icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

pohodacka
26. dec 2012

@sliver no vitaj,vitaj 😉 a veď to,mže sa budú Sonke odkladať € nie je hádam ažtaké zlé,či??Len no,že je to mimo Teba,resp.riešilo sa to bez Teba,to je pravda,trošku od veci 😖
S darčekmi mi niečo hovor,zaprataný celý dom..normálne,dnes keď sme išli k našim pre kuchynkuaž som sa modlila nech tam nie je žiadna bábika,kedže ich má 5 v kočiari alebo hocičo podobné..boli našťastie praktické darčeky ku kuchynke ako gaťky,tielko,pyžamko a tak..ale inak..no hrúza,každý povie,že len maličkosť a zrazu je z maličkosti zaprataná celá obývačka.Niektoré hračky som normálne schovala adám jej to neskôr,keď aj o pol roka,veď sa má s čím hrať..kuchynku dnes skúšala,pousádzala bábiky na gauč a kŕmila ich kašičkou,ktorú navarila 😉 ale stále vedie šmýkala-keď sa môže "šinkať"-to ona tak hovorí šmýkať 😀
Tak MM už ide zarezávať?Náš je výnimočne doma do 7.1.,dokonca včera tu boli naši dovolenkoví parťáci a vraj sa im podarilo nájsť nejaký voľný apartm.dom vo Vys.Tatrách..nie síce na Silvestra,ale od druhého januára- na tri dni.Tak dúfam,že to výjde,nech sakrpaňa trošku posánkuje a vyblázni v snehu,lebo toto počasie tu-otras,stále prší,zamračené,po snehu ani stopa 😢
@janemari bolo nám veľkýýýýýým potešením urobiť Laurinke aspoň trošku radosť,radi pomôžeme,kedykoľvek 😉

buba78
26. dec 2012

dakujem za darceky

sliver
27. dec 2012

@pohodacka - ved to je fajn že jej idú odkladať evri, ma len nahnevalo to že ma dala bokom, že aby som to nevedela, vypýtala si rodný list a OP mm, keby nebola taká aká je tak si vypýta aj môj že aby sme tam boli obaja, no nie... ona len ubližovať... božinku a Soňulka tu a tam... normálne jej tam urobili herňu... mrte hračiek, no Sonka nesklamala a chcela byť len s mamou, hundranie že minule sa pekne hrala, no to som tam nebola ja 😀 tak mám pocit že ked to bude dalej takto pokračovať že prídem raz za rok tak budú spokojní... len Sonke to behom dvoch rokov dopne že tam nechodím, si neuvedomujú že toto je dočasné riešenie...
nejdem sa tým už trápiť, kašlem nato 😒
jojo ja som tiež uvažovala ako jej podeliť tie hračky, som normálne zvažovala ež jej tu kuchynku postavím až tak o mesiac nech má zase niečo nové ale potom som si povedala že neva... ráno vstala a hned do kuchynky a potom k ladničke - dostala mrte magnetiek 😀

tak a ideme dalej, čo robíte na Silvestra?

pohodacka
27. dec 2012

@buba78 neni zac 😉 😉

pohodacka
27. dec 2012

@sliver my asi doma..nezohnali sme nic volne,maximalne k nam pridu znami,alebo my k nim..aj to neviem,mozno nakoniec doma pri tv,aj ked tento rok markiza absolutne sklamala,to je silvestrovsky program jak...

