Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@crazybabenka to tak presne býva,ked aj beháš po úradoch,bankáh..ked ony niečo potrebujú-nahovárajú ťa,tak hrr hrr za minutku hotové,máš problém ty...hmmm ako to len (ne)poriešiť 😠
Baby neviete kontakt telku....normálne túto moju chladničkovú anabázu normálne zverejním.....normálne toto je hotové Kocúrkovo....to čo mi povedali na obed už nie je pravda.....celý náš prípad prídu so servisným technikom do 3 mesiacov prešetriť.....a ak uznajú chladničku neopraviteľnou.....tak nám vrátia poistné.........škodu mám vyše 600e a ony mi chcú poslať 65e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Celý deň obvolávam servisi.....nikto to nechce prísť opraviť....a ony mi teraz toto povedia!!!!!!!!!!!!!!
@pohodacka - bože to bolo dnes peklo....................
tej mojej svokre už asi jeb.. dnes mi vypisovala sms nech zmažem tie fotky kde je ona lebo že je tam hnus.... tak ja tri dni vyberám čo neviem aké fotky dať, stále si hovorím že ked nedám tak ma zabije že som nedala, dala som a som zase najhoršia... na potvoru mi stále vypisovala sms nech ich zmažem a ja v meste so segrou (musela som segru zavolať na dva dni lebo som potrebovala niekoho k sebe nie len malu...) tak ked sme išli zo ZA už volala mm asi 5krát, kričali na seba do telefonu že to nebolo naschvál a neviem čo.... nechce mi povedať... je uplne na ervy, dal si dva poháriky, chodí iba fajčiť a sedí na WCku že ho bolí brucho z nervov....
aj ja mávam také stavy že myslím na to ked sme boli sami, že sme išli tam a tam, dali si pivko, cigu a veget... a nehovoriac o sexe, ten s dieťaťom skapal ☹
@crazybabenka - to je sila
skús na nete číslo na lampáren
@sliver kašli na to moja.....svokry sú história sama o sebe 😒
@sliver no tak to je na nervy ...........esteze sa moji rodicia s nou rozpravaju normalne
@crazybabenka to je sila.....ako keby si vedela,ze sa presne vtedy pokazi..........to sa da zmestit taky nakup do mrazaku?
@crazybabenka to co im hrabe?.to je sila........aspon viem......nedat sa navyse poistit.......svine
@sliver moja ty mas teda riadnu krizu.........esteze ta moja mi da pokoj......nie si sama co vsetko zmizne narodenim dietata......inac chudak aj on,ked ma taku kravu mamu a robi medzi Vami rozbroje...esteze ste odisli byvat do ineho mesta
@sliver sila..to čo má 18,že jej záleží na tom,aby bola na FB krásna?Hlavne,že je pri vnučke,o to išlo na tých fotkách,že sa robí radosť Sonke keďže mala rôčik..ách jaj,najlepšie keď sa starajú svokruše do mladých,a potom to len zlobu robí.Bože ja musím fakt sto krát zaklopať,že ja môžem byť šťastná akú mám svokru.Ja idem za nimi dokonca dobrovolne-idú na záhradu,zavolám,berte nás a ide sa.Neboj,nežije s vami,na chleba ti nedáva,tak nech vás ani nerieši..žiješ si svoj žiivot ,si tu pre malú,pre muža.len máš blbé obdobie..drž sa..veĺa síl..neboj,na dovolenke vypnete,oddýchnete si a bude všetko super.So sexom mi niečo hovor,raz za uhorský rok 😀
@crazybabenka napíš na tvnoviny.sk alebo somreporter.sk mylím,že tak sú tie stránky,ony prídu natočiť dokrútku do tv novín,ani by ťa nedali na kameru ak by si nechcela.najvyšší čas s nimi zatočiť!!Neboj sa,ako by sa ľady pohli veľmi rýchlo.Špiny,nahovoriť vedia človeka na všetko a keď príde problém,čušia ako voš pod chrastou. 😠
@buba78 dá....lebo sme kupovali jeleninu....teľacinu Pauluš.....kuracinku z voľného chovu.....mm je zaťažený na kvalitné syry.....atď....konečne bola chladnička a mraznička plná podľa mojich predstáv.....a teraz to môžem dať do koša 😠
dakujem kočky
už to celkom prežívam, ved viem čo je zač, tak ma nešokne ako by chcela, ked sa to stalo prvýkrát (ten jej výstup) tak to som bola v šoku a to som bolav 7.mes. a revala sa ako blázon a potom som sa bála či som malej neublížili....
neriešim ju už... len nech sa to utrasie medzi mnou a mm, na tom jedinom mi záleží...
len kočky čo to bude ked bude ešte staršia? však sa zbláznime, ved človek je sprostejší a sprostejší ako je starší.... božinku....
