icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

pohodacka
5. dec 2012

@sliver
@crazybabenka aj u nás sa všetko topí,samá bačorina,to neznášam..poobede bude celkom po sbehu,lebo je slniečko...nevadí,napadne druhý..hej,aj ja som včera pozerala na jojke počaisie a tam hlásili intenzívne snežení na celom území SR,hlavne v nedeľu,hádam už končne aj sánky vytasíme,lebo doteraz sme sa len naháňali..
Na Mikuláša dnes nejdeme asi nikam,teda aspon o tom neviem,boli sme v sobotu v Topoľčiankach,tam je žrebčín a zámok a tam bolo pekné otvorenie Vianoc,medovníčky predávali,rozprávkové bytosti tam boli,anjel a tak a v nedeľu sme boli u nás na námestí,Mikuláš rozdával balíčky a rozsvecoval sa betlehem,privítanie Vianoc..aj keď vianočné trhy máme tento rok len týždeň-ten pred Vianocami..ja sa na to teším celý rok,to už je tá atmosféra taká najsilnejšia 🙂 🙂

crazybabenka
autor
6. dec 2012

baby....ja som už myslela, že je v noci môj koniec....a moje srdce dostalo taký záťažový test že dovi dopo ......malá sa o 23tej zobudila...a odvtedy nie a nie uspať....ani vo svojej posteli ani v našej...len na rukách....mm ju o pol jednej nejak učičíkal...a dal ju spať.....najprv som jej pustila tú premietačku so svetielkom....ale to stále ukazovala, že je na strope brum brum (macko pu) a ga ga (motýle, ale všetko čo má krídla je gaga)....tak som to zrušila a pustila jej tú korytnačku s hviezdičkami....po pol hoďke ticha som to vypla ...malá si v polospánku ešte vypýtala mlieko....dopila.....otočila sa na bok...a ja že spí....tak som ju prikryla.....ešte chvíľu som počúvala...že či spí....a odfukuje si....a musela som začať driemať.....len tu zrazu ma "niečo" chytilo za palec na nohe.....ženy ja som tak zvrieskla čo som sa zľakla...mm len tak vystrelo ako strunu....zapnem svetlo....a to ten náš krpec.....ženy....ale keby ste počuli ako sa smiala....zákerák maličký otca jej naháňam......ja som vôbec nepočula....že vstala a ide k našej posteli.......tak skončila medzi nami zase......a do 4tej sme "žúrovali" ....nepomohlo ani mlieko....aj som ju prebalila....ale stále dookola jej bolo niečo treba....raz meko pi (mlieko piť) bobo fú ( pofúkať bobo) alebo čo si cez deň vôbec nespomenie, že by sa pýtala " kakať" ....ja že si aspoň ráno pospíme....a kdeže....slečna už od pol 7 hýri energiou....to bude zase deň

sliver
6. dec 2012

@crazybabenka - ty páni riadna noc, si taku neviem ani predstaviť, hotová nočná šichta... ale neviem čo sa deje lebo aj tá naša trošku v noci vyvádza...túto noc som išla spať o jedenástej, no nestihla som riadne ani zaspať a rev tak som prišla ku nej a do 00,00 som bola pri nej čo sa jej chcelo spať no vkuse sa prehadzovala, nemohla nájsť tu správnu polohu, tak som išla spať trošku neskôr 😒 ale aspon som Mikuláša dala a mm bol ráno veľmi milo prekvapený 😀

my ideme dnes do Vrutok na námestie, ide sa rozvecovať stromček a aj Mikuláš príde a bude dávať darčeky tak sa teším... ešte chcem kuknúť cez víkend nejakú akciu s Mikulášom no akosi nemám čas 🙂