sliver
27. dec 2012

@pohodacka - markíza už dlhšie je max o ničom... už ju v sledovanosti normálne predbehla jednotka....
my markízu skoro vobec nepozeráme, väčšinou Joj... za posledné mesiace čo som tam pozerala bol MasterChef ináč úplne nič 😒
my ideme k známym ale mám normálne obavu čo to bude za noc, minulý rok vpohodičke prespala, no teraz stačí že niečo strelí a ona hned reči a kuká... aj minule som večer uspávala a von niečo strelilo a ona na mňa oči ako lopty že čo to??? sa teším :-/

pohodacka
27. dec 2012

@sliver hlavná vec,že GR markízy nič iné nevypisuje,len že majú najvyššie výsledky sledovanosti..tiež u nás prevláda joj-ka.Ja by som aj rada išla k známym,ale spať sa tam nedá,majú dve deti a ešte menší byt od nášho a nemienim po pol noci so spiacim dieťaťom behať po taxíkoch..ani náhodou,tak jedine ony k nám alebo budeme ležať s mm pri telke,ootvoríme šampáňo o pól noci a budeme tŕpnuť kedy sa malá zobudí na búchanie pirátov 😀

pohodacka
27. dec 2012

@crazybabenka a ty si kdeeeee?????????? 😲

sliver
27. dec 2012

ináč ja som sa bála čo ten môj krpec bude papať cez sviatky a bola som v šoku, práve zjedla jedno celé filé, kapustnica je najnovšie jej najoblubenejšia polievka 😀 a šalát jej tiež fest šmakoval....

crazybabenka
autor
27. dec 2012

@pohodacka tu soooom.... 😀 len u nás sviatkovali svokrovci....tak som na nete veľmi nebola....teraz sme u našich....zajtra domov.....ale segra sa vyhráža, že prídu na Silvestra....no ja si hádam od tých návštev ani neoddýchnem 😀 😀 😀 😀 😀

sliver
27. dec 2012

@crazybabenka - a to nie je dobré že príde? aspon vám bude veselšie...

u nás pokračuje dusno kvoli afére "knižka" 😀 😀 😀

pohodacka
27. dec 2012

@sliver a mm čo hovorí,že to išlo mimo Teba?

pohodacka
27. dec 2012

jééé a ďakujem za darček baby,ja som vám poslala všetkým,tak teraz neviem,ktorá mi ho vrátila 😀

buba78
27. dec 2012

baby dala osm fotky na FB z mikulasa,nechce sa mi to davat aj tu

sliver
28. dec 2012

@pohodacka - že jemu to je jedno, nech si robí čo chce, nerieši to, že to je jej vec, ved je dospelá, že sa starať do toho nejde... ako ja v klude, že sa idem o tom porozpávať no on v momente chytí nervy, povedal že aj na budúce vianoce môžem zabudnúť že ma tam zoberie, len toto všetko je tak riešenie na rok, kým si to začne malá uvedomovať... juž som bola zúfala tak som mu povedala že tam chcú dať prachy malej kvoli daniam, lebo fest to naháňala pred koncom roka... tak som povedala že nikto nebude zneužívať moje dieťa na prevod prachov a blá blá...
som sprostá, uvedomujem si že si kazím deň a míňam zbytočne energiu a trápim sa kravinou, no aj tak ženská sprostá povaha mi to nedovolí neriešiť, ako môj chlap... hodí za hlavu a nič sa nedeje...

@buba78 - ty páni to mali riadneho mikuláša, ved to viac balíkov ako na vianoce... ako potom vyzerali vianoce? mali ste vobec stromček? alebo ste ho mali urobeného len z balíkov?

crazybabenka
autor
28. dec 2012

@pohodacka ja som posielala vám všetkým, ale na Vianoce....alebo prvý sviatok...už sa nepamätám 😀

sliver
28. dec 2012

ja tiež posielam všetkým 😀 tak tu kolujú medzi nami ako vírusy 😀 😀 😀
@crazybabenka - ako si sa rozhodla s tým bytom? kto ti čo poradil?

