nebude.Potom začala obímať tata,pusinkovať,potom mňa,lebo chcela pustiť ten notebook,to ona vždy tak keď niečo chce,tak bude pusinkovať--tata jej hovorí,Nelka,takto nás lúbiš?A ukáž ako lúbiš vankúšik 😀 😀 😀 ona mala veľký strach o vankúšik.zliezla z postele,po tme,ani nevedela kde ide,stále daj daj..tata zase-nelka,povedz maminke,že ocko jej dá 200 € keď ti pôjde pustiť vedľa do izby televízorček 😀 ,reku,ok,ideme,aale to sme sa smiali..nechala som ho spať,išli sme vedľa,tam sa tri minúty hrala a potom začala dadaaa,dadaaa,tak en už kričal,tak poď za mnu teda..tak sme si ako šlahnutí sadli na postel,ja som samozrejme išla povyjedať chladničku o pol jednej v noci,pohrali sme sa a o pol tretej šli spať :D no rodinka úžasných 🙂
@buba78 dala som fotku malej-pozri tie brčk,neviem či je to dobre vidieť,je to fotené večer bleskom..
baby čo som dnes počula, ešte stále mi behá mráz po chrbte.....u nás teraz zomrela mladá mamička na otravu krvi lebo jej nevybrali všetku placentu....ostali jej tam nejaké zvyšky....že rok behala po doktoroch so strašnými bolesťami a nikto jej neveril....vraj si vymýšľa.....a pred dvomi týždňami upadla do kómy a teraz mala pohreb....ostalo po nej ročné dieťatko.....strašné ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
je to smutné ale stáva sa to ☹ ☹ ☹
mám kamarátku ktorej sa to tiež stalo našťastie s nie tak smutným koncom, ju tri mesiace po pôrode zachránili, teraz má dvojročného chlapca ale mala na mále, "sranda" je že lekárska správa z jej pôrodu aj z operácií po tých troch mesaicoch "záhadne" zmizli.... no keď sa prebrala po dvoch dňoch tak sa jeden doktor ktorý sa vrátil z dovolenky prekecol že môže byť rada že je nažive, že mala na mále... a keď zisťovala tak sa nič nedozvedela len že ju museli ešte dodatočne vyčistiť... no a samozrejme na ďalšie dieťatko môže zabudnúť 😒
ináč tu v MT v nemocnici... a to ževraj aká super nemocnica a ja zo ZA som tu chcela ísť rodiť a vlastne chodia tu aj kočky zo ZA lebo že je lepšia ako u nás....
@crazybabenka pane bože,strašnéééééé ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
Baby moje,viem,že sme to už riešili..ale dokedy budeme dávať ten vigantol??Mne dr povedala do 1,5 roka..vy?
@sliver pohariky kupila sestra,ale dik za info
@pohodacka ano pozrela som......fakt rovnake........boze mi sme toto mavali pred rokom,ked v noci bola vyspata a 3 hodiny nespala,ale nikdy sme neisli pozerat telku.....lezali sme po tme a cusali,ale zas uz je velka a vie co chce..........nezavidim Vam....to bolo pre nas hrozne obdobie do 10mesiacov.......rev kazdy vecer pred spanim pre brusko a 3 hodiny zas hore..........ano do 1,5 roka ak mas zimne dieta.........ja osm ho uz vysadila na jar,lebo bolo slnko a mala vtedy 16mesiacov
@janemari vy co zavodite?
@crazybabenka to snad nie je mozne v dnesnej dobe..........to cloveka vystrasi mat deti
veď ja to tiež nechápem.....rodil ma ten istý čo ju....bol absolútne precízny....sono aj pri odchode s pôrodnici....a aj po šestonedelí u môjho dokyho....meral sliznicu maternice ....všetko kontroloval.....ja si myslím....že pri nej nezlyhal len pôrodník....ale kopec ďalších doktorov
Aj ja rozmýšľam,že dokedy dávať vigantol,ale budúci týžden ideme na 15 mesačnú poradňu tak sa opýtam. Konečne sa ochladilo ale zase pršať nemuselo 😅 aj ked vody treba. Dnes sme mali "stretko" a malá samozrejme že neexistuje ,aby išla spať. A ked nezaspí doma,budem musieť ísť s ňou von,lebo bude potom mrzutá ako čert.
mne doktorka povedala, že do 1,5 roku....ale keď bolo takto slnečno tak netreba dávať stačí raz za týždeň

@buba78 áno áno,sledovali sme,kráááásne,aj bmbuľka aj maminka 🙂
Ja už lovím jesenné veci-už je na ceste tigríkový kbátik s legínkami a ešte jeden čierny so srdiečkami,to mi tu pomohla jedna zlatá ,veľmi oochotná maminka objednať z nextu.Ja tej stránke raz nerozumiem 😀 ,ale veci majú úžasné-