pohodacka
6. dec 2012

@crazybabenka
@sliver to nemyslíte váááááážneeeeeee,akuurát idem písať,čo sme mali za noc a vy ste ma predbehli 😲 😲 ,nie je spln??
Naša cárovná včera spala len hodinu na obed,reku super,pôje večer skôr a bude lepšie unavená spať.
1.30 budííííčekkkk-dala som cici,lebo pýtala..ok,otočila sa na druhú stranu,o chváíľku maminaaaaa,hovorím jej tichúčko,spinkaj,ešte aj mňa drhlo,sopel vodopády,tak som len fúkala,tak sa dívala čo sa deje..proste skrátim to,keď sa to s cici opakovalo-mamina posííím daj,dala om,nie toto,duje (druhé) tak som sa len zvŕtala,o 3 už som chytila nervy,žiadne cici,lahni si a spi,tak sa posadila na postel,potom sa rozplakala,hodila sa na tata,obímala ho,zobudil sa,vovalila sa mu na vankúš,kabkať(škrabkať)..tak jej rozopol pyžamo,škrabkalju po chrbte-to jej robíme večer..ani neviem ako som zaspala,len keď ma zase drhol kašel,vstanem,pozerám a mm mi šušká,daj jej prosím ťa ešte cici,veď už ju hodinu škrabkám a ona drží jak hluchý dvere,ani oko nezažmúrila..potom si všimla,že som hore,tak sa presunula ku mne,že zase cici,tak ja už nervy reku posledný x ti dávam,ak nezaspíš,tak tu pekne sedkaj do rána..no ešte v tej tme stihala na mňa robiť kukuk,ale som sa robila,že spím,po pravde zaspala som skôr ako ona,takže pred nejakou piatou mohla aj ona..no des..teraz stále spí,o 10 máme ísť do centra,kde cvičíme,ešte pred tým som chcela ísť do drogérie,no už vidím ako stihám ..

pohodacka
6. dec 2012

@sliver ja som pekná manželka..nič som drahému nedala chudákovi a on mne všetko čo lúbim..malá ani nehovorím,mala normálne šok,najprv jedni dedkovci,potom druhí,na to išiel tato z roboty,vovalil jej do ruky ´další balík aj s plyšákom,tak chúďa nechápala..a tak ja jej s tým rada pomôžem 😀 😀 už som včera zjedla 4 kinder čokoládky,brumíka,veď má toho plnú poličku,no šak hádam nedopusím,aby ju bruško bolelo 😉 😉

crazybabenka
autor
6. dec 2012

@pohodacka spln bol 28 😉 ja neviem....ale veľa detičiek ako čítam v noci žúrovalo....Palka presne ako Nelka.....škrabkať....maznať sa.....štekliť nás...zle robiť.....ja hovorím...že presne ako keby sa na obed vyspala....a teraz vystrája.....my chceme ísť dnes na Mikulášske trhy....no uvidíme čo a ako

pohodacka
6. dec 2012

@crazybabenka ona stále spí..úžas..milujem keď je to takto všetko dhúkané..teraz mi na obed o 12 nepôjde,zaspí o pól 2,potiahne do pól 5 a večer ani nepíšem kedy pôjde..tak pred pól nocou..

crazybabenka
autor
6. dec 2012

@pohodacka veď s toho mám nerva aj ja...že za chvíľu ju začne lámať....a celý deň bude pohúkaný

pohodacka
6. dec 2012

@crazybabenka presne ☹ ☹ ☹

sliver
6. dec 2012

neviem čo s mojim prasiatkom.... má doma dve zimné bundy a dvoje oteplovaky, včera sme boli von a hodila čelo presne do jednej mláky, tak predok celýýýý čierny, dnes to isté s tým že sa dnes šmykla na lade a na nom sa celá vyklobásila a aj čielko si buchla tak má hrču ☹ no obidva komplety špinavé no dovi...
poobede ideme na mikuláša a netuším čo jej oblečiem ☹ má ešte jeden overal ale ten nie je taký pekný a je trošku tenší, to som jej kupila z bazaru len tak okolo domu ale asi jej budem musieť dať to, riadne ju pod to naobliekať alebo sa idem ešte posnažiť vlhkou handričkou trošku očistiť tie špinavé 😒 a podvečer všetko do pračky
ona chodí akosi divne, zakaždým ked sme vonku toľko krát spadne... vkuse chodí domov špinavá 😒

pohodacka
6. dec 2012

@sliver na radiátori sa to neusuší?Nič si z toho nerob,Nelka behá jak divá ,x krát padne na rovnej zemi,ja neviem čo robí 😀
@crazybabenka no čo,ako išla buvať?Ja som ju nakoniec vytiahla do centra,vyjašila,unavila a od trištvrte na jednu spí,dúfam,že nebude 4 hodinovým spánkom doháňať noc a potom večer.....

