Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@sliver ja môžem hocikedy.....tento víkend ideme pozrieť starkovcov....ale potom môžem
na fotke malá sedí na dedovi 😀 a dedo "montuje" kartón....aby nám majstri nezničili podlahu
@pohodacka len začínam veriť, že nedoupratujem nikdy 😅
@crazybabenka - jáááj 😉
doupratuješ neboj... na vianoce sa nám budeš škeriť ako my budeme všetko upratovať a ty budeš mať poriadok v celom byte...
@sliver moja len aby 😀 😀
@crazybabenka to tento rok nepridem?.........co tolko upratujes
@buba78 prídeš prídeš......však sme dohodnuté.....už len termín dohodnúť 😀 😀 😀
aj ja chceeeeem prísť, Lubka beriem ťa do auta a idemeeeeee
@sliver coooooooooooo....vazne?.........len ci by to Zuzka prezila.......tolko deti naraz
@crazybabenka ved napis,ze potrebujes pomoct doupratovat
@crazybabenka super...........uz vyloz nohy........my mame od rana teploty do 38,2...nic na nej nevidim....snad nepride angina...dufam,ze je to nejaky zub i ked pri ziadnom sme nemali nikdy horucky
@buba78 no teda...hádam teplota prešla
@buba78 - ako Oli?
ja hlásim návrat od rodičov, no zajtra idem zase 🙂 priviezli im drevo tak mm berie dovolenku a ideme makať 😀
ináč v piatok ráno som sa zobudila a pokazila sa nám chladnička v noci, dovi dopo.... nervy som mala celý víkend, dnes sme kúpili novu a už ju máme doma....
@crazybabenka - ahojky, viem že tvoja princezná má kuchunku, ja plánujem kúpiť na vianoce a tak som dnes len náhodou zabludila a začala kukať... čo mi odporúčiš? neviem či jej mám kupiť takúto drahšiu http://www.najlacnejsiehracky.sk/index.php/kuch... alebo len obyč. a že sa aj s tou vyhrá... http://www.najlacnejsiehracky.sk/index.php/kuch...
neviem aké mám mať kriteria, lebo stále len varí a hrá sa so všetkým riadom čo máme doma, pomáha mi, najradšej by všetko sama miešala a neviem čo ešte... sme boli u našich tak sa len v kuchyni hrala s hrncami a cestovinami, miešala a prekladala z jedného do druhého... čo mi poradíš???
ďakujem
@sliver podľa mňa tá lacnejšia stačí.....my máme takú čo aj vydáva zvuky....malú najviac bavia tie
@crazybabenka - kde si kupila a za koľko? vieš mi dať link a ukázať aku máte?
@sliver zlatko my sme ju nekupovali....dostali resp. vybrali sme si ju "za body" na Slovnaftke.....obzrela som ti ju celú ale nie je tam ani výrobca a ani značka
kočeny tip na vianočný darček pre starých rodičov....
teda ja idem dať robiť starým rodičom a možno aj drahému do roboty....
http://www.babyzlava.sk/team.php?id=181
@sliver ja tiež zvažujem tú kuchynku..u nás sa tiež velice varí,aj utierku,jedlo,hocičo poschováva do hrnca,zavrie ho a ja keď idem variť všeličo ponachádzam🙂
Mne nna FB chodia také všelijakémyslím,že najlacnejšie hračky sú to,sú tam aj kuchynky..okolo 14 €.
Ten darček ,super nápad!!!!To je ale najvyšší čas dať robiť,či?
@pohodacka - tie linky čo som tu poslala su z najlacnejšie hračky 😉
no u nás je varenie tiež top najlepšia vec na svete 😉 a ukladanie kadečoho do kadečoho... minule išiel mm vrátiť fľaše do obchodu a vyberá z tašky a tam našiel aj zavaraninové a kadečo a ja že no to tam podávala Sonka 😀
ja som akurát dnes začala vyberať foto, dá sa to síce objednať do novembra ale nerada si to nechám na poslednu chvílu lebo tam ide až 54 fotiek, koľko je týždňov... mala som čo robiť... a bohvie čo bude neskor, nebudem stíhať alebo oni budu mať veľa roboty pred vianocami tak aby som to mala 😀
@sliver no,až teraz som si pozrela tie linky..možno by také niečo mali aj v Ikei..no len jednú obavu mám..že aby ju nebavilo len to naozajstné..ako aj notebook miluj,tennto dotkový si vie sama púšťať pesničky ,už ich rozoznáva podľa obrázkov...a detský notebook je hodený nový v skrini,tak isto detský vysávač,nezájem,len dspalý,aby aj kuchynka nebola len ďalšia hračka čo len "zavadzia" 😀
@crazybabenka
@sliver
@pohodacka cely vikend teploty do 39,2...........pohotovost som nechcela...nemaju tam vysetrenie krvi z prsta ci su potrebne antibiotika.....v noci este 39 a od rana len 37,5...ale isla som teda k doktorke......mame virusovu anginu....takze antibiotika nie.......k veceru som ju vozila v kociku pri dome,lebo sme uz saleli
