icon

Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?

crazybabenka
27. máj 2010

NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?

janemari
6. jan 2011

@crazybabenka no dufam,ze ta nebude dlho natahovat.Keby sa narodila zajtra bude mat peky datum so stastnou 7. Normalne tu porodime s tebou 😀

pohodacka
6. jan 2011

@janemari no presne,prežívame to riadne s @ceazybabenkou.ja sa už hlavne neviem dočkať fotiek princezničky 😉

crazybabenka
autor
7. jan 2011

@pohodacka
@janemari no hlásim, že sme zase prežili noc v jednom kuse 😀 ja by som skôr chcela aby sa narodila v pondelok alebo v utorok....to by mala samé jednotky 😀

janemari
7. jan 2011

@crazybabenka to by nebola zase nijaka vyhra,lebo 1 ludia su velmi citlivy a to im komplikuje zivot a tu by mala uz prilis vela jednotiek.

tinara23
7. jan 2011

zvedavo čítam, kukám
@crazybabenka je ešte na nete 😀 maličkej sa asi ešte nechce 🙂

crazybabenka
autor
7. jan 2011

takže babule oficial termín je 17. januára.....dnes mi to odklepol ujo primár.....že dovtedy určite vydržíme..... 😀

crazybabenka
autor
7. jan 2011

@janemari vo všeobecnosti....detičky roku 2011 majú byť citlivejšie....a zbožňovať svojích rodičov 😀

pohodacka
7. jan 2011

@crazybabenka no moje nervy,takto nás tá Paulínka naťahuje 🙂 .Ja už som nedočkavá.Ale nech ,hlavne nech je na poriadku všetko tak,ako má byť.Tak kontrakcie ustáli?

pohodacka
7. jan 2011

@crazybabenka @janemari,jasné,že nás budú zbožňovať,ja budem mať rybku a tie že ľúbia tiež rodičov.Crazy ty budeš mať kozorožkyňku -ako ja som a môžem ti povedať-citlivá aom teda aj za troch.Ale keď chcem aj riadny nervák 😀

janemari
7. jan 2011

@crazybabenka akoze pan primar si nejako veri,ze vydrzis do 17.1. 😀 A co sa tyka tej predpovede ake maju byt deticky to som aj ja vcera pocula v spravach 😉
@pohodacka ja som rybka a v rodine je nas dost vela a podla vsetkeho to moje trdlo bude baran alebo byk,take este doma nemame 😀

pohodacka
7. jan 2011

@janemari barana mám doma mužíka a nemôžem si vôbec sťažovať-klop,klop,klop. 😉

janemari
7. jan 2011

@pohodacka no ja dufam,ze ta moja nebudem "baran" po otcovi 😀

pohodacka
7. jan 2011

@janemari ale nie,tvoja bude dobrá,sparvodlivá,ľudská,múdra a hlavne statočná po mamine. 🙂

pohodacka
8. jan 2011

@crazybabenka haloooo,nemáme hlásenie každodenné 😀 -ste 2 v 1?

tinara23
8. jan 2011

@pohodacka žeby sa pán primár u @crazybabenka splietol ? 😉

pohodacka
8. jan 2011

@tinara23 veď práve-normálne si nie som istá..len ak o chvíľku napíšu už dve baby 🙂

tinara23
8. jan 2011

@pohodacka však vždy sa tu ohlásila, ja som už ráno pozerala....ale však ona sa ohlási aj s babuľkou 🙂

pohodacka
8. jan 2011

@tinara23 Aj ja si myslím.Primár je tiež len človek a tí sa občas mýlia.Tak už sa teším,zase nás tu bude o jednu babenu viac 🙂 .POtom už som na rade ja 😲 .

tinara23
8. jan 2011

@pohodacka no veru, zachvilu, potom janemari...ubieha to strašne rýchlo....dúfam, že tento rok sa aj ja prehupnem do tejto témy zo snažiliek ☹

tinara23
8. jan 2011

@pohodacka mal tam byť 😉

pohodacka
8. jan 2011

@tinara23 to je jasné,musí nás tu prestriedať nová "vytešujúca sa " skupinka nastávajúcich maminiek.

janemari
8. jan 2011

@pohodacka dakujem 😔
Kde je ta nasa crazy ? 😲

pohodacka
8. jan 2011

@janemari nooooo,tak už je to ale fakt podozrivé.Paulínka už je ,alebo minimálne práve prichádza na svet 🙂 .

janemari
8. jan 2011

@pohodacka no ja ti neviem,alebo,zeby uz bola v nemocnici a cakalo sa na hodinu H ? 😎

pohodacka
8. jan 2011

@janemari no niečo z toho určite.Ale mám pocit,že bude mať pravdu tá prvá dr čo ju vyšetrovala a povedala,že do nedele Paulínka príde medzi nás.

tinara23
9. jan 2011

@pohodacka
@janemari tak baby je to viac než podozrivé a už sa teším na fotky malej Paulínky 🙂 najpr nás tu napínala Paulínka a teraz aj @crazybabenka 🙂

crazybabenka
autor
9. jan 2011

@tinara23
@pohodacka
@janemari no baby musím Vás sklamať....ale sme stále 2v1....len má ocko 50tku.....tak sme u nich.....a nestíhala som ísť na net......keby niečo bolo.....tak som už inštruovala mangela.....a hneď Vám sem zavesí aj fotečku aj napíše 😉

tinara23
9. jan 2011

@crazybabenka no teda, jeden deň sa tu neukážeš a my tu už pomaly rodíme s tebou 🙂 😀

janemari
9. jan 2011

@crazybabenka tak toto sa robi 😠 skoro sme sa tu zblaznili od zvedavosti a od toho ako sme s tebou rodili 😀 Takze si stale konderko pekne. 🙂

pohodacka
9. jan 2011

@crazybabenka no počúvaj,mňa odvezú ešte pred tebou z tých stresov čo nám tu robíš 😀
.Ale podstatné je,že ste obidve v poriadku.
Baby,tak čakáme ďalej 😉 .