Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@zuzana_18 no bože....to si ešte stále v limite.....nellymn nechala v pôrodnici 8kg..... 😀 keby si ma teraz videla.....som ako šibnutá.....normálne len čumím na telefón....a modlím sa aby nezazvonil.....asi mi už totálne prepína
@crazybabenka to ti verím,ale nezavolá nikto,ja mám niekedy predvídacie schopnosti 😉
@zuzana_18 no potom sa naskytne otázka.....či nezavolali preto, že sú dobré výsledky.......alebo z inej príčiny......no dobre .....asi už priveľmi kombinujem......musím myslieť pozitívne 😅
@crazybabenka tak tak,žiadne namýšľanie,už by volali.Preč už s takými myšlienkami...
@zuzana_18 nooooo už môžem exaktne povedať, že včera ani dnes nevolali......ale pre istotu zajtra ja zavolám sestričke 😅
@crazybabenka no vidíš,super,zdravá si ako rybička-tak to má byť 🙂
ahojte baby cca za kolko trvali vysledky hor.profilu.v piatok idem na posledny odber krvi
@petuska123 myslim,ze hned v ten den maju vysedky ako ti odoberu krv.Len potom sa to vyhodnocuje celkovo. 🙂
@janemari aha a potom teda na dalsi tyzden sa mame objednat na celkove vysledky??
@petuska123 oni vam povedia mozno uz teraz co a ako dalej.Ale pokial nebudete mat datum ivf alebo iui tak budete cakat na ten.Resp.ak idete dalsi cyklus na to pockas na mrchu a zacnete.
@zuzana_18 uvidíme.....oficiálne to bude až v pondelok.....keď prídu výsledky môjmu dokymu......inak by som nehysáčila.......len mám strach, pretože mi už v MT diagnostikovali.....tú sprostú inzulínovú rezistenciu......a od tej je už len na krok k cukrovačke
@crazybabenka neboj vsetko bude v poriadku,male je zdrave a ty budes tiez 🙂
@janemari ďakujem.......dúfajme, že to bude tak
@crazybabenka , neboj, bude to dobré. 🙂 Držím palce.
@tessinka 😉
@crazybabenka tak výsledok včerajšieho sona:95 % je naše srdiečko SLEČNA 🙂 .No som zvedavá na to 47D sono,ale dr sa zdá,že je to dievčatko.Moje zlaté.Už nech sa narodí,zase som bola nadšená z toho sona.A o dva týždne na cukor ☹
@zuzana_18 jeeee tak gratulujem.......tak potom v utorok poviem docentovi.....že nič iné ako chlapček to nemôže byť......aby sme mohli byť tie svatky 😀
@zuzana_18 jeeeeeeeeeeeeeeeej takze baba,super,gratulujeeeeeeeeeeeem.Na ktorej strane mas plod?Minule sme sa o tom bavili ale zabudla som. 😅 Mne ked sa sniva z babetkom tak vzdy mam chlapceka 😔
@crazybabenka urcite chlapcek 😉
@janemari
@crazybabenka ďakujem Vám babule!!!Aj keď kým to bábo neuvidím,tak neuverím,no ale troška verím.... 🙂 .
Myslím,že bol plod vpravo ak si dobre pamätám keďže teraz už má nožičky vpravo a zvyšok vľavo,dole,no super je to už riadne veľké dieťatko.Dr mi aj odfotila malinkej pohlavie,ale ja tam vidím len machuľku.Ona tvrdí,že to je tá šuš... 😉
@crazybabenka no myslím,že napravo je väčšia časť.Už som zmätená-ja prídem vždy taká vytešená z toho sona,že ani neviem ako sa volám,nie kde je ešte bábo.
@zuzana_18 veď to je jasné....mne aj gyndoš vysvetľoval.....že na jednej strane má.....ako to on nazval ...."postieľku" a na tej strane sa najčastejšie "vyskytuje" a spinká :D podstatné je, že ste zdravučký
Lebo ja ho mam napravo takze aj u mna sa crta baba 🙄 no neva,aj ked som chcela chlapceka,tak to bude asi lepsie.Aspon rod mojho mm zanikne ked bude baba a ked sa vyda nebude trpiet tymto prekliatym priezviskom.Staci,ze si este ja s nim dost uzijem ☹
@janemari jani netráp sa.....ako si mi včera napísala......už nikdy nebudeš sama....máš predsa drobca....a on zostane sám.....on má čo ľutovať .....ty nie
@zuzana_18 len to nie pre Boha aby sa na neho podobalo 🤐 vies ako on vyzera?Ak si spominas na hurvinka a spejbla tak muz je cely spejbl 😀
@crazybabenka vsak ano 😔
@janemari neboj....držkaj sa 😅
@crazybabenka pomaly sa zmierujem s tym ze to bude dievka a uz sa chystam na dievku.Budem mat aspon kamosku ked vyrastie a budeme mat taky babinec 😉
@janemari vieš čo.....ja som tak na vážkach......keďže má segra dve dcérky....ktoré ľúbim akoby boli moje......viac by som si priala chlapčeka......ale keď si predstavím, že mi bude stále "utekať s otcom do lesa" a ja budem sama.......chcem dievčatko.....a k tomu mám s maminkou skvelý vzťah.....otvorený a priateľský......a taký by som chcela mať so svojou dcérou.....takže vlastne neviem, čo chcem.........zo začiatku som sa aj za to hanbila, že chcem chlapčeka.....a nie dievčatko.....a keď mi doc. v 20tt povedal, že je to na 60%dievčatko...tak som bola normálne sklamaná......teraz je mi to v podstate jedno......aj chlapček aj dievčatko......budem ich ľúbiť najviac na svete 😀

@crazybabenka žiadny telefonát a ani žiadna tehu cukrovka nebude!!!!
Čo ja by som sa ani nečudovala.každý deň si doprajem sladkého nadostač 😀 .Dnes ráno som vstala poraňajkách na váhu a začína nabiehať siedme kilečko 😒 .