sliver
28. dec 2012

Profesor začal svoju prednášku a chytil do ruky pohár s trochou vody. Zodvihol ho tak, aby ho všetci študenti videli a spýtal sa ich: "Čo myslíte, koľko váži tento pohár s vodou?" "50 gramov!" ... "100 gramov!"... "125 gramov!" odpovedali študenti. "Ani ja to skutočne neviem, kým ho neodvážim", povedal profesor, "ale moja otázka je: "Čo sa stane, keď ho budem držať takto zodvihnutý pár minút?" "Nič" - odpovedali študenti. "V poriadku... a čo by sa stalo, keby som ho držal takto zodvihnutý hodinu?" - spýtal sa profesor. "Rameno by vás začalo bolieť" - povedal jeden zo študentov. "Máte pravdu, a teraz čo by sa stalo, keby som ho držal takto celý deň?" "Vaše rameno by zmeravelo, mohli by ste mať nejaké svalové kŕče a paralýzu a museli by ste ísť určite do nemocnice" - zašpekuloval iný študent a všetci študenti sa zasmiali. "Veľmi dobre. Ale počas celého tohto - zmenila by sa hmotnosť pohára?" - spýtal sa profesor. "Nie", odpovedali. "Potom čo spôsobilo bolesť ramena a svalové kŕče?" Študenti boli v rozpakoch... "Čo by som teraz mal urobiť, aby som sa zbavil bolesti?" spýtal sa zas profesor. "Položiť pohár!" povedal jeden zo študentov. "Presne!" zareagoval profesor. "Problémy v živote sú niečo podobné ako toto. Držte ich pár minút v hlave a zdajú sa OK. Myslite na ne dlhý čas a začínajú bolieť. Držte ich ešte dlhšie a začnú vás paralyzovať. Nebudete schopní urobiť nič. Je dôležité myslieť na výzvy alebo problémy vo vašom živote. Ale ešte dôležitejšie je "položiť ich" na konci každého dňa skôr než pôjdete spať." Preto keď dnes pôjdete večer spať, pamätajte: POLOŽTE POHÁR! 🙂 🙂 🙂

pohodacka
28. dec 2012

@sliver presne,krásne napísanéé
@crazybabenka noo,aj ja som sa ťa chcela pýtať čo s tým bytom...

bože,dnes sme boli v BA,to je jedna hrúúúza tí ľudia,ani s košíkom človek nemá šancu sa hýbať...v ikei o ničom,pre krpaňu žiadna postel,sme tak jedine vešiaky-ramienka kúpili,lebo mm košele kupuje a neni kde vešať a teflónový riad...sa to oplatilo ísť do BA 😀 😀 😀 a aspon bol výlet 😀

pohodacka
28. dec 2012

@buba78 fúúúúú,konečne som dopozerala vyše 900 fotiek 😀 😀 Oli je veeľmi pekné dieťa,vlastne už malá krásna slečna..normálne na tých fotkách vidieť ako sa mení,ako rastie..je inak asbsolútna tatinkova kópia..to je pyšný tata,čo?Mamina inak riadna kočka,vezerá mlado a veľmi udržiavaná,kočica!Tá jej malá dcérka je tiež sttrašne zlatá 😉

janemari
28. dec 2012

@sliver asi by som sa mala toho držať,že? Pekný príbeh 🙂

buba78
28. dec 2012

@sliver ved su uz 3 deti...bolo to od nas,sestry so svagrom a babky s dedkom a este od jednych znamych...preto bolo toho vela.....jasne,ze sme mali stromcek....neboj zmestilo sa vsetko....23-u nas,24-u nasich,25-u sestry sme chodili po darceky

buba78
28. dec 2012

@pohodacka ani nehovor..diky za komplimenty...nas tatinko vcera upravoval a hodil link na FB...dnes som ho skoro za to zabila......asi mu preskocilo......hned som to zmazala odtial....davam tam fotky,len co chcem a nie vsetky..zmenila som si heslo,aby to uz tam nikdy nedal.pekne od Teba,ze si to prezrela cele

pohodacka
28. dec 2012

@buba78 vy ste zlatíí 🙂 🙂 ,ja tiež nedávam veľa na FB.raz za čas..ale rada pozerám bábiky,aj keď @crazybabenka dáva,aj vy..ale tých 900 dalo zabrať 😀 😀 ,ale boli krásne 😉

sliver
29. dec 2012

@janemari - no skús sa toho držať 😉
ja som sa včera držala a celý môj "problém" som odložila a bolo super, dokonca bolo aj fest fajné uzmierenie 😀 😀 😀 teraz myslím s mm 😉

