icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
18. júl 2012

@sliver o ten Máše som už počula....naša to zatiaľ nevidela......ale Timmyho sme objednávali až s Čiech.....ale slovenská pošta sa nezaprela a nie a nie balíček doraziť 😠 😠 😠
Pauluš tiež niekedy chytí poriadne nervy....ale vtedy si ju nevšímam....odídem do inej miestnosti...ako ľutujem vtedy susedov.....ale naučila by sa...že zúrením nerváčením a plačom si vydobije čo chce......takto za chvíľu za mnou príde....a už ma chytá za nohu....a mama hopa....a je po cirkuse

crazybabenka
autor
18. júl 2012

@sliver a ešte aj mám nervy na môjho muža...lebo on hneď jej všetko dá...len zamrnká alebo keď už naozaj nie je s ňou rady tak jej capnem po zadku......tak on hneď na ruky a ľutuje ju.....vtedy by som mu hlavu odtrhla......veď keby sme ju len čičíkali.....a robili všetko ako si zmyslí v tej malej hlavičke.....tak nám bude o chvíľu skákať po hlave.......teda aby sme sa zle nechápali.....Pauluš milujem viac ako svoj život.....a keby sa dalo tak aj za ňu dýcham.....rozmaznávam ju ....hýčkam.....ako každá mama.....ale všetko musí mať svoje hranice 😉

sliver
18. júl 2012

@crazybabenka - no ved to, aj ja moju milujem a láskam sa s nou ale ked si niečo vydupáva tak by som vraždila...
škoda že si tak daleko, hned by som ti dala Timmyho aj Mášu....

crazybabenka
autor
18. júl 2012

@sliver Timmy dnes dorazil....hádam jej 21 dielov bude stačiť 😀 ....a Mášu odlož.....hádam dorazíme do MT 😀 😀 😀 😀

sliver
18. júl 2012

takže Sonka konečne bez teploty, no zato ja nevládzem stáť na nohách a samozrejme s teplotou ☹

pohodacka
18. júl 2012

@sliver to je normálne..aj u nás sa jeduje keď niečo nedosiahne.Najnovšie má nervy vždy keď ide papať,lebo ona to musí jesť sama a nie ,aby som jej dávala ja.Celkom to zvláda-v rámci možnosti-ale tak špinavá je až za ušami,tak preto to najradšej robím sama.Dnes som inak dobre tipovala-francúzskych zemiakov sa napratlla viac než ja pomaly 😀
Buď rada,že niečo pozerá,u nás už moc ani Spievankovo nefičí tak ako voľakedy.Kde sú tie časy keď som si v kľude žehliila alebo varila,ona sedela,chrumkala chrumky,sledovala spievankovo a ani nemukla.Teraz vykrikuje nech dám hava a bobi a mamo-to je macko uško melódia 😀
Mamina mi dnes hovorí,bože obdivujem ťa,veď ona pol sekundy neobsedí 😀 😀

pohodacka
18. júl 2012

Baby čo je to ten Timy?Nejaká som mimo :D
@crazybabenka presne aj u nás.manželík ju mazná neskutočne..ešte skríkne na mňa,nekrič na ňu,nebi ju!!!!
Ten keby videl ako včera dostala,ta k asi dostanem aj ja..zásadne dostava len po riti,resp.po plienke.Takže myslím si,že až ta strašne to nebolí,len potrebuje z nervov ručať.V tej sekunde mám nervy,nepozerám sa na ňu,keď príde,poviem jej,cho´d preč,si zlá..ona sa na mňa hodí,zoberiem ju,drží ma okolo krku jak kliešť,bozkáva a je dobre.Ale vždy si neodpustím kázanie,že to nesmie robiť zle a tak.Minule dostala u našich,mamina nariekala s ňou a div neklačala na kolenách,že bože zober junaťahuje za tebou ruky,pozri ako plače.A ja reku a čo keď plačeNebudem teraz skákať..ako začala,tak aj prestane..ale samozrejme,že ju miluujeeeeeeeem najviac na svete...