A NAJLEPSI BOMBONIK DNESNEHO DNA
hanbim sa to tu aj napisat......prisli sme od Dr po 2 hodinach...zamkla som dvere a nechala kluce v nich........prala som......zobudila sa......jasne hned krmit a prezliest.....este som dopekala maso v rure......esteze je na nej poistka....neotvori to...aspon si myslime.....som zvedava s cim nas najblizsie prekvapi,ze to nedokaze.....isla som zavesit pradlo a nepamatam,ze som vybrala kluce,ze ked pride tato,aby si odomkol.......na balkone bola chvilu pri mne....zrazu isla dnu a tresla balkonovymi dverami a zrazu ZAVRELA MA NA BALKONE........prvy moment som nechcela verit.........smiala sa a ja skoro vrieskala na ulicu........ja hned Oli skus dat klucku hore...jasne,ze jej to neslo,lebo je este nizka a nedociahla riadne,ale sily ma dost,ked pekne zavrela..........ked som si pomyslela,ze vo dverach su kluce a ako to mm otvori....zrazu cudzi ludia na lavicke,tak kricim,nech zavolaju muzovi,ze som na balkone a dieta dnu a ze mam vo dverach kluce a su zamknute.....panko krici,ze je hned doma.......prisiel taxikom ani neviem za kolko ci 15 minut.......zrazu sused na balkone a prosila som ho ,ze nech zavola hasicov..dvere by rozbili sekerou....a zrazu nas tato mi otvara balkon ...ani sa nevyzul a ja,ze ako prisiel dnu.......a on no dverami,ze mu mam dat 2,60 a ja na co.......mne to nedoslo........hned som plakala a triasla sa a nase dieta v pokoji......len ja hystercila.......hned som si lahla na gauc a ked som sa ukludnila,tak mi doslo,ze som lkuce predtym vybrala..........DUFAM,ZE TAKYTO DEN UZ NEBUDEM MAT V ZIVOTE............takze si davajte pozor na deti
vcera som tu ani nebola co som bola nejaka znicena,kedze sme dve noci riadne nespali a ani cez den
@buba78 chúďa malé..rýchlo sa vyliečte..bože,to si mala riadny zážitok..ešte že sa nič nestalo kriste pane..Detii sú fakt nevysptateľné...ja som tiež čast v strese,zapne práčku,otvára trúbu,ani neviem či tam máme poistku.Máme sklo keramickú dosku a elektr.rúru..inak toto sa stalo j svokrovi,švagrinin malý ho zavrel na balkone,ale neboli sami našťastie.MM akurát vyberal kľúče z dverí,lebo už dočahuje na kľučky,musíme byť fakt riadne opatrné 😠
@buba78 no ty kokso....normálne zimomriavky....no ja neviem ako by som hysterčila ....šikovnica Oli
Bože,otras počasie,celý deň prší,ešte že sme aspoň doobeda stihli hodinku vonku.Poobede tu sedíme zavreté jak..cez obed tiež miesto jej 3 hodín,spala hodinu,tak nám je dlho.V noci tiež zase stále mrnčala.Raz cici,potom zase sadla na posteĺ,že kde je bába?Ako bábika..ráno utekala za ňou,všade ju vláčila,aj ranné umývanie musela s nami absolvovať,potom raňajky,ukazovala mi,že má bo na ručičke.Tak neviem čo sa jej s nou snívali,keď bola taká starostlivá 🙂
babeny ja normálne neviem kde je sever 😀 to sami už dávno nestalo žeby som vôbec ale vôbec nič nestíhala...
ozi viete čo zvažujem? a teda ma zaujíma váš názor 😉 že idem predať zimný fusak... ja som mala riadny fusak lebo malá bola minulu zimu vo vaničke tak aby bola fest zababušená, no s kočíkom som ho nepredala lebo mi ho bolo lúto lebo bol fakt kvalitný, že ho budem potrebovať ešte túto zimu, no teraz uvažujem že načo, aj tak ju musím riadne naobliekať lebo stále behá a neviem kde sa mi do kočíka vmestí taká naobliekaná a ešte s fusakom... tak zvažujem ho predať a používať iba deku, ved bude mať oteplovaky a bundu a v kočíku sedí málo, iba keď sa niekde premiestňujeme...
čo vy nato?
tak bola u nás zase "príjemná návšteva" teta črevná chrípka.....ja vraciam a zimnica....Pauluš kakušá jak o prietrh.....a tatino všetko chudák dokopy ☹ .....a malá bola ráno taká zlatá....hovorím mm, nech ostane doma...lebo som naozaj slabá....ale nemohol chudák.....musel ísť dokončiť výplaty....dnes odovzdáva papiere.....no tak hovorím Pauluš....že to ostáva na nej.....že bude maminke nosiť čajík....moje zlatinko utekalo do kuchyne....a donieslo mi fľašku....z ktorej jej dávam čajík...moje kuriatko malé starostlivé 🙂

Ahojte,nekašlem na vás.Len nestíham,nabrala som si na seba toho dosť veľa,teraz je zase malá chorá,ale už sme v pohode.