icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

sliver
7. aug 2012

@buba78 - ako podľa mňa sa hrať budu spolu až tak v 3.rokoch 😀 teda tak uplne samé že si budu niečo skladať a tak... ale boli zlaté spolu a tiež je to asi o zvyku, ved spolu riadne ani nebývaju, časom sa isto rpehraju a my si vklude vychutnáme kávičku len su ešte maličké a treba na ne dávať pozor......

pohodacka
8. aug 2012

Tak čaute kámošky moje🙂 na rýchlo vás zdravíííím z bulharského apartmánu 🙂
Zuzik,počasie nie 28,Včera 38,dnes hlásia 37,kúpali sme sa do 18.00,čo bol hic.Nelka zvládla let super,najprv spala,potom sledovala cestu.Večer to rozbalila na detskej disskotéke 😀 😀 Spala lepšie ako doma,asi z únavy,stále spí,ja sa normálne nudím bez môjho rietuálneho upratania,tak sedím a pijem kávu 😀
Tak bežím,dieťa sa zobudí a bežíme na raňajky,papa,držte sa zatiallll...

sliver
8. aug 2012

@pohodacka -ahooooooooooj
neboj to ochladenie príde 😉 😉
juj že len tak sedím a pijem kávu... iný veget, super, len tak dalej a užívaj si to 😉
isto z unavy spala lepšie, moja dnes tiež spala lepšie lebo sa ochladilo a tiež som ju unavovala včera 😀

sliver
8. aug 2012

Sonka mala dnes očkovanie v jednom roku, no to je hrozné, spať poobede nechcela, až som s nou musela ísť von a kočík nesklamal... zobudila sa s revom a samo že už má teplotu, no to bude večer a noc.... sa teším a to som nanervy už teraz... neznášam očkovania!!!!

crazybabenka
autor
8. aug 2012

jáj baby....mali sme dnes úraz.....malú som v obývačke vyzliekla do plienky a utekala do vane .....a stupila na drevenú kozičku čo má na hranie....a na rohoch si prerezala celú nožičku.....na šitie to našťastie nie je....ale stupiť na ňu nehrozí ☹ ☹ ☹

sliver
8. aug 2012

@crazybabenka chudatenko 😒 😒 😒
nech sa jej to čo najskor zahojí!

janemari
8. aug 2012

@crazybabenka o úrazoch radšej ani nehovor,teraz ich asi bude požehnane. Pauluš žeáme rychlé preliečenie a nabudúce si snád dá väčší pozor 😔

sliver
9. aug 2012

jojo urazy patria k tomu...
Sonka dnes prišla nato že dole kopcom sa beží akosi rýchlejšie ako normálne, no samozrejme že to skončilo s odretou bradou 😀

janemari
9. aug 2012

Babenky chcem sa vás opýtať,kedy vám začali princezničky rozprávať,resp. aspon jedno dve slová začali používať 😅

crazybabenka
autor
10. aug 2012

@janemari vieš čo....mesiac a pol....resp. dva s5.....už všetko opakuje....samozrejme komolí.......ale snaží sa 😀 😀 😀

janemari
10. aug 2012

@crazybabenka vdaka za odpoved 🙂

loriana
10. aug 2012

Dievčatá, viete mi poradiť, mala by som každým dňom rodiť, bojím sa ale, či je v poriadku to, že malý mi prespí celý deň aj od polnoci do večera do cca šiestej a potom začne buntošiť a kopať tak, že sa bojím, že mu tam nie je dobre, potom zase o polnoci zaspí, je to normálne?

sliver
10. aug 2012

@loriana - budeš mať spachtoška, ja som mala to isté, dokonca som dvakrát vystrašene utekala do nemocnice že ju necítim lebo sa dlho nič nedialo, tam ma zapojili a povedali, že spí....
ale bol to stres, strašný....

crazybabenka
autor
10. aug 2012

@loriana aj ja som mala malú tak v brušku.....ku koncu mi išla bok vykopnúť a keď spinkala....tak som mohla aj na vojenskú prehliadku ísť a nič ju nezobudilo.....a teraz je ju problém uspať 😀 😀 😀 😀

sliver
10. aug 2012

@crazybabenka @janemari @buba78
kočky ked vám začali dievčatá chodiť aké topánočky ste im dávali doma na nožičky?
neviem čo mám robiť, Sonka chodí peknučko od začiatku a to chodí doma naboso a vonku nosí protetiku, len ma vystrašila jedna kamoška že by aj doma mala nosiť protetiku lebo jej synovec chodil doma naboso po plavačke a ževraj je to tvrde pre deti a pokryvili sa mu nožičky...

crazybabenka
autor
11. aug 2012

@sliver no neviem.....mne ortopéd povedal, že je najlepšie chodiť naboso....ja jej striedam.....naboso a papučky rak

sliver
11. aug 2012

@crazybabenka - včera som donoci sedela na nete a študovala čo s tým... a je to 50/50
niekde tvrdia že obut a niekde že boso.... a najlepšie na tom je že to aj ortopedi tvrdia, niektorí tak niektorí inak... Sonka má predpoklad na ploché nohy, lebo ona je celý ale celý tato (zatial úplne vo všetkom) a on má ploche nohy takže na to má vrodený predpoklad... tak ked ich bude mať tak bude... len tej kamoške sa nožičky pokryvili aj s klbikmi niečo lebo že to je záťaž na nožičky... ale potom čo osm si prečítala 50% názorov na boso tak sa už tak nestresujem... čo sa má stať sa stane...