buba78
18. júl 2012

@sliver urcite ju boli hrdielko...........neboj aj my sme si presli trucom....teraz uz chape,ked jej poviem musime to vratit ,nie je to nase...........dnes sme v DM boli vyberat cumel a ona hned PU a drzala v ruke ozaj macka PU plysoveho a riadne velkeho..........skoro mi oci vypadli..........keby stal apson do 5 eur a nie 10e,tak jej ho beriem,ale zas co jej kupim na narodky....zas pribudla nova vec na papieri.........je to uplne ine plysove ako to byva.....
@crazybabenka presne robi toto nasa..........sice place,ale ukludni s apo chvilke aj pri muzovi a mojej mamine
@pohodacka ja tiez uz teraz rozmyslam,ci to zvladne v skolke i ked bezi za detmi a mna si nevsima.....ale nechapem doma idem na WC a krici za minutu

buba78
18. júl 2012

@sliver aj ty si uz chora?......to mas z vycerpania........rychlo vyliec
@pohodacka presne ani nas nic nejako nebavi......som rada,ze nie som sama,ze jej capnem na zadok......ja jej hovorim,ze to nie je pekne a ze som z toho smutna..........pozera na mna a asi chape

buba78
18. júl 2012

dakujem za srdiecko...........nebudem tu od zajtra do nedele mozno pondelka......papapa baby

crazybabenka
autor
19. júl 2012

@pohodacka

https://www.youtube.com/watch?v=7AHvzskE6NQ

ale je to aj v češtine. 😉

moja svokra tak minule....boli sme u nich a Pauluš naschváľ hádzala veci na zem.....4x som jej povedala, že nono....to vie, že vtedy sa to nesmie robiť....ale svokor ju v tom podporoval ....tak dostala po riti.....a svokra hneď k nej a rev ako tur....a malá hneď na mňa taký úsmev....pozri baba ma ľutuje haha.....tak išla do kúta.....a svokra revala ako dážď.....hovorím....presne to ju treba učiť...ničiť veci....taká som bola nahnevaná

sliver
19. júl 2012

som zvedavá čo povie Nelinka na Timmyho 😉
mne sa veľmi páči a teda aj malej... jej sa páčia všetky zvieratká asi bude zverolekárka 😀 😀 čo dokáže s našim Bobom, naháňa ho pocelom dome, prídeme k mojim rodičom tak nerobíme nič iba chodíme pozerať zvieratká a ked v telke zbadá hocijaké zvieratko tak spozornie a škerí sa, niekedy ho ani ja nevidím a ona už "hahaha" a potom mi dojde, že ahá 😀 no úsmev od ucha k uchu pri každom zvieratku 😉 😉 😀 😀

crazybabenka
autor
19. júl 2012

@sliver my ešte frčíme na hubínkoch a pingu 😉 😉 😉 😉 😉

pohodacka
19. júl 2012

No tak naše dieťa asi momentálne nič netankuje,ale skôr z toho dôvodu,že mám nový ten priblblý notebbok,či mecbook či čo je -dotykový tablet a tam len ťukne hrá jej čo si sama pustí.Podľa obrázkov..ide mi to na nervy,zllatý môj starý notebook..

sliver
19. júl 2012

@crazybabenka - čo su hubínkovia?
no naša od malička fičí na "očku" 😀 😀 😀 lebo ja to mám stále pustené, teda pesničky su jej... ale teraz ked bola chorá a taká mrzutá tak som si povedala že jej idem popušťať nejaké rozprávky 😀

pohodacka
19. júl 2012

@sliver u nás tiež očko,hudba to je jej a tie tance...komédia 😀

crazybabenka
autor
19. júl 2012

@sliver hubínkovia sú také chlpaté príšerky....beží to na JIM JAM

janemari
19. júl 2012

Ahojte tak mi máme za sebou rušné dni a nakoľko malá má zase problém zo spaním,všetkého sa bojí,hlavne chlapov tak mám rušno.Boli sme na poradni od 10 mesiaca nenarástla ani mm čo sa mi nezdá a váha 11 050 takže za 3 mesiace pribrala 620g. A očkovanie ani sme nezaznamenali,že ju očkovali,žiadna zvýšená teplota,žiadna boľavá nôžka. A nepsedí pol minuty,neustále v pohybe a čo sa týka poslúchania tak to je nulové,akoby bola hluchá na obe uši. Najhoršie je že ide do extrémov,lezie kade tade,vyskakuje a jednoducho ju neudržím.A ked je unavená tak akoby naschvál robí krkolomné kusky a neraz to skončí pádom,alebo podobne.Ale nezaspí skôr ako sa úplne nevyčerpá a zaspáva asi tak že sedí a zrazu padne a spí,alebo lezie a v pol ceste zastane a je mrtva.

