icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
18. nov 2010

@crazybabenka tak nellymn im do tej štatistiky nezapadá 😀

crazybabenka
autor
18. nov 2010

@zuzana_18 ja ti dám "že aj k dievčatku"......ja som šťastná ako blcha 😀 dokonca aj tato je už hrdý.....len chce kúpiť guľovnicu....čo nás bude asi stáť dosť euri 😀
no tak som zvedavá.....hneď píš píš píš 😀

crazybabenka
autor
18. nov 2010

@janemari no jani musíš to zachrániť.....inak sa tie naše babule nebudú mať za koho vydať.... 😀

janemari
18. nov 2010

@crazybabenka no moja keby som mala mat chlapca a mal by byt po otcovi tak mu nikdy nedovolim ozenit sa alebo ho zavrem do klastora 😅

crazybabenka
autor
18. nov 2010

@janemari moja.....som si istá, že ak budeš mať chlapčeka....tak ho úplne inak vychováš...ako bol vychovaný tvoj manžel....a urobíš s neho dobrého človeka, ktorý si bude vážiť ostatných ľudí 😉

janemari
18. nov 2010

@crazybabenka dakujeeeeem 🙂

zuzana_18
19. nov 2010

@crazybabenka ja som tú gratuláciu myslela len v dobrom-že by som gratulovala aj k chlapčekovi a teraz k dievčatku 😉 .
Baby ja som hotová,ja som včera videla svoje dievčatko,4D sono sa podarilo perfektne-malinká sa na nás usmiala,no ja si dokola musím púšťať DVD aká je úžasná.Dr nás pochválil,že všetky výsledky-hodnoty-merania sú úplne ok.

crazybabenka
autor
19. nov 2010

@zuzana_18 tak obrovská gratulácia

zuzana_18
19. nov 2010

@crazybabenka ďakujeeeeeem veľmi pekne.

crazybabenka
autor
19. nov 2010

@zuzana_18 noooo sme tu riadny babinec.....no ako som už napísala....musí to zachrániť janemari.....a teraz nám pribudne sliver....takže babule treba chlapov 😀

zuzana_18
19. nov 2010

@crazybabenka sliver je tehuľka?Ja už asi nestíham čítať,som rada,že sem prídem a Vás skontrolujem či ste na poriadku. 😉

janemari
19. nov 2010

Tak tak sliver je tehulka takze mam nasledovnicku 🙂

crazybabenka
autor
19. nov 2010

@zuzana_18 áno áno.....včera mala také koľajnice na teste, že až 😀

zuzana_18
19. nov 2010

@crazybabenka no supeeer,vyšlo je IVF-ko na prvý krát?To je supeeer,len nech sa tu pekne množíme.

crazybabenka
autor
19. nov 2010

@zuzana_18 tak to vyzerá, že áno.....len kým nepôjde na srdiečko....tak to nechce zakríknuť 😀 tak jej držíme po tichučko prštoke 😀

zuzana_18
19. nov 2010

@crazybabenka no jasnéé,silno,ako najviac vládzeme.

crazybabenka
autor
19. nov 2010

@zuzana_18 😉

crazybabenka
autor
22. nov 2010

no ako ste víkendovali brušká 😀

janemari
22. nov 2010

@crazybabenka celkom fajn dalo sa az na to pocasie.

zuzana_18
22. nov 2010

@crazybabenka aj my celkom ok,až na dnešnú noc-včera som sa prejedla,tak som mala v noci kŕče-až som sa zľakla čo sa deje,ale už je ok-musím si zaklopať.Ja tiež niekedy neviem kedy prestať s tým jedlom a potom 😠 .
Musím sa už ovládať.Dnes sa budem mierniť.Chúdiatko moje malé-dúfam,že jej to neublížilo.

janemari
22. nov 2010

Ja som zase bola hore skoro do 2.30 vobec som nemohla spat lebo mm ma tak vytaca,ze clovek potom len rozmysla a rozmysla,nevyspi sa a on sa vytesuje a urcite spi ako babetko.

zuzana_18
23. nov 2010

@janemari kašli na ňho,vôbec ho nerieš a nekaz si s ním radosť s malinkému.Aj keď sa mi ľahko hovorí....

crazybabenka
autor
23. nov 2010

@zuzana_18
@janemari no baby.....dnes sme do rána spali 2 hodiny....maličká sa rozhodla, že nebude spať za toho otca.....no takže začíname trénovať na nočné vstávanie 😀

janemari
23. nov 2010

Tak kocky vcera som dostala super spravicky,mozno uz pondelka budem mat kluciky od bytiku.Krasny den som mala a dnes som sa zobudila na to ze sa zo sna hadam so svagrinymi,svokrovcami a s mm,lebo mi zase klamal a oni si ho samzrejme zastavali.To mam najradsej ked sa zobudim na takyto zivy sen,potom som vytocena cely den 😠

zuzana_18
23. nov 2010

@crazybabenka neuveríš,ale asi si kecali na diaľku,lebo aj moje dieťa malo disco šou 🙂 ,ale nevadí,aspoň vieme,že sú ok a to je dôležité.

@janemari gratulujem ku kľúčikom 😉

janemari
23. nov 2010

@zuzana_18 zatial gratulacia len tak potichucky 😕 ale ak pojde vsetko ako po masle buduci tyzden sa veci daju do pohybu a do vianoc som odstahovana od toho ... 😎

crazybabenka
autor
23. nov 2010

@zuzana_18 no tak asi......babuľka si teraz spokojne buvinká.....a maminka musí variť a upratovať......nespravodlivosť vládne tomuto svetu 😀 ...... len nech sa narodí.....hneď ako dosiahne výšku umývadla....už bude umývať riady len ona 😀
@janemari gratulujem......a už budeš mať konečne svätý pokoj.....a budeš sa venovať iba tomu maličkému.....chrumkať vianočné koláče a hladkať bruško 😀

janemari
23. nov 2010

@crazybabenka no kolace 😀 aj ked teda nemam velku chut na sladke raz za cas si nieco dam. Vcera sme boli v kniznici a pozicala som si 3 knihy z toho uz mam jednu polovicu precitanu 🙂

crazybabenka
autor
23. nov 2010

@janemari no pekne....rozširuješ krpcovi slovnú zásobu a robíš s neho intelektuála 😀 tak si knižky pekne šetri 😀

janemari
23. nov 2010

@crazybabenka juuj neboj ja mam tych knih ajajaj takze este sa nacitam kym sa narodi.Ale toto je novy styl,este som necitala take knihy.