Tehuľky a maminy, kt. pomohol doc. Tomáš. Koľko nás je?
NO koľko nás je čo vďaka doc. Tomášovi môžme prežívať najkrajšie obdobie života?
@janemari no presne,prežívame to riadne s @ceazybabenkou.ja sa už hlavne neviem dočkať fotiek princezničky 😉
@crazybabenka to by nebola zase nijaka vyhra,lebo 1 ludia su velmi citlivy a to im komplikuje zivot a tu by mala uz prilis vela jednotiek.
zvedavo čítam, kukám
@crazybabenka je ešte na nete 😀 maličkej sa asi ešte nechce 🙂
takže babule oficial termín je 17. januára.....dnes mi to odklepol ujo primár.....že dovtedy určite vydržíme..... 😀
@janemari vo všeobecnosti....detičky roku 2011 majú byť citlivejšie....a zbožňovať svojích rodičov 😀
@crazybabenka no moje nervy,takto nás tá Paulínka naťahuje 🙂 .Ja už som nedočkavá.Ale nech ,hlavne nech je na poriadku všetko tak,ako má byť.Tak kontrakcie ustáli?
@crazybabenka @janemari,jasné,že nás budú zbožňovať,ja budem mať rybku a tie že ľúbia tiež rodičov.Crazy ty budeš mať kozorožkyňku -ako ja som a môžem ti povedať-citlivá aom teda aj za troch.Ale keď chcem aj riadny nervák 😀
@crazybabenka akoze pan primar si nejako veri,ze vydrzis do 17.1. 😀 A co sa tyka tej predpovede ake maju byt deticky to som aj ja vcera pocula v spravach 😉
@pohodacka ja som rybka a v rodine je nas dost vela a podla vsetkeho to moje trdlo bude baran alebo byk,take este doma nemame 😀
@crazybabenka haloooo,nemáme hlásenie každodenné 😀 -ste 2 v 1?
@pohodacka žeby sa pán primár u @crazybabenka splietol ? 😉
@pohodacka
@janemari tak baby je to viac než podozrivé a už sa teším na fotky malej Paulínky 🙂 najpr nás tu napínala Paulínka a teraz aj @crazybabenka 🙂
@crazybabenka no teda, jeden deň sa tu neukážeš a my tu už pomaly rodíme s tebou 🙂 😀
@crazybabenka tak toto sa robi 😠 skoro sme sa tu zblaznili od zvedavosti a od toho ako sme s tebou rodili 😀 Takze si stale konderko pekne. 🙂
@crazybabenka no počúvaj,mňa odvezú ešte pred tebou z tých stresov čo nám tu robíš 😀
.Ale podstatné je,že ste obidve v poriadku.
Baby,tak čakáme ďalej 😉 .

@crazybabenka no dufam,ze ta nebude dlho natahovat.Keby sa narodila zajtra bude mat peky datum so stastnou 7. Normalne tu porodime s tebou 😀