sliver
20. júl 2012

tak už aj Pingujeme 🙂))) dufam že jej 2,5hod bude stačiť 😀
dakujem Zuzka za typy

buba78
20. júl 2012

ja som uz 3den v praci....som viac unavena.....aspon vecer zaspim.....od vcera som na chate s malou....dnes ju strazi babka.....esteze mozem na net v praci.....rano som odisla,ked este spala.....vraj je v pohode......i ked 2krat na mna volala MAMI a babka nereagovala....juj uz sa tesim domov....este 2 tyzdne takto perno a potom ako predtym 5krat mesacne.......zas to pocasie nemuselo ist do takeho extremu zimy.......esteze su jej teplejsie veci z jari dobre.....nas prestala telka bavit a stale TATA-ist von este ked je aj v pyzame vecer a je tma......ozaj uz vie povedat papuce-je to srandovne zrazu z nicoho nic

crazybabenka
autor
20. júl 2012

@janemari aj Pauluš mala také obdobie.....že všade vyliezť a čím to bolo krkolomnejšie tím lepšie....do plaču mi bolo s nej.....potom raz spadla aj so stoličkou.....našťastie nie z vysoka a ani ju nejak neudrelo....len sa zľakla....a odvtedy mám pokoj
@buba78 aj my sme sa dnes naučili nové slovo.....auto 😀 doteraz to bolo len brm brm.....ale dnes už bolo auto brm brm 😀 😀 😀 😀

pohodacka
20. júl 2012

@crazybabenka jééj,,auto máme aj my,ale týždeň,ale ako podarene to povie auuto..brm brm sme nemali 🙂
@buba78 že papučeeeeee,bohováá 🙂

crazybabenka
autor
20. júl 2012

@sliver už aj my Mášujeme.....pozerala som na youtube čo to je...lebo mi aj kamoška hovorila, že malé jej na tom frčia.....ale našla som len v ruštine 😀

crazybabenka
autor
20. júl 2012

@pohodacka ale každý deň sa naučí niečo nové....zväčša somariny ako keď sa jej niečo páči povie bomba 😀 😀 😀 ale už je to parťáčka.....tak mi vie vysvetľovať tou svojou hatlapatlaninou.....keby som jej ešte rozumela 😀 😀 😀 😀

pohodacka
20. júl 2012

@crazybabenka naša má teraz keď prdne pud 😀 okrem iného 🙂

sliver
20. júl 2012

@crazybabenka - Máša je iba v ruštine, to je ruská rozprávka... božinku keby som vedela ako ti dodať všetky tie rozprávky... len ked moj sa bojí posielať poštou...

crazybabenka
autor
21. júl 2012

@pohodacka to aj naša 😀 ukáže na riťku a že pud pud 😀 😀 😀
@sliver viem viem.....veď už sa vyberiem do MT a spravíme stretko.....aj inej kamoške stále sľubujem, že už prídem.....tak musím niečo vymyslieť 😀 😀 😀 Máša je super....pozerali sme cez youtube.....až mi slzy tiekli.....akoby som našu videla 😀 😀 😀

sliver
21. júl 2012

@crazybabenka jojo tá Máša je neuveriteľná, ja som sa tiež šulala smiechom, už som s malou odpozerala 20 častí no iná šouuuuuu
a že prečo su malé takí beťári ked kukaju takéto beťárske rozprávku 🙂)) ako Timmy, Máša a Pingu, však to jeden beťár väčší ako druhý 🙂)))

crazybabenka
autor
21. júl 2012

@sliver ale tie hlášky čo má.....no fakt až mi slzy tečú keď to pozerám 😀 😀 😀 😀 😀

pohodacka
21. júl 2012

Zase som mimo..aká Máša? 😀 😀