crazybabenka
autor
11. aug 2012

@sliver vieš čo....ja som pozerala aj asi mesiac dozadu čo býva na STV2 medicína.....a tiež tam boli ortopédky....a hovorili, že naboso.....že aj naši predkovia nemali žiadne ortopedické topánky....vložky a podobné pomôcky....a klenba sa im vyvinula.....ale tiež si myslím 100 ľudí 102 názorov 😉 ja preto striedam.....ale Palka najradšej naboso behá

buba78
12. aug 2012

@sliver to najhorsie uz mate za sebou..........v 15 mesiacoch do ramena je malina......boze aj vy uz mate uraz.........mne tiez jedna rehabilitacna povedala na boso,ale na doma ma papuce Rak
@crazybabenka chuda........zle sa rychlo stane...........my sme dnes prili domov po 5 dnoch
@janemari ja ani neviem kedy povedala normalne slovo.........ale bolo to este pred dovrsenim roka..........ale teraz opakuje ako papagaj........Ticho je tiko......musim davat pozor co poviem

crazybabenka
autor
14. aug 2012

no babule čo nové.....my sme boli včera kúpiť "posledný kus nábytku" už len vydržať mesiac kým príde majster....a už neprerábam ....nesťahujem sa....už len bývam 😀

sliver
14. aug 2012

ja začínam plánovať dovču 😉 v piatok idemeeee
a popritom robíme detsku izbu 😉
a akosi nič nestíham... božinku kedy budem mať čas na všetko čo by som chcela?
ale dnes ráno som mala po dlheeeej dobe krásne raňajky, vstala som s mm o 6,30 a Sonka ešte spala do ôsmej, som si vklude dala raňajky s mm, on potom išiel do práce a ja som si vklude dopila kafíčko, to sa nestalo už rok pri tom mojom ranostaji, no stále sa jej mení režim na ten jeden spánok tak aj rána su iné...

crazybabenka
autor
14. aug 2012

@sliver my si ešte na dovču týždeň a niečo počkáme....potom doprerábame a od septembra nepohnem ani prstom....len potom na vianoce budem piecť 😀 😀 😀 😀

sliver
14. aug 2012

@crazybabenka - božinku ty už myslíš na vianoce 😀 to mne sa ešte ani len nesníva...
juj ale sa teším na dovču, veľmi preveľmi, neviem sa dočkať, odratávam dni 😀
no dnes musíme ešte omalovať 😀

crazybabenka
autor
14. aug 2012

@sliver nie to len oznamujem, do vianoc nebudem robiť nič 😀 😀 😀

sliver
14. aug 2012

@crazybabenka - počkaj pripomeniem ti to v novembri 😀

crazybabenka
autor
14. aug 2012

@sliver môžeš som pevne rozhodnutá 😀

pohodacka
15. aug 2012

Tak baby ahojteeeeeee,hlasim navrat z krasnej dovolenky.Az na cetu domov,horsiu som nezazila ☹
Vracala som tak ,ze uz som myslela,ze vzplujem crevaaaa.Strasne,nevladla som stat na nohach,triaska,slabost..mm zlaty vsetko urobil,nakupilvzbalil,prat pripravil.Vecer kupal malu,ja som zatial isla s nasimi na pohotovost.Podrazdeny zlcnik,dalimi injekciu a v moci krv,bielkoviny,hnis,aceton z dehzdrovania.Takze bezim naspat na vysetrenia preco taky zly moc.Potom si vas precitam.Dovca inak supeeer,neskor dam fotkz,nestiham nic 😠

sliver
15. aug 2012

@pohodacka - chuda, nezávidím ti... držím palce nech si čo najskor OK, možno len nejaká viroza a verím tomu že čo najskor budeš fit a užiješ si koniec leta 😉 😉 😉

pohodacka
15. aug 2012

@sliver dakujem pekne..viroza nastastie nie,mala bz to vraj automaticky mala,aj mm.Ze podrazdeny zlcnik.Proste som bola pazrava,mali sme all inclusive,tak som doslova zrala jak kebz som nikdz jedlo nevidela.Za kazdym jedlom tanier zakuskov,stale som jedla proste.zaludok to nezvladol.Dnes mi je lepsie,aj ked to este nie je ono.Ale so vcerajskom sa t porovnat neda.To som myslela,ze umieram asi.Ideme k tej dr s mocom.Ale Tebe sa to uz krati,uzite siiiiiiiiiiii hlavne v zdraviiiiiii,nasa more milovala,vsetkz deti sa bali vln a ona viskala od radosti ..>|

crazybabenka
autor
15. aug 2012

@pohodacka no teda...takýto záver dovolenky? nech si rýchlo fit