crazybabenka
autor
6. dec 2012

@pohodacka vieš čo...ona asi vôbec nemá spánkový deficit ako ja 😀 😀 😀 išla spať tradične o 11,45 a vstala krátko pred druhov

buba78
6. dec 2012

@pohodacka
@crazybabenka ste podarene.ja s auz chystam spat,ale musim precitat cely den.....bola som v robote.nejaka som total hotova......ja,ze len nasa vymysla..my ked ideme spat vecer,tak len kakat.led ju nepocujem maminka hovienko kakat.a to klame len,aby robila sasoviny na nocniku.potom zas sirup,co je sirupovu vodu a najnovsie sa ma pyta CO CHCES.to ma raz nastvala ,tak osm je povedala co chces a odvtedy mi to hovori kazdy vecer,ked vymysla......pripomenuli ste mi ako sme mi prebdeli kazdu noc 2-3 hodiny,ked mala pol roka az rok......to bola makacka
@sliver aj nasa minuly rok casto padala,ved je mala........to mas teda riadnu zasobu

pohodacka
6. dec 2012

@buba78 najviac ma se.ú tieto večerné zaspávania..desať minút čo zaspala-...a to už je pravidlom takto neskoro 😖

pohodacka
7. dec 2012

No konečne som sa poriadne vyspala,plná síl povysávam a ideme sa pogulovať 😉

pohodacka
7. dec 2012

No čo kámošky,aký prgram chystáte na víkend?

sliver
7. dec 2012

@pohodacka - my ideme zajtra na výlet... BA.. IKEA - tešííííím sa a v nedelu asi len relax....

pohodacka
7. dec 2012

@sliver to faaakt??To bol aj môj plááán na zajtra,lebo chcem konečne Nelke tú postel,ale mm je skôr za to,že jej ju dá spraviť na mieru k našej manželskej..lebo nám robil kuchynu,spálňu na mieru jeden veeeľmi šikovný chlapík a neskromne poviem,že sa mu to vydarilo..no len on má toho veľa,takže neviem kedy by bola hotová,,aj keď na druhej strane,bola by podľa našich predstáv,z boku by som chcela nejaké zasúvacie šuflíky a tak..videla som to raz na obrázku a vyzeralo to fajn..mm by skôr chcel na Donovaly ,elbo otvárajú lyž.sezónu,takže krpaňu posánkovať,len uvidím či zoženieme parťákov..tak ešte neviem..a vy idete niečo konkrétne kupovať?

sliver
7. dec 2012

@pohodacka - jojo taká postel sa fest páči aj mne, tiež mám známeho stolára čo nám všetko robí ale postel máme ešte po mm velikú z masivu, tak tu sme neriešili...
drobnosti do domácnosti, malej velkú perinu a obliečky...

pohodacka
7. dec 2012

@sliver no super,tak dobre nakúpte...ak by sme zajtra nešli,mrkni mi prosím ťa na také detské postele s bočnou zábranou ak by ste išli okolo niečoho takého..bola by si zlatááá 😉 😉

sliver
7. dec 2012

@pohodacka - a čo ti mám na nich mrknuť? 😀

pohodacka
7. dec 2012

@sliver no len tak,že či vôbec sú 😀 😀

pohodacka
8. dec 2012

@pohodacka no čo,boli ste?My sme nakoniec skončili v nákupnom centre,že ideme pokupovať dedkovcom,krsniatku darčeky nech to už máme z krku..nakoniec sme im nekúpili nič,resp.nič vhodné nebolo,aspon ja som si vybrala Ježiška a bol mi tatíkovou peňaženkou aj dopriaty 🙂 inak des nakupovať takto pred Vianocami..tých ľudí bolo všade nenormálne veľa..a že ľudia nemajú peniaze..no určite..Nelka sapovozila hádam na všetkých autách,vláčikoch..unavila sa a od deviatej už spinká,tatíka sme pustili na pivo s kámošom a ja za netom,jedným okom mrkám na x faktor vyjedám už šiesty zákusok..ledva funím,ale večerná pohodička misí byť 😀

pohodacka
8. dec 2012

@sliver mne hrabe..sama sebe som si poslala správu 😀 😀 😀 tak čítaj o jednu vyššie,to bolo Tebe 😀 😀 😀

