icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

crazybabenka
autor
25. júl 2012

@zuzu100 možno bude trošku nervózny....trošku stúpne teplotka......držte sa 😉

pohodacka
25. júl 2012

@crazybabenka jééé,krááásne veci,tú fialovú baretku vieš objednať?Ja som to chcela cez jednu pani z MMB,aj som jej písala,že si objednávam k šedej veste šedú a ona mi už dva dni neodpisuje a to si pýta 7,95 € + poštu a tu je aha vyše 5 €.Aj vestičky budeme mať podobné,nám už sa šije šedá s ružovou mašľou,k nej štucne s ružovými mašľami..Strašne je to chutné,tak k tomu som dala tú baretku,ale zatiaľ sa neozvala.
Nextové veci riešim s jednou mminou z ČR,predala mi tigrový kabát,nevynosila jej to dcérka,od vtedy sme v kontakte a je ochottná mi objednávať.Dá sa inak aj tu nextdirect.com,len ja som z tojo jeleń,radšej to urobím cez ňu.Pomohla mi aj tu jedna mamina zase s gimboree či ako sa volá tá značka s objednaním takého čierneho kabátika s ružpvými mašľami.Bola strašne ochotná a milá.

pohodacka
25. júl 2012

@crazybabenka chcela som ti aj ja poslať linky ,ale kto vymyslel tento prihúkaný dotykový tablet,to bol fakt umelec..ani kopírovať,ani hov.no skúsim z mužovho..

sliver
25. júl 2012

@crazybabenka - Zuzi to si jej všetko nakupila?
iná parádička, normálne čumím..........

zuzu100
25. júl 2012

Mala by som dať preventivne Panadol alebo Nurofen? Alebo len vtedy, keď bude mať horučku?

sliver
25. júl 2012

@zuzu100 - prvýkrát som nedala nič a mala horúčku v noci a veselú noc 😒 .... druhý krát som už bola pripravená tak ked sa večer začala zvyšovať hned som dala...

pohodacka
25. júl 2012

@crazybabenka tak tento máme doma aaj s legínami

pohodacka
25. júl 2012
pohodacka
25. júl 2012

Bože,aké veľké foto,ostatné dám rdšej do albumu 😀 😀

crazybabenka
autor
25. júl 2012

@zuzu100 mne doktorka povedala....že jej mám dať preventívne keď bude nervóznejšia pol čípku

crazybabenka
autor
25. júl 2012

@sliver áno ....resp. objednala....cez jednu kamarátku ....vie to objednať za tie ceny čo sú na nete....a ešte mi to dá nejaké % dole....myslím, že 30% ale nie som si istá

crazybabenka
autor
25. júl 2012

@pohodacka ja som tiež od jednej panej chcela tú baretku....lebo som nevedela či ešte objednáva....spýtala sa ma tá predávajúca na číslo....a odvtedy sa neozvala

pohodacka
25. júl 2012

@crazybabenka už sa mi to viac krát stalo,že kontaktujem inzerenta a ani obraz ani zvuk.Nechápem,načo si vôbec dávajú inzeráty,keď nevedia ani bu alebo mu odpísať..milujem také inteligentky 😠

buba78
25. júl 2012

@pohodacka moja nie si sama...vzdy sa bojim,ze jej to nie je dobre.........ano niekde sa da vybrat,ale vacsinou nie......stlacam jej spicku ako diva,alebo sa jej snazim dat do paty prst..........inac meriam na meter,ked stoji.....esteze nam uz povie,ze boli noha

buba78
25. júl 2012

@crazybabenka zena ty chces,aby som tuto noc nespala z tych prekrasnych veciciek?

pohodacka
25. júl 2012

@buba78 ja som raz počúvala detského lekára,že musí mať vôľu 5-7 mm,to je vlastne ten prst za patou.Máme tenisky,ktoré má presne tak,že tam vrazím prst a vtedy je na tesn jej nožka,ale mne pripadá,že jej je to brutálne veľké,si niekto pomyslí,žepreboha,heento je čo za mati,to čo jej poobúvala??? 😀 😀

buba78
25. júl 2012

@pohodacka ja radsej kazdu sezonu o cislo vacsie,lebo na jar som sa oplachla........mala 21 nozku a kupila som sandale 21 po skusani a za mesiac male........juj ako som sa nasrala

crazybabenka
autor
26. júl 2012

@buba78 moja mne už muž zakázal pozerať tú stránku....lebo každý deň dopĺňajú novú kolekciu....a ja vždy nájdem niečo čo "musíme mať" 😀 😀 😀 😀 a to ešte nevybehla nová kolekcia v C&A a Nexte 😀 😀 😀 😀 a keď vidím tie všetky cartery čo sú tu....tak by sme mali jesennú róbu aj pre trojčatá 😀 😀 😀 😀 ale v auguste ideme na dovču....a v rámci toho ideme tradične na agrokomplex do NT.....tak vymetiem ešte obchodíky tam....tak sa krotím 😀 😀 😀 😀 😀
@buba78
@pohodacka ale ani skúšanie nemusí dopadnúť najlepšie....my sme s mm skúšali malej topánky asi hodinu....áno dobré sú.....na druhý deň sa jej asi noha scvrkla.....lebo sandálky boli zrazu o dobré 3cm väčšie.....tak sme dali neterke 😀 😀 😀 😀 😀

pohodacka
26. júl 2012

@crazybabenka Nitra je super,my nakupujeme len tam.Mlyny,centro..máš tam všetko pod jednou strechou a je pokoj..a to nehovorím o detskom centre čo je v OD Centro,naše dieťa je ešte len na eskalátore a už ktričí tam,tam,to sa už pýta tam,Tam keby ju dám a tri hodiny čítam noviny,tak je spokojná 😀
A kedy idete na dovču?Do toho Štúrova?Super,užite siiiiii.Nám sa to už kráti..dúfam,že nás neprekvapí nejaký atentátnik na letisku 😲

crazybabenka
autor
26. júl 2012

@pohodacka nie ideme do Podhajskej....páči sa nám tam....a malej robí dobre tá voda na ten ekzém.....musím si poklopať.....boli sme tam 2x s ňou....a líčka sú prakticky až na pár o trošku ružovších fliačikov čisté....čo sa s predchádzajúcim stavom nedá ani porovnať....mm zistil, že tam majú Lesy chatu....a ešte mu aj polovicu pobytu....teda pobytu celej rodiny preplatia....tak nebolo o čom 😀 😀 😀 😀

pohodacka
26. júl 2012

@crazybabenka tak paráda a kedy idete:

buba78
26. júl 2012

@crazybabenka super,ze mate taku moznost...veru treba vyuzit....len nech je pocasie

crazybabenka
autor
26. júl 2012

@pohodacka koncom augusta

petuska123
26. júl 2012

ahojte baby akosa mate?? my planujeme s mm na vikendovy pobyt dakde ist k vode myslite ze by som mohla zobrat aj maeho?alebo radsej ho nechat doma?

pohodacka
26. júl 2012

@crazybabenka jééé,kráásna mladá pani na fotke... 😉
@petuska123 a nekojíš keď ho chceš nechať doma?ja by som sa bez malej nepohla určite..aj teraz more riešime najmä kôli tomu nech má radosť ona a keď budem vidieť ako sa teší,viac mi nebude treba..ale tak je to na každom 🙂

any395
27. júl 2012

ŽILINA 17.8.12 - VŠETKO O PORODE - so samostatnou licencovanou pôrodnou asistentkou
www.facebook.com/events/505028406189786/

sliver
27. júl 2012

@crazybabenka - fešanda 😉

@petuska123 - ja by som malu na víkendový pobyt nenechávala doma... prvýkrát som bola bez nej ked mala dva mesiace a to iba na dve hodky ma muž vytiahol na pivko aby som vypla... však ho zoberte so sebou... Sonka chodí tiež všade s nami 😀 len škoda že sa nám nevojde na motorku ale to už tatínko tiež rieši a vymýšla sajdku aby sa s nami vozila aj ona 😀

crazybabenka
autor
27. júl 2012

@petuska123 ja by som určite brala malú....ja by som bez nej nevydržala.....svokra sa nám smeje....že malú vláčime všade so sebou ako mača

pohodacka
27. júl 2012

Tiež ju vláčime jak mača..všade 😀 😀 o to ide..už ani nie tak o nás,ale o jej pocit spokojnosti a šťastia 😉

buba78
27. júl 2012

@crazybabenka veru fesanda
@petuska123 myslim si,ze je dost maly ,aby isiel na cely den von na slnko.....tieto male deti si nevedia regulovat teplotu.....hrozi prehriatie a dehydratacia....ved jeden rok vydrzite bez uzivania si leta....my sme sa malej prisposobovali od narodenia....v takych horucavach som ju nevlacila po vonku...tiez ju bravame vsade....opytaj sa doktorky a uvidis co Ti povie..byt na tvojom mieste nebudem ho trapit takym teplom ako ma byt tuto sobotu....tie 34st tepla boli pre mna aj moju malu hrozne a to ma uz skoro dva roky...chodili sme rano a az vecer von