@buba78 , @crazybabenka - obidve úžasné fotky, stále kukám, ma to normálne poteší že aha zase maličké a úsmev na tvári...
ja som kedysi tiež dávala no som prestala :( ale pracujem na tom aby som mohla zase dávať 😀

crazybabenka
autor
29. dec 2012

no byt asi tak....že to ostalo na mŕtvom bode......resp. ....som Michala nahovorila....resp. pripomenula náš "sen" mať vlastný domček....že na čo sa zase sťahovať...a bla bla bla....že teraz splatíme byt.....posporíme nejaké evráče.....a začneme stavať.....tak teraz pozerá pozemky a stavebné plány....a ja mám pokoj.....svokrovci sú síce zdutí....ale som nie nepovedala ja ale on 😀

pohodacka
29. dec 2012

@crazybabenka to je aj náš sen..už máme dokonca aj vybratý,alezatiaľ len na obrázku 😀 😀 len nech krpaňa podrastie,ja zase do roboty a pôjdeme na vec..my nechceme nejaký velikánsky a už vôbec nie mať záhradu,ja som na to antitalent a radšej si kúpim..a svokrovci prípadne majú záhradu a pestujú ony...ja by som to videla tak na anglický trávnik,terasku,bazén... 😵

sliver
29. dec 2012

@crazybabenka - dobre si sa rozhodla... domček je isto lepší, aj ked nie veliký ale isto lepší... ja nedám na náš dopustiť, aj ked mi môj bytík v ktorom som bývala 30 rokov veeeeeľmi chýba no pre Sonku je toto isto lepšie a to je pre mňa priorita, síce byt sme mali dosť velký ale toto je o trochu viac a behá tu na odrážadle ako divá, má svoju velikánsku izbu a v lete ked si zmyslím že ide von, otvorím dvere a je na svojom pieskovisku alebo v bazéniku, je to fakt super a to máme maličký domček 😉
svokrovcov to isto prejde... a časom im dopne že domček je pre vás lepší...
a ozi, viem že všetko stojí prachy ale postaviť dom je stráááách, v okolí toľko ludí stavia a maju s tým také problémy že dovi... ak má človek trošku viac prachov tak rovno kupiť postavený!

pohodacka
29. dec 2012

@sliver veď toto je presne ono,,,aby sa malá naháňala,mala svoju izbu,presne ako píšeš,budem chcieť ísť von,len otvorím balkón a som na terase..uááááu,ani nevieš aký luxus máš 😉
Stavať by sme nestavali ani zadarmo..ani prerábať starý vraj nie je výhra,kamarát prerába a že len do opráv vrazil toľko,že už mohol mať postavený bongalow na kľúč..my by sme na kľúč,100%.

sliver
29. dec 2012

@pohodacka - jojo presne, moji rodičia aj svokrovci bývaju v prerobenom a to tam stále niečo opravujú a tiež toľko peňazí už vrazili do tých domov že dovi.... a čo máme kamošov - tri rodiny, všetci už majú deti a samozrejme prepukol vírus bývať v dome... lebo byt zrazu s dieťaťom nestačí... všetky tri rodiny "stavaju" už dva roky a to iba jedna rodinka z nich bude na budúci rok bývať, možno na jar, zvyšné dve nemaju ani základ... už dva roky vybavuju sprosté papiere, na slovensku je to hrozné... pozemky mali no kým povybavuješ všetky siete a možné povolenia k tomu čo potrebuješ... oni zabili tým dva roky, tá jediná rodina bude bývať preto tak skoro lebo maju montovaný dom a ten postavili za 3 týždne....
fakt to je hrozné, mať pozemok nie je žiadna výhra 😒 to je len začiatok nočnej mory...