icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

pohodacka
31. dec 2012

@buba78 aj tebe a celej rodinke vsetko dobreee 😉 😉
@sliver vobec nevieme,Tatry su 50 na 50,dnes zajtra budeme pre istitu len doma a ak v stredu rano povie usna dr,zevsetko uplne ok,tak na obed hadam vyrazime..ale ak by sme isli,tak narvrdo do uska va ta,jedna tenka ciapka,na to druha hruba a urcite nebudeme cele dni vonku na sankach..ona bude spokojna aj v detskom centre,hlavne,ze tam budu deti..uvidimecobude..ak nepojdeme,nezblaznim sa,nech je hlavne zdrava..

crazybabenka
autor
31. dec 2012

babulky.....tak sa pripájam.....veselého silvestra.....a do toho nového roku pravou nohou babule....aby ste nezabudli 😀

pohodacka
31. dec 2012

@crazybabenka dakujemeee,aj tebe a rodinke vsetko naj,uspesny rok 2013..a samozrejme aj @janemari a Laurinke 😉 😉

janemari
31. dec 2012

Tak babenky,želám do nového roka všetko naj..., aby detičky boli zdravé a šikovné, aby vás polovičky poslúchali a vy ste boli krásne,múdre a hlavne spokojné s vašimi životami. 🙂

crazybabenka
autor
1. jan 2013

tak baby.....a máme po sviatkoch....treba sa nám pustiť do upratovania 😀 😀 😀 tatí nám ide už zajtra do roboty

sliver
1. jan 2013

@crazybabenka 😀
čo do upratovania... do chudnutia 😀 😀 😀 aj náš tatík ide zajtra ale klasika, však on bol aj minulý týžden...

pohodacka
1. jan 2013

@sliver
@crazybabenka ani nehovorte,som z toho uz teraz smutna,ja mam vzdy po vianociach taku depku..cely rok sa na to obdobie tak tesim a tak to rychlo prejde..hlavne ked tatik pojde do roboty,aj ked az od pondelka..mala si na nho straasne zvykla,to zas bude nareku rano,kde je,teraz je viac snim ako so mnou,lebo ja som ta,co vyhresi,tak sa vyzalovava 😀 😀 inak nastastie uz aj zabudla,ze ju nieco bolelo,uz je naspat maly sibal,ktory neobsedi ani dve sekundy,ale to je super..neviem ci aj do nej zbytocne nepcham lieky..uvidim co povie zajtra dr..tatry ma lakaju len koli nej,posledne dni je len zavreta doma chuda,nech sa vysanti trochu na snehu..ved tu slnko svieti jak na jar..neviem ci vobec bude aajsnezit este..

sliver
1. jan 2013

@pohodacka - choďte do tých Tatier, užijete si posledné krásne chvíle voľna!
ináč dnes sme išli od kamošov a v protismere z východu samý ale samý Čech, sme sa s mm smialy že všetci česi sú v tatrách, že či sa u nich aj ohnostroj strielal 🙂
no a to počasie žiadna sláva, ja som tiež na nervy z toho, fest by som chcela sneh, ja už neviem čo máms malou vonku robiť, dnes sme dokonca vytiahli kočík a bola kočíkovať lebo ju nebaví len tak sa prechádzať a nič iné sa robiť nedá 😒 ... dobehla som domov a hned kuk na počasíčko a prd 😒 aj keď sa tam občas nejaký sniežik objaví hned za ním je dážd ☹ v noci síce mráz -2° ale cez deň +4° čo je úplne naprd...

buba78
1. jan 2013

@pohodacka jasne chodte......a neobliekaj ju vela,aby si ju neprehriala a potom ofukne a bude chora.....to ma urcite zo soplikov co mala..aspon sa mi zda,ze si pisala,ze mate sopliky........a lieky do uska sa musia davat do kontroly,aby sa to nevratilo..uzite si to aj za nas

buba78
1. jan 2013

konecne po 1ľ dnoch nas neboli brusko.......posledne dni sme kakali kazde dva dni...uz som myslela,ze to neprejde..a dnes konecne sice po dvoch dnoch ,ale dva krat..juj aka som stastna.... 🙂
@sliver ja som si myslela,ze silvestrujete u Hildy

pohodacka
1. jan 2013

@buba78 pravdepodobne pôjdeme,dnes sme sa jej opýtali či chce ísť na sánky a chúďa celý deň to hovorila,tak sme si povedali,že kôli nej...ešteráno k dr,ale verím,že je ok,nepoznať na nej,že jej niečo bolo..lieky beriem aj so sebou,dokonca aj pre seba,lebo som prosím pekne po 4 mesiacoch dostala menzes a zrovna teraz večer,takže najhoršie tri dni budem mať tam.nabalím paralen asi.
Inak naše dieťa tiež v poslednej dobe veľmi nepravidelne kaká,na bolesti bruška sa síce nesťažuje,,alenejde aj dva dni a kakávala aj 2-3xza deň.

crazybabenka
autor
2. jan 2013

to je asi vzduchom alebo čo....ja mám tiež také nervy....ako mi začala Palka nepravidelne kakať....raz za 2-3 dni 😒

crazybabenka
autor
2. jan 2013

tatino nám už išiel do roboty....malá si za tie dva týždne si zvykla....že sa ráno spolu besneli....a ráno taký rev keď ho nenašla 😒

crazybabenka
autor
2. jan 2013

bože tú moju opicu malú to tak zobralo....tak strašne plakala....že sa chúďa moje až povrackala 😒 ☹

sliver
2. jan 2013

@crazybabenka - bože chudatko smutnučké, no Palka je také citlivučké dievčatko, veď plakala ked sme aj my išli preč a to nás videla hodinu....
no oni detičky veľmi prežívaju aj celé vianoce a ruch okolo toho... býva to veľa na nich, všetky tie darčeky a ruch okolo toho, Sonka bola celý týžden taká vo vytržení úplne nevedela čo skôr, ani sa nevedela pekne hrať ako rpedtým, nevedela čo skôr, raz chytila to a potom tamto... a povedala som stop, toto boli posledné vianoce také hojné lebo to nedopadne dobre, odteraz na každý sviatok jeden darček a na vianoce dva... aby si to dieťatko viac vážilo a uvedomovalo...
kamoškin synček čo je taký citlivý dostal teploty, nič mu nie je len večer sa mu zdvihla teplota a v noci horúčka, ráno zase nič, no a prišli na to že to z toľkého rozruchu a vytrženia...

sliver
2. jan 2013

konečne sneží....
len sa bojím že to dlho nevydrží, teraz veľmi dúfam že sa počasíčko míli....

sliver
2. jan 2013

@pohodacka - som zvedavá ako ste dnes dopadli... či už asi cestujete...

crazybabenka
autor
2. jan 2013

@sliver u nás nič 😒
baby....3 minúty som nechala malú samú.....a vytrela mi celú záclonu niveou....no je to malý vandal 😀

sliver
2. jan 2013

@crazybabenka - beťárisko 😉

buba78
2. jan 2013

@crazybabenka coooooooo..povracala?..aj nasa zacne plakat,ale dala si povedat,ze pride...vcera sem konecne kakali 2 krat a dnes uz tiez raz..........jupiiiiiiiiiiiiiiiiii...........chcela Ta donutit,aby si ju konecne oprala
@pohodacka tak predsa prisiel?.........jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii sneziiiiiiiii..nechce sa mi verit

crazybabenka
autor
3. jan 2013

no konečne aj u nás sneží....dnes sme rovno od kožnej išli za tatinom do roboty.....teraz mi tu prestupuje, že chce ísť von....no musím dovariť a práčka doprať...nejak som nijaká....nič sa mi nechce...len by som spala

buba78
3. jan 2013

@crazybabenka ja Ti dam spat...mas v noci..zase bol budik o 5h?

crazybabenka
autor
3. jan 2013

@buba78 nie až o 5,50....ale neviem čo mi je....večer si ľahnem...a čumím do stropu....a nie a nie zaspať.....a ráno keď už malá mi ťahá perinu by som spala

buba78
3. jan 2013

@crazybabenka to som mala,ked som vela rozmyslala..tak prestat rozmyslat

sliver
3. jan 2013

@crazybabenka - ináč ja som tiež taká že nič sa mi nechce... žiadne upratovanie a varenie... robím len nutné veci 😒 to je asi tá vianočná lenivosť 😀 neviem čo by som robila keby sme tak skoro vstávali, Sonka sa budí o ôsmej... čiže ja ťahám do polnoci lebo však sa mám kedy vyspať....

sliver
4. jan 2013

ahojte kočeny
ako sa máte, ja stále rovnako... ako vždy 😀
Aďka asi lyžuje, čo? my sme sa boli včera bobovať, bolo perfiiiiiiiiiiiiš, ešte že sme to stihli lebo pri tomto oteplení je zase po snehu, mala som včera prevelikuuuu radosť z toho...
bude tu mať maminu teraz dva týždne tak sa teším, síce iba večer ale aj tak, poteší to 😉 musí chodiť do školy (hviezdne zdravotníctvo) a úplne náhodou 😀 tu v MT tak nebude cestovať domov ale bude spávať u nás... som veľmi happy... síce to budú aj starosti že čo jej dám jesť a či má všetko, upratovať viac a tak ale to prežijem 😀

babeny, minule ma tak napadlo, napíšte mi ak je to blbosť ale nakoľko si tu píšeme iba 5 kočiek, čo keby sa z tej témy stala súkromná? mohli by sme si aj viac toho popísať a nik by to nevidel, takto píšeme stále iba také formalitky lebo to čítajú všetci.... napíšte svoj názor, ak nie v poho, ak áno budem rada 😉

sliver
4. jan 2013

dala som zopár foto z Vianoc 😉

crazybabenka
autor
4. jan 2013

@sliver ja s tým nemám problém ....teda aby sme boli "súkromníčky" len by som s tým ešte chvíľu počkala.....vysvetlenie v IP 😉

crazybabenka
autor
4. jan 2013

baby pomaličky, ale isto začínam mať bolehlav, ten čo mi pokazil svadobnú fotku ide mať "za chvíľu" 30tku a ja nemám ani potuchy čo mu kúpiť 😖

sliver
4. jan 2013

@crazybabenka - fuuuu nezávidím... my našťastie neriešim moc sviatky, teda si moc nekupujeme darčeky... väčšinou si darujeme veci úplne nečakane hocikedy aby viac potešili 😀
a čo tak nejaký welness? nechcete ísť na romantikuš? budeš mať aj ty z toho niečo 😀