crazybabenka
autor
9. dec 2012

@pohodacka no ja keby som o takom čase dusila zákusky....tak mám o 10kg ráno viac 😀 😀 mňa tiež večer chytila mánia nakupovania.....že vianoce za dverami....a ja mám darčeky len pre svokru....Palku....a Michala....tak som dokúpila cez net tatinovi ešte knihu o poľovníctve....a mojej mamine....knihu babičkine recepty 2 a ešte mixér taký set od braunu....nestojí veľa...a mala ho už strašne dlho....a pokazila sa jej metla....a bola s toho "hotová"....chcela som jej objednať len samostatne tú metlu....no ale samostatne bola drahšia ako celý mixér....tak som kúpila celý 😎 .....takže mi treba ešte niečo pre neterku...a vybavené
a včera som sa tak "vnútorne nasrdila" baby tu dali link na hračky "máša a medveď" no tak super tip na narodky pre Palku....a či nie je všetko na ebay a jednej ruskej stránke....tak s toho bude prd....lebo tam nakupovať neviem 😢

pohodacka
9. dec 2012

@crazybabenka ja som maniak na sladké..a to sme pred tým prišli od svokrovcov a tam som si šlahla tri zákusky..aj to hovorím dedovi,nechcem,teraz sme v centre boli jesť,ale zješ..no tak čo už s tým keď naložil? 😀 😀 a doma som to dorazila,ale ledva som funela...
ja tiež neviem objednávať z tých stránok..mm knihy číta rád,keď nepracuje,tak číta o kadejakých psychol´pgiach človeka a Steveho Jobsa či ako sa to píše,len on si to všetko sťahuje...ale čo mi stihol prezradiť,že opotrebuje pero-parker,takidem nejaké pozrieť a končím s darčekami..veď ja som žena na RP 😲 😀

crazybabenka
autor
9. dec 2012

tak a mám po svojom sne ☹ pokazil sa nám PC....ale tak že koniec.....takže peniažky nasporené na moju zrkadlovku skončili v nayku na notebook.....tak možno o rok ☹

sliver
9. dec 2012

v Ikei bolo senzačne, ako vela ludí ale nejak som to nepociťovala, asi sme už voči tomuto imunní....
ja rodičom darčeky nekupujem, už sme sa na tom dohodli asi pred rokom že sme velikí nato aby sme si kupovali darčeky lebo vždy to boli len kraviny len aby sme si niečo dali... tak tieto vianoce sme dali rodičom iba urobiť kalendáre s fotkami Sonky a dosť...
idem akurát riešiť darčeky deťom kamošov ale to len také drobnosti... nejaké hračky im kúpim...
mm mám v pláne jeden darček ale to kúpim až pred vianocami lebo si to chce kúpiť on a ja mu nechcem povedať že mu to idem kúpiť tak musím počkať do vianoc aby náhodou nekúpil aj on aj ja 😀

pohodacka
9. dec 2012

@sliver tie postielečky si mi nemrkla? 😀 😀 čo ste pokúpili,všetko čo ste potrebovali?Mne tiež tentorokmamina navrhla,že už nech si nekupujeme,že teda ony Nelke budú,ale my dospelí,že nie..že veď predsa už máme svoje rodiny,nie ako keď sme ešte bývali u rodičov..
@crazybabenka chcela si nikon?Mne stále mm núka,že ho kúpi,že to bude spoločný darček,ale mne sa s ním otras fotilo,ťažké,ledva som to držala,kým som to naštelovala poriadne do ruky,aj deti mi ušli,keď om ich s ým na dovči fotila 😀 😀 😀 my máme takýmalinký,má už síce ale 5-6 rokov,ale ja som may.spokojná,neboj,našetríš 😉

crazybabenka
autor
10. dec 2012

@pohodacka hej hej nikon....to je môj sen.....a v sobotu sme ho boli pozerať....ešte nám ho v nay ukázal s lepším objektívom.....že by ho Michal mohol nosiť na poľovačky....tak mi mm povedal....že pridáme so 14teho platu čo teraz budú mať a kúpime ten.....no a v nedeľu ráno PC zablikal naposledy.....tak nový PC mal prednosť pred mojim snom.....no čo....nemôžem mať všetko .....či zrkadlovka alebo pc...to je jedno.....podstatné je...že sa mi splnil najväčší zo snov..... mám Palku....ale priznám sa....aj som v osamotenej chvíli slzičku vyronila