@crazybabenka - isto niekde napíš alebo zavolaj! my sme sa na to nedali ani raz (asi 5krát nás nahovárali) a ako dobre....
@sliver neboj,bude t dobré,držím veľmi palce,aby sa to s drahým urovnalo!!!
@crazybabenka no čo,ako si to nakoniec porešila?
@pohodacka akurát odišiel opravár.....odišli kompresory.....oprava 500e....zajtra idem zase volať do poisťovne....či to opravovať....alebo nie
@crazybabenka pekne..ved to je na novú chladničku 😖 aj ste sa niekde sťažovali?
@pohodacka no tak si asi jedina z nas co ma dobru svokru...........moja 8 mesiacov malu nevidela.........keby som nebola v nemocnici ani ju neuvidi,kedze ma prisla pozriet s kvetom do nemocnice,lenze som tam uz nebola,tak prisla domov a malej nedoniesla ani blbu presnidavku...........viem,ze pocita kazde euro,ale niekedy nechapem preco ide tam,ked na to nema.........tak pozdrav svokru a vaz si ju
@crazybabenka to fakt do kosa?........hrozne
@sliver veru clovek osprostie na starobu...neboj budeme raz aj my
@buba78 vajíčka syry jogurty a všetko rýchlokazivé tam skončilo....mäso sa zmestilo svokre do mrazáku....takže to je zachránené
@janemari - jojo už nebude ani na jednej... ale vieš keby som ju vobec nedala zle by bolo, dala som aj tak bolo zle... kašlem už nato, nejdem si kaziť život kvoli trapnym fotkám... vd v živote ide o viac ako o fotky
ty sa nepodelíš s tým čo sa deje? ja len čítam na FB tvoje komenty a vobec nechápem...
ahojte baby my mame problem z bolestami bruskami ☹ reve skoro celi den nespi a len sa spuca
@petuska123 týmto sme si prešli asi všetky,je to viac menej normálne u bábätiek.Masíruj bruško,cvič nožičkami a na vykakanie sa nám osvedčila najviac rektálna rúrka.Držím palce!
@petuska123 - jojo je to trápenie, aj moja plakala stále vkuse, do tretieho mesiaca, potom ako keby uťalo... ono sa vyvíja bruško a trávenie, zvyká si na mliečko, treba dávať velikánsky pozor čo papáš, ja som dávala vždy pred kojením kvapky Babycalm a utíšilo ju to trošku a zaspinkala, no ked sa zobudila bolo to tu zase 😀
ja si doteraz opakujem vkuse že ona mi nemá ako povedať že jej niečo je iba plačom, ešte aj teraz ked plače tak si hovorím: čo mi hovoríš? nemožeš sa vykakať alebo ťa bruško bolí alebo zub alebo čo.... ten plač proste patrí k tomu, je to ich reč, ako ked my sa rozprávame tak oni plačú....
ak chceš skus ten babycalm 😉 sú to iba prírodné bylinky na ukludnenie trávenia
Aj my sme si tým prešli,ale nakoľko sme neboli kojený tak som prešla na to,že jej nerobí dobre klasická voda z vodovodu a tak som začala kupovať dojčenské a bolo po problémy,doktorka odporučila dávať aj kvapky espumisan,alebo porbiotika. A asi najviac sa nám osvedčilo ked bolelo bruško nosiť malú dole bruškom na ruke tzv.lietadielko to sa vždy upokojila.Ale samozrejme masáže,dávaj Pupíka fel, cvičenie nožičky,ručičky. Treba skúšať čo zaberie 😉
táááák už mám chladničku.....oprava 200e....fasa....no nech mi teraz tí blbci povedia, že to nepreplatia....tak budem vraždiť :(
@petuska123 presne to čo ti baby napísali zaberalo aj u nás.....alebo dávať "vyprdkať" na bruško
@petuska123 u nás zááázračne pomohli probotiká INFANT DOPHILLUS!!
@petuska123 ako píše sliver,po 3 mesiacoch ako keby uťal...ono to aj má názov trojmesačná kolika..tak len veľa trpezlivosti 😉

@buba78 ja som sa rozhosla idem tiez dat zaockovat