icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

pohodacka
26. dec 2010

@janemari presne tak pekne si to napísala...a kde máme @crazybabenku?Hádam sa už Paulínka nepýtala medzi nás.

crazybabenka
autor
26. dec 2010

@pohodacka zatiaľ nie.....no ale už sa nám to kráti.....už začíname cítiť poslíčkou.....bruško tvrdne viac a viac.....robí sa čiarka na bruchu ..... a včera dokonca kleslo.....no uvidíme......či nebudeme v správach ako novoročné bábatko 😀

kosodrevina
26. dec 2010

tak gratulujem všetkým tehuľkám a prajem pohodový pôrod....
ja som po úspešnom IVF v Iscare Martin, a opatrne mi už začína dochádzať, že som asi ozaj tehotná 🙂
dúfam, že to pohodovo prejde a už budem čochvíľa tak ďaleko ako vy.....
prečítala som skoro všetky vaše príspevky, je to sranda, takto to vidieť krok za krokom.....
a dúfam, že sa počet rozšíri o ďalšie a ďalšie tehuľky....

pohodacka
26. dec 2010

@crazybabenka ja som nikdy nevedela čo sú tí poslíčkovia...to ako cítiš?A kedy ideš k dr,aby povedal čo a jak?
@kosodrevina gratulujem!Tak sa riadne opatru,ani sa nenazdáš a budeš malinké kočíkovať. 🙂

pohodacka
26. dec 2010

@crazybabenka ja už robím finálne "chystačky" do pôrodnice...máš aj tú kojeneckú podprsenku?Lebo tú nemám.A ešte musím dokúpiť odsávačku na soplíky.

crazybabenka
autor
26. dec 2010

@kosodrevina gratulujem.....užívaj si tehulkovanie 😉

crazybabenka
autor
26. dec 2010

@pohodacka to je ťažké vysvetliť.....také tvrdnutie bruška spojené s takými kŕčami ako keď začína menštru.....a hlavne to nie je v pravidelných intervaloch .....to je také nevysvetliteľné ......ja som si nekúpila podprdu na kojenie......ale len také obyčné.....bez výstuže.....a kostíc......aby netlačili

pohodacka
26. dec 2010

@crazybabenka tak myslíme na Teba keď už takto...supeerrrr,júúúj,ďalšie dievčatko.

crazybabenka
autor
26. dec 2010

@pohodacka ďakujeme....len nás teraz chytá nejaké prechladnutie....tak chlipkáme čajík.....a dúfam, že mi kašeľ nevyvolá kontrakcie 😒

pohodacka
26. dec 2010

@crazybabenka ale nie,Paulínka vydrží a prečká rok 2010.Ale tv budem pre istotu intenzívne sledovať-prvé miminká roku 2011 😉

janemari
26. dec 2010

Tak prave odisla navsteva,bola tu cela rodinka a riesili sme meno pre babulu.A ked starka zahlasila ze Paulinka hned som si na crazybabenku spomenula.A teraz som uplne zmetena s tych mien a nemam ponatia ako sa mala bude volat ☹

crazybabenka
autor
27. dec 2010

@pohodacka 😉 😀 😀 no uvidíme.....
toto bola asi najhoršia noc.....maličká sa držala statočne.....som jej mojím "drhnutím" robila v brušku poriadne ródeo...moje malé chúďatko ☹

crazybabenka
autor
27. dec 2010

@janemari no moja.....máš ešte dosť času na vyberanie.....alebo zobrať kalendár....a vyberať a vyberať.....a keď ani to nepomôže...tak napísať favoritov na papierik....a žrebovať 😀 😀 😀

janemari
27. dec 2010

@crazybabenka no moja uz som si aj vypisala,ale uz som naozaj taka dezorientovana a k tomu som cakala chlapca 😖 ale snad to nejako zvladnem do porodu. Uz tu mame Sofinku,Paulinku a ake budu dalsie mena? Ja som dnes bola v meste troska pozistovat ceny oblecenia,zavinovacky a podobne.A musim povedat ze to nieje prave najlacnejsie. Po kolko kusov ste kupovali npr.kosielky a tak.Ja mam v tom totizto chaos 😔 😅

pohodacka
27. dec 2010

@janemari ja mám dve zavinovačky-z toho jednu som kúpila a jednu zdedila a dve perinky-tiež jedna kúpená a druhú sme dostali.Tak to ani nehovor,je to všetko veľmi drahé.Ja ani nemám také tie klasické košieľky,skôr bodynka a dupačky.Potom všeliaké také súpravičky.Ja mám šťastie,že som veľa vecí podostávala.Švagriná má čerstvo narodenú dcérku a veľa vecičiek tých malinkých ani nestihla vynosiť.Mám už aj odsávačku na mlieko,fľašky a tieto veci.Zajtra alebo v stredu sa chystám ešte na odsávačku soplíkov,lieh,masť na riťku a také tie do pôrodnice.Potom ešte vlhčené utierky a plienky a konečne by mohlo byť všetko.Ešte ti poradím,skús pomrkať aj tu na koníku,niektoré baby ponúkajú zachovalé a celkom lacné veci.Čo samien týka mojimi favooritmi sú Nina a Nela. 😉 😉

crazybabenka
autor
27. dec 2010

@pohodacka 😀 moje neterky sú Nelka a Ninka 😀

pohodacka
27. dec 2010

@crazybabenka dobrý vkus-krásne mená 🙂 😉

crazybabenka
autor
27. dec 2010

@pohodacka no a ku ktorému sa prikláňaš viac?

pohodacka
27. dec 2010

@crazybabenka akurát čítam tu na koníku názory na epidurál,uvažuješ si dať?Ja asi hej,dr mi povedala,že to,že môžem ochrnúť sú len fámy a pokiaľ by som mala veľmi silné bolesti,tak je to tá najlepšia voľba. 😒

pohodacka
27. dec 2010

@crazybabenka viac k Nelke.

crazybabenka
autor
27. dec 2010

@pohodacka ešte neviem....čakám na poradňu čo mám 4teho....urobí mi sono....ako je malá otočená.....ak je dole riťulou....tak ideme vybavovať cisársky.....a ak je dole hlávkou.....nasadzujem ťažkú techniku.....horúcu sprchu ....schody a keksík....nech sa aj mangel pričiní.....aby už malá bola vonku.....lebo som už strašne nemožná.....tieto posledné týždne trvajú dlhšie ako celé tehu

pohodacka
27. dec 2010

@crazybabenka to ti verím,mňa už teraz bolia kríže.keď si dobre ľahnem,potom nie a nie postaviť.A to som ešte len 31.TT.Tá naša fešandica sa vrtí o stošesto.Na jednej poradni má dole hlavičku,na druhej riťku.Švagriná už mala mať cisársky a malá sa dva týždne pred pôrodom otočila.Ja som strašne zvedavá,tiež mi to ide nejak pomaly,sa už nudím.Ale nech je malinká ešte v brušku.Za nejakých sedem týždňov môžme ísť na vec.Aj mám strach,aj sa teším.

crazybabenka
autor
27. dec 2010

@pohodacka no ja som sa včera tak zhysákovala.....že som si myslela, že už rodím....normálne mm nevedel čo má so mnou robiť.....tak urobil niečo....čo nikdy pred tým nespravil....zvýšil na mňa hlas....som ostala taká "vyhúkaná", že som aj prestala hysterčiť

pohodacka
27. dec 2010

@crazybabenka lebo si ho vyľakala,veď on má tiež stres,tak klídekkk 🙂

janemari
27. dec 2010

No mena ste pekne vybrali krsnej sa paci meno Nina a Nelku ma moja spoluziacka,narodila sa jej v septembri.Ach jaj tie mena mi daju este zabrat 😅 Jednu perinku mam po sebe,vyzerala uz sice dobre zazltnuto,ale mama ju pekne vyvarila a je bieluckaaaa.Len nieje na zaviazanie ale aj tak kupim jednu na ten suchy zips a este zbehneme kuk na poval do skatule kde mame odlozene veci po mne a bratrancoch a sesternici,snad sa este bude nieco hodit.Zajtra skocim do nasho"jednotarskeho butiku" 😀 a snad nieco vyberiem.

crazybabenka
autor
27. dec 2010

@pohodacka som myslela, že malá má už minimálne pol telíčka vonku.....a strašne sa hmirošila

crazybabenka
autor
27. dec 2010

@janemari moja....ja mám veľa vecí po manželovi.....sú super....vtedy to bola kvalitka....nehovorím, že budem do toho malú obliekať na von.....ale doma na spinkanie stačí.....segra mi akurát písala, že bola dnes na jednote 😀 že malej kúpila také rifličky, že keď ich uvidím tak odpadnem.....majú vyšitého macka Pu

janemari
27. dec 2010

@crazybabenka tak si ma potesila,ze maju este tovar,uz sa zajtra tesiiiim. 🙂

pohodacka
28. dec 2010

Čaute maminy,tak čo máme nové?

pohodacka
28. dec 2010

@janemari nakúpené?
@crazybabenka ešte doma?