Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka jééé,krááásne veci,tú fialovú baretku vieš objednať?Ja som to chcela cez jednu pani z MMB,aj som jej písala,že si objednávam k šedej veste šedú a ona mi už dva dni neodpisuje a to si pýta 7,95 € + poštu a tu je aha vyše 5 €.Aj vestičky budeme mať podobné,nám už sa šije šedá s ružovou mašľou,k nej štucne s ružovými mašľami..Strašne je to chutné,tak k tomu som dala tú baretku,ale zatiaľ sa neozvala.
Nextové veci riešim s jednou mminou z ČR,predala mi tigrový kabát,nevynosila jej to dcérka,od vtedy sme v kontakte a je ochottná mi objednávať.Dá sa inak aj tu nextdirect.com,len ja som z tojo jeleń,radšej to urobím cez ňu.Pomohla mi aj tu jedna mamina zase s gimboree či ako sa volá tá značka s objednaním takého čierneho kabátika s ružpvými mašľami.Bola strašne ochotná a milá.
@crazybabenka chcela som ti aj ja poslať linky ,ale kto vymyslel tento prihúkaný dotykový tablet,to bol fakt umelec..ani kopírovať,ani hov.no skúsim z mužovho..
@crazybabenka - Zuzi to si jej všetko nakupila?
iná parádička, normálne čumím..........
Mala by som dať preventivne Panadol alebo Nurofen? Alebo len vtedy, keď bude mať horučku?
@crazybabenka tak tento máme doma aaj s legínami
Bože,aké veľké foto,ostatné dám rdšej do albumu 😀 😀
@zuzu100 mne doktorka povedala....že jej mám dať preventívne keď bude nervóznejšia pol čípku
@sliver áno ....resp. objednala....cez jednu kamarátku ....vie to objednať za tie ceny čo sú na nete....a ešte mi to dá nejaké % dole....myslím, že 30% ale nie som si istá
@pohodacka ja som tiež od jednej panej chcela tú baretku....lebo som nevedela či ešte objednáva....spýtala sa ma tá predávajúca na číslo....a odvtedy sa neozvala
@crazybabenka už sa mi to viac krát stalo,že kontaktujem inzerenta a ani obraz ani zvuk.Nechápem,načo si vôbec dávajú inzeráty,keď nevedia ani bu alebo mu odpísať..milujem také inteligentky 😠
@crazybabenka zena ty chces,aby som tuto noc nespala z tych prekrasnych veciciek?
@buba78 ja som raz počúvala detského lekára,že musí mať vôľu 5-7 mm,to je vlastne ten prst za patou.Máme tenisky,ktoré má presne tak,že tam vrazím prst a vtedy je na tesn jej nožka,ale mne pripadá,že jej je to brutálne veľké,si niekto pomyslí,žepreboha,heento je čo za mati,to čo jej poobúvala??? 😀 😀
@buba78 moja mne už muž zakázal pozerať tú stránku....lebo každý deň dopĺňajú novú kolekciu....a ja vždy nájdem niečo čo "musíme mať" 😀 😀 😀 😀 a to ešte nevybehla nová kolekcia v C&A a Nexte 😀 😀 😀 😀 a keď vidím tie všetky cartery čo sú tu....tak by sme mali jesennú róbu aj pre trojčatá 😀 😀 😀 😀 ale v auguste ideme na dovču....a v rámci toho ideme tradične na agrokomplex do NT.....tak vymetiem ešte obchodíky tam....tak sa krotím 😀 😀 😀 😀 😀
@buba78
@pohodacka ale ani skúšanie nemusí dopadnúť najlepšie....my sme s mm skúšali malej topánky asi hodinu....áno dobré sú.....na druhý deň sa jej asi noha scvrkla.....lebo sandálky boli zrazu o dobré 3cm väčšie.....tak sme dali neterke 😀 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka Nitra je super,my nakupujeme len tam.Mlyny,centro..máš tam všetko pod jednou strechou a je pokoj..a to nehovorím o detskom centre čo je v OD Centro,naše dieťa je ešte len na eskalátore a už ktričí tam,tam,to sa už pýta tam,Tam keby ju dám a tri hodiny čítam noviny,tak je spokojná 😀
A kedy idete na dovču?Do toho Štúrova?Super,užite siiiiii.Nám sa to už kráti..dúfam,že nás neprekvapí nejaký atentátnik na letisku 😲
@pohodacka nie ideme do Podhajskej....páči sa nám tam....a malej robí dobre tá voda na ten ekzém.....musím si poklopať.....boli sme tam 2x s ňou....a líčka sú prakticky až na pár o trošku ružovších fliačikov čisté....čo sa s predchádzajúcim stavom nedá ani porovnať....mm zistil, že tam majú Lesy chatu....a ešte mu aj polovicu pobytu....teda pobytu celej rodiny preplatia....tak nebolo o čom 😀 😀 😀 😀
@crazybabenka tak paráda a kedy idete:
@crazybabenka super,ze mate taku moznost...veru treba vyuzit....len nech je pocasie
@pohodacka koncom augusta
ahojte baby akosa mate?? my planujeme s mm na vikendovy pobyt dakde ist k vode myslite ze by som mohla zobrat aj maeho?alebo radsej ho nechat doma?
@crazybabenka jééé,kráásna mladá pani na fotke... 😉
@petuska123 a nekojíš keď ho chceš nechať doma?ja by som sa bez malej nepohla určite..aj teraz more riešime najmä kôli tomu nech má radosť ona a keď budem vidieť ako sa teší,viac mi nebude treba..ale tak je to na každom 🙂
ŽILINA 17.8.12 - VŠETKO O PORODE - so samostatnou licencovanou pôrodnou asistentkou
www.facebook.com/events/505028406189786/
@crazybabenka - fešanda 😉
@petuska123 - ja by som malu na víkendový pobyt nenechávala doma... prvýkrát som bola bez nej ked mala dva mesiace a to iba na dve hodky ma muž vytiahol na pivko aby som vypla... však ho zoberte so sebou... Sonka chodí tiež všade s nami 😀 len škoda že sa nám nevojde na motorku ale to už tatínko tiež rieši a vymýšla sajdku aby sa s nami vozila aj ona 😀
@petuska123 ja by som určite brala malú....ja by som bez nej nevydržala.....svokra sa nám smeje....že malú vláčime všade so sebou ako mača
Tiež ju vláčime jak mača..všade 😀 😀 o to ide..už ani nie tak o nás,ale o jej pocit spokojnosti a šťastia 😉
@crazybabenka veru fesanda
@petuska123 myslim si,ze je dost maly ,aby isiel na cely den von na slnko.....tieto male deti si nevedia regulovat teplotu.....hrozi prehriatie a dehydratacia....ved jeden rok vydrzite bez uzivania si leta....my sme sa malej prisposobovali od narodenia....v takych horucavach som ju nevlacila po vonku...tiez ju bravame vsade....opytaj sa doktorky a uvidis co Ti povie..byt na tvojom mieste nebudem ho trapit takym teplom ako ma byt tuto sobotu....tie 34st tepla boli pre mna aj moju malu hrozne a to ma uz skoro dva roky...chodili sme rano a az vecer von

@zuzu100 možno bude trošku nervózny....trošku stúpne teplotka